Φιλοπατρία

Οι Εβραίοι του Στάλιν

Posted on: 27 Ιουλίου, 2007

Το άρθρο που ακολουθεί δεν είναι συγγραφή της νοσηρής φαντασίας ενός αντησημίτη, όπως ίσως θα σπεύσει να μας πληροφορήση η 5η φάλαγγα, αυτή των εκσυγχρονιστών και λοιπών αντι… που ειδικεύεται στο κυνήγι των «μαγισσών» και τις ad hominem επιθέσεις με «βαρύγδουπους τίτλους» και εμβόλιμες αναφορές από τους γνωστούς αυτουργούς. Το άρθρο είναι από σημαντικό ισραηλινό κόμβο, και λέει ξεκάθαρα αυτό, που πολλοί γνώριζαν και έλεγαν από χρόνια, για το πραγματικό πρόσωπο του κομμουνισμού και των πρακτόρων του.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι μερικοί από τους μέγιστους δολοφόνους των σύγχρονων χρόνων ήταν εβραίοι

Του Σεβέρ Πλόκερ (Sever Plocker)

Εδώ είναι μια ιδιαίτερα ξεχασμένη ιστορική ημερομηνία: Σχεδόν 90 έτη πριν, μεταξύ της 19ης και του 20ης Δεκεμβρίου του 1917, στη μέση της μπολσεβίκικης επανάστασης και του εμφύλιου πολέμου, ο Λένιν υπέγραψε ένα διάταγμα που απαιτούσε την καθιέρωση της παν-ρωσικής έκτακτης Επιτροπής για την καταπολέμηση της αντεπανάστασης και της δολιοφθοράς, επίσης γνωστής ως Τσέκα (Cheka).

Εντός μιας μικρής χρονικής περιόδου, η Τσέκα έγινε η μεγαλύτερη και η πιο ανελέητη οργάνωση κρατικής ασφαλείας. Η οργανωτική δομή της άλλαζε κάθε λίγα χρόνια, όπως άλλαζαν και τα ονόματά της: Από Τσέκα σε GPU, αργότερα σε NKVD, και αργότερα KGB.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα τον αριθμό των θανάτων για τους οποίους η Τσέκα ήταν υπεύθυνη στις διάφορες εκδηλώσεις της, αλλά ο αριθμός είναι σίγουρα τουλάχιστον 20 εκατομμύρια, συμπεριλαμβανομένων των θυμάτων της αναγκαστικής κολλεκτιβοποίησης, την πείνα, τις μεγάλες εκκαθαρίσεις, τις απελάσεις, τις εξορίες, τις εκτελέσεις, και τους μαζικούς θανάτους στα Gulag.

Ολόκληρα στρώματα πληθυσμού εξολοθρεύτηκαν: Ανεξάρτητοι αγρότες, εθνικές μειονότητες, μέλη της αστικής τάξης, ανώτεροι υπάλληλοι, διανοούμενοι, καλλιτέχνες, ενεργά στελέχη του εργατικού κινήματος, «μέλη της αντιπολίτευσης» οι οποίοι καθορίστηκαν εντελώς τυχαία, και αμέτρητα μέλη του ίδιου του κομμουνιστικού κόμματος.

Στο νέο, ιδιαίτερα εγκωμιασμένο βιβλίο του «ο πόλεμος του κόσμου, ( The War of the World)» ο ιστορικός Νιλ Φέργκιουσον (Niall Ferguson) γράφει ότι καμία επανάσταση στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν καταβρόχθισε τα παιδιά της με την ίδια ασυγκράτητη όρεξη όπως η σοβιετική επανάσταση. Στο βιβλίο του για τις Σταλινικές εκκαθαρίσεις, ο Δρ Ιγκάλ ΧΑΛΦΙΝ (Igal Halfin) του πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ γράφει ότι η σταλινική βία ήταν μοναδική δεδομένου ότι κατευθυνόταν στο εσωτερικό.

Ο Λένιν, ο Στάλιν, και οι διάδοχοί τους δεν θα μπορούσαν να έχουν πραγματοποιήσει τις πράξεις τους χωρίς ευρείας κλίμακας συνεργασία των πειθαρχημένων «ανώτερων υπαλλήλων τρομοκρατίας,» σκληρούς ανακριτές, καταδότες, εκτελεστές, φρουρές, δικαστές, διεστραμμένους, και πολλούς συμπονετικούς απολογητές που ήσαν μέλη της προοδευτικής Δυτικής Αριστεράς και εξαπατήθηκαν από το Σοβιετικό καθεστώς της φρίκης και επιπλέον το προμήθευσαν με ένα πιστοποιητικό κασρούτ*.

Όλα αυτά τα πράγματα είναι γνωστά ως ένα ορισμένο βαθμό, ακόμα κι αν τα αρχεία της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ακόμα δεν έχουν ανοίξει πλήρως στο κοινό. Αλλά ποιος το ξέρει αυτό; Μέσα στη Ρωσία, την ίδια, πολύ λίγοι άνθρωποι προσήχθησαν στη δικαιοσύνη να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους στην υπηρεσία της NKVD και της KGB. Ο ρωσικός δημόσιος διάλογος σήμερα, αγνοεί εντελώς την ερώτηση «πώς μπόρεσε να μας συμβεί κάτι τέτοιο;» Σε αντιδιαστολή με τα ανατολικοευρωπαϊκά έθνη, οι Ρώσοι δεν διευθέτησαν οριστικά το σταλινικό παρελθόν τους.

Και εμείς, οι Εβραίοι; Ένας ισραηλινός σπουδαστής τελειώνει το γυμνάσιο χωρίς ποτέ να ακούσει το όνομα «Γκένριχ Γιαγκόντα» (Genrikh Yagoda,) ο μέγιστος εβραίος δολοφόνος του 20ού αιώνα, ο αναπληρωτής διοικητής της GPU και ο ιδρυτής και διοικητής της NKVD. Ο Γιαγκόντα επιμελώς εφάρμοσε της διαταγές του Στάλιν για κολεκτιβοποίηση και είναι υπεύθυνος για τους θανάτους τουλάχιστον 10 εκατομμύριο ανθρώπων. Οι εβραίοι εκπρόσωποι του καθιέρωσαν και διαχειρίστηκαν το σύστημα του Gulag. Αφού ο Στάλιν σταμάτησε να τον αντιμετωπίζει ευνοϊκά, ο Γιαγκόντα υποβιβάστηκε και εκτελέσθηκε, και αντικαταστάθηκε ως κύριος δήμιος το 1936 από τον Γιέζοφ (Yezhov), τον «αιμοδιψή νάνο.»

Ο Γιέζοφ δεν ήταν εβραίος αλλά ευλογήθηκε με μια ενεργό εβραία σύζυγο. Στο βιβλίο του «Στάλιν: Δικαστήριο του κόκκινου αστεριού», ο εβραίος ιστορικός Sebag Montefiore γράφει ότι κατά τη διάρκεια της σκοτεινότερης περιόδου της τρομοκρατίας, όταν η κομμουνιστική δολοφονική μηχανή εργαζόταν σε πλήρη ισχύ, ο Στάλιν περιτριγυριζόταν από όμορφες, νέες εβραϊοπούλες.

Στους στενούς συνεργάτες και πιστούς του Στάλιν περιλαμβανόταν το μέλος της κεντρικής Επιτροπής και του Πολιτικού Γραφείου του Λαζάρ Καγκάνοβιτς (Lazar Kaganovich). Ο Μοντεφιόρε τον χαρακτηρίζει ως τον «πρώτο σταλινικό» και προσθέτει ότι εκείνοι που λιμοκτονούν μέχρι θανάτου στην Ουκρανία, μια ασύγκριτη τραγωδία στην ιστορία του ανθρώπινου γένους εκτός από τις ναζιστικούς φρίκες και την τρομοκρατία του Μάο στην Κίνα, δεν συγκίνησαν τον Καγκάνοβιτς.

Πολλοί Εβραίοι πώλησαν την ψυχή τους στο διάβολο της κομμουνιστικής επανάστασης και έχουν το αίμα στα χέρια τους για την αιωνιότητα. Θα αναφέρουμε μόνο ένα ακόμα: τον Λεονίντ Ράιχμαν (Leonid Reichman), επικεφαλής του ειδικού τμήματος της NKVD και ο κύριος ανακριτής της οργάνωσης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ανηλεής σαδιστής.

Το 1934, σύμφωνα με τις δημοσιευμένες στατιστικές, 38,5 τοις εκατό εκείνων που κρατούν τις ανώτερες θέσεις στις σοβιετικές υπηρεσίες ασφάλειας ήταν εβραϊκής καταγωγής. Και αυτοί επίσης, φυσικά, αποβλήθηκαν βαθμιαία στις επόμενες εκκαθαρίσεις. Σε μια συναρπαστική διάλεξη σε ένα πανεπιστημιακό συνέδριο του Τελ Αβίβ αυτή την εβδομάδα, ο Δρ ΧΑΛΦΙΝ περιέγραψε τα κύματα της σοβιετικής τρομοκρατίας ως «καρναβάλι μαζικών δολοφονιών,» «φαντασία των εκκαθαρίσεων», και «ενσάρκωση του κακού». Αποδεικνύεται ότι και οι Εβραίοι επίσης, όταν γίνονται δέσμιοι από τη μεσσιανική ιδεολογία, μπορούν να γίνουν μεγάλοι δολοφόνοι, μεταξύ των μεγίστων που είναι γνωστοί από τη σύγχρονη ιστορία.

Οι Εβραίοι ενεργοί στις επίσημες κομμουνιστικές επιτροπές τρομοκρατίας (στη Σοβιετική Ένωση και στο εξωτερικό) και αυτοί που τους οδήγησαν κατά περιόδους, δεν το έκαναν αυτό, προφανώς, ως Εβραίοι, αλλά μάλλον, ως Σταλινικοί, κομμουνιστές, και «σοβιετικός λαός.»

Επομένως, το βρίσκουμε εύκολο να αγνοήσουμε την προέλευσή τους και «να κάνουμε τους μουγκούς»: Τι σχέση μπορεί να έχουμε με δαύτους; Αλλά ας μην τους ξεχνάμε. Η άποψή μου είναι διαφορετική. Το βρίσκω απαράδεκτο ότι ένα άτομο θα θεωρήται μέλος του εβραϊκού λαού όταν κάνει σπουδαία κατορθώματα, αλλά να μην θεωρήται μέρος του λαού μας όταν κάνει τα εκπληκτικά αξιοκαταφρόνητα έργα.

Ακόμα κι αν το αρνούμαστε, δεν μπορούμε να δραπετεύσουμε την Εβραικότητα «των δημίων μας,» που υπηρέτησαν την κόκκινη τρομοκρατία με αφοσίωση και προσήλωση από την εγκαθίδρυσή του. Τελικά, οι άλλοι θα μας υπενθυμίζουν πάντα την καταγωγή τους.

Πηγή

* 1 α: εγκριμένος από τον εβραϊκό νόμο ειδικά: τελετουργικά κατάλληλο για τη χρήση
β: η πώληση ή το σερβίρισμα τροφίμων τελετουργικά κατάλληλων σύμφωνα με τον εβραϊκό νόμο
2: το να είναι κάτι κατάλληλο, αποδεκτό, ή ικανοποιητικό

1 Response to "Οι Εβραίοι του Στάλιν"

[…] Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες αλλά λείπει η ουσία. Η Ε με το ύφος της είναι πιστή στην πάγια κρυπτοκομμουνιστική γραμμή όλου του τύπου, ο οποίος εκτός από την σαφή αντίθεση κάποιων εφημερίδων που φυσικά, έχουν χαρακτηριστεί φασιστικές ή εθνικιστικές από το ίδιο λόμπυ, προσπαθεί να απαλλάξει των ευθυνών την τότε ΕΣΣΔ, ηγέτη του κομμουνιστικού κινήματος, και τους πρωτεργάτες του που έχουν όπως είδαμε ήδη, διαδραμάτισαν πολύ σημαντικό ρόλο στα εγκλήματα του κομμουνισμού (αμφισβητούμενα βεβαίως) σύμφωνα με τα δικά τους λόγια. […]

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 364.190 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

Σφάλμα: Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός του Twitter είναι δημόσιος.
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: