Φιλοπατρία

Διεύθυνση I.P. : Μερικώς προσωπική πληροφορία

Posted on: 25 Φεβρουαρίου, 2008

February 24, 2008, 2:12 pm

Η ανάρτησή μου για εάν τα αρχεία της Google της διεύθυνσης πρωτοκόλλου Διαδικτύου (I.P.) πρέπει να θεωρηθούν προσωπικές πληροφορίες βάσει του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, που παρουσιάζει δύο σχόλια από Googlers (χρήστες του Γκούγκλ): του Ματ Cutts, μηχανικού, και του Πήτερ Fleischer , συμβούλου σφαιρικής ιδιωτικότητας του Google.

Και οι δύο αναπτύσσουν τους πολλούς τεχνικούς και νομικούς λόγους για τους οποίους οι διευθύνσεις I.P. στα αρχεία του Google δεν μπορούν, μεμονωμένα, να οδηγήσουν πίσω σε ένα άτομο. Πολύ αληθινό.

Αλλά και το αντίστροφο ισχύει επίσης: Οι I.P. διευθύνσεις που το Google συλλέγει, όταν συνδυάζεται με άλλες πληροφορίες, μπορούν μερικές φορές να ταυτοποιήσουν ένα άτομο, ή μια οικογένεια.

Αυτό αυξάνει όλα τα είδη των επιπτώσεων που πρέπει να θεωρηθούν ως εμείς κινούνται σε έναν κόσμο όπου τόσες πολλές περισσότερες ενέργειες που παίρνουμε θα καταγραφούν ψηφιακά με κάποιο τρόπο.

Το αντίθετο του προσδιορισμού είναι ανωνυμία. Όταν οι διευθύνσεις I.P. των ενεργειών Διαδικτύου όλες καταγράφονται, η ανωνυμία είναι πιο δύσκολο να κρατηθεί.

Η αναγραφή διευθύνσεων I.P. είναι παρόμοια με μια καταγραφή κάμερας ασφάλειας η οποία εγγράφει τον καθενα που εισέρχεται στο κατάστημά σας. Χωρίς άλλες πληροφορίες, δεν ξέρετε τα ονόματα ή τις ταυτότητες οποιοιδήποτε από τους ανθρώπους στην καταγραφή. Αλλά αυτή η καταγραφή το καθιστά πολύ ευκολότερο να συλλέξετε πληροφορίες και να ανακαλύψετε ποιος ψωνίζει. Μπορείτε να ταυτοποιήσετε μερικούς ανθρώπους επειδή συνεχίζουν τις αγορές παρέχοντας τα ονόματά τους. Άλλοι άνθρωποι που εσείς δεν μπορείτε να ταυτοποιήσετε, αλλά η κυβέρνηση με τη βάση δεδομένων των φωτογραφιών αδειών οδήγησης ή άλλες ερευνητικές τεχνικές μπορεί.

Ο κ. Fleischer αναγνωρίζει ότι τα αρχεία του Google, συνδυαζόμενα με εκείνα από έναν φορέα παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου, μπορούν πράγματι να συνδέσουν έναν ιδιαίτερο υπολογιστή με ένα ιδιαίτερο πρότυπο αναζητήσεων. Λέει ότι ο πάροχος, από το νόμο, δεν μπορεί να δώσει αυτή την πληροφορία στο Google. Αλλά αναγνωρίζει ότι οι κυβερνητικοί ανακριτές ή ακόμα και οι ιδιωτικοί διαμεσολαβητές μπορούν:

Για να συνδέσει κάποιος την IP σε έναν κάτοχο λογαριασμού, πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον δύο κλητεύσεις που εκδίδονται: μία στο Google και μια ξεχωριστή στο πάροχο.

Αυτό είναι σημαντικό επειδή οι άνθρωποι έχουν πολλούς λόγους να κρατούν τις πληροφορίες κρυφές. Μπορούν να μην θέλουν το Google να τις χρησιμοποιήσει για διαφήμιση. Αλλά μπορούν επίσης να θελήσουν να κρατήσουν μυστικά από τους ανθρώπους που μπορούν να έχουν το δικαίωμα να τους μηνύσουν.

Ο κ. Fleischer συζητά εν εκτάσει τις τεχνικές λεπτομέρειες του Ευρωπαϊκού νόμου σχετικά με αυτό που καθορίζει τις προσωπικές πληροφορίες. Οι διευθύνσεις I.P., υποστηρίζει δεν είναι κατάλληλες. Και ευρύτερα, προτείνει ότι μερικές από τις γενικές αρχές που ισχύουν για τα προσωπικά δεδομένα —πρότυπα της ειδοποίησης και της επιλογής, παραδείγματος χάριν –δεν είναι πάντα κατάλληλες για τις διευθύνσεις I.P..

Ίσως πρέπει να αρχίσουμε μια άλλη κατηγορία: μερικώς προσωπικές πληροφορίες —κομμάτια των δεδομένων που μπορούν να είναι προσωπικά υπό ορισμένες συνθήκες. Υπάρχουν πραγματικές ερωτήσεις για ποιος πρέπει να συλλέξει αυτές τις πληροφορίες, κάτω από ποιες περιστάσεις, και τι θα πρέπει να κάνουν με αυτές.

Οι δηλώσεις από το Google και άλλους που απλά υποστηρίζουν ότι οι διευθύνσεις I.P. δεν είναι προσωπικό αποσπούν τους ανθρώπους από τη στοχαστική κατανόηση αυτού που είναι και πώς αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Πηγή, Μετάφραση δική μου

1 Response to "Διεύθυνση I.P. : Μερικώς προσωπική πληροφορία"

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 358.185 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 11 months ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 11 months agodrop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: