Φιλοπατρία

Τρώει την κότα και χ@ζει και την πόρτα

Posted on: 26 Μαρτίου, 2008

Μεταφέρω ένα απόσπασμα από εδώ. Εϊναι απλά κάτι που ήταν σίγουρο μόνο που δεν είχε βρεθεί η ευκαιρία να γίνει απτό και συγκεκριμένο. Άλλωστε αυτό ήταν και το νόημα της φράσης ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες από εμάς. Βεβαίως ο Δημητράς και οι άλλοι ιοί την δουλειά του πρακτορίσκου κάνουν.

Μέσα στους χρηματοδότες της λερναίας ύδρας βρίσκονται και οι παρακάτω: […] Greek Helsinki Monitor and Minority Rights Group – Greece would like to acknowledge the sponsorship of Open Society Institute, European Union’s PHARE, Euromosaic and Equal programs.[…]

Το πρώτο είναι το ίδρυμα του αφεντικού, τα άλλα όμως είναι 3 διαφορετικά προγράμματα της ΕΕ. Από αυτά γνωρίζω το Equal το οποίο είναι ενα πρόγραμμα το οποίο ενισχύει την δράση για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών στις χώρες της ΕΕ. Η εκτίμησή μου είναι ότι δεν είναι και τόσο αθώα όσο παρουσιάζονται. Έτσι στήνεται η πολυεθνική Ευρώπη των αφεντικών.

Πέρα όμως από το τι υποψιάζομαι εδώ έχουμε χρηματοδότηση από 3 διαφορετικές πηγές της ΕΕ (τα ποσά για το καθένα πρέπει να είναι αντίστοιχα του ΥΠΕΞ δλδ ~120.000€/έτος) και σίγουρα τα κονδύλια αποδίδονται μέσω κάποιων υπουργείων στην Ελλάδα. Άραγε υπάρχουν και άλλα υπουργεία που χρηματοδοτούν πέραν του ΥΠΕΞ όπως το Ανάπτυξης π.χ.; Άγνωστο προς το παρόν.

Πάντως σε κάποια υπουργεία γνώριζαν και γνωρίζουν καλά τι γίνεται αλλά για το φονικό δεν βγάζουν άχνα. Και επειδή η ΕΕ δεν χρηματοδοτεί χωρίς να κάνει έλεγχο πεπραγμένων είναι σίγουρο ότι οι εθελοντές (;) γύρω από τον Δημητρά είναι επαγγελματίες στην δουλειά τους.

Όσο για τη χρηματοδότηση από το ΥΠΕΞ πολύ πιθανό να μην ήξεραν. Τα προβλήματα των υπηκόοων (σικ) δεν είναι προβλήματα των κοτζαμπάσηδων των υπουργείων. Τόσα και τόσα γίνονται και κοιμούνται με τα τσαρούχια. Αλλά μέχρι πότε θα μας στέλνουν το λογαριασμό;

Θάλεγα λοιπόν, η μεν υπουργός να χρεωθεί από το μισθό της όλες τις δικαστικές δαπάνες των συνεχών νομικών εμπλοκών των υπηρεσιών της με τις ΜΚΟ του Δημητρά, οι δε υπάλληλοι που εγκρίνουν τα κονδύλια να παλουκωθούν δημοσίως στο Σύνταγμα για παραδειγματισμό των υπολοίπων.

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ (συνέχεια)

[…]

«ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ …ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ
21 – 03 – 2008

ο Παναγιώτης Δημητράς

30.000 Ευρώ εισέπραξε από το Υπουργείο Εξωτερικών – προφανώς για το έργο του υπέρ της χώρας μας – ο Παναγιώτης Δημητράς, γνωστός σε όλους από την δράση του μέσα από το «Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι». Σήμερα Παρασκευή 21 Μαρτίου, ημέρα αντιρατσιστικής δράσης, μαθαίνουμε ότι τελικά αυτός ο αγώνας επιβραβεύεται από το Ελληνικό Κράτος.

Και δεν επιβραβεύεται απλά ηθικά, με ένα μπράβο ή ένα χτύπημα στην πλάτη, αλλά με μετρητό!
Σε αντίθεση βέβαια με τον αγώνα κάποιων άλλων ανθρώπων, όπως παραδείγματι χάριν των βετεράνων της Κύπρου, οι οποίοι ζητούν να μπαίνουν σε νοσοκομεία.

Ε, ας πρόσεχαν κι αυτοί και αντί να τρέχουν στα βουνά και στα λαγκάδια, πολεμώντας με Τούρκους για να υπερασπιστούν την Κύπρο, ας καθόντουσαν σπίτι τους, σε κάποιο «υψηλών προδιαγραφών» προάστειο, να κάνουν τους «αντιρατσιστές» για να τα… τσεπώνουν!
Η υπόθεση ήλθε στο φως της δημοσιότητας, μετά από επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Αδωνι Γεωργιάδη προς τα Υπουργεία Εξωτερικών, Οικονομικών και ανάπτυξης. Στην ερώτηση του περί χρηματοδότησης του «Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι», η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε ότι χρηματοδοτείται από το Ελληνικό Κράτος μία άλλη Μ.Κ.Ο. που έχει εκπρόσωπο τον Παναγιώτη Δημητρα, με την επωνυμία «Εταιρεία Επικοινωνιακής και Πολιτικής Έρευνας (Ε.Τ.Ε.Π.Ε.).
Η οποία μάλιστα εξασφάλισε το ποσό των 30.000 ευρώ, για να το διαθέσει σε ένα πρόγραμμα δράσης για την καταπολέμηση της εμπορίας αλλοδαπών γυναικών.
Ο Αδωνις Γεωργιάδης σαφώς άφησε υπόνοιες ως προς την χρήση των χρημάτων αυτών. Και για να πούμε την αλήθεια δεν είδαμε τίποτε κομμάντα της εταιρείας να συλλαμβάνουν κάποιους σωματέμπορους.

Στο παρελθόν, από τον «Ελεύθερο Κόσμο» έχουμε επανειλημμένα αναφερθεί στις αν μη τι άλλο… περίεργες σχέσεις μεταξύ των διαφόρων Μ.Κ.Ο. που παράγουν «αντιρατσιστικό» έργο και των διαφόρων «κονδυλίων» Υπουργείων.

Σήμερα που αποδεικνύεται επίσημα η χρηματοδότησή τους, δεν μπορούμε παρά να νοιώθουμε δικαιωμένοι. Βέβαια πρέπει να παραδεχτούμε ότι εξίσου δικαιωμένος θα πρέπει να αισθάνεται και ο Δημητράς, ο οποίος επιβραβεύτηκε για την… «κοινωφελή» του δράση από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Εμείς βέβαια οι απλοί πολίτες, οι «πληβείοι» που ποτέ δεν έχουμε λάβει χρηματοδότηση από κάποιο Υπουργείο αναρωτιόμαστε σε πόσες οργανώσεις είναι ο Δημητράς και πόσες από αυτές χρηματοδοτούνται καθώς και από ποιους άλλους εκτός από το Ελληνικό Κράτος.
Γιατί ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε ακούσει για την «Εταιρεία Επικοινωνιακής και Πολιτικής Έρευνας». Υπάρχουν άραγε και άλλες τέτοιες οργανώσεις, τις οποίες «αντιπροσωπεύει» ο Δημητράς ή στις οποίες συμμετέχει;
Ο Αδωνις Γεωργιάδης, απαίτησε να ελεγχθεί η Εταιρεία αυτή, που αντιπροσωπεύει ο Δημητράς ως προς την υλοποίηση του προγράμματος για το οποίο χρηματοδοτήθηκε. Θα αναμένουμε με πολύ αγωνία τα αποτελέσματα του ελέγχου αυτού.»
Λοιπόν εμείς το ψάξαμε λίγο :

Εδω, θα πληροφορηθείτε ότι «Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), διαχείριζόμενη από την αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία Επικοινωνιακής και Πολιτικής Έρευνας (ΕΤΕΠΕ) (Αριθμός Μητρώου ΜΚΟ ΥΔΑΣ/Υπουργείου Εξωτερικών 306), δραστηριοποιείται στα πλαίσια της «Α.Σ. Ειρήνη» για την -κυρίως δικαιωματική και νομική- υποστήριξη για κοινωνική και επαγγελματική (επαν)ένταξη μελών της ομάδας στόχου των άνεργων, κακοποιημένων γυναικών.

Επικεντρώνεται στα θύματα εμπορίας γυναικών, είτε αναγνωρισμένα από την πολιτεία είτε χαρακτηρισμένα από ΜΚΟ. Επίσης, έχει την ευθύνη της διακρατικής συνεργασίας της «Α.Σ. Ειρήνη» για το έργο “Kyrene (Κυρήνη)” με τις αναπτυξιακές συμπράξεις (ΑΣ) της Μεγάλης Βρετανία “Women on the Move” και της Αυστρία “ Sophie – BildungsRaum für Prostituierte,” για την ανάπτυξη τοπικών, εθνικών και ευρωπαϊκών πολιτικών και στρατηγικών για την κοινωνικό-οικονομική επανένταξη περιθωριοποιημένων γυναικών, περιλαμβανομένων των εργαζόμενων του σεξ και των θυμάτων εμπορίας προς καταναγκαστική πορνεία.
«Αν αυτό δεν είναι μεγάλο ΠΑΡΑΜΥΘΙ, για να τρώνε τα λεφτά μας στα δικαστήρια όπου λυσσωδώς συκοφαντούν την Ελλάδα, τότε τι είναι;
Τώρα, εδώ, θα δείτε τα στοιχεία της «ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ»:
Εταιρεία Επικοινωνιακής & Πολιτικής Έρευνας
960-86206
Ειρήνης 92, 14561 Αγ. Παρασκευή
Τηλ.: (210) 3472259
Fax: (210) 6018760

Υπεύθ.: Δημητράς, Παν.
Και εδώ, βλέπετε ότι (απ’ όσο εγώ τουλάχιστον καταλαβαίνω), ότι ΕΠΣΕ και ΕΤΕΠΕ είναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!! (ή τουλάχιστον, η ΕΤΕΠΕ είναι Μητρική του ΕΠΣΕ)..
Ταυτόχρονα σε αυτή την μνημειώδη ΕΚΘΕΣΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ (του ΕΠΣΕ!)
βλέπετε το μέγεθος της ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ και της ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Εκεί θα δείτε ότι στη λίστα των ΜΚΟ, ΕΠΣΕ και ΕΤΕΠΕ φιγουράρουν μαζί, σαν ένα και το αυτό πράγμα!ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ!!!
Αυτό είναι ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ κύριοι!
[…]

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 360.641 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 1 year ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 1 year ago

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: