Φιλοπατρία

Ισραήλ: ένα κράτος χτισμένο με ψέματα


http://www.informationclearinghouse.info/article14621.htm

Του Punyapriya Dasgupta 08/19/06
Φυλάκιο ΗΕ βομβαρδισμένο από τα Ισραηλινά Πολεμικά
Πηγή φωτό
Η έκβαση της έρευνας των ισραηλινών στρατιωτικών στο Human Rights Watch και Διεθνή Αμνηστία για την Κανά (Qana ΙΙ) ήταν για το Human Rights Watch και Διεθνή Αμνηστία κάτι μακριά από την αλήθεια. Το HRW είπε ότι η σφαγή τουλάχιστον 28 Λιβανέζων– επί το πλείστον παιδιών και γυναικών — στις 30 Ιουλίου ήταν το «πιο πρόσφατο προϊόν» του αδιάκριτου βομβαρδισμού του Ισραήλ. Η Αμνηστία πρόσθεσε ότι το Ισραήλ είχε ιστορία είτε στην μη έρευνα θανάτων αμάχων είτε στην διενέργεια ελαττωματικών ερευνών.

Ήταν η ίδια δικαιολογία αυτή τη φορά με την άλλη που προσέφερε το Ισραήλ για τη φρικιαστική δολοφονία 106 Λιβανέζων προσφύγων και τεσσάρων στρατιωτών των Η.Ε από τα πυρά πυροβολικού σε ένα καταφύγιο της UNIFIL στο ίδιο χωριό Qana στο Λίβανο δέκα έτη πριν. Και στις δύο περιπτώσεις, το Ισραήλ δεν ήξερε ότι υπήρχαν άμαχοι στα στοχοθετημένα σημεία. Έτσι προσποιήθηκαν οι ηγέτες του Ισραήλ. Και υποστήριξαν ότι στόχευαν μόνο εναντίον του Hezbollah κάθε φορά.
Πού ήταν ο Hezbollah; Μεταξύ τόσων πολλών νεκρών δεν υπήρξε ένα σώμα του Hezbollah ούτε οποιοδήποτε λείψανο του εξοπλισμού του είτε το 1996 είτε το 2006.
Το Ισραήλ έχει παρελθόν όχι μόνο στην προσπάθεια να συγκαλύψει τις σφαγές του αβλαβών αμάχων αλλά και απροκάλυπτα ψέματα για να καμουφλάρει καθένα από τα σκοτεινά σχέδιά του. Αυτό πάει πίσω στην αρχή του πολιτικού Σιωνισμού και του «πνευματικού πατέρα του», του Theodore Herzl (1860-1904), δημοσιογράφου γεννημένου στην Ουγγαρία, ο οποίος συναρπάστηκε από τη γαλλική παροιμία: Qui veut la fin, veut les moyens (αυτός που επιθυμεί το σκοπό, επιθυμεί τον τρόπο).

Σε μια εξήγηση αυτού που τον έκανε ν’ αρχίσει να σκέφτεται ένα εβραϊκό κράτος στην Παλαιστίνη βγήκε με μια μαγειρεμένη άποψη της ύστερης γνώσης του. Έγραψε σε ένα δοκίμιο προς υπεράσπιση του Σιωνισμού του ότι κατά τη διάρκεια της δίκης και της δημόσιας ταπείνωσης του Dreyfus στη Γαλλία, είχε ακούσει την κραυγή του πλήθους «θάνατος στους Εβραίους».
Ο Herzl είχε δημοσιογραφήσει για την πασίγνωστη δίκη του Alfred Dreyfus, ενός Εβραίου λοχαγού του γαλλικού στρατού, για μια εφημερίδα της Βιέννης, μερικά έτη νωρίτερα. Οι αποστολές ειδήσεών του είπαν ότι τα πλήθη είχαν βρυχηθεί: «Θάνατος στον προδότη.»
Ο Herzl πρόδωσε το παιχνίδι του αργότερα όταν αναγνώρισε ότι οι Εβραίοι της Γαλλίας είδαν τους εαυτούς τους ως σχεδόν μέσα στην κοινωνική επικρατούσα τάση.
Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες από τους Γάλλους Εβραίους ότι ο Σιωνισμός του εμπόδιζε τη συνολική αφομοίωσή τους στο Γαλλικό έθνος, έγινε σαρκαστικός και έγραψε: «Εάν οποιοσδήποτε ή όλος ο γαλλικός Εβραϊσμός διαμαρτύρεται ενάντια σε αυτό το σχέδιο [ενός εβραϊκού κράτους], επειδή είναι ήδη «αφομοιωμένοι», η απάντησή μου είναι απλή. Είναι Ισραηλίτες Γάλλοι; Θαυμάσια. Αυτό είναι μια ιδιωτική υπόθεση για Εβραίους μόνο.»
Ο Herzl πέρασε τα τελευταία έτη του περιμένοντας στις πύλες των Ευρωπαίων μοναρχών και του σουλτάνου της Τουρκίας, ικετεύοντας οποιοδήποτε είδος σήματος για αυτόν να μεταφέρει το δυτικό πολιτισμό στην Παλαιστίνη με τη μετατροπή «αυτής της πανουκλιασμένης, σάπιας γωνιάς της Ανατολής» σε εβραϊκό κράτος.

Μίλησε επίσης για τον διακτινισμό «των αδέκαρων Παλαιστίνιων μακριά» από την Παλαιστίνη. Αλλά όταν ένας Άραβας επίσημος στην Ιερουσαλήμ τον ρώτησε εάν συλλογιζόταν πραγματικά να διώξει τους Παλαιστίνιους από τα σπίτια τους, ο Herzl έγραψε:
«Ποιος θα σκεφτόταν να τους στείλει μακριά; Είναι η ευημερία τους, ο μεμονωμένος πλούτος τους που θα αυξήσουμε με το να φέρουμε εκεί τον δικό μας.»
Η διχαλωτή γλώσσα είναι μια σταθερά στην ιστορία του σιωνισμού. Κατά τη διάρκεια πολλών ετών οι Σιωνιστές λειτούργησαν με προσήλωση για την ανάληψη της Παλαιστίνης αλλά εξακολούθησαν να αρνούνται αυτό το στόχο έως ότου το είχαν επιτύχει.
Ποιος ακριβώς έπλασε το τραγανό σύνθημα μια «χώρα [Παλαιστίνη] χωρίς λαό για ένα λαό [Εβραίοι] χωρίς χώρα» δεν είναι γνωστό. Η τιμή δίνεται μερικές φορές στο Herzl τον ίδιο και μερικές φορές στον άγγλο συνεργάτη του, Ισραήλ Zangwill.
Ο Max Nordeau, ένας άλλος γεννημένος στην Ουγγαρία συνεργάτης του Herzl, είχε έναν πόνο στη συνείδηση του όταν έμαθε ότι η Παλαιστίνη δεν ήταν χώρα χωρίς λαό. Είπε: «Δεν το ήξερα αυτό –αλλά τότε διαπράττουμε μια αδικία!»
Αλλά ανάκτησε γρήγορα και υποστήριξε ότι η λέξη «πατρίδα», χρησιμοποιημένη στη Διακήρυξη Balfour και στην Αρμοστεία της Κοινωνίας των Εθνών για να καλύψουν το προβλεπόμενο κράτος για τους Εβραίους στην Παλαιστίνη ήταν η ιδέα του.
Η κακόφημη Διακήρυξη Balfour (1917) ήταν πρώτο ψηλό φτερό στο κάλυμμα του Chaim Weizmann, ενός αλαζονικού εβραίου βιοχημικού που δείπνησε με τους βρετανούς πρωθυπουργούς και βοήθησε τις βρετανικές πολεμικές προσπάθειες το 1914-18.
Στην πραγματικότητα, δικό του ήταν το πρώτο σχέδιο του εγγράφου με το οποίο μια χώρα δέσμευοταν να δώσει μια άλλη σε μερικούς ανθρώπους διασκορπίσμένους σε όλο τον κόσμο.
Ο Αλβέρτος Einstein, που αντέταξε την ιδέα ενός εβραϊκού κράτους και αρνήθηκε αργότερα να γίνει πρώτος Πρόεδρος του Ισραήλ, ρώτησε τον Weizmann: «Τι γίνεται με τους Άραβες εάν η Παλαιστίνη πρόκειται να δοθεί στους Εβραίους;» Ο Weizmann απάντησε: «Ποιοι Άραβες; Είναι μετά βίας οποιασδήποτε συνέπεια.»
Στον Εμίρη Feisal, γιο του Sherif Hussein της Μέκκας, που ο Λώρενς της Αραβίας είχε φλερτάρει για βοήθεια ενάντια στην Τουρκία κατά τη διάρκεια του Α’παγκόσμιου πολέμου, ο Weizmann είπε: «Οι Εβραίοι δεν προτείνουν να οργανώσουν εβραϊκή κυβέρνηση.»
Ακόμα τόσο αργά όσο το 1930, ο πανούργος Weizmann το σκέφτηκε πολιτικό να κρατήσει το σχέδιό του κάτω από περικαλύμματα:
Είπε: «Εάν ένα εβραϊκό κράτος ήταν δυνατό, θα ήμουν ένθερμος υποστηρικτής του. Δεν είμαι όμως, επειδή το θεωρώ απραγματοποίητο.» Όταν βρισκόταν κοντά στο στόχο, κυρίως χάρις στην εβραϊκή τρομοκρατία, ο Weizmann έκανε μια θεατρική παράσταση της οδύνης του στα Η.Ε και με τα δικά του λόγια του, κρέμασε το κεφάλι του από ντροπή επειδή οι Εβραίοι είχαν παραβιάσει την εντολή: Ου φονεύσεις. Αυτό, φυσικά, δεν απέτρεψε τον Weizmann να αισθάνεται «υπερήφανος για τα παιδιά μας» όταν ανατίναξαν το ξενοδοχείο βασιλιάς Δαβίδ, διοικητική έδρα της Αρμοστείας της Μεγάλης Βρετανίας της Παλαιστίνης στην Ιερουσαλήμ, που σκότωσε 92 και που τραυμάτισε 58 Βρετανούς, Άραβες και Εβραίους.
Όταν το εβραϊκό κράτος πραγματοποιήθηκε ο Weizmann έγινε ο πρώτος Πρόεδρός του. Το Ισραήλ είναι το μόνο κράτος που έλαβε ιδιότητα μέλους των Η.Ε με την προϋπόθεση ότι θα ήταν υπάκουο στο παγκόσμιο σώμα και θα δεσμευόταν, πιο συγκεκριμένα, από δύο ψηφίσματα γενικών συνελεύσεων –του Νοέμβριου του 1947 για το μοίρασμα της Παλαιστίνης και του Δεκεμβρίου του 1948 για την κατοχύρωση του δικαιώματος των παλαιστίνιων προσφύγων να επιστρέψουν στα σπίτια τους ή να ικανοποιηθούν με αποζημίωση.
Ένα έγγραφο στο αρχείο των Η.Ε, της 29ης Νοεμβρίου 1948, γράφει: «Εξ ονόματος του κράτους του Ισραήλ, εγώ, ο Moshe Shertok, Υπουργός εξωτερικών, δεόντως εξουσιοδοτημένος από το κρατικό Συμβούλιο του Ισραήλ, δηλώνω ανεπιφύλακτα ότι το κράτος του Ισραήλ αποδέχεται την υποχρέωση του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να τιμήσει τους από την ημέρα που γίνεται μέλος των Ηνωμένων Εθνών αναλαμβάνει να τον τιμήσει από την ημέρα που θα γίνει μέλος των Ηνωμένων Εθνών.»
Τέσσερις ημέρες μετά αφού το Ισραήλ είχε γίνει αποδεκτό από τα Η.Ε ως ένα από τα μέλη του, ο Δαβίδ Ben Gurion, πρώτος πρωθυπουργός του Ισραήλ, δήλωσε στην Κνεσσέτ ότι το ψήφισμα των Η.Ε μοιράσματος της Παλαιστίνης δεν κατέχει πλέον καμμια ηθική ισχύ, επειδή οι Άραβες την είχαν παραβιάσει και για το Ισραήλ το ψήφισμα ήταν «τελείως άκυρο» όσον αφορούσε την Ιερουσαλήμ.
Οι Σιωνιστές χρειάζονταν ένα ψήφισμα των Η.Ε ως πιστοποιητικό γέννησης για το κράτος τους και ένα δεύτερο για να επιτύχουν την ιδιότητα μέλους των Η.Ε ή το ελάχιστο δείγμα σε διεθνή ευπρέπεια.

Μόλις κατάλαβαν ότι είχαν υπερνικήσει όλες τις αμφιβολίες για τη νομιμότητα ή βιωσιμότητα του κράτους τους, δεν χρειάζονταν πλέον τα Ηνωμένα Έθνη, αυτήν την περίοδο κύρια πηγή διεθνούς δικαίου.

Το Ισραήλ έχει καταδικαστεί ή έχει επικριθεί από τα Η.Ε πολλές εκατοντάδες φορές για την ανομία του και υπαναχώρηση στις δηλώσεις του αλλά κανένας ηγέτης στο Τελ Αβίβ ή την Ιερουσαλήμ δεν έχει επιδείξει ποτέ οποιαδήποτε ανησυχία.
Μερικοί Ισραηλινοί επιδίδονται ακόμη στο να αποκαλούν το νομικό δημιουργό του, εχθρό του.

Ο Punyapriya Dasgupta είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας του Cheated by the World: The Palestinian Experience (εξαπατημένος από τον κόσμο: Η παλαιστινιακή εμπειρία)
Φωτογραφική συλλογή με τα έργα των ισραηλινών εδώ

1 Response προς "Ισραήλ: ένα κράτος χτισμένο με ψέματα"

[…] Πέρα όμως από το τι λένε οι ίδιοι, έχουν τουλάχιστον διπλή υπηκοότητα και διαβατήρια και οφείλουν βοήθεια και συνεργασία με το κράτος τους το οποίον δεν έχει υπογράψει συνεργασία για έκδοση των εγκληματιών με καμμια χώρα. Έτσι μπορούν να διαπράττουν εγκλήματα στην χώρα που ζουν και βολικά, να βρίσκουν καταφύγιο μακρυά από την δικαιοσύνη, στην “πατρίδα” τους  που χτίστηκε πάνω σε κλεμμένη γη. […]

Σχόλιο, κανείς;

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 375.877 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: