Φιλοπατρία

Να και άλλο ένα ολοκαύτωμα! Το γνωρίζατε;

Posted on: 5 Αυγούστου, 2007

  • In: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Να και άλλο ένα ολοκαύτωμα! Το γνωρίζατε;

Πρόσφατα στις συνεδριάσεις της ΕΕ υπήρξε σοβαρή αντίδραση της Πολωνίας που ζητούσε σημαντικότερη εκπροσώπηση στα όργανα της κοινότητας. Μάλιστα υπήρξαν και αντεγκλήσεις ανάμεσα στους Πολωνούς και τους Γερμανούς, με τους Πολωνούς να διατείνονται ότι σήμερα θα ήταν πολύ περισσότεροι αριθμητικά αν δεν είχαν υποστεί λουτρά αίματος κατά τον Β’ ΠΠ. Συμπτωματικά βρήκα το σχετικό άρθρο στην Ε

Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες αλλά λείπει η ουσία. Η Ε με το ύφος της είναι πιστή στην πάγια κρυπτοκομμουνιστική γραμμή όλου του τύπου, ο οποίος εκτός από την σαφή αντίθεση κάποιων εφημερίδων που φυσικά, έχουν χαρακτηριστεί φασιστικές ή εθνικιστικές από το ίδιο λόμπυ, προσπαθεί να απαλλάξει των ευθυνών την τότε ΕΣΣΔ, ηγέτη του κομμουνιστικού κινήματος, και τους πρωτεργάτες του που έχουν όπως είδαμε ήδη, διαδραμάτισαν πολύ σημαντικό ρόλο στα εγκλήματα του κομμουνισμού (αμφισβητούμενα βεβαίως) σύμφωνα με τα δικά τους λόγια.

Για να μην κακοχαρακτηριστούν» οι συντάκτες και οι δημοσιογράφοι πολύ συχνά κάνουν «γαργάρα» τα προφανή και αυταπόδεικτα. Αυτή η φιλοκομμουνιστική συνομωσία δεν είναι τωρινό, αλλά ούτε και αποκλειστικά Ελληνικό φαινόμενο.

Το συγκεκριμένο ιστορικό γεγονός το γνώριζα τουλάχιστον 20 χρόνια πριν, από διηγήσεις Πολωνών που κατέφυγαν στην Αγγλία, αλλά τότε η αμφισβήτηση του «υπαρκτού σοσιαλισμού» επέσυρε την χρήση μιας άλλης λέξης-κωδικού, της λέξης «αντικομμουνιστής» με προσωπικές επιθέσεις κ.α. Στις μέρες μας η λέξη ξόρκι είναι η λέξη «αντισημίτης» και χρησιμοποιείται από τους ίδιους πάντα κύκλους σαν επιθετικό όπλο φίμωσης.

Η ιστορία βέβαια παρά την λυσσαλέα προσπάθεια του λόμπυ έκανε αυτό που ήδη γνωρίζετε. Έστειλε τον επιστημονικό (sic) σοσιαλισμό στα σκουπίδια.

Γράφει λοιπόν η Ε:

Μια ελαφρώς διαφορετική εκδοχή για την ευθύνη του Κόκκινου Στρατού στην αιματηρή καταστολή της πολωνικής εξέγερσης εναντίον των ναζί, το 1944, παρουσιάζουν αποχαρακτηρισμένα έγγραφα των ρωσικών και πολωνικών μυστικών υπηρεσιών που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Δηλαδή ότι, παρά τα ήδη γνωστά και αποδεκτά γεγονότα τα πράγματα ίσως να μην είναι ακριβώς έτσι όπως είναι.

Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για μια συλλογή από καταθέσεις που έδωσαν στη διάρκεια ανακρίσεων της NKVD (προδρόμου της KGB) ηγέτες της εξέγερσης και απλοί αντάρτες καθώς και ανώτατοι Γερμανοί αξιωματούχοι που είχαν αναλάβει να καταπνίξουν την εξέγερση της Βαρσοβίας.

Το κομμάτι αυτό όμως είναι δυσνόητο ίσως σκόπιμα για να συσκοτίσει το θέμα. Που, πότε, ποιος, πως…τίποτα από αυτά. Ανακρίσεις της NKVD γιατί; Και που έγιναν; Πότε; Σίγουρα, αργότερα αφού τα γεγονότα είχαν τελειώσει. Και οι Γερμανοί αξιωματικοί; Και αυτοί ανακρίθηκαν; Πως έδωσαν καταθέσεις στην Πολωνία (;) αφού είχαν φύγει;

NKVD είπατε; Που το έχω ξανακούσει αυτό; Α, ναι θυμήθηκα! Γκένριχ Γιαγκόντα και Κατύν. Οι δημιουργοί και διαχειριστές των Γκουλάγκ μεταξύ άλλων «αγαθοεργιών» που οδήγησαν στην εξόντωση 20.000.000 ατόμων στην ΕΣΣΔ.

Τόσο το Κατύν όσο και η υποδαύλιση της εξέγερσης της Βαρσοβίας ήταν επακόλουθο της μελετημένης στρατηγικής από πλευράς ΕΣΣΔ ώστε να αποκεφαλιστεί η φυσική ηγεσία της Πολωνίας για να μην μπορεί να αντισταθεί σε αυτό που ερχόταν στη συνέχεια. Οι Σοβιετικοί ήθελαν να «ελευθερώσουν» τους Πολωνούς και οι Πολωνοί ήθελαν να ελευθερωθούν μόνοι τους. Ένας δυνατός στρατός των Πολωνών μετά την απελευθέρωση δεν ήταν αυτό που ήθελαν οι Ρώσσοι. Αυτό που όλοι καταλάβαιναν λίγο πολύ έγινε φανερό στη συνδιάσκεψη-συνθήκη της Γιάλτας (την θυμάστε; Την θυμάμαι όπως επίσης και όλους τους γελοίους κομμουνιστές, που τότε, και ίσως σήμερα ακόμη να αρνούνται ότι έγινε ποτέ!) που ήλθε στην συνέχεια, σαν προαποφασισμένη συνέπεια της παρασκηνιακής πολιτικής των Μεγάλων που έκανε δώρο στο Στάλιν την Πολωνία όπως έκανε δώρο την Ελλάδα στον Τσώρτσιλ. Ερήμην των ενδιαφερομένων.

Φαίνεται ότι οι ναζί «προσπάθησαν να μεγαλοποιήσουν το ρόλο αυτό και να ρίξουν ένα μέρος της ευθύνης στις μονάδες της RONA» (ταξιαρχία SS RONA αποτελούμενη από Ρώσους που πέρασαν στη γερμανική πλευρά).

Ποιο ρόλο οι Ναζί προσπάθησαν να μεγαλοποιήσουν, δεν το καταλαβαίνω.

Τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα δείχνουν επίσης το βαθμό διείσδυσης της γερμανικής πολιτικής αστυνομίας στους κόλπους της εξέγερσης χάρη σε Πολωνούς καταδότες. Οι πληροφορίες των καταδοτών επέτρεψαν στους Γερμανούς να γνωρίζουν πολύ καλά τις κινήσεις των εξεγερμένων και να προβούν σε πολύ ακριβείς, και κατά συνέπεια καταστροφικούς, βομβαρδισμούς.

Άραγε οι Ρώσσοι θέλουν να ρίξουν το βάρος της δικής τους αποτυχίας στον επαγγελματισμό του Γερμανικού στρατού; Κάπως έτσι το ακούω…

Στον τόμο δεν περιλαμβάνονται, πάντως, έγγραφα που να ρίχνουν περισσότερο φως στις κινήσεις του Κόκκινου Στρατού. Είναι γνωστό ότι στη φάση εκείνη οι Ρώσοι είχαν φτάσει στα προάστια της Βαρσοβίας στην άλλη πλευρά του ποταμού Βιστούλα, αλλά σταμάτησαν την προέλασή τους και δεν έστειλαν παρά μικρές ενισχύσεις στους Πολωνούς. Κατά τη σοβιετική εκδοχή, ο στρατός είχε ανάγκη από ξεκούραση έπειτα από μια μεγάλη επίθεση που του είχε στοιχίσει εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς.

Για την ακρίβεια οι Ρώσσοι δεν έστειλαν τίποτε αφού ξεσήκωσαν τους Πολωνούς πρώτα. Η μάχη της Βαρσοβίας διάρκεσε 63 μέρες, ενώ ξεκίνησε 2 μέρες μετά την άφιξη των Ρώσσων στις όχθες του Βιστούλα όπου και παρέμειναν ακίνητοι για 40 ημέρες μερικές εκατοντάδες μέτρα μακρυά προβάλλοντας διάφορες δικαιολογίες. Κινήθηκαν μόνο όταν οι Πολωνοί έχοντας δαπανήσει και τις τελευταίες σφαίρες τους και χωρίς εφόδια αναγκάστηκαν να υπογράψουν συνθηκολόγηση και οι Γερμανοί τους μεταχειρίστηκαν με την συνθήκη της Γενεύης.

Πώς να εξηγήσω αλλιώς, το γεγονός ότι οι Ρώσσοι χτυπούσαν την RAF που προσπαθούσε να ρίξει εφόδια στους πολιορκημένους Πολωνούς; Ή ακόμη πώς να πιστέψω την λεγόμενη ανησυχία των κομισσαρίων για ανθρώπινες απώλειες στον Κόκκινο στρατό όταν σχεδόν σε όλη την ζωή του Σοβιετικού καθεστώτος έδειξαν προκλητικά ότι δεν την υπολόγιζαν καθόλου;

Υπάρχουν, ωστόσο, ισχυρές υποψίες ότι ο Στάλιν σκοπίμως άφησε τους ναζί να εξαλείψουν ένα μεγάλο αριθμό εν δυνάμει πολέμιων του κομμουνισμού. Το βέβαιο είναι ότι τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο του 1944 έχασαν τη ζωή τους κάπου 200.000 άνθρωποι.

Υποψίες μόνο; Πάλι καλά. Μέσα σε δύο μήνες 200.000 περίπου άμαχοι και πάνω από 20000 στρατιώτες; Ο αριθμός των θυμάτων ήταν σταθερός περίπου 3000 την ημέρα. Βέβαια για αυτό το ολοκαύτωμα δεν ακούμε συχνά τίποτε και αναρωτιέμαι γιατί.

Αυτό που ακούγεται όμως πολύ πιο συχνά είναι κραυγές για αντισημιτισμό των Πολωνών. Και ίσως πότε-πότε συγγενείς του Γιαγκόντα, του Καγκάνοβιτς και του Φρένκελ να έρχονται από το Ισραήλ στο Άουσβιτς για να βρίσουν τους Πολωνούς «αντισημίτες» που μπορεί να έχουν και συγγενείς θαμμένους στο Κατύν.

ΥΓ.Στο φιλμ του Γιουγκοσλαύου Ν. Μακαβέγιεφ «Sweet Movie» παρουσιάζεται το φιλμ της ανεύρεσης των πτωμάτων των εκτελεσμένων από την NKVD Πολωνών αξιωματικών. 15.000 δεμένοι πιστάγκωνα με μια σφαίρα στο σβέρκο. Κλασσικό!

Πολλοί ανεγκέφαλοι Τροτσκιστές (πλεονασμός;) κα. εξακολουθούν να «αφιονίζονται» από την καθοδήγηση για την ευθύνη των Ναζί, ακόμα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 362.367 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: