Φιλοπατρία

Για τους Πακιστανούς το έγκλημα της Πάρου ήταν δίκαιο.


Οι γυναίκες της δύσης απειλούνται από μια μειοψηφία Πακιστανών και Αφγανών Ταλιμπάν

Πηγή

Είναι απολαυστικό να ακούμε  αυτές τις ημέρες από ανθρώπους κατ’ ευφημισμόν διαφωτιστές και προοδευτικούς , σκέψεις που μόνο κάφροι θα μπορούσαν να διατυπώσουν!

Ο διάλογος μεταξύ αριστερών και δεξιών που είχε ανοίξει για την οικονομική κρίση και το μνημόνιο μεταφέρθηκε σε πολύ καυτά προβλήματα όπως το μεταναστευτικό,έχει εξελιχθεί σε διαμάχη και τώρα καπελώνεται από ακραίες φωνές που ξεπηδούν στο διαδίκτυο, παίρνοντας διαστάσεις ρατσιστικού παραληρήματος.

Το έναυσμα δόθηκε με την νεαρή αθλήτρια του στίβου και το ανέκδοτο tweet της για τους αφρικανούς, που της στοίχισε την συμμετοχή της  στους Ολυμπιακούς και έφτανε για να την ταμπέλωσει στην συνείδηση κάποιων ώς  ”χρυσαυγίτισα”.

Ύστερα ένας ακροαριστερός τραγουδιστής, συμπαθών τον χώρο των αναρχικών αντάλλαξε επιστολές στα social media με  πιο προοδευτικό καλλιτέχνη για τις δήθεν ”φασιστικές” πολιτικές  πεποιθήσεις της αθλήτριας!

Πιο μετά όλοι μαζί ,χαρακτήρισαν ”γερμανοτσολιά” τον νεαρό Έλληνα ομογενή που αγωνίστηκε με τα χρώματα της Γερμανίας και απαρνήθηκε- κυρίως για οικονομικούς λόγους-, την πατρίδα του.

Και το αποκορύφωμα είναι, τις τρεις τελευταίες ημέρες να δίνουν ”σχεδόν άσυλο” σε ένα 21χρονο Πακιστανό φονιά που εργαζόταν παράνομα στην Ελλάδα, που σταμπάρισε μια νεαρή 15χρονη και την κακοποίησε μέχρι θανάτου, (πολλοί λένε και σεξουαλικά ενώ ήταν αιμόφυρτη), και που κονιορτοποίησε το κεφάλι της στα βράχια για να της αρπάξει το κινητό.

Η ΑΘΛΙΌΤΗΤΑ από όλους αυτούς με τους χιλιάδες followers  σε twitter, Facebook και άλλα κοινωνικά δίκτυα είναι ότι γράφουν  υπέρ της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, υπέρ της ανεύθυνης πολιτικής που πρεσβεύουν ακόμη και κόμματα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι βεβαίως επειδή συμμερίζονται αυτές τις ιδέες, απλώς επειδή τους αρέσει να πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα.

Οι περισσότεροι από αυτούς δεν ξέρουν τι τους γίνεται, έχουν παντελή άγνοια σε ευαίσθητα ζητήματα όπως το μεταναστευτικό και στρουθοκαμηλίζουν όπως άλλωστε και τα κόμματα τα οποία υποστηρίζουν.

Οι περισσότεροι δεν δίστασαν να επιχειρηματολογήσουν υπέρ του  Πακιστανού δράστη γιατί λέει:  ”η αναφορά στην καταγωγή ενός εγκληματία είναι μια ρατσιστική πράξη που ενοχοποιεί υποσυνείδητα ανθρώπους που ουδεμία σχέση έχουν με το έγκλημα..”

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=17332

http://www.aixmi.gr/index.php/drakosratsismou-terasmme/

Αυτό που αγνοούν είναι, πως, όταν ο εγκληματίας δεν είναι ημεδαπός  υποχρεωτικά αναφέρονται η καταγωγή και άλλα στοιχεία του, σχεδόν σε όλα τα police dept. του κόσμου. (όταν πρόκειται για  ανακοινώσεις της αστυνομίας)

Μερικοί ακόμη δεν δίστασαν να μιλήσουν για το τεκμήριο της αθωότητος του Πακιστανού, την στιγμή, που ο ίδιος παραδέχθηκε την ενοχή του στην ΕΛ. ΑΣ και ότι το τεκμήριο εξακολουθεί να ισχύει παρά την ομολογία και την ταυτοποίηση του DNA .

Με βάση την ανύπαρκτη ”αριστερή” λογική και ηθική μερικών και ο ”spree killer” που συνελήφθη έξω από το πάρκινγκ του αμερικανικού σινεμά, γιατί σκότωσε μερικές δεκάδες που έβλεπαν το ”Batman”, κατακρεουργήθηκε από τα αμερικανικά ΜΜΕ ενώ βεβαίως ισχύει το τεκμήριο της αθωότητος πριν την ετυμηγορία της δίκης!

http://sarantakos.wordpress.com/2012/08/06/paros/Ένας εγκληματίας στην Πάρο

Αυτά τα  γράφουν ακόμη και καλλιεργημένοι άνθρωποι,όπως ένας έμπειρος γλωσσολόγος που οι αριστερές του καταβολές, δεν τον αφήνουν να παραδεχθεί ότι τόσο ειδεχθή εγκλήματα διαπράττονται μονάχα από διεστραμμένα μυαλά. ΌΤΙ τόσο ειδεχθή εγκλήματα δεν διαπράττονται από ένα απλό εγκληματία στην Πάρο.

Διαπράττονται ή από παρανοϊκό φονιά ή από κάποιον φανατικό μουτζαχεντίν!

Στην Πάρο  βεβαίως υπήρξαν αδιάσειστα στοιχεία όπως το DNA του δράστη, στοιχεία από τον εργοδότη του αλλά και από μαρτυρίες της μητέρας της 15χρονης, ότι ο νεαρός Πακιστανός εγκληματίας είχε σταμπάρει την μικρή και αφού σχεδόν την εξόντωσε και την εγκατέλειψε ημιθανή και αβοήθητη βιάστηκε να φύγει από την Πάρο, κρύφτηκε στην Αθήνα σε φίλους του, είχε προετοιμάσει και τα χαρτιά του για να φύγει τσεπώνοντας παράλληλα και τα ευρώ του επαναπατρισμού που χορηγεί η Ε.Ε κλπ.

Δηλαδή οι ανόητοι που γράφουν ότι θέλουν στο web για να στηρίξουν την σαθρή επιχειρηματολογία τους , βγάζουν συχνά αυθαίρετα συμπεράσματα, καταργούν ακόμη πιό συχνά την αστυνομική ανάκριση και έρευνα και αντιμετωπίζουν ενα έγκλημα με την χαρακτηριστική ελαφρότητα που πιστέυουν ότι μπορούμε να απαλλαγούμε από το μνημόνιο!

Αριστεροί  και ακροαριστεροί μπλόγκερς και οι συμπαθούντες τον ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιούν μόνιμα την επίφαση του ρατσισμού για να δικαιολογήσουν ότι δεν τους αρέσει, συσχετίζουν λανθασμένα το ζήτημα της μετανάστευσης με τις φασιστικές πρακτικές της Χρυσής Αυγής και ηθελημένα αγνοούν τα συνεπακόλουθα από το ανεξέλεγκτο κύμα λαθρομετανάστευσης στην χώρα μας.

ΌΜΩΣ αν απομονώσουμε προς στιγμή την έκθεση της Human Rights Watch, που πολύ σωστά επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν αναλύσεις της αστυνομίας ή δικαστικές αποφάσεις που να συσχετίζουν τη Χρυσή Αυγή με ρατσιστικές επιθέσεις, ενώ υπάρχουν ξεκάθαρα στοιχεία που την επιβαρύνουν, θα δούμε ότι η ρατσιστική βία που έχει ενισχυθεί και από την Χρυσή Αυγή ήλθε σαν αποτέλεσμα και δεν είναι το αίτιο  του προβλήματος.

ΤΟ πραγματικό ζήτημα είναι η ανεξέλεγκτη προσέλευση χιλιάδων λαθρομεταναστών στην χώρα μας, η αστάθεια και οι πόλεμοι στην ευρύτερη λεκάνη της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, που ανάγκασαν όλους αυτούς να έρθουν στην Ελλάδα. Το μεταναστευτικό ζήτημα στην χώρα απέκτησε διαστάσεις που δεν υπάρχουν σε καμιά άλλη  της Ευρώπης. Λόγω της γεωγραφικής της θέσης η χώρα έγινε υποδοχέας τεράστιων προσφυγικών ρευμάτων

Όμως τα ποιοτικά στοιχεία αυτής της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, δεν είναι  τα καλύτερα!

Ένα πολύ σοβαρό και πραγματικό πρόβλημα είναι το έγκλημα και η κουλτούρα βίας που έφεραν αρκετοί μετανάστες από τις πατρίδες τους!

Στην Ελλάδα μαζί με τους φτωχούς μετανάστες εισήλθε και κάθε καρυδιάς καρύδι,οι πακιστανικές και αφγανικές φυλακές άδειασαν στην Αθήνα,οι  πολεμοχαρείς Παστούν-Ταλιμπάν, οι ριζοσπάστες ισλαμιστές,οι πορτοφολάδες από το Αλγέρι, οι Νιγηριανοί έμποροι ναρκωτικών, στην χώρα αφίχθησαν σχεδόν όλες οι πληγές του Φαραώ.

(Διαβάστε και καμιά έκθεση της Eurostat, προοδευτικοί μου άνθρωποι!)

Νέα φτηνά ναρκωτικά που κατασκευάζονταν στην Ασία και τώρα τα ετοιμάζουν σε υπόγεια της Αθήνα,τα έριξαν στις πιάτσες των ναρκομανών και σκοτώνουν.

Συγκλονιστική καμπάνια σε σκηνοθεσία Ντάρεν

Ανεξέλεγκτη και πρωτόγνωρη βία, καθημερινές ληστείες μετά φόνου.

Γιουρούσια και βίαιες εισβολές σε σπίτια.

Εξτρεμιστές Ταλιμπάν με ανεξέλεγκτη δράση στα τζαμιά της Αθήνας

Κλοπές και πλιάτσικο σε οικοδομές , σε ξένη περιουσία, σε  βασικές υποδομές του κράτους.

Μάστιγα οι αλλοδαποί σκραπατζήδες για τις

Απαγωγές.

Τζαβέντ Ασλάμ: O πρόεδρος της Πακιστανικής

Οργανωμένο κύκλωμα επαιτείας

Βιασμοί και βιαιοπραγίες κατά των γυναικών,εγκλήματα τιμής.

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=677773 … via @AvgiOnline

Ανθρωποκτονίες.

Όλα αυτά υποστηρίζουν κάποιοι ότι συνέβαιναν και πρίν, όλα αυτά υποστηρίζουν μερικοί ανόητοι ότι είναι προϊόν της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα.

Όμως δεν είναι!

Πάει σχεδόν μια δεκαετία που άφησαν το μεταναστευτικό χωρίς ελέγχους, χωρίς σχέδιο επίλυσης, χωρίς προσαγωγές και έρευνες σε σπίτια και τζαμιά, χωρίς να έχουν φτιάξει στρατόπεδα φιλοξενίας και απέλασης, χωρίς ειδικές συμφωνίες με τις χώρες που ανήκουν οι μετανάστες για τον επαναπατρισμό τους, χωρίς μια συμφωνία με την Τουρκία που θα τους δέχεται πίσω, χωρίς αλλαγή των κανόνων του Δουβλίνο 2 και διεθνοποίηση του προβλήματος , χωρίς να απαιτήσουν αλλαγή των κανονισμών μέσα στην Ε.Ε.

Το 224 στρατόπεδα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών στην Ε.Ε

Η Αριστερά εξακολουθεί να  αντιμετωπίζει το ζήτημα χωρίς σοβαρότητα, νομίζει ότι με το να δείχνει έναν ιδιότυπο ουμανισμό κόντρα στον ρατσισμό του κράτους και των κομμάτων, και με το να καταγγέλλει τμήματα της ελληνικής κοινωνίας , [ελπίζει;] ότι το μεταναστευτικό θα λυθεί.

Όμως με τις  διαστάσεις μιας προφανούς ανθρωπιστικής κρίσης που έχει πάρει το ζήτημα, η ανεξέλεγκτη είσοδος μεταναστών έχει βαριές  επιπτώσεις πάνω σε τμήματα του ελληνικού πληθυσμού.

Οι μετανάστες, δεν είναι βεβαίως όλοι «απόβλητοι», οι περισσότεροι ήρθαν στην χώρα να δουλέψουν , να αναζητήσουν καλύτερη τύχη, πολλοί δημιούργησαν οικογένειες και έκαναν προκοπή στην Ελλάδα, άλλοι πάλι που προέρχονται από περιοχές που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση θα πρέπει να στηριχτούν, όμως δεν μπορεί οι πολιτικές, δικαστικές και αστυνομικές αρχές της χώρας  να αφήσουν όσους δεν σέβονται την δημοκρατία μας εδώ.

Μια μειονότητα Πακιστανών, Αφγανών και άλλων προσφύγων που ήρθαν από τις χώρες του Μαγκρέμπ επιδιώκουν να  επιβάλουν το  θρησκευτικό τους πιστεύω και την δική τους θεώρηση για το κοράνι  στην χώρα.

Το Ριζοσπαστικό Ισλάμ αποτελεί περιφερειακή απειλή για την Ελλάδα. Ο Ισλαμισμός είναι μια απολυταρχική πολιτική ιδεολογία η οποία εμμένει στην πεποίθηση ότι το Ισλάμ δεν είναι μόνο μια θρησκεία, αλλά ένα ολιστικό κοινωνικό-πολιτικό σύστημα. Ο Ισλαμισμός υποστηρίζει την εφαρμογή της Σαρία ως νομικό δίκαιο (ισλαμικός νόμος) και τη δημιουργία ενός παγκόσμιου ισλαμικού κράτους-,που θα ενώσει τη μουσουλμανική κοινότητα, γνωστή ως Ummah.

Η RIMSE (το παρατηρητήριο του ριζοσπαστικού Ισλάμ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη) υποστηρίζει ότι η απειλή για τη Δύση και κυρίως για την Νοτιοανατολική Ευρώπη, δεν είναι το Ισλάμ ως πίστη, αλλά ο ισλαμισμός ως μια ολοκληρωτική πολιτική ιδεολογία.

Οι Ισλαμιστές επιδιώκουν τους πολιτικούς τους στόχους μέσα από βίαιες και μη βίαιες μεθόδους. Η τρομοκρατία είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται από φανατισμένους Ισλαμιστές στην προσπάθειά τους να επιτύχουν την παγκόσμια κυριαρχία. Η παγκόσμια «Σάλαφι-Τζιχάντ» για παράδειγμα, προσπαθεί να επιβάλει την Σαρία και τον καθορισμό των Χαλιφάτων κυρίως με την τρομοκρατία.

Ταυτόχρονα, μη βίαια ισλαμικά κινήματα, όπως η Μουσουλμανική Αδελφότητα, Hizb-ut-Tahrir, Jamaat e-Islami μαζί με τις θυγατρικές τους, επιδιώκουν να προωθήσουν την ίδια διάταξη υπονομεύοντας φιλελεύθερες δυτικές δημοκρατίες.

Το βαθύ ισλαμικό κράτος με το αυστηρό πατριαρχικό μοντέλο και το σύνηθες- λες και είναι κάτι φυσιολογικό- ”έγκλημα τιμής” κατά των γυναικών εφαρμόζεται πλέον και στην δύση,όπου και μεταναστεύουν οι ισλαμιστές.

Δεν είναι λίγα τα εγκλήματα τιμής κατά των γυναικών από συγγενείς τους, που έχουν μεταναστεύσει στην Ε.Ε. Δεν είναι ασήμαντη η βαναυσότητα με την οποία οι φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι αντιμετωπίζουν τις γυναίκες τους και ιδιαίτερα τις λευκές γυναίκες στην δυτική κοινωνία.

Το έγκλημα και η κακοποίηση της ανήλικης στην Πάρο έχει άμεση σχέση με την θρησκευτική ταυτότητα και την εθνικότητα του δράστη. Το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα και η αγριότητα με την οποία διαπράττεται τα τελευταία χρόνια έχει ταυτότητα και είναι πακιστανικής, αφγανικής και γεωργιανής προέλευσης.

Δειτε την ιδιαίτερη φροντίδα που επιφυλλάσουν οι νεαροί μουσουλμάνοι στα δυτικά κορίτσια και θυμηθήτε γιατί κόπηκαν οι εορτασμοί των Χριστουγέννων στο κέντρο των Αθηνών.

Η Βρετανίδα υπουργός και μέλος του Κόμματος Συντηρητικών βαρόνη Sayeeda Warsi (Πακιστανικής καταγωγής) έχει ισχυριστεί με αφορμή μια σειρά πολύ σκληρών βιασμών που διέπραξαν μετανάστες σε ανήλικα λευκά κορίτσια, στο Μάντσεστερ, ότι υπάρχει μια μικρή μειοψηφία Πακιστανών που πιστεύουν ότι οι λευκές γυναίκες “είναι fair game.”  (δηλαδή οι ”εύκολες” δυτικές αποτελούν στόχο για ένα δίκαιο παιχνίδι )

http://dawn.com/2012/05/18/minority-of-pakistani-men-believe-white-girls-are-fair-game-warsi/

http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-18117529

Η Warsi  είχε κάνει αυτό το σχόλιο έπειτα από την την καταδίκη των εννέα άνδρών (οι οκτώ πακιστανικής καταγωγής) για την τέλεση ακόλαστων πράξεων σε λευκά κορίτσια, ηλικίας μόλις 13 ετών, με αλκοόλ και  ναρκωτικά, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πορνεία.

Υπάρχει μια μικρή μειοψηφία  Πακιστανών ανδρών που πιστεύουν ότι τα λευκά κορίτσια αποτελούν δίκαιο παιχνίδι”, λέει η Sayeeda Warsi .

Η πρώτη γυναίκα υπουργός, μουσουλμανικής καταγωγής του Ηνωμένου Βασιλείου όταν κάνει μια τέτοια  δήλωση είναι σίγουρα βαρύνουσας σημασίας.

‘Οι θρησκευτικοί ηγέτες  θα πρέπει να διαχωρίζουν αυτούς τους άνδρες που αντιμετωπίζουν τις  λευκές γυναίκες ως “τρίτης κατηγορίας πολίτες”, συνέχισε η υπουργός.

Σε κάθε τέμενος  και κάθε τζαμί  αυτό θα πρέπει να τεθεί ως βασικό θέμα συζήτησης, ούτως ώστε όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι που εμπλέκονται σε εγκλήματα να αισθάνονται ότι η κοινωνία στρέφεται εναντίον τους!”, τόνισε η υπουργός.

Αυτά όλα συνέβησαν στις βρετανικές πόλεις που σε μερικές συνοικίες τους θυμίζουν  σήμερα Λονδονιστάν, στο Λονδίνο που έχει δεχτεί τις φονικές επιθέσεις της  Άλ Κάιντα, στην πολυφυλετική Βρετανία που έχει θεσπίσει πολύ αυστηρούς κανόνες για την λαθρομετανάστευση.

Σκεφτείτε- και το τονίζω πάλι- ότι η  αστυνομία του Μάντσεστερ με προσεχτική ανακοίνωσή της , θεώρησε ότι τα εγκλήματα που διέπραξαν οι Πακιστανοί στα ανήλικα κορίτσια, δεν είναι ρατσιστικά. Έτυχε αυτοί οι εγκληματίες να είναι Ασιατικής καταγωγής, ανάφερε σε έκθεσή της για την συγκεκριμένη υπόθεση η αστυνομία του Μάντσεστερ!  

Η Βρετανία μαζί με μερικές σκανδιναβικές χώρες  έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές για αντιισλαμισμό και μισαλλοδοξία με επιθέσεις απέναντι σε μουσουλμάνες και οι αστ. αρχές έχουν μάθει να είναι προσεκτικές.

Ρατσιστικό μένος εναντίον μεταναστριών μέσα στο

Όλα αυτά κάνουν ακόμη πιό βαρυσήμαντη την δήλωση της υπουργού Warsi που θα μπορούσε άνετα να στηριχτεί στην έκθεση της αστυνομίας και να μην κάνει καμιά προσβλητική αναφορά για τους ομοεθνείς της.

Όμως η υπουργός αντιθέτως βγήκε μπροστά και με μια  σκληρή δήλωση κάλεσε τους συμπατριώτες της να καταγγείλουν τους εγκληματίες !

Το έγκλημα λοιπόν έχει και  εθνικότητα και φαίνεται ξεκάθαρα από τις τελευταίες εκθέσεις της Ε.Ε καθώς και της ελληνικής αστυνομίας.

Σε όλες τις ευρωπαϊκές φυλακές οι αλλοδαποί εγκληματίες υπερεκπροσωπούνται και υπεραριθμούν σε σχέση με τους ντόπιους εγκληματίες.Τα στατιστικά από διάφορες πηγές στην  Wikipedia για το έγκλημα δείχνουν τις αυξητικές τάσεις.

http://en.wikipedia.org/wiki/Immigration_and_crime

Σε όλες τις σκανδιναβικές χώρες και την Δανία τα  σεξουαλικά εγκλήματα κατά λευκών γυναικών με βιασμούς και κακοποιήσεις από μετανάστες είναι συντριπτικά περισσότερα από όσα διαπράττουν ιθαγενείς.

Στην Ελλάδα το έγκλημα ποτέ δεν ήταν τόσο σκληρό με τις διάφορες απαγωγές και τον ξυλοδαρμό μεταναστών για τα λύτρα από  ομοεθνείς τους.

Το έγκλημα δεν ήταν ποτέ τόσο σκληρό στην χώρα μας, με την χρήση καλάσνικοφ και τις μπούκες σε σπίτια, με ομηρίες και πνιγμούς με μαξιλάρια σε ανήμπορους γέροντες και γερόντισσες για να τους αποσπάσουν τιμαλφή.

Το έγκλημα σε απόλυτους αριθμούς και στατιστικά δεν ήταν ποτέ τόσο αυξημένο στην Ελλάδα.

Το έγκλημα στις γυναίκες έχει εθνικότητα ! Στο Ισλάμ είναι πιο διαδεδομένο και υπάρχουν άπειρες  εκθέσεις για βιαιοπραγίες και την απόλυτη υποβάθμιση της θέσης της γυναίκας.

http://www.ance-hellas.org/%CE%A4%CE%B1%CE%88%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%82/%CE%88%CE%BD%CE%B1%CF%82%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B7%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF/%CE%A0%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BD/tabid/163/Default.aspx

Η μετανάστευση διαφέρει σε ποιοτικά χαρακτηριστικά και υπάρχει εισαγωγή βίας και υπερορθόδοξων πρακτικών στην Ε.Ε  από τους φονταμενταλιστές.

Και  είναι απόλυτη παραδοξολογία οι αριστερές δυνάμεις, προσπαθώντας να δείξουν ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο από τα δεξιά και τo νεοναζιστικό κόμμα της βουλής να κλείνουν τα μάτια στην πραγματικότητα,φοβούμενες να μην κατηγορηθούν ως ρατσιστές!

http://www.muslimwomennews.com

http://www.youtube.com/watch?v=70ugQV0OecQ&feature=youtu.be

http://fjordman.blogspot.gr/2005/02/muslim-rape-epidemic-in-sweden-and.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2102895/Immigrant-crimewave-warning-Foreign-nationals-accused-QUARTER-crimes-London.html

http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-17993003

Έκθεση EUROSTAT έτους 2010
Σημ. Φ. Μια πολύ καλή δουλειά αλλά με πολλά ορθογραφικά. Μερικές υπογραμμίσεις με κόκκινο δικές μου

Σχόλιο, κανείς;

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 375.103 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: