Φιλοπατρία

«διασυνδέσεις» του ΠΑΣΟΚ και τα «ομόλογο»

Posted on: 23 Αυγούστου, 2007

  • In: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «διασυνδέσεις» του ΠΑΣΟΚ και τα «ομόλογο»

Ο/Η Ανώνυμος είπε…

Τελικώς είχε δίκιο η Αλέκα Παπαρήγα στις παρατηρήσεις της για τις «διασυνδέσεις» του ΠΑΣΟΚ με μεγάλη μερίδα του Τύπου. Περισσότερο δίκιο απʼ όσο φανταζόμασταν. Κι εμείς κι εκείνη
Την καταδίκη τριών πανεπιστημιακών καθηγητών σε βαριές ποινές κάθειρξης για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος δεν θα τη σχολιάσουμε. Άλλωστε, η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμα.
Αναπόφευκτες είναι, όμως, κάποιες συγκρίσεις:

* Στην περίπτωση των ομολόγων, είχαμε επί τρεις μήνες ένα συνεχές «σφυροκόπημα» της κυβέρνησης της ΝΔ για μια υπόθεση υπερτιμολόγησης ενός χρεογράφου, το οποίο, όμως, όπως αποδείχθηκε ήταν εγγυημένο στη λήξη.

— Η περίπτωση των καταχρήσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, αφορούσε 2,7 δισεκατομμύρια δραχμές (!), υπόθεση για την οποία περιέργως δεν ακούσαμε τίποτε τόσα χρόνια. Δεν ακούσαμε το παραμικρό ούτε για την δίκη που βρισκόταν σε εξέλιξη επί μήνες. Γιατί άραγε;

* Από την περίπτωση των ομολόγων δεν χάθηκε, τελικώς, ούτε ένα ευρώ. Ούτε από το αρχικό κεφάλαιο ούτε από τους «δεδουλευμένους» τόκους. Κι όμως ακούσαμε τα μύρια όσα, για μιαν υπόθεση, στην οποία εμπλέκεται μέχρι στιγμής ένα μόνο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος, το οποίο η κυβέρνηση αμέσως απέπεμψε και δεν τόλμησε κανείς να υπερασπιστεί

— Στην υπόθεση της Παντείου, το δημόσιο έχασε 2,7 δισεκατομμύρια δραχμές, σε τιμές 1996, δηλαδή 8,1 εκατομμύρια ευρώ, που σε σημερινές τιμές ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ! Αυτό το ποσό χάθηκε ολόκληρο! Και ουδείς αποζημίωσε τον Έλληνα φορολογούμενο. Για την κατάχρηση κατηγορούνται καθηγητές φίλα προσκείμενοι στην τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Τους οποίους έσπευσαν να τα υπερασπιστούν στη δίκη δεκάδες ηγετικά στελέχη του ίδιου του ΠΑΣΟΚ και του Συνασπισμού

Το στέλεχος της ΝΔ που εμπλέκεται στην υπόθεση των ομολόγων το «ξεπουπούλιασαν» πριν καν του αποδοθεί κατηγορία. Τους φίλους του ΠΑΣΟΚ τους υπερασπίζονται πεισματικά ακόμα και μετά την βαριά καταδίκη τους.

Για κάποιους ισχύει το «τεκμήριο της αθωότητας» ακόμα και αφότου καταδικαστούν. Για άλλους δεν ισχύει το «τεκμήριο της αθωότητας» ούτε καν πριν παραπεμφθούν.

* Η υπόθεση του Παντείου αποκαλύφθηκε από την έρευνα ενός Πρύτανη και ενός Αντιπρύτανη της Σχολής. Ο πρώτος πέθανε από εγκεφαλικό. Σύμφωνα με τη χήρα του δεν άντεξε τους εκβιασμούς και τις πιέσεις που του ασκήθηκαν για να σταματήσει. Ο δεύτερος πέθανε ύστερα από χτυπήματα που υπέστη από εγκληματική «επίθεση αγνώστων»!

Για την υπόθεση των ομολόγων καμία συγκάλυψη δεν επιχειρήθηκε. Για την υπόθεση του Παντείου, υπήρξε μακροχρόνια συγκάλυψη με μαφιόζικες μεθόδους και με ανθρώπινα θύματα. Όλα αυτά ουδέποτε καταγγέλθηκαν στον Τύπο. Ουδέποτε σχολιάστηκαν. Ουδέποτε κλήθηκε κανείς να απολογηθεί.

Αυτά (και μη χειρότερα)
9:47 πμ

Ο τρόπος γραφής μου θυμίζει πολύ την προηγούμενη ανάρτηση από τα σχόλια του press-gr σε ύφος και περιεχόμενο. Σϋντοιμο περιεκτικό και πλήρες νοήματος. Επιπλέον το γεγονός ότι ο συντάκτης του δείχνει να γνωρίζει αρκετά καλά τα οικονομικά μεγέθη. Το αναφέρω σαν άλλη μια περίπτωση όπου οι κλέφτες στην κυριολεξία φωνάζουν για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Όσο για τον τίτλο είναι εμβόλιμος και όχι ανορθογραφία αφού η παραπληροφόρηση μιλά για ομόλογα ενώ είναι ένα.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΑ.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 360.641 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 1 year ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 1 year ago

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: