Φιλοπατρία

Βέλγιο: Η Ελίτ των παιδόφιλων της Ευρώπης

Posted on: 24 Αυγούστου, 2007

Αφέντες/ Σκλάβοι και Αρπακτικά/ Θηράματα ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

«Αυτό που θα πρέπει να καταλάβεις, Τζων, είναι ότι μερικές φορές υπάρχουν δυνάμεις και γεγονότα πάρα πολύ μεγάλα, πάρα πολύ ισχυρά, με τόσα πολλά να διακυβεύονται για άλλους ανθρώπους ή θεσμούς, που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτά, ανεξάρτητα από το πόσο κακά ή λανθασμένα είναι και ανεξάρτητα από το πόσο αφιερωμένος ή ειλικρινής είσαι ή πόσα στοιχεία έχεις. Αυτό είναι απλά μια από τις σκληρές πραγματικότητες της ζωής που πρέπει να αντιμετωπίσεις. «

– Ο πρώην διευθυντής CIA και μέλος του Cercle (Κύκλου) Ουίλιαμ Κόλμπυ (William Colby) δίνοντας συμβουλές στο φίλο του γερουσιαστής Τζων ΝτεΚάμπ (John DeCamp), ωθώντας τον να εγκαταλείψει τις έρευνές του σχετικά με την υπόθεση της παιδικής κακοποίησης Franklin και να γράψει ένα βιβλίο για την εμπειρία του (η Συγκάλυψη Φράνκλιν (Franklin Coverup), 2η έκδοση, εισαγωγή).

«Φανταστείτε, όπου ακούτε αυτή την ιστορία για έναν φάκελο εκβιασμού στον οποίο οι οργανώσεις της άκρας δεξιάς κατέχουν τις εικόνες και βίντεο στα οποία διάφοροι σημαίνοντες άνθρωποι μέσα και γύρω από τις Βρυξέλλες έρχονται σε σεξουαλική επαφή με τα κοριτσάκια, ανήλικους όπως λέγονται. Η ύπαρξη αυτού του φακέλου πάντα έχει αμφισβητηθεί σφοδρά. Έως ότου αποδείχθηκε ότι οι καταθέσεις και τα βίντεο αυτής της υπόθεσης ήταν πράγματι στην κατοχή των αστυνομικών υπηρεσιών. Ένας ανώτερος υπάλληλος της δικαστικής αστυνομίας (Marnette, H.G.) αρνήθηκε την ύπαρξη αυτών των βίντεο, ενώ κατόπιν ο ιεραρχικά ιστάμενος αυτού του προσώπου αναγνώρισε ότι υπήρχαν, ότι κρατήθηκαν στη δικαστική αστυνομία στις Βρυξέλλες, αλλά ότι ήταν απολύτως άνευ αξίας. Περίεργα, επειδή αυτό το υλικό απαιτείται να παραδωθεί (προς φύλαξη) στο ληξίαρχο και να μην βρίσκεται υπό την κατοχή κάποιας αστυνομικής υπηρεσίας. Στη συνέχεια, η εξέταση του δικαστή Ζαν-Μαρί Σλικέρ Jean-Marie Schlicker επιβεβαιώνει ότι αυτός ο φάκελος πράγματι υπάρχει, αλλά ότι επιθυμεί να μην δώσει οποιεσδήποτε καταθέσεις για αυτόν. Ο αρχικά ανύπαρκτος φάκελος αποδεικνύεται ότι υπάρχει. Τα βίντεο χωρίς ουσία στην συνέχεια αποδεικνύονται αρκετά ενδιαφέροντα τελικά που παραδίδονται στον εξετάζοντα δικαστή που επιφορτίστηκε με την έρευνα σχετικά με τη συμμορία της Νιβέλ (Nijvel-πόλη). Αλλά το ίδιο πρόσωπο στη συνέχεια φοβάται να καταθέσει για αυτό! Τι νομίζετε ότι συνέβαινε εδώ;»

– Σεπτέμβριος 1989, το μέλος του Κογκρέσσου Ούγκο Κοβελιέρ (ς;) (Hugo Coveliers), γραμματέας της ειδικής ανακριτικής επιτροπής που επιφορτίζεται με την αξιολόγηση του τρόπου που ο γκαγκστερισμός και η τρομοκρατία καταπολεμούνται στο Βέλγιο ( 1988-1990), στο περιοδικό Humo (1990, Ούγκο Ζιζελς, Ντε Μπέντε & σία– Hugo Gijsels, «De Bende & Co», σελ. 133-134). Ο Κοβελιέρ έγινε γερουσιαστής το 1995.Πηγή

Θυμάμαι αρκετά καλά κάποιες λεπτομέρειες της εποχής αφού βρέθηκα κοντά στα γεγονότα γεωγραφικά μιλώντας. Και είχαν κάνει αίσθηση εκείνη την εποχή κάποια πράγματα όπως η απροθυμία της αστυνομίας να κινηθεί παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των γονέων. Ή την αποπομπή από την υπόθεση ενός δικαστή επειδή του δόθηκε από τους γονείς των θυμάτων ένα πιάτο μακαρόνια.

Έρριξα μια βιαστική ματιά στο ιστόχωρο της πηγής που φαίνεται πολύ καλά κατατοπισμένος αλλά και με «σώας τας φρένας». Το περιεχόμενο του, το λιγώτερο είναι εφιαλτικό.

Και παραπέμπει στις περιπέτειες της «υπόθεσης Αλεξ» και κάποιους εμπλεκόμενους δικαστικούς (;) που είναι οι ίδιοι ή καλύπτουν παιδόφιλους…

1 Response to "Βέλγιο: Η Ελίτ των παιδόφιλων της Ευρώπης"

Διαδικτυακή πρωτοβουλία για εθνική ομοψυχία

greek-flags-everywhere.blogspot.com

Σε τέτοιες στιγμές εθνικής κρίσης είναι απαραίτητη περισσότερο από ποτέ η ομοψυχία και η ενότητα όλων των Ελλήνων. Η μπλογκόσφαιρα παίρνει μία νέα μεγάλη πρωτοβουλία απέναντι στους εμπρηστές που έχουν παραδώσει τη χώρα στο έλεος των πυκαγιών.

Σε ένδειξη συμπαράστασης στους πυρόπληκτους και τα θύματα της καταστροφής, σε ένδειξη στήριξης των πυροσβεστών μας που θυσιάζουν τη ζωή τους για να σώσουν δάση και περιουσίες, σε ένδειξη ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ ολόκληρου του Λαού καλούμε όλους τους Έλληνες να υψώσουν μια Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι τους. Σε κάθε σπίτι σε κάθε γωνιά της χώρας, πρέπει να τους δείξουμε πως είμαστε ενωμένοι και δεν τους φοβόμαστε!

Αυτοί που καίνε την πατρίδα μας πρέπει να καταλάβουν πως η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει. Το σχέδιό τους μας ενώνει και μας κάνει πιο δυνατούς. Πρέπει να καταλάβουν πως και μέσα από αυτή την κρίση η Ελλάδα θα τους νικήσει!

Διαδώστε το μήνυμα με email και sms: ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 363.312 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

Σφάλμα: Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός του Twitter είναι δημόσιος.
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: