Φιλοπατρία

ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες από εμάς.

Posted on: 17 Φεβρουαρίου, 2008

Κάπως παλιό αλλά πάντα με σημασία.

Αίτηση για ΠΤΩΧΕΥΣΗ και ΚΛΕΙΣΙΜΟ υπέβαλε το INTERNATIONAL HELSINKI FEDERATION for HUMAN RIGHTS στο Εμπορικό Δικαστήριο της Βιέννης!
Η ανακοίνωση έγινε στις 7 Δεκεμβρίου 2007. Ο λόγος ήταν μία βαρύτατη οικονομική κρίση που επήλθε εξαιτίας σοβαρών οικονομικών εγκλημάτων που ομολόγησε ο πρώην οικονομικός διευθυντής της οργάνωσης τα οποία ελάμβαναν χώρα κατά τη διάρκεια αρκετών ετών. Η σχετική δίκη ξεκινάει στις αρχές του Ιανουαρίου του 2007. Αποτέλεσμα των παραπάνω η Μη Κυβερνητική Οργάνωση τελεί υπό διάλυση και τα γραφεία θα κλείσουν εντός ολίγων ημερών. Στις 30 Ιανουαρίου 2008 θα πραγματοποιηθεί η ρευστοποίηση . Σημειώνουμε ότι το κλείσιμο αφορά την ΚΕΝΤΡΙΚΗ και ΚΥΡΙΑ οργάνωση του παρατηρητηρίου του Ελσίνκι που είχε επιλέξει για έδρα την Βιέννη της Αυστρίας. Αφορά δηλαδή το ΚΕΝΤΡΟ διοίκησης της οργάνωσης κι όχι απλά κάποιο τοπικό παράρτημα. Αυτά είναι συνοπτικά όσα ανακοινώνονται στην κεντρική σελίδα της ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ που οι Έλληνες γνωρίζουν από πολλές ανυπόστατες καταγγελίες κατά της χώρας μας. Την παραπάνω ανακοίνωση στα Αγγλικά μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Θυμίζουμε ότι το Ρωσικό παράρτημα της συγεκριμένης οργάνωσης βρέθηκε στο επίκεντρο έρευνας σε υπόθεση ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ. Δείτε σχετικά επίσης εδώ.
ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ:
Σε προηγούμενη ανακοίνωση της ίδιας οργάνωσης αναφέρεται ότι ΑΠΟΠΕΜΦΘΗΚΕ το Παράρτημα του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι στην Μολδαβία διότι … ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ και ΖΗΜΙΩΣΕ την οργάνωση!
Δεν μπορούμε παρά να ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ με χαρά αυτά τα νέα διότι ΔΕΝ μπορούμε να πούμε ότι είμασταν ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή ενός ανθρώπου όπως ο Τζορτζ Σόρος στην ίδρυση και διοίκηση ιδρυμάτων που υποτίθεται προστάτευαν τους αδύναμους του πλανήτη από τους κακούς και αδίστακτους ανθρώπους … σαν εμάς τους Έλληνες. Σιγή ιχθύος από το Ελληνικό Παράρτημα του Δημητρά, το οποίο πλεόν εμφανίζεται ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ των δικαιωμάτων όλων των καταπιεσμένων των Βαλκανίων. Για τους Βούλγαρους των Σκοπίων … κάποιοι κάνουν τις πάπιες, για τους Έλληνες τουρίστες στα Σκόπια επίσης. Να δούμε τώρα ΠΟΙΟΣ θα χρηματοδοτεί τους Έλληνες «ΑΓΙΟΥΣ» των αδικημένων. Πλήρης ανάλυση του φαινομένου «ΣΟΡΟΣ» εδώ.


Αυτή είναι αναδημοσίευση από το μπλογκ το οποίο έχει χρησιμοποιήσει αυτούσια την μετάφραση μου για τον πατριώτη του Μ. Τουαίην από την πρώτη μου σελίδα χωρίς αναφορά. Το Κλοπυράϊτ όπως λέγαμε. Ας είναι όμως, το αφήνω έτσι, γιατί ο νέος που γράφει, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σχετικά με το Μακεδονικό, τον Σόρος και τις οργανώσεις του. Για τον Σόρος αρχίζουν να βγαίνουν αρκετά στην επιφάνεια, ελέγξτε το.

Ακόμη υπάρχουν και αναφορές σε κάποιους που υποστηρίζουν τα περί «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα με το αζημίωτο αν δεν κάνω λάθος. Γενικά προσέξτε το επειδή κλιμακώνονται οι επιθέσεις αυτή την περίοδο.

Ετικέτες: , ,

1 Response to "ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες από εμάς."

[…] Άλλωστε αυτό ήταν και το νόημα της φράσης ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες από εμάς. Βεβαίως ο Δημητράς και οι άλλοι ιοί την δουλειά του […]

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 360.636 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 1 year ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 1 year agodrop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: