Φιλοπατρία

Νέα-διαφημίσεις

Posted by: filopatria on: 6 Οκτωβρίου, 2008

Η εισαγγελία της Χάγης θα διερευνήσει φερόμενο ‘θερισμό’ οργάνων στην Αλβανία

03/10/2008

ΤΙΡΑΝΑ, Αλβανία — Αντιπροσωπεία εισαγγελέων από το δικαστήριο του ΟΗΕ για εγκλήματα πολέμου, αναμένεται σύντομα να επισκεφθεί την Αλβανία για να διερευνήσει ισχυρισμούς ότι εκατοντάδες συλληφθέντες Σέρβοι και Ρομά δολοφονήθηκαν για να πάρουν τα όργανά τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα ΜΜΕ την Πέμπτη (2 Οκτωβρίου). Η πρώην γενική εισαγγελέας του ΟΗΕ για εγκλήματα πολέμου, Κάρλα ντελ Πόντε, αποκάλυψε τον ισχυρισμό αυτό στο βιβλίο της “The Hunt” (Η Θήρα). Αναφέρει ότι οι δολοφονίες και οι αφαιρέσεις οργάνων έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης του Κοσσυφοπεδίου, στο βόρειο Αλβανικό χωριό Γκουρ. Δικαστήριο της Χάγης αναφέρει ότι το Συμβούλιο της Ευρώπης έχει ιδρύσει επιτροπή και ομάδα ανακριτών οι οποίοι θα αναλάβουν την υπόθεση. Ο υπουργός Εξωτερικών Λουλζίμ Μπάσα και άλλοι επιμένουν ότι οι ισχυρισμοί είναι “αβάσιμοι”. (MIA, MINA, A1, Top Channel – 02/10/08)

Ποια κατηγορούσα αρχή να’ναι και δαύτη; Επειδή το Χάγη είναι εμβόλιμο και παραπλανητικό. Μάλλον για το συνηθισμένο καγκουροδικαστήριο πρόκειται, ξέρετε αυτό που δίκαζε τον Μιλόσεβιτς με αρχηγό την Κάρλα (και ο τίτλος που της προσδίδεται από τους setimes δεν ευσταθεί νομίζω. Όχι ΟΗΕ, ICTY θα έπρεπε να γράφει) αλλά της οποίας η πατρίδα (αν μπορούν οι μισθοφόροι να έχουν πατρίδα) της απαγόρευσε το βιβλίο που τα εξιστορούσε.

Όσο για τους Ρομά αυτό είναι είδηση… Ίσως τώρα τα ΗΕ να κάνουν κάτι για τα εγκλήματα που έγιναν αφού οι Σέρβοι μόνιμα υπήρξαν η ενσάρκωση του κακού αν πιστέψουμε τα διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ και φυσικά η ζωή τους δεν έχει αξία.

Και τι θα κάνει ο κος Χλιμιντράς και το τσίρκο του που τώρα έχει πάρει εργολαβία την υπεράσπισή των Ρομά και απαγορεύει ακόμα και στους δημοσιογράφους να γράφουν για τις καταδίκες τους; Αν δεν με γελά η μνήμη το 1999 υποστήριζε τους Αλβανούς; Θα κόψει τις φλέβες του τώρα;

3 σχόλια προς "Νέα-διαφημίσεις"

[...] γεγονότα ήταν εν μέρει γνωστά αφού οι Θ&Δ του Χρήστου Μ. είχαν ήδη βγάλει στη φόρα [...]

@mnk
Καλώς τον! Καλά τα λέτε.

Πάντως ελπίζω να ζω όταν έρθη η μέρα που θα υποχρεωθεί να τις κόψει για να μην πάθει χειρότερα. Έχει ο καιρός γυρίσματα…

Μακάρι να τις κόψει, αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω.
Μαλλον θα σφυρίζει αδιάφορα.
“Δεν είδα-δεν άκουσα”.

Οπως και ο ίδιος ο ΟΗΕ που τότε τα συγκάλυπτε και τώρα “ευαισθητοποιήθηκε”, ΧΑ!

Εδώ ταιριάζει η ρήση του ευαγγελίου: “Αν το φως μέσα σου είναι σκοτάδι, τότε πόσο είναι το σκοτάδι;”

Υποβολή απάντησης

Διάφορα

View blog authority







«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»



Βενιαμίν Φραγκλίνος







My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?




Δημοψήφισμαdimopsifisma







Drop flagcounter.com
drop flagcounter







Βγάλε μετά συμπέρασμα





Delicious
Bookmark this on Delicious




5η Φάλαγγαprodotes





«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»

Εμμανουήλ Ροΐδης




ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ






«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)





web counter


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον




ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis





Στατιστικά Ιστολογίου

  • 68,047 επισκέψεις

Flickr Photos

Summer Dream

Lost

Cya later Sun

Near the Sun

Rio - Antirio Bridge

A sea of seal's

Red baby

More Photos

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.
—Κικέρωνας


Bookmark and Share


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)



"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920



"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997



Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο



Εγγραφείτε στην
Φιλοπατρία


Site Meter



GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές