Φιλοπατρία

Νεοναζί συμμορίες στο Ισραήλ

Posted on: 10 Σεπτεμβρίου, 2007

Αγκυλωτοί σταυροί, νεοναζί συμμορίες και επιθέσεις σε Εβραίους. Πού; Στο Ισραήλ

James Hider στην Ιερουσαλήμ

The Times (UK)

Η ισραηλινή αστυνομία διέλυσε ένα πυρήνα νεοναζί που πραγματοποιούσε επιθέσεις σε θρήσκους Εβραίους, ομοφυλόφιλους, τοξικομανείς και εργαζόμενους, σε μια περίπτωση που έχει συγκλονίσει το εβραϊκό κράτος.

Οι νεολαίοι, που είχαν ναζιστικές δερματοστιξίες και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς γιόρτασαν τα γενέθλια του Αδόλφου Χϊτλερ, άνηκαν σε σοβιετικές εβραϊκές οικογένειες που είχαν μεταναστεύσει στο Ισραήλ βάσει του νόμου της επιστροφής, ο οποίος επιτρέπει στους ανθρώπους με τουλάχιστον έναν εβραίο πρόγονο να γίνουν Ισραηλινοί πολίτες.

Σύμφωνα με τους αυστηρούς θρησκευτικούς κανόνες, εντούτοις, πολλοί από τους πρώην σοβιετικούς μετανάστες δεν θεωρούνται εβραίοι.

«Είναι δύσκολο να θεωρηθεί ότι υποστηρικτές της ναζιστικής ιδεολογίας μπορούν να υπάρξουν στο Ισραήλ, αλλά είναι γεγονός,» είπε ο ταγματάρχης Revital Almog, ο αστυνομικός υπεύθυνος για την ενός χρόνου έρευνα που άρχισε όταν οι βάνδαλοι μουτζούρωσαν αγκυλωτούς σταυρούς και το όνομα του Χίτλερ στις συναγωγές στην Petah Tikva, κοντά στο Τελ Αβίβ.

Ενώ τέτοια γεγονότα βρίσκονται σε άνοδο στην Ανατολική Ευρώπη, αυτό θεωρήθηκε ότι είναι η πρώτη φορά που εμφανίστηκε σε μια τέτοια κλίμακα στο Ισραήλ, το οποίο διαμορφώθηκε μετά από το ναζιστικό ολοκαύτωμα που σκότωσε έξι εκατομμύρια Εβραίους.

«Η τραγική ειρωνεία σε αυτό είναι ότι θα μπορούσαν να είχαν επιλεγεί για εξαφάνιση από τους Ναζί που προσπαθούν να μιμηθούν,» είπε ο Arieh O’ Sullivan, ένας εκπρόσωπος για την αντιδυσφημιστική Λίγκα, η οποία στοχεύει υποθέσεις αντισημιτισμού.

Τα ισραηλινά μέσα δημοσίευσαν τις μαγνητοταινίες που η ομάδα οκτώ ατόμων, ηλικίας μεταξύ 16 και 21, είχε κάνει μόνη της, που τους παρουσιάζουν να δίνουν το ναζιστικό χαιρετισμό και να κλωτσούν ένα θύμα στο έδαφος σε έναν υπόγειο.

Οι ειδήσεις έχουν προκαλέσει βαθύ κλονισμό στο Ισραήλ, και τις παρακινούμενες εκκλήσεις από τον Eli Yishai, το υπέρ-Ορθόδοξο Υπουργό εμπορίου και βιομηχανίας, για σκλήρυνση των κανονισμών που έχουν επιτρέψει σε μεγάλους αριθμούς κατοίκων της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, καθώς επίσης και πολλούς Αιθίοπες εβραϊκής καταγωγής, να γίνουν ισραηλινοί πολίτες.

«Πρέπει να απελευθερωθούμε από αυτό το Σατανά που ζει μες την καρδιά του Ισραήλ,» είπε ο κ. Yishai.

Ο νόμος επιστροφής του Ισραήλ βασίζεται στο ναζιστικό καθορισμό αυτού που κάνει έναν Εβραίο, όπως τοποθετήθηκε στη Νυρεμβέργη την δεκαετία του ’30, στη βάση του ότι εάν ένα άτομο εθεωρείτο αρκετά εβραίος για να δολοφονηθεί από το ναζιστικό καθεστώς, αυτός είναι αρκετά εβραίος για να ζει στο Ισραήλ. Σύμφωνα με τους κανόνες του, περισσότεροι από εκατομμύριο άνθρωποι από την πρώην Σοβιετική Ένωση συγκεντρώθηκαν στο Ισραήλ στη δεκαετία του ’90. Αλλά σύμφωνα με το Υπουργείο μετανάστευσης και απορρόφησης, περισσότεροι από 300.000 τους δεν θεωρούν τους εαυτούς τους εβραίους.

Η νεοναζί ομάδα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς διευθύνθηκε από τον19χρονο Eli Buanitov, γνωστό μέσα στο κύτταρο ως «ο Ναζί Eli». Αυτός και οι βοηθοί του θεωρούνται ότι ήσαν σε τακτική επαφή με τις νεοναζί ομάδες στο εξωτερικό.

Οι ισραηλινοί Ναζί είχαν άσπρα ρατσιστικά διακριτικά τατουάζ στα σώματά τους καθώς επίσης και τον αριθμό 88, θεωρούμενο ότι είναι ένας κώδικας για το Heil Hitler, δεδομένου ότι το H είναι το όγδοο γράμμα της αλφαβήτου.

Ο κ. Buanitov αναφέρθηκε από την αστυνομία ότι είπε: «Δεν θα σταματήσω ποτέ, ήμουν Ναζί και θα μείνω Ναζί, έως ότου τους σκοτώσουμε όλους. Δεν θα ησυχάσω.»

Η ομάδα είχε συζητήσει ακόμη και τον προγραμματισμό μιας δολοφονίας, είπε η αστυνομία που βρήκε μαχαίρια, εκρηκτικές ύλες, ναζιστικές στολές, πορτρέτα του Hitler και άλλα όπλα στην κατοχή της ομάδας.

«Το επίπεδο βίας ήταν προσβλητικό,» είπε ο ταγ/χης Almog. «Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε. .. συλλάβει έναν τέτοιο μεγάλο αριθμό ατόμων που είναι μέρος μιας οργανωμένης ομάδας νεοναζί.»

Η μητέρα του κ. Buanitov προσπάθησε να συγχωρήσει το γιο της, λέγοντας ότι οι ισραηλινές αρχές είχαν κάνει ελάχιστα για να βοηθήσουν τους ρώσους μετανάστες, οι οποίοι είπε υπέφεραν από αδιάλειπτη μεροληψία. «Ο γιος μου είναι μια περίπτωση φιλανθρωπίας. Δεν έχει τίποτα ενάντια στο κράτος, «είπε. «Τελείωσε το γυμνάσιο και σταμάτησε να πηγαίνει στο σχολείο αφότου τον μαχαίρωσαν οι Άραβες και η αστυνομία δεν έκανε τίποτα για αυτό.

«Δεν έχει καμία σύνδεση με τους Ναζί. Η οικογένειά μας υπέφερε αρκετά κάτω από τα Ναζί.»

Η προφανής τάση της ομάδας για τη μαγνητοσκόπηση των βάναυσων επιθέσεων τους φάνηκε να υποστηρίζει πολύ την θέση της αστυνομίας. Ένα βίντεο παρουσίασε τη συμμορία που στέκεται γύρω από έναν εξαρτημένο από ηρωίνη, ο οποίος ήταν επίσης σοβιετικός μετανάστης αλλά που επέμεινε ότι ήταν εβραίος. Υποχρεώθηκε να γονατίσει και να ικετεύσει «συγχώρεση από το ρώσικο λαό που ήταν εβραίος και τοξικομανής,» ανέφεραν τα ισραηλινά μέσα.
Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει ρητά τον αντισημιτισμό στο εβραϊκό κράτος, απλά επειδή δεν αναμενόταν ποτέ να εμφανιστεί.

crime4_206484a.jpg

Η γη της επαγγελίας- Περισσότερα από δύο εκατομμύρια ρώσοι Εβραίοι μετανάστευσαν μεταξύ του 1881-1920 λόγω ενός κύματος πογκρόμ ενάντια τους στη Ρωσία

– Το 1948 το πρόσφατα ιδρυμένο Ισραήλ αυτοανακηρύχτηκε ένα λιμάνι σωτηρίας για τους εβραίους πρόσφυγες και ένας ιδανικός προορισμός για την εθελοντική εβραϊκή μετανάστευση

– Μετά από τη νίκη του Ισραήλ στον πόλεμο των έξι ημερών του 1967 η ΕΣΣΔ διέκοψε τους διπλωματικούς δεσμούς με το εβραϊκό κράτος, που σταματώντας την αποδημία των ρώσων Εβραίων.

– Το 1970 μια ομάδα 16 ρώσων αρνητών (refuseniks), που περιλάμβανε 14 Εβραίους και δύο Χριστιανούς, προσπάθησε να πειρατέψει ένα αεροπλάνο και να το πετάξει στη Σουηδία. Οδήγησε έμμεσα τους ελέγχους μετανάστευσης της ΕΣΣΔ να γίνουν λιγότερο αυστηροί

– Περίπου 250.000 Εβραίοι αποχώρησαν από την ΕΣΣΔ για το Ισραήλ μεταξύ 1970 και 1980. Το 1981 η εβραϊκή αποδημία περιορίστηκε πάλι από τους σοβιετικούς κυβερνήτες

– Μεταξύ 1988 και 1996 περίπου 700.000 Εβραίοι αποχώρησαν από την πρώην Σοβιετική Ένωση για το Ισραήλ καθώς οι πολιτικές του Mikhail Gorbachev glasnost και perestroika και η κατάρρευση του κομμουνισμού προκάλεσαν μαζική αποδημία

– Περίπου 10 τοις εκατό αυτών των μεταναστών αργότερα άφησαν το Ισραήλ για δυτικές χώρες

– «Στην επιχείρηση Μωϋσής» το 1985 οι ΗΠΑ και το Ισραήλ αερομετέφεραν 9.000 Αιθίοπες Εβραίους στο Ισραήλ

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 361.315 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • Άρση αναστολής ασύλου, στραβά μάτια σε τράπεζες, επιδοτήσεις επιχειρήσεων, παράνομες αυξήσεις τιμών, παραπληρόφορησ… twitter.com/i/web/status/1… 3 hours ago
  • RT @egrammes: Δεν υπάρχει κανένας εγκλωβισμένος. Ήρθαν με την θέλησή τους παρανόμως. Φιλοξενούνται και σιτίζονται χωρίς να πληρώνουν τίποτα… 4 hours agodrop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: