Φιλοπατρία

Παράλληλοι βίοι Προοδευτικών (σικ) παρακρατικών


ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ
Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΑΙ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ»  ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Την εποχή που το Εβραιομασονικό λόμπυ υπέθαλπτε από συμμορίες κακοποιών, μαφίες μέχρι και μουτζαχεντίν εξ Αφγανιστάν και αναδείκνυε θρησκευτικές μειονότητες σε εθνικές, υποδαυλίζοντας εθνικισμούς, αναμοχλεύοντας πάθη και αιματοκυλώντας την Γιουγκοσλαβία ώστε να την κατακερματίσει και να την βάλει στο χέρι, την ίδια εποχή ακριβώς σκοτεινές οργανώσεις αποδομητών, παρακρατικών και ξενοκίνητων οργανώσεων και οι πράκτορες τους -όπως ο Παναγιώτης Δημητράς του κόμματος Φιλελεύθερων/Δράση- θυμήθηκε να αναδείξει και στην Ελλάδα ανύπαρκτες εθνικές και θρησκευτικές μειονότητες, από τις οποίες χαρακτηριστικό είναι ότι απουσιάζουν οι Πομάκοι τους οποίους ο σκοτεινός πράκτορας των συμφερόντων της Άγκυρας κος Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ και οι συν αυτώ προσπαθούν σε ένα όργιο προπαγάνδας και τρομοκρατίας (το οποίο γνωρίζουμε πολύ καλά) να τους εκτουρκέψουν.

Την ίδια εποχή ένας άλλος  πράκτορας, ο George Papandreou, ο «καλύτερος φίλος του Αμερικανοεβραϊκού λόμπυ» -όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται – προέβαινε σε μια ακόμη μισελληνική κτηνωδία: Κατήγγειλε την ίδια του την χώρα και την κυβέρνησή της στην θυγατρική του Soros «Παρατηρητήριο του Ελσίνκι» (Οργάνωση επιδοτούμενου χαφιεδισμού, αλλά στο πιο chic) ως μη αναγνωρίζουσα πλήρως τα «δικαιώματα» διάφορων μειονοτήτων όπως των υπερεθνικιστών Τουρκαλβανών συνεργατών των Τούρκων και ναζιστών σφαγέων Τσάμηδων (ομόψυχων του
αρχιμαφιόζου διακινητή γυναικών, ναρκωτικών και ανθρωπίνων οργάνων
Κοσοβάρου Χακιμ Θάτσι), των επίσης φιλοναζι εθνικιστών Ρουμανόβλαχων
(αναφέρομαι βεβαίως σε κάποιους ελάχιστους πράκτορες γιατί Βλάχος είμαι
κατά ένα μέρος κι εγώ), Σλαβομακεδόνες κλπ.
Προφανώς ο σκοτεινός κύκλος του Παρατηρητηρίου του Ελσινκι έχει πολλά
πλοκάμια. Ο σκληρός πυρήνας του βέβαια είναι προσκείμενος στον κύκλο του κου Στεφάνου Μάνου και της κας Μπακογιάννη αλλά επεκτείνεται στο  «ανανεωτικό» ΠΑΣΟΚ, στην μεταλλαγμένη ΝΔ, στους Οικολόγους-Πράσινους, σαφέστατα στην ΔΗΜοκρατική «ΑΡιστερά», σε στέκια «αντιεξουσιαστών» όπως το Nosotros ή το υποτιθέμενο αναρχικό στέκι των Άνω-Κατω Πατησίων στην οδό Νάξου το οποίο προάγει επ-α-κρι-βώς την ίδια ατζέντα με το Δημητρά και με αγνώστους πόρους (τις προάλλες πέτυχα και τον ινστρούχτορα που έδινε οδηγίες για το  μοίρασμα φυλλαδίων και ήταν ο καλός μου σαν να βγήκε από πάνελ του  ΣΚΑΪ και το ψηφοδέλτιο της Δράσης)  με αποχρώσες ενδείξεις και για στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Εκτός από τα προφανή συμφέροντα τους που είναι η παράδοση της χώρας με το κλειδί στο χέρι στο Εβραιομασονικό παγανιστικό τραπεζικό λόμπυ (όπως πανεύκολα συνάγεται και από τα ωραιότατα αγαλματίδια που διακοσμούν την Rockefeller Plaza, το Βατικανό του Καπιταλισμού, επειδή το θρησκευτικό τους υπόβαθρο είναι ο παγανισμός και η Γνώση του Κακού (Γνωστικισμός, Αριθμοσοφία, Καμπαλισμός κλπ) διότι είναι ένα σύστημα που ευνοεί και διευκολύνει τους εγωπαθείς, τους ασυνείδητους και τους πωρωμένους (φάγομεν, πίομεν, αύριον γαρ αποθνήσκομεν ή επί το λαϊκότερον, η ζωή είναι ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας – να χαρεί κι ο κος Βαλλιανάτος) έχουν στραφεί με μίσος κατά των παραδοσιακών θρησκειών και ιδιαίτερα του χριστιανισμού διότι η πίστη σε αυτές, πρώτον απαιτεί μια στοιχειώδη συνείδηση και δεύτερον θέτει και κάποιους ηθικούς αυτοπεριορισμούς, άλλοτε ως νομικίστικη τροχοπέδη -όπως στον παραδοσιακό Ιουδαϊσμό, τον Προτεσταντικό πουριτανισμό και το Ισλάμ- και άλλοτε ως μέθοδος αυτογνωσίας και βελτίωσης, με στόχο την Θέωση όπως στην Ορθοδοξία και κάποιες εκφάνσεις του Ρωμαιοκαθολικισμού ή και του Ισλάμ. Αφήνω εκτός την Εβραϊκή Καμπάλα όχι από προκατάληψη, αλλά διότι αν και ανήκει στο χώρο του εσωτερισμού βρίθει παγανιστικών δοξασιών, προσλήψεις από τον ελληνιστικό, βαβυλωνιακό, αιγυπτιακό παγανισμό μέχρι και την αραβική αλχημεία και την μεσαιωνική μαγεία (μετεμψύχωση, αστρολογία, ταρώ, αριθμοσοφία κλπ).
Η Θεοσοφική Μασονία, η Εβραιομασονία και ο νεοπαγανισμός δεν απαιτούν από τους οπαδούς τους κανενός είδους περιορισμό ηθικό ή άλλο και θεωρούν τον κανιβαλισμό ως δικαίωμά τους στο όνομα της «ελευθερίας» του ανθρώπου από «σκοταδιστικούς» περιορισμούς του Θεού. Δηλαδή τον φιλελευθερισμό. Έχουν εφεύρει την «φιλανθρωπία» είτε ως καμουφλάζ για τεράστια εγκλήματα (Ιράκ, Λιβύη, Γιουγκοσλαβία) είτε ως πλυντήριο εμπορικών δραστηριοτήτων, είτε ως κατασκοπευτικό ή αποδομητικό μηχανισμό, είτε απλά ως λιβανιστήρι των εγωπαθών και αυτάρεσκων προσωπικοτήτων τους, τις οποίες έχουν αυτοαναγορεύσει σε υπεράνθρωπες θεότητες που ως άλλοι Εωσφόροι ή Προμηθείς διαφωτίζουν και περιθάλπτουν τις κακόμοιρες τις μεταλλαγμένες μαϊμούδες: Δηλαδή εμάς.
Για να επανέλθουμε στο βαθύ κράτος όμως (που συμπτωματικά σχετίζεται και με το Harvard) και στα καμώματά του. Ο σταλινισμός, ο αυταρχισμός, η μισαλλοδοξία είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του. Στο φαίνεσθαι είναι «φιλάνθρωποι» ενώ στο είναι πρόκειται περί κτηνών. Διαπλέκονται μεταξύ τους και επειδή γνωρίζουν ότι στην ψευδεπίγραφη δημοκρατία μας και για όσο ακόμα η πλέμπα ψηφίζει δεν πρόκειται να εκλεγούν ως ζωώδεις εκπρόσωποι των πολυεθνικών, των μονοπωλίων και των μεγαλοκαρχαριών, άλλοτε μεταλλάσσονται ως χαμαιλέοντες, άλλοτε δε διαμοιράζονται σε διάφορους πολιτικούς χώρους, στα ΜΜΕ, στο Δημόσιο Τομέα και συνεργάζονται υπογείως σε σκοτεινές στοές και σε σκοτεινά σαλόνια, όπου το Φως το Αληθινόν δεν πάτησε ποτέ.
Θα έρθει η μέρα όμως που τα έργα του κάθε ανθρώπου θα φανερωθούν τοις πάσι. Και τότε μαύρο φίδι που τους έφαγε. Αυτό, που λάτρεψαν στην επίγεια ζωή τους – δίπλα στο είδωλό τους – με ανθρωποθυσίες και ψέμματα.

Οι θέσεις του θρησκεύματος της μασονίας και του θρησκεύματος της αθεΐας (που λατρεύτηκε στο ναό της λογικής στο μετεπαναστατικό Παρίσι παράλληλα με τις Σταλινικές θηριωδίες, παρουσιασμένες ως δήθεν ανεξιθρησκεία φιγουράρουν στην επίσημη ιστοσελίδα του κου Παπανδρέου δια στόματος του κου Λασκαράτου. Φαίνεται ότι τους συνδέουν πολλά  εκτός από το Μνημόνιο.

Ο κος Βασιλάκης (ΔΡΑΣΗ) φαίνεται πως έχει τέτοια άριστη συνεργασία με την επιδοτούμενη οργάνωση των κου Δημητρά και Βαλλιανάτου «Παρατηρητήριο του Ελσινκι» ώστε να του δίνεται βήμα να υπερασπισθεί τις δολοφονικές δράσεις του Αμερικανικού Εβραιομασονικού λόμπυ για την Γιουγκοσλαβία (Weisel, Cohen, Albright, Holbrooke, Clarkκλπ) σε συνεργασία με ναζιστικές, φασιστικές και φονταμενταλιστικές ομάδες και μαφιόζικες συμμορίες.
Φαίνεται πως η κοινή πρωτοβουλία Δράσης-Παρατηρητηρίου είχε ανταπόκριση ώστε να τραβήξει την προσοχή πλείστων στελεχών της Δράσης, του ΣΚΑΙ, του Mega (όπως ο προβεβλημένος εκ του μηδενός δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης, εργοδότης του μάγειρα κου Σκαρμούτσου και υμνητής της καταστροφικής πολιτικής Σημίτη υπό του κου Παπαδήμου το 2002) κλπ.
ΥΓ. Τα βάζω κι εγώ με τη μοίρα μου που δεν γεννήθηκα ταλαντούχος. Διότι είναι προφανές ότι αν διαθέτεις ταλέντα και σκύβεις πάνω στην δουλειά με μεράκι και γνωστός γίνεσαι και κεφάλαια βρίσκεις.

Πλήθος κείμενων του κου Βασιλάκη -τα οποία αργότερα εξαφανίστηκαν – στην επίσημη ιστοσελίδα των Φιλελευθέρων του Μάνου. Η ίδια προσφιλής θεματολογία,επιχειρηματολογία και ΗΘΟΣ που χαρακτηρίζει και το blog Ροΐδη Εμμονές, του έτερουστελέχους της Δράσης, εκ Κρήτης.

Εδώ ο κος Βασιλάκης της Δράσης διετέλεσε και υποψήφιος του ΔΗΚΚΙ (μα τέτοιες διαρροές, ανεπίτρεπτο)τη χρονιά μάλιστα που το ψήφισα κι εγώ. Επίσης δηλώνει και εργαζόμενος στην Alpha Bank ενώ τον ξέραμε ως δημοσιογράφο στην «Απογευματινή». Πολυπράγμων, πολυτάλαντος
και πολυθεσίτης. Αλλοιμονο από εμάς, τα παράσιτα, που κατά τον Βασιλάκη επιβαρύνουμε λόγω παιδιών τον προϋπολογισμό. Θα είμαστε και  ατάλαντοι φαίνεται… (εκ του τάλαντον)

Και η Ελευθεροτυπία (επί ημερών του Ιού Τρίμη, Ψαρά, Κωστόπουλου) συνεργάζεται με τον κο Βασιλάκη της Δράσης όπως προκύπτει και από το email Μάλιστα η ανώνυμος celebrity Βασιλική Μετά Τρούλλου χαφιεδίζει συναδέλφους της στην Ελευθεροτυπία αλλά και σχολιάζει πότε πότε και στο blog του κου Βασιλάκη.

Εκλεκτός και γνώριμος κόσμος προσυπογράφει κείμενο του Βασιλάκη στο blog Ροΐδη Εμμονές κατά του κου Γιανναρά. Μα όλοι αυτοί παρακολουθούν το συγκεκριμένο blog; Μα και ο κος Γιανναράς πια! Τρώει από αυτούς που τον φτύνουν!

Ο κος Δημητράς -Φιλελεύθεροι έχει συνεχές και έκδηλο ενδιαφέρον για την Ισραηλιτική κοινότητα. Όχι ολόκληρη φυσικά. Περιέργως πως, υπάρχουν και θρησκευτικές μειονότητες της μη αρεσκείας του, ακόμα και εβραϊκές, τις οποίες απεχθάνεται και των οποίων εισηγείται την καταπίεση. Ανθρώπινα δικαιώματα a la carte.
..

Ο κος Βερέμης της Δράσης και στέλεχος της ΕΛΙΑΜΕΠ συγκαταλέγεται στις οργανώσεις

αγνώστων στόχων που χρηματοδοτούνται από τον Soros όπως και το Παρατηρητήριο

του Ελσινκι του Δημητρά – Φιλελεύθεροι και νυν του Βαλλιανάτου, επαγγελματία ομοφυλόφιλου.

Ο αντισυστημικός – συστημικός παρατρεχάμενος της Δράσης-ΣΚΑΙ κος Τατσόπουλος και τέως πρόεδρος του ΕΚΕΒΙ-ΔΡΑΣΗ-ΣΚΑΪ που βράβευσε την παγανίστρια πρόεδρο του 984 κα Γαλανάκη ως συμμετέχων σε παρουσίαση βιβλίου σχετικά με την «χριστιανική ηθική που… μαστίζει την Ευρώπη». Μη του πεις όμως κουβέντα εναντίον του Ισλάμ των λαθρομεταναστών ή την εβραιοκρατία στην επιχειρηματική και πολιτική σκηνή της Ευρώπης, σε έφαγε! Είπαμε, τα… ανθρώπινα δικαιώματα είναι ε-πι-λε-κτι-κά και ανάλογα το τι αποφέρει μεγαλύτερα κέρδη.

Ο επιδοτούμενος ανθρωπιστής κος Παναγιώτης Δημητράς των Φιλελευθέρων – Δράση, απόφοιτος του Harvard όπως και οι κοι Μάνος, Παπανδρέου, Ξαφά, Σαμαράς κλπ, σε κοινό μέτωπο με τους Οικολόγους – Πράσινους-άλογους για την ανάδειξη Μακεδονικής μειονότητας στην… Μακεδονία (που θα «βοηθήσει» στον κατακερματισμό και την αποδόμηση της χώρας.

Θυμίζω ότι άλλοι αιμοβόροι Πράσινοι ήταν ο Γερμανοεβραιογάλλος Cohn Bendit και ο

Joschka Fischer που μας εγκαλούν δημοσίως – όπως και ο κος Βασιλάκης – γιατί δεν συνταχθήκαμε με το Αμερικανοεβραϊκό λόμπυ για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Ανάλογη αρθρογραφία αναπτύσσεται και στο περιοδικό του Βασιλάκη Athens Review of «Books» όπου διφορούμενο άρθρο περι «Μακεδόνων» έχει γράψει και το στέλεχος του Μάνου-Allatini και διαχειριστής του Ταμείου του Δήμου Αθηναίων, Τάσος Αβραντίνης. (Δεν είναι κακό αυτό, και ο Χριστός είχε έναν εκ των μαθητών του ως ταμία.)

Ο Στέφανος Μάνος εισηγείται την διάλυση του Ιράκ και το πλιάτσικο των πετρελαίων (με πρόσχημα την χυδαία σκευωρία περί Χημικών όπλων) λίγες μέρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας πετρελαιαγωγών Nabucco (ο χορός των Εβραίων του Verdi) ερήμην της κυβέρνησης της χώρας. Απεφάσισαν και διέταξαν!
Τα πετρέλαια του Ιράκ βέβαια είναι παλιά ιστορία, από τότε που οι Γερμανοεβραίοι Ρωτσιλντ μεθόδευσαν την εξόντωση των Ελλήνων το 1914 με την επιστράτευση τους και την προώθηση τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης-εργασίας ώστε να κατασκευασθεί η σιδηροδρομική γραμμή Κωνσταντινούπολης-Κιρκούκ. 

Μιλένα Αποστολάκη. Εύκολο θύμα εκβιασμού λόγω του eshop συμφερόντων Αποστολάκη.

Μπήκε ταυτόχρονα στο στόχαστρο τόσο του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι όσο και του

μισαλλόδοξου φιλομασονικού blog Ροΐδη Εμμονές.

Εθίγη ο κος Δημητράς-Φιλελεύθεροι-Δράση που του θίξανε τον παλιό του συνεργάτη κο George Papandreou για το θέμα του Μνημονίου. Και έσπευσαν να τον συμπαρασταθούν ηθικά η αριστερή ΔΗΜΑΡ και η επίσης αριστερή Βασιλική Μετά Τρούλλου του Ιού της Ελευθεροτυπίας η οποία χαφιεδίζει και συνάδελφο της. Διαθέτουν και πλούσιο αρχείο φαίνεται με φακέλους για κάθε δημόσιο πρόσωπο και δημοσιογράφο δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν βάσει του οποίου μάλιστα καταστρώνουν και σχέδια. Ο κος Δημητράς θυμίζω είναι Χαρβαρντοσπουδαγμενος υιός Χουντικού Υπουργού όποτε έχει και το σχετικό γονιδίωμα και τα ανάλογα βιώματα.

Προφανώς ο κος Papandreou φαίνεται να μην έχει κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με χουντογενείς εναντίον μάλιστα της χώρας από την οποία παρασιτίζεται.

Ο στόχος της μασονίας σύμφωνα με Γαλλικές πηγές:
«Ο στόχος της Μασονερίας έγκειται στην ανεπαίσθητη δημιουργία μιας Δημοκρατίας παγκόσμιας και δημοκρατικής, της οποίας η Εξουσία θα είναι η Λογική και το Ανώτατο Συμβούλιο, η Συνέλευση των Σοφών.
Βλέπε ΕΕ, Bilderberg, Trilateral Commission, G20 και άλλες κλαδικές του ΠΑΣΟΚ (με την ειρωνική έννοια του όρου) για άξεστα παγκοσμιοποιημένα διαπλεκόμενα λαμόγια τα οποία επειδή με κλεμμένα ή υφαρπαγμένα χρήματα έμαθαν και 2-3 ξένες γλώσσες υποτίθεται ότι είναι ανώτερου επιπέδου από τον χωριάτη που έτρεχε στις προεκλογικές συγκεντρώσεις για να βρει στο παιδί του καμμιά δουλειά για να επιβιώσει.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

Κύριε Ροΐδη,

Το Κράτος κάνει οικονομίες κλείνοντας Δήμους, σχολεία, νοσοκομεία, υποκαταστήματα του ΙΚΑ. Τα καταστήματα όμως της κρατικής υπηρεσίας “Ορθόδοξη Εκκλησία”, παραμένουν αλώβητα. Κι όμως είναι οι πλέον άχρηστες και αντιπαραγωγικές δημόσιες υπηρεσίες, μάλιστα δε και επιβλαβείς για τους νέους. Ελπίζω πως η Αριστερά [ο Ψαριανος της ΔΗΜΑΡ] θα φιλοτιμηθεί να ζητήσει το κλείσιμο κάποιων ενοριών και τη συνένωσή τους με άλλες. Τα κτίρια μπορεί να κατεδαφιστούν και να γίνουν στη θέση τους πάρκα, ειδικά στις μεγάλες πόλεις. Οι ιερείς τους θα απολυθούν και θα εργασθούν
μερικοί από αυτούς, επίσημα πλέον, ως ιερόδουλοι και οι υπόλοιποι ως έκτακτοι οδοκαθαριστές των Δήμων, διδάσκοντας έμπρακτα τις χριστιανικές αρετές της πενίας και της ταπείνωσης. Ελπίζω πως η πρότασή μου δεν θα πεταχθεί στον κάλαθο των αχρήστων (είναι απολύτως βέβαιο) αλλά θα αξιοποιηθεί δεόντως από την ανατρεπτική ριζοσπαστική Αριστερά μας (αποκλείεται).
Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Η χρηματοδότηση του κου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής από την ΕΥΠ από την κυβέρνηση του Γεωργίου Ράλλη, υιού του πρωθυπουργού της ναζιστικής κατοχής. Στην ίδια κυβέρνηση μεσουρανούσε ο κος Στέφανος Μάνος ενώ την ίδια περίοδο εμφανίστηκε στο προσκήνιο και η οργάνωση Παρατηρητήριο του Ελσινκι. Οι ίδιοι κύκλοι σχετίζονται και με την χαφιεδίστικη οργάνωση της σαϊεντολογίας η οποία επί Ψυχρού Πολέμου είχε ρίξει δίπλα στον πρόεδρο της δημοκρατίας της Φινλανδίας τρεις σωματοφύλακες οι οποίοι κατέγραφαν τα πάντα. Ως τι; 
Η Χρυσή Αυγή μαζί με τον επιδοτούμενο αριστερισμό αποτελεί δίπολο μανιπουλαρίσματος της κοινωνίας κατά το πρότυπο «καλός μπάτσος – κακός μπάτσος» και χρησιμοποιείται από νεοταξικά φερέφωνα όπως ο Βασιλάκης της Δράσης ώστε να στιγματιστεί δι αυτής η έννοια του πατριωτισμού  και της ορθοδοξίας.

Είναι εξαιρετικό το ξεβράκωμα το οποίο δίνει εύγλωττα και με στοιχεία ο Θεοπρόβλητος. Κυριολεκτικά επισήμανε και υπέδειξε όλες τις υπόγειες διαδρομές του προοδευτικού παρακράτους, ξένων υπηρεσιών και λοιπών ευαγών ιδρυμάτων. Αξίζει να διαδοθεί και να εμπλουτιστεί. Ορθογραφικές διορθώσεις Φ (Στραβώθηκα).

8 Σχόλια προς "Παράλληλοι βίοι Προοδευτικών (σικ) παρακρατικών"

[…] αλλά όλα αυτά έχουν εκτεθεί με πολύ καλές αναφορές εδώ, συν το γεγονός ότι πολύ συχνά οι άνθρωποι αυτοί με την […]

[…] Διατηρώ επιφυλάξεις για κάποια στοιχεία της παραπάνω δημοσίευσης αλλά οπωσδήποτε όχι για την περιουσία του Μπάρμπα Φωτ’ ούτε για τα κίνητρα. […]

Πάρα πολύ καλό άρθρο,
και -κυρίως- πολύ καλά τεκμηριωμένο!!!

Μόνοι σας το γράψατε ή είστε ολόκληρη ομάδα, αφοσιωμένη στην ανακάλυψη της Αλήθειας και στο ξεσκέπασμα των «προδοτών»;;;

Κάνετε, όντως, εξαιρετική δουλειά,
και θα σας προτείνω να σας βάλουν στο Πανεπιστήμιο.
Μέσα σε γυάλα, να πηγαίνουν οι φοιτητές να σας βλέπουν και να θαυμάζουν τα σπάνια φυτά.

Συγχαρητήρια και πάλι, είστε εγγύηση σε ό,τι λέτε, λίρα εκατό!!!

Το να γράφει κανείς ένα κείμενο που περιέχει εξ ολοκλήρου ανακρίβειες 100% είναι το ίδιο δύσκολο με το να γραφτεί ένα κείμενο που δεν περιέχει καμία απολύτως ανακρίβεια 100%.

Γι’ αυτό είστε αξιέπαινοι, ειλικρινά.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αν και λίγο ειρωνικά. Βλέπω ότι με παρακολουθείτε προσεκτικά.
Δεν περίμενα το ταπεινό μου κονάκι να έχει τέτοιες επισκέψεις και από τόσο υψηλά ιστάμενες προσωπικότητες. Βλέπετε, είμαι ερασιτέχνης και δεν πληρώνομαι για ότι γράφω, ούτε προσδοκώ δάφνες, και σίγουρα δεν εμφανίζομαι ως ο κατέχων την απόλυτη αλήθεια. Αυτό αν δεν κάνω λάθος είναι δική σας ειδικότητα και του περίγυρου σας.

Το ξαφνικό ενδιαφέρον σας για το άτομό μου με προβληματίζει κάπως, αλλά επειδή είμαι λίγο παλιός τυχαίνει να γνωρίζω δυο-τρία πράγματα. Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να σας ενοχλεί το ότι αναφέρονται κάποιοι ονομαστικά μαζί σας, αλλά έτσι γίνεται όταν είναι κανείς δημόσιο πρόσωπο, και μάλιστα όταν έχει φίλους (;) που έχουν γράψει σελίδες δόξας στο παρασκήνιο.

Είσαι και ψευταράκος.
Αφού δεν το έγραψες εσύ, τι κοκκορεύεσαι;;;
Και «είμαι ερασιτέχνης» και δεν «διεκδικώ δάφνες» και τέτοια;;;
Αφού είναι αντιγραφή από έναν άλλο ψυχοπαθή.
Το έβαλα στο google και το είδα.
Ενας παρανοϊκός το έγραψε, ένας άιντε-άιντε Θεοπρόβλητος, λέει,
κι εσύ κι ένας άλλος πυροβολημένος το κάνατε κόπυ/πέηστ.

Τυχαία το είδα, μην παραμυθιάζεσαι κιόλας ότι «σε παρακολουθώ προσεκτικά».
Τι να παρακολουθήσω;;;
Τη μούρλα σας;;;

Εσείς είσαστε κανονικοί για δέσιμο.

Είσαι και «παλιός», βόιδι, που ξεχωρίζεις και πράγματα,
πατριδοκάπηλε, που δεν μπορείς δυο γαϊδουριών άχυρα να ξεχωρίσεις.
Σε λίγο θα μας πεις ότι πρόκειται και για συνωμοσία, η ειδικότητά σας.
Οσο μεγαλύτερη η μαλακία,
τόσο πιο εύκολα την πιστεύετε.

Νάστε καλά, πάντως, ξεράθηκα στο γέλιο.
Είστε για ζουρλομανδύα, με εγγύηση ISO.

Μπα χάσαμε την ψυχραιμία μας και αρχίσαμε τις βρισιές, τώρα; Δεν θυμάμαι να κοκορεύτηκα ποτέ, πως σούρθε;

Πες εσύ ότι θέλεις, τους ρουφιάνους του διαδικτύου τους ξέρω. Είναι μεταξύ άλλων κάτι παλιανθρωπάκια που σε γλύφουν (;) στο μπλογκ σου.
Αλλά το να με πει μια συνεργάτρια και αναμεταδότρια της Αβγίς και όλου του αντιφασιστικού, αντιρατσιστικού τσίρκου που πιστεύει ακόμα στον κομμουνισμό, αλλά πληρώνεται κας πατριδοκάπηλο, ε αυτό είναι αστείο. Περαστικά!

Μη μου στεναχωριέσαι.
Την θέση στο ψυχιατρείο την έχεις καπαρωμένη.
Αν δείξεις σε ψυχίατρο-νευρολόγο αυτό το από πάνω τουρλουμπούκι παραλήρημα με τα χιλιάδες επίθετα και τους χιλιάδες χαρακτηρισμούς και όλα αυτά τα συκοφαντικά,
θα διατάξει εγκλεισμό, χαπάκωμα και ζουρλομανδύα.

Δεν επικονωνείτε με την πραγματικότητα,
πως να το κάνουμε τώρα,
βρίσκεστε σε έναν άλλο δικό σας κόσμο.

Και σε πείραξε που σε είπα «βόιδι»;;; (που στο κάτω-κάτω είναι αλήθεια, αφού καταπίνεις αμάσητη όλη την παπαρομαντολογία και την αναμεταδίδεις κιόλας, τι νομίζεις ότι είσαι;;; -βόιδι είσαι)

Εσύ έχεις ένα κατεβατό ύβρεις και συκοφαντίες (που είναι όλα ψευδή),
εγώ δεν δικαιούμαι να σου πω έναν χαρακτηρισμό (που είναι αλήθεια);;;

Επειδή ξεχνάς και τι γράφεις, πάνω στην έξαψη, ότι σου ‘δωσαν λίγη σημασία, να σου βάλω και το κοκκόρεμα, δικά σου λόγια είναι:

«Βλέπετε, είμαι ερασιτέχνης και δεν πληρώνομαι για ότι γράφω, ούτε προσδοκώ δάφνες […]»

Και φυσικά, είσαι πατριδοκάπηλος και εθνοκάπηλος και χριστιανοκάπηλος. Ολοι εσείς οι συνωμοσιολόγοι ακροδεξιοί μισαλλόδοξοι μισάνθρωποι, αυτό ακριβώς είστε: καπηλεύεστε όλες τις αξίες.

Και τώρα, κάτσε ξαναδιάβασε αυτήν την απίστευτη ηλιθιότητα του ψυχασθενούς Θεοπρόβλητου, που τόσο σου γυάλισε για να την κάνεις κόπυ/πέηστ και να την φλασάρεις σαν δικιά σου , θαρρείς και γράφει τίποτα σοφίες,
και άμα, φτάνοντας στο τέλος, θυμάσαι τι γράφει στην αρχή ή στη μέση,
θα σου πω μπράβο.

Αλλά, αν δεν ήσουνα βόιδι, δεν θα σου γυάλιζε το πυροβολημένο σεντόνι. Θα έλεγες «τι αηδίες είναι αυτές;;;».
Αλλά δεν το είπες.
Συμπέρασμα: Είσαι βόιδι και πολύ μεγάλο, μάλιστα, αφού επιμένεις ότι όλες αυτές οι αηδίες έχουν σύνδεση μεταξύ τους ή σχέση με την πραγματικότητα.

Φιλάκια, αλοπερντίν και ζουρλομανδύας, έρχονται, πλησιάζουν, χεχεχεχεχε :)

Κάτι ζόρι τραβάς εσύ ψυχή μ’. Αμάμητη είσαι και ψάχνεσαι με τους εθνοκάπηλους και τα βόιδα (σικ); Όπως και νάχει όμως «αγαπώ κυρά να κλάνεις αλλά μην το παρακάνεις.»

Σχόλιο, κανείς;

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 375.423 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: