Φιλοπατρία

Ο εβραϊκός στρατός του Χίτλερ

Posted on: 19 Φεβρουαρίου, 2001

  • In: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο εβραϊκός στρατός του Χίτλερ

«Δεν ήταν κάθε θύμα Εβραίος, αλλά κάθε Εβραίος ήταν θύμα.» –ο Elie Wiesel μιλώντας για τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο.

«Εάν υπήρξαν Εβραίοι (στου Χίτλερ) τις ένοπλες δυνάμεις… οι οποίοι υπηρέτησαν εν γνώσει του τι συνέβαινε και δεν έκαναν καμία προσπάθεια να σώσουν (ζωές), καλά, τότε αυτό είναι απαράδεκτο και επαίσχυντο.» — Ραβίνος Marvin Hier, διευθυντής του Ιδρύματος Σίμον Βίζενταλ (Simon Wiesenthal).

Χιλιάδες άτομα εβραϊκής καταγωγής και εκατοντάδες αυτού που οι Ναζί αποκαλούσαν «πλήρεις Εβραίοι» υπηρέτησαν στο Γερμανικό στρατό εν τη γνώσει και την έγκριση του Αδόλφου Χίτλερ.

Ο πανεπιστημιακός ερευνητής Bryan Rigg του Καίμπριτζ έχει επισημάνει την εβραϊκή καταγωγή περισσότερο από 1.200 στρατιωτών του Χίτλερ, συμπεριλαμβανομένων δύο στραταρχών και δεκαπέντε στρατηγών (δύο πλήρεις στρατηγοί, οκτώ σωματάρχες, πέντε υποστράτηγοι), » άτομα που διατάζουν στρατεύματα μέχρι 100.000.»

Σε περίπου 20 περιπτώσεις, στους εβραίους στρατιώτες στο ναζιστικό στρατό απονεμήθηκε η υψηλότερη στρατιωτική τιμή της Γερμανίας, ο σταυρός του ιππότη.

Ένας από αυτούς τους εβραίους παλαιμάχους είναι σήμερα ηλικίας 82 ετών και κατοικεί στη βόρεια Γερμανίας, ένας θρησκευόμενος Εβραίος που υπηρέτησε ως λοχαγός και άσκησε τη θρησκεία του μέσα στη Βέρμαχτ καθ’ όλη την διάρκεια του πολέμου.

Ένας από τους εβραίους στρατάρχες ήταν ο Έρχαρντ Μίλχ (Erhard Milch), αναπληρωτής του διοικητή της Λουφτβάφφε Χέρμαν Γκαίρινγκ (Hermann Goering). Φήμες της εβραϊκής ταυτότητας του Μιλχ κυκλοφορούσαν ευρέως στη Γερμανία στη δεκαετία του ’30.

Σε ένα από τα διάσημα ανέκδοτα της εποχής, ο Γκαίρινγκ πλαστογράφησε το αρχείο γέννησης του Μιλχ και όταν συνάντησε τις διαμαρτυρίες για την ύπαρξη ενός Εβραίου στη ναζιστική υψηλή διοίκηση, ο Γκαίρινγκ απάντησε, «Εγώ αποφασίζω ποιος είναι Εβραίος και ποιος είναι ένας Άρειος.»

Η έρευνα του Rigg έριξε επίσης φως στις ιστορίες που περιβάλλουν τη διάσωση από τους γερμανούς στρατιώτες του μεγάλου ραβίνου των Λούμπαβιτς εκείνης της εποχής, ο οποίος ήταν στη Βαρσοβία όταν ξέσπασε ο πόλεμος το 1939.

Ο Γιόζεφ Ισαάκ Σνήρσον (Joseph Isaac Schneerson) εξαφανίστηκε μυστηριωδώς σε ασφάλεια μετά από μια έκκληση στη Γερμανία από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Σνήρσον βοηθήθηκε από έναν γερμανό ανώτερο αξιωματικό που ο Rigg έχει προσδιορίσει ως τον ιδιαίτερα παρασημοφορημένο ταγματάρχη Ernst Bloch, του οποίου ο πατέρας ήταν Εβραίος.

Οι Εβραίοι επίσης υπηρέτησαν στις ναζιστική αστυνομία και τις δυνάμεις ασφάλειας ως αστυνομία του γκέτο (Ordnungdienst) και φρουροί στρατοπέδων συγκέντρωσης (kapos).

Έτσι τι συμβαίνει με το ισχυρισμό ότι ο Χίτλερ επεδίωξε να εξολοθρεύσει όλους τους Εβραίους, όταν αυτός ο ίδιος επέτρεψε σε μερικούς εξ αυτών να ενωθούν μαζί του στην μάχη ενάντια στο Μπολσεβικισμό και το Διεθνή χρηματιστηριακή κεφαλαιοκρατία;

Πηγές:
William D. Montalbano, «The Jews in Hitler’s Military,» Los Angeles Times, Dec. 24, 1996.

Tom Tugend, «Grad student uncovers Jews who fought for Adolf Hitler,» Jewish Telegraph Agency, Dec. 26, 1996.

Lenni Brenner, Zionism in the Age of the Dictators.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 364.191 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

Σφάλμα: Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός του Twitter είναι δημόσιος.
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: