Φιλοπατρία

Επιστροφή στην ΕΣΣΔ.

Posted on: 23 Μαρτίου, 2008

Μετέφερα παλιώτερα για το σεξ στο σοσιαλισμό.

[…] Για τα τελευταία 30 έτη, η Δύση έχει πειραματιστεί με την κατάργηση του γάμου, όπως έγινε στη Σοβιετική Ένωση έως ότου το αντέστρεψε ο Στάλιν Αυτή η πολιτική έχει παρουσιαστεί στη δύση κάτω από την ετικέτα “φεμινισμός”, αλλά είναι απλά “κομμουνισμός” με ένα άλλο όνομα. Ακόμα, δεδομένου ότι η ΕΣΣΔ ήταν “σταλινική” για το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της, η λέξη “κομμουνισμός” είναι παραπλανητική, δεδομένου ότι ο Τροτσκισμός και ο σταλινισμός είναι διαμετρικά αντίθετοι.

Όταν η συγκατοίκηση μεταξύ των φύλων αντιμετωπίζεται το ίδιο όπως ο γάμος όταν οι “ομοφυλοφιλικές” σχέσεις αποκαλούνται “γάμος” τότε ο γάμος έχει καταργηθεί. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτό το βήμα έγινε ανοιχτά στην ΕΣΣΔ, αλλά οι ηγέτες μας στη Δύση είναι λιγότερο ευθείς.

Ο Τρότσκι συνδέεται με την κατάργηση του κράτους και της οικογένειας, ο Στάλιν με την επανεισαγωγή τους. Το να επανεισαγάγει το γάμο δεν είναι καταπιεστικό, όπως οι Τροτσκιστές και οι φεμινίστριες υποστηρίζουν, αλλά μόνο μια επιστροφή στην ιστορική συνήθεια όλων των ανθρώπινων κοινωνιών: μια αναγνώριση της ανθρώπινης φύσης. Ο Τροτσκισμός, με την προώθηση του Ομοφυλοφιλικού Γάμου του, μειώνει τα δύο φύλα σε ένα, και το γάμο στη κατάσταση του σεξουαλικού συνεργάτη.[…]

Αυτό, το επαναφέρω επειδή πρόσεξα μια ανακοίνωση της Φ.Σ. για «γάμο» ατόμων του ιδίου φύλου. Και επειδή μεταξύ άλλων, με την Φ.Σ. πολιτεύτηκε ανεπιτυχώς, (ο λαός είναι σοφός) ο γνωστός Μάρτης, δλδ ο κος Panayote Demetras με κάνει να υποθέσω κάτι που είπα ήδη, ότι πίσω από τις κουρτίνες της Φ.Σ. βρίσκονται μάλλον χρηματοδοτώντας με το αζημίωτο κάποιες αόρατες δυνάμεις που κινούν τα νήματα των εξελίξεων στις μέρες μας.

Το τι κάνει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρά του είναι προσωπική του υπόθεση αρκεί να μην υποπίπτει σε ποινικό αδίκημα (όπως π.χ. ο γνωστός παιδόφιλος και δολοφόνος, κομμουνιστής ηγέτης Λ. Μπέρια) ούτε να μην γίνεται τιμητής όλων των άλλων που έχουν διαφορετικά γούστα μηδέ να προσπαθεί με το «δημοκρατικό» τρόπο των κομμουνιστών να επιβάλει καλά και σώνει την άποψή του ως μοναδική σωτήρια στην κοινωνία.

Αλλά υπό το πρόσχημα της απελευθέρωσης από καταπίεση των διαφορετικών (σικ) που δρουν ως Δούρειος ίππος για την προώθηση της ατζέντας που απέτυχε στην πρώην ΕΣΣΔ κάποιοι υπαλληλίσκοι έχουν βαλθεί να κάνουν τα ιδιωτικά βίτσια ορισμένων δημόσιες αρετές. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Ωστόσο δείγμα από δυσαρέσκεια βρήκα, και μεταφέρω κάποιο σχόλιο το οποίο ομολογουμένως βάζει το θέμα στην σωστή του διάσταση. Δυστυχώς τα πλαίσια που οι δικτατορίες των μειοψηφιών μας έχουν αφήσει στην Ελεύθερη (;) Ευρώπη λιγοστεύουν.

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΑΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΑΦΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΟΤΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΕΝΗ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΓΑ ΕΝΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ;;;

ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΥΡΙΖΑ και Φ.Σ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑ!

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥMΒΙΩΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΗΔΕΣ … ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ;;;

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ;;;
ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ ΤΩΡΑ!!!

ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΘE ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΝΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ,ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΜΕΛΗ κλπ!

Οι μειοψηφίες ανακυρήχτηκαν σε «δικτατορία του προλεταριάτου». Στόχος του συγκεκριμένου δεν είναι τίποτε άλλο παρά η οικογένεια. Χωρίς οικογένεια τα άτομα είναι έρμαια και χειραγωγήσιμα. Και μάλλον το ζητούμενο είναι αυτό.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 357.664 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 10 months ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 10 months agodrop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: