Φιλοπατρία

Σιγά μη σκίσετε κανα καλτσόν

Posted on: 2 Ιουλίου, 2008

  • In: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σιγά μη σκίσετε κανα καλτσόν

Νεαρός χρήστης ναρκωτικών είχε βρεθεί νεκρός πριν από πέντε χρόνια και είχε ενταφιαστεί ως αζήτητος, ενώ τον αναζητούσαν μέχρι χτες οι γονείς του, τους οποίους κανένας από την αστυνομία δεν φρόντισε να ενημερώσει.

Η τραγική αμέλεια των υπηρεσιών της αστυνομίας αποκαλύφτηκε τα τελευταία 24ωρα, λόγω της επιμονής των οικείων του θύματος, που συνέχισαν μέχρι χτες να τον ψάχνουν και να ενοχλούν τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Χτες οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι στο Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας εμφανιζόταν ως νεκρός ο νεαρός που είχε εξαφανιστεί τον Ιούλιο του 2003 από το σπίτι του στο Αιγάλεω, ενώ οι γονείς του δεν γνώριζαν τίποτα.

Οι γονείς είχαν κάνει δήλωση εξαφάνισης στο Β Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω στις 6 Ιουλίου του 2003, ενώ ο γιος τους είχε βρεθεί νεκρός στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα δύο μέρες νωρίτερα (στις 4 Ιουλίου του 2003). Κάπου μεταξύ Αγίου Παντελεήμονα και Αιγάλεω χάθηκε η ενημέρωση των τραγικών γονιών, που ζούσαν μέχρι χτες με την αγωνία για την τύχη του παιδιού τους που είχε χαθεί.

Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι είναι επιφορτισμένοι να μας φυλάνε και οι μισθοί τους πληρώνονται από τον φορολογούμενο χώρια από τις απολαυές σε είδος ή τα «τυχερά». Όπως προκύπτει όμως ούτε τα τυπικά γραφειοκρατικά καθήκοντά τους δεν μπορούν να εκτελέσουν. Να μην τρελλαθούμε κιόλας. Αν πρόκειται για τέτοια επανίδρυση του κράτους δεν θα πάρω…

Υστερα από την αποκάλυψη του τραγικού λάθους, διατάχτηκε Ενορκη Διοικητική Εξέταση με εντολή του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, προκειμένου να διερευνηθούν άμεσα οι ευθύνες των αστυνομικών και να επιβληθούν οι προβλεπόμενες πειθαρχικές κυρώσεις.
Πηγή

Επειδή ακολουθεί η γνωστή καραμέλα της ΕΔΕ δόθηκε ο τίτλος του ιστοσημειώματος. Αλήθεια τι έγινε με την υπόθεση Στεφανάκου και όλες οι άλλες υποθέσεις που ξέσπασαν τον τελευταίο καιρό; Ο σκληρά φορολογούμενος πολίτης δεν έχει δικαίωμα να γνωρίζει ποιοί, και πως; Προφανώς δεν έχει, άσχετα αν πληρώνει το λογαριασμό αλλά και τις συνέπειες της κακοδιοίκησης.

Πως μπορεί, όμως, ο Έλληνας να έχει εμπιστοσύνη στην υπηρεσία που δεν είναι ούτε τυπική στα καθήκοντά της, αδιαφορεί ή συμπεριφέρεται άσχημα σε αυτούς που η αποστολή της είναι να υπηρετεί και συχνά δρα κλείνοντας τα μάτια στο στραβό, κάποτε και με το αζημίωτο, ή καταχρώμενη την εξουσία της;

Αντιλαμβάνομαι ότι τόσο η ηγεσία του σώματος όσο και η σύνθεσή δεν μπορεί να έχει την παραμικρή διαφορά από τα άλλα κομμάτια της κοινωνίας και κυρίως τους ταγούς τους πολιτικούς της χώρας μας. Και με όλα αυτά τα σκάνδαλα επί σκανδάλων που συγκλονίζουν την χώρα χωρίς την παραμικρή ευθίξία ούτε από τους άμεσα εμπλεκόμενους ούτε και από τους υπολοίπους ούτε από τα κόμματα ούτε από την εκκλησία νομίζω ότι η χώρα μας δεν έχει πιά μέλλον. Το ψάρι βρωμά από το κεφάλι.

Κύριε υπουργέ της Δημ. Τάξης αφού κανείς δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί μήπως θα πρέπει να παραιτήσετε μερικούς για να λάβουν γνώση και οι υπόλοιποι; Και σας παρακαλώ όχι τα τελευταία γρανάζια του τροχού.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 364.190 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

Σφάλμα: Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός του Twitter είναι δημόσιος.
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: