Φιλοπατρία

Agenda 21, να ξέρεις


Agenda 21, να ξέρεις

 

 

1

Να ξέρεις τι σε περιμένειΜΕΤΑ τον s510, που ήδη εφαρμόζεται. Η Agenda 21 σε περιμένει! Άντε και ζωή σ’ ελόγου μας ! Ξέρω  πως σε εντυπωσίασε ο κώδικας Alimentarius που από τέλος του Απρίλη 2011, θα ισχύει κι εδώ αυτόματα, λόγω του ότι δεν μάζεψε η Ελλάδα, τις απαιτούμενες υπογραφές για να μην ισχύσει. Ετοιμάσου τότε εκτός από το να παπαγαλίζεις με έμφαση για κάτι που δεν γνωρίζεις,  να τρως ακτινοβολημένα (sic εκδοχή του Ραδιενεργού) μαρούλια, μήλα, φρούτα, λαχανικά, όσπρια όλα πλέον θα περνούν από ραδιενεργή ακτινοβολία. Για το καλό σου; Δεν νομίζω! Γάλατα, ….τυριά, παϊδάκια, μπριζολάκια, και όλα αυτά τα σκουπίδια που σου επέβαλαν να βάζεις στο σώμα σου, λέγοντας σου πως είναι τροφή.

Τέρμα τα βότανα, οι βιταμίνες, τα πρόσθετα διατροφής και τα Βιολογικά τρόφιμα !

Κάποιοι (ποιοί άραγε;) θα χαρούν αφάνταστα.

Άντε και ζωή σ’ ελόγου μας !

Όμως υπάρχει κάτι απείρως χειρότερο από αυτό. Θα έχεις ίσως ακούσει την έκφραση «βιώσιμη ανάπτυξη» και ίσως σου φαίνετε κάτι καλό. Ναι φροντίζουν να ντύνουν με βαρύγδουπες λέξεις τον θάνατο σου. Αυτό που δεν λένε είναι πως η Βιώσιμη ανάπτυξη ΔΕΝ θα είναι βιώσιμη για τον άνθρωπο, ή μάλλον το λένε, για να διασκεδάζουν, να γελάνε με τις μαϊμούδες (δηλ. εμάς),  αλλά στα ψιλά γράμματα που ως γνωστόν μόνο ελάχιστοι διαβάζουν ΚΑΙ τα ψιλά γράμματα.

Μήπως διάβασες ποτέ την συνθήκη της Ρώμης όταν χαιρόσουν για τα «καλά» της ΕΟΚ ??? Θυμάσαι ??? Μήπως διάβασες το μνημόνιο που σου επέβαλαν αυτοί που ΕΣΥ ψήφισες??? Τα ψιλά γράμματα στο πανάκριβο χρήμα που σου έδιναν τόσο απλόχερα οι τράπεζες??? Που ΕΣΥ έπαιρνες με υποθήκη το σπίτι σου για να πας διακοπές στη Μύκονο;;; Ε λοιπόν δεν έχω σκοπό να σου αναλύσω την Agenda 21. Διάβασε αν θέλεις μια υπερπερίληψη της περιλήψεως, και ψάξε.

Πάντως να θυμάσαι πως οι ίδιοι δηλώνουν ότι ο στόχος της  Agenda 21

δεν είναι ανθρωποκεντρικός !!!

Διάβασε και τύπωσε αυτό το άρθρο και χρησιμοποίησε το για να ενημερώσεις τους ανθρώπους για το πώς θα χάσουν τα περιουσιακά τους δικαιώματα, την υγεία τους την έχουν ήδη χαμένη, όταν εφαρμοσθεί η Agenda 21! Μην νομίζεις πως είναι μακριά, ο πρόδρομος της«s510 – FDA Food Safety Modernization Act To amend the Federal Food, Drug, and Cosmetic Act to improve the safety of food in the global market, and for other purposes.»ήδη είναι εδώ. Πάμε λοιπόν…

Στις 14 Ιουνίου 1992 , 178 αρχηγοί κρατών υπέγραψαν στο Rio De Janeiro την Agenda 21στην διάσκεψη του ΟΗΕ για το περιβάλλον και την ανάπτυξη, έτσι είπαν προς τα πρόβατα δηλ. τους “ανθρώπους”.. Διάβασε περισσότερα ‘Πράσινος Πλανήτης’ Άλλη Μια Απάτη Αν είσαι έστω και ελάχιστα υποψιασμένος, με απλή παρατήρηση μπορείς πολύ εύκολα να αντιληφθείς πως όλο αυτό με την πρασινάδα του πλανήτη πιο πολύ με πράσινη σαλάτα και πράσιν άλογα μοιάζει, παρά με οποιαδήποτε ουσιαστική αλήθεια. Η μήπως όχι?  Το αυτοκίνητο που κινείται με νερό είναι γεγονός αλλά το κρύβουν και όσοι το βρίσκουν ή το χρησιμοποιούν τους σκοτώνουν. Ο Νικολά Τέσλα είπε και απέδειξε, μεταξύ άλλων πολύ σημαντικών, πως η Ενέργεια παράγεται από το Ενεργό κενό. Εξαφάνισαν τον ίδιο και την εργασία του με συνοπτικές διαδικασίες.

Ποιά Πράσινη Ενέργεια μας λένε? Το σημαντικότερο είναι το ‘ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ?’

Graphic1

Η Τρομακτική ”Βιώσιμη Ανάπτυξη”

H παρακάτω εντολή είναι η πεμπτουσία της Agenda 21!

Ελαττώστε τον πληθυσμό 85%, μια Ατζέντα για την οποία ποτέ δεν μιλάνε τα ΜΜΕ (United Nations; Global Biodiversity Assessment Report, page 673). Αυτή η πολιτική ευχαρίστησε πολλούς που υποστηρίζουν το πρόβλημα του «υπερπληθυσμού». Με την συναίνεση λοιπόν των αρχηγών, το «δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην ζωή» πρέπει να απορριφθεί για να επιτευχθούν οι στόχοι της παγκοσμιοποίησης.

Πίστες σκι, βόσκηση των ζώων, το όργωμα του εδάφους, το κτίσιμο φραχτών, η βιομηχανία, οι μονοκατοικίες,τα πλακόστρωτα και οι ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι, υλοτομικές δραστηριότητες, φράγματα και στέρνες, κατασκευή πυλώνων της ΔΕΗ, και οικονομικά συστήματα που αποτυγχάνουν να δημιουργήσουν την κατάλληλη αξία ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ  θα απαγορεύονται δια της ένοπλης βίας, σύμφωνα με το «UN’s Biodiversity Assessment Report».

Τι σημαίνει Βιώσιμη Ανάπτυξη ?

Σύμφωνα με τους συγγραφείς της, ο σκοπός της Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι η ενσωμάτωση των οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντολογικών πολιτικών για να επιτευχθεί μειωμένη κατανάλωση, κοινωνική ισότητα, και διατήρηση και αποκατάσταση της βιοποικιλότητας. Οι Βιωσιμικοί επιμένουν ότι κάθε κοινωνική απόφαση πρέπει να βασίζετε στις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις σε : παγκόσμια χρήση γης, παγκόσμια εκπαίδευση, και παγκόσμιο έλεγχο του  πληθυσμού και ελάττωση του. !!!! Ο Γελαστούλης είναι έκπληκτος

(Social Equity) Κοινωνική Δικαιοσύνη

Η Κοινωνική Δικαιοσύνη περιγράφεται σαν το δικαίωμα και η ευκαιρία όλων των ανθρώπων «να επωφελούνται από τους πόρους της κοινωνίας και του περιβάλλοντος». Αναδιανομή του πλούτου (του δικού σας, όχι της Ελίτ). Η ιδιωτική περιουσία είναι μια κοινωνική αδικία, δεδομένου ότι δεν μπορεί ο καθένας να χτίσει πλούτο από αυτό. (ούτε τον Μπακούνιν να άκουγα). Η Εθνική κυριαρχία είναι μια κοινωνική αδικία.(θέλω ντομάτες της Monsanto, όχι να τις φάω, να τις πετάξω). Η Παγκόσμια Υγειονομική φροντίδα είναι κοινωνική δικαιοσύνη. Όλα αυτά τα ωραία είναι μέρος της πολιτικής της Agenda 21 !

9

Οικονομική Ευημερία

Δημόσιες Ιδιωτικές Συνεργασίες (PPP). Ειδικές συμφωνίες μεταξύ της κυβερνήσεως και ορισμένων εταιρειών που απολαμβάνουν φοροαπαλλαγές, επιδοτήσεις και έχουν την δύναμη της κυβερνήσεως του Επιφανούς Τομέα να επιβάλουν την Βιώσιμη Ανάπτυξη ! Κυβερνητικά Μονοπώλια.

Τοπικές πολιτικές Βιώσιμης Ανάπτυξης

Έξυπνη ανάπτυξη, Wildlands Project, Ελαστικές Πόλεις, Περιφερειακή Οραματιστικά Έργα, STAR Βιώσιμων Κοινοτήτων, Πράσινες θέσεις εργασίας, Πράσινοι Κώδικες Οικοδομήσεως, “Going Green,” Εναλλακτικές πηγές Ενέργειας, Τοπικός Οραματισμός, Συντονιστές, Χωροταξικός σχεδιασμός, την ιστορική συντήρηση, δουλειές συντήρησης, τα δικαιώματα ανάπτυξης, της βιώσιμης γεωργίας, το συνολικό σχεδιασμό, τη διαχείριση της ανάπτυξης, της συναίνεσης.

Ποιος είναι πίσω από αυτά ?

Το ICLEI – Local Governments for Sustainability (formally, International Council for Local Environmental Initiatives). Οι κοινότητες πληρώνουν το ICLEI για να τους παρέχει τοπικά σχέδια, λογισμικό, εκπαίδευση κλπ. Επιπλέον groups περιλαμβάνουν το American Planning Council, The Renaissance Planning Group, International City/ County Management Group, aided by US Mayors Conference, National Governors Association, National League of Cities, National Association of County Administrators και πολλούς επιπλέον ιδιωτικούς οργανισμούς και επίσημες υπηρεσίες της κυβερνήσεως. Η διαδικασία τροφοδοτείται από δωρεές ιδρυμάτων και της κυβερνήσεως.

4

Από πού ξεκίνησε ?

Ο όρος “Βιώσιμη Ανάπτυξη” παρουσιάσθηκε στον κόσμο (στις μαϊμούδες)  σε μια αναφορά (Our Common Future) που παρήχθη από την World Commission on Environmental and Development των Ηνωμένων Εθνών και γράφτηκε από τον Gro Harlem Brundtland αντιπρόεδρο του Παγκόσμιου Σοσιαλιστικού Κόμματος !!! Ο όρος προτάθηκε ως επίσημη πολιτική των Ηνωμένων Εθνών το 1992, σε ένα έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών αποκαλούμενο UN Sustainable Development Agenda 21, που παρουσιάστηκε στην Διάσκεψη της Γης (πολύ μα πολύ sic !!!!!) των Ηνωμένων Εθνών, που απλά σήμερα αναφέρεται ως Agenda 21.

Τι δίνει στην Agenda 21 την Κυρίαρχη Αρχή ?

Περισσότερα από 178 έθνη υιοθέτησαν την Agenda 21 σαν κυρίαρχη πολιτική κατά την διάρκεια της τελετής υπογραφής στο Earth Summit. Ο πρόεδρος της Αμερικής George H.W. Bush υπέγραψε το έγγραφο εκ μέρους των ΗΠΑ. Με την υπογραφή κάθε έθνος αναγκαστικά υιοθετεί τους σκοπούς της Agenda 21.Το 1995 ο πρόεδρος Clinton σε συμμόρφωση με την Agenda 21, υπέγραψε την Executive Order #12858 για να δημιουργήσει το Προεδρικό Συμβούλιο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη ώστε να εναρμονίσει την περιβαλλοντολογική πολιτική των ΗΠΑ με τις οδηγίες της Agenda 21.

Η Executive Order απευθύνθηκε σε όλες τις Ομοσπονδιακές Κυβερνήσεις ώστε να συνεργαστούν με όλες τις τοπικές κυβερνητικές κοινότητες σε μια συνδυασμένη προσπάθεια ώστε να «ξανά εφεύρουν» την διοίκηση βάσει των οδηγιών της Agenda 21. Σαν αποτέλεσμα με την βοήθεια groups όπως το ICLEI, η Βιώσιμη Ανάπτυξη τώρα ξεπροβάλει ως κυβερνητική πολιτική σε κάθε πόλη, επαρχία και έθνος.

Αποκαλυπτικά Αποσπάσματα από τους Σχεδιαστές

«Η Agenda 21 προτείνει μια σειρά δράσεων που προορίζεται να εφαρμοστούν σε ΚΑΘΕ άνθρωπο στην Γή … καλεί για συγκεκριμένες αλλαγές στις δραστηριότητες ΟΛΩΝ των ανθρώπων … Αποτελεσματική εκτέλεση της Agenda 21 θα απαιτήσει ένα βαθύ αναπροσανατολισμό ΟΛΩΝ των ανθρώπων, τέτοια που δεν έχει ποτέ βιώσει ο κόσμος ξανά … (Νέος μεσαίωνας, άλλωστε είναι γνωστό πως η ανθρωπότητα βαδίζει προς την αντί-εξέλιξη της, προς τα πίσω, πάντα έτσι γίνεται. Th. K.)

” Agenda 21: The Earth Summit Strategy to Save Our Planet (Earthpress, 1993).

2

Επείγον να εφαρμοστεί – αλλά δεν ξέρουμε τι είναι !

«Οι πραγματικότητες της ζωής στον πλανήτη υπαγορεύουν ότι η συνεχιζόμενη οικονομική ανάπτυξη όπως την ξέρουμε δεν μπορεί να είναι βιώσιμη … Η Βιώσιμη ανάπτυξη λοιπόν είναι ένα πρόγραμμα δράσεως για τοπική και παγκόσμια μεταρρύθμιση – ένα πρόγραμμα που απομένει να καθορισθεί πλήρως» The Local Agenda 21 Planning Guide, published by ICLEI, 1996.

Κρύψτε τις ρίζες της Agenda 21 από τους ανθρώπους

“Participating in a UN advocated planning process would very likely bring out many of the conspiracy- fixated groups and individuals in our society… This segment of our society who fear ‘one-world government’ and a UN invasion of the United States through which our individual freedom would be stripped away would actively work to defeat any elected official who joined ‘the conspiracy’ by undertaking LA21. So we call our process something else, such as comprehensive planning, growth management or smart growth.” J. Gary Lawrence, advisor to President Clinton’s Council on Sustainable Development.

8

Agenda 21 και Ιδιωτική Περιουσία

“Το τωρινό lifestyle και οι μορφοδιατάξεις# καταναλώσεως της εύπορης μεσαίας τάξης – που περιλαμβάνει την υψηλή κατανάλωση κρέατος, την χρήση απολιθωμένων καυσίμων, οικιακές συσκευές, air conditioning στο σπίτι, το γραφείο, και τις κατοικίες στα προάστια δεν είναι βιώσιμα.” Maurice Strong, Secretary General of the UN’s Earth Summit, 1992. Αν νομίζεις ότι ακούς κανέναν απηρχαιωμένο κομμουνιστή, ξανά σκέψου το! Ψάξε να δεις ποιος είναι αυτός ο κύριος !

3

Reserve and Corridor System

Σε όλο τον πλανήτη έχουν εκχωρηθεί στους διαχειριστές της Agenda 21, τεράστιες περιοχές που θα απαγορεύεται με χρήση άμεσης ένοπλης βίας Ο Γελαστούλης είναι μπερδεμένος η πρόσβαση ανθρώπων σε αυτές. Σε ποιους θα επιτρέπεται η πρόσβαση;  εεε αυτό βρες το μόνος σου!!! Όποιοι προσπαθήσουν να μπουν στους απαγορευμένους τόπους θα χαρακτηρίζονται «οικολογικοί τρομοκράτες» και θα διώκονται με βάση τους αντίστοιχους νόμους περί τρομοκρατίας.Ο Γελαστούλης είναι έκπληκτος ! Στην Ελλάδα έχει εκχωρηθεί στην Agenda 21η η ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου,  κι αντίστοιχες σε όλο τον πλανήτη. Στον χάρτη πιο κάτω όλο το κόκκινο χρώμα είναι οι εκχωρημένες περιοχές και οι κόκκινοι διάδρομοι είναι οι χώροι που απαγορεύεται να πατήσουν άνθρωποι. !!Ο Γελαστούλης είναι μπερδεμένος Το μπλε είναι οι χώροι που θα επιτρέπεται να ζουν και να κινούνται τα πρόβατα… δηλ. οι άνθρωποι. Μαντρί κανονικό!!!

4

Στο Δια ταύτα…

Δηλαδή για όποιους δεν έχουν καταλάβει ακόμη, ή δεν θέλουν να καταλάβουν γιατί το εγώ τους δεν τους το επιτρέπει, ή γιατί ξεβολεύονται από τα σχέδια και τα όνειρα τους, υπάρχει και εκείνη η πολυδιαφημισμένη και πολύπαθη “Ελεύθερη Βούληση” που σου έχουν εμφυτεύσει οι θρησκείες που προσκυνάς…  Ο μοναδικός και επιτακτικός σκοπός της Agenda 21 είναι να σκοτώσει με διαφόρους Ο Γελαστούλης είναι μπερδεμένος τρόπους και ωραία ρομαντικά λογάκια το 85% από τους Έλληνες και τους ανθρώπους όλου του πλανήτη, είτε πιστεύουν και περιμένουν ότι θα τους  σώσουν οι Ε, οι Ελ, οι Ολύμπιοι με τα αστραφτερά διαστημόπλοια τους!!, οι ψυχίατροι με τα χρωματιστά χαπάκια τους, o Χριστός με τον μπαμπά και η μανούλα του, οι άγγελοι ή οι διάβολοι και λοιπές δεισιδαιμονίες είτε όχι.

ΒΙΟΠΟΚΙΛΟΤΗΤΑ λοιπόν !!! Μήπως φαντάζεσαι για ποιες «ποικιλίες» ενδιαφέρονται ??? Πάντως όχι για τον άνθρωπο. Το λένε και μόνοι τους άλλωστε.

Από ότι βλέπεις δεν επαναλαμβάνω πλέον το τετριμμένο ΞΥΠΝΑ!!!!!. Ήδη ο μπαλτάς του χασάπη αγγίζει τον σβέρκο σου. Μην μου πεις, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων φυσικά, ότι διάβασες όλα τα άρθρα τουwww.miastala.com τα κατάλαβες, και έκανες και κάτι απ όλα αυτά; Θα δυσκολευτώ να το πιστέψω, αν και πολύ θα το ήθελα.

Όσοι άτυχοι καταφέρουν να επιζήσουν από την επέλαση της Agenda 21

θα βρεθούν κάτω από ένα υπέρ Σταλινικό Φεουδαρχικό καθεστώς.

Τότε ίσως καταλάβουν γιατί η Ελλάδα μάζεψε μόνο 2.200 υπογραφές κατά του κώδικα Alimentarius, ενώ η Ουγγαρία Δέκα φορές περισσότερες, συναρτήσει του πληθυσμού. Ναι το ξέρω οι βάρβαροι Ουγγαρέζοι (όταν εμείς κτίζαμε Παρθενώνες.. κλπ ανοησίες) δεν έχουν ΙΧΩΡ!  Ούτε οι άλλοι υποανάπτυκτοι βάρβαροι, οι Γερμανοί έχουν ΙΧΩΡ γιατί και αυτοί οι βάρβαροι έχουνμπλοκάρει την εφαρμογή του s510

H μαγκιά, η ταξερωολαΕΓΩ  και το Ιχώρ μαζί με το Ουίσκι, το Τσίπουρο και το φραπόγαλο περισσεύει στην Ελλάδα, μαζί με τους γραφικούς Ε, Ελ, Ολύμπιους, τους αστείους Τσου-Ρέικάδες , τους προσκυνημένους χριστιανούς, τους δογματικούς επιστήμονες, τους άχρηστους ψυχίατρους, ψυχολόγους, τους υποτελείς πολιτικάντηδες κλπ κλπ. είναι μια εύκολη λεία στα δόντια των επικυρίαρχων. Η μάλλον για να ακριβολογώ την κατάντησαν εύκολη λεία με την δική σου συγκατάθεση.

Έτσι από 30 Απριλίου αρχίζει η αυτοματοποιημένη εφαρμογή του s510 από την ΕΟΚ (Ελλάδος Ολική Καταστροφή). Καμία αντίδραση από τους έχοντες το πολύπαθο ΙΧΩΡ. Καλά κρασιά λοιπόν και οοοπααα !ή ΜΠΕΕΕΕΕ όπως πολύ εύστοχα λέει και η Θεοδοσία.

Ένα θυμωμένο πρόβατο όσο και να απειλεί η να φωνάζει

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ και πάντα είναι ακίνδυνο,

όχι μόνο ένα πρόβατο, αλλά ολόκληρο κοπάδι να βελάζει.

Μόνο ένας Αετός είναι υπολογίσιμος

αλλά ο Αετός δεν απειλεί ποτέ..

Πάντα επιτίθεται .. Αθόρυβα, Ακαριαία, Δυνατά.. !

Διάβασε την συνέχεια

# ©”Μορφοδιάταξη” είναι  δόκιμος όρος του Γιώργου Μπαλάνου

3

Διάβασε ακόμη σχετικά άρθρα

s510 Νόμος Θανάτου Των Ανθρώπων

Σχόλιο, κανείς;

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Πολυδιαβασμένες αναρτήσεις

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 377.203 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: