Φιλοπατρία

Ο «ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ


Ο Στάλιν ήταν απλώς ένας Εβραίος Μοσχοβίτικου καφέ
Russia6
Ο Στάλιν, και οι σύντροφοί του εβραίοι Μπολσεβίκοι, σκότωσαν δεκάδες εκατομμύρια.

Ρωσικός Πληθυσμός

Russia13


1917


1926

184.600.000

147,000,000

Το δολοφονικό όργιο των εβραιο-Μπολσεβίκων

Βέβαια, ο πραγματικός σκοπός του Στάλιν ήταν η εξόντωση του χριστιανικού αντικομμουνιστικού πληθυσμού στο εσωτερικό της ΕΣΣΔ. Γνωρίζουμε τώρα ότι η φράση «σπάσιμο της αντίστασης των αγροτών» αποδείχθηκε ότι ήταν ένας πολιτικός ευφημισμός για να συγκαλύψει τις πραγματικές προθέσεις των μαζικών δολοφονιών του Στάλιν.

Η συντηρητική εκτίμηση για τον αριθμό των θανάτων από πείνα υπό τη διακυβέρνηση του Στάλιν είναι 10.000.000 Ουκρανοί, όπως αναφέρθηκε από την Εγκυκλοπαίδεια Britannica. Ωστόσο, άλλες πηγές, δείχνουν οι αριθμοί να είναι πολύ υψηλότεροι. Λαμβάνοντας υπόψη τον πλήρη φόρο αίματος του κομμουνισμού για τον λαό της Ρωσίας, ο αριθμός φτάνει τα 45.000.000. Στις 31 Οκτωβρίου 1967, στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο, οι αριθμοί παρουσιάστηκαν ως εξής (ας θυμηθούμε ότι μιλάμε βασικά για λευκούς (πράγμα που σημαίνει αντικομμουνιστές, και όχι φυλετικά, ανθρώπους):

Ο πληθυσμός της Ρωσίας ήταν 174 εκατ. το 1914, και 147 εκατ. το 1926.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

Α. Ρωσική Επανάσταση και Εμφυλίος Πολέμος — 1.500.000
Β. Θάνατοι αμάχων στον εμφύλιο πόλεμο και ο επακόλουθος Λιμός – 13.000.000
Γ. Δολοφονίες των «ταξικών εχθρών» – 3.000.000
Δ. Λιμός 1933 που προκλήθηκε από την καταστροφή του πρώτου πενταετούς πλάνου (εγκατάσταση του κολεκτιβισμού) – 7.000.000
Ε. Σταλινικές εκκαθαρίσεις – 1.500.000
ΣΤ. Θάνατοι στρατοπέδων καταναγκαστικής εργασίας, 1921-1960 – 19.000.000
Σύνολο – 45.000.000

Russia1
Ο Ρούσβελτ και ο Τσόρτσιλ αναφέρονταν γι αυτόν ως ο «θείος Τζο»

Ο Τεχνητός Λιμός
Στάλιν, Ρούσβελτ, Αϊζενχάουερ βιογραφίες
Ευρετήριο

Πηγή

Το παραπάνω κειμενάκι διαφωτίζει χωρίς πολλές θεωρητικούρες αλλά με απλά γεγονότα και κυρίως με απλή αριθμητική τι ακριβώς είναι η πολυδιαφημισμένη «νειότη του κόσμου». Αυτό πρέπει επίσης να σας ιδεάζει γιατί η ντόπια συμμορία σκίζει κάθε τόσο τα ρούχα της για άνοδο του αντικομμουνισμού. Είναι καθαρά το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Τα νώτα της φυλάει και έχει μια δοκιμασμένη στρατηγική που τη γνωρίζει πολύ καλά αφού αυτό είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα της αυτοάμυνας των ιδρυτών πατέρων. «Εβραίος έδερνε και φώναζε ότι τον …δέρνουν».
Έτσι υποχρεώνει τα θύματα να βρίσκονται σε θέση άμυνας αντί να μπορούν να ζητούν καθαρές και σύννομες εξηγήσεις για την δράση εφ’ όλης της ύλης από τις συμμορίες που αυτοαποκαλούνται και «δημοκράτες».

2 Σχόλια προς "Ο «ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ"

είσαι κλασικη περίπτωση φασιστοειδούς που ξεχνάει πόσοι σοβιετικοί στρατιώτες έπεσαν στην μάχη ενάντια στο φασισμό και μας λες ένα σωρό αρλούμπες….σαπίλα στο μυαλό…

Είσαι η κλασικκή περίπτωση του κνίτη. Φασίστας είσαι και φαίνεσαι παλιομαλάκα. Δεν έχεις την στοιχειώδη λογική και ιστορική γνώση να παρουσιάσεις τα επιχειρήματα (που δεν έχεις) αλλά ξεκινάς βρίζοντας επειδή εσύ κατέχεις την αλήθεια. Ποιός είσαι ρε παπάρα; Τι ακριβώς είναι ο φασισμός και πως ακριβώς η σοβιετική Ρωσσία διέφερε από την ναζιστική Γερμανία; Οι σοβιετικοί (σικ) στρατιώτες που μου τσαμπουνάς έπεσαν γιατί δεν υπήρχε άλλη επιλογή γι’αυτούς ενώ ο ατσαλένιος κρυβόταν.

Και προσπαθείς να μου δικαιολογήσεις τα αθώα θύματα του σοσιαλισμού σου συμψηφίζοντας τάχατες με τα θύματα του φασισμού. Αλλά για πες μου τι έπαθε ο σοσιαλισμός σου αφού ήταν τόσο καλός; Γιατί η ζωή τον πέταξε στα σκουπίδια εκεί που ήταν η θέση του άλλωστε και άφησε μόνο κάτι απολιθώματα να εμφανίζονται σαν οι υπέρτατοι κάτοχοι της αλήθειας; Αξιολύπητος είσαι ανεγκέφαλε δογματικέ…

Σχόλιο, κανείς;

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 375.103 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: