Φιλοπατρία

Υποκλοπές τηλεφωνημάτων από την κυβέρνηση των ΗΠΑ

Posted on: 10 Ιουλίου, 2008

Η Σύγκλητος θωρακίζει τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών από τις δίκες για υποκλοπή τηλεφωνημάτων

By PAMELA HESS Associated Press | July 9, 2008

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ —Υποκύπτοντας στις απαιτήσεις τουΠροέδρου Bush, η Σύγκλητος ενέκρινε και έστειλε στο Λευκό Οίκο ένα σχέδιο νόμου σήμερα για να προλάβει πικρά αμφισβητούμενους κανόνες για τις μυστικές υποκλοπές τηλεφωνημάτων από την κυβέρνηση και να θωρακίσει τις επιχειρήσεις τηλεπικοινωνιών από δίκες όσων παραπονιούνται ότι βοήθησαν (οι πάροχοι) την Αμερική να κατασκοπεύσει Αμερικανούς.

Πηγή

Παρά το γεγονός ότι το Αμερικανικό σύνταγμα απαγορεύει ρητά την παρακολούθηση Αμερικανών από την Αμερικανική κυβέρνηση αυτό γινόταν συγκαλύμμένα. Παλιώτερα αυτή η δουλειά είχε ανατεθεί σε Αγγλική υπηρεσία να το κάνει για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ και αντίστροφα. Τα νεώτερα χρόνια με την ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας είχαμε το Εσελον και το Καρνιβορ. Σήμερα έπεσε και το τελευταίο ταμπού και η Αμ. κυβέρνηση ρίχνει και το τελευταίο φύλλο συκής σχετικά με το πόσο σέβεται το σύνταγμα το οποίο ορκίστηκε ότι θα προστατεύει καταστρατηγώντας τα δικαιώματα των πολιτών της που απορρέουν από αυτό.

Μιλήσαμε εδώ για την συμφωνία που προσπαθούν εσπευσμένα να περάσουν ΗΠΑ και ΕΕ σχετικά με τις ταξιδιωτικές συνήθειες τις πιστωτικές κάρτες και όλα όσα αφορούν την ιδιωτική ζωή των Ευρωπαίων. Οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις των χωρών μελών της ΕΕ όχι μόνο δεν λένε τίποτε στους πολίτες τους αλλά φροντίζιουν να συναγωνίζονται την κυβέρνηση των ΗΠΑ σε μουλωχτές ενέργειες που ροκανίζουν τα λίγα διακιώματα που μας έμειναν. Θα θυμάστε ότι το Ευρωπαϊκό σύνταγμα που προωθείται και το οποίο έιχε δεχτεί το δυνατό «όχι» τόσο των Ολλανδών όσο και των Γάλλων δέχτηκε ένα λίφτινγκ και γύρισε πίσω σαν συνθήκη της Λισσαβώνας. Διάβασα εδώ λοιπόν ότι:

Ολλανδία: Ενέκρινε τη συνθήκη της Λισαβόνας
8 Ιουλίου 2008, 17:28

Η ολλανδική Γερουσία ενέκρινε σήμερα με μεγάλη πλειοψηφία τη συνθήκη της Λισαβόνας, μετά την υιοθέτησή της από την κάτω Βουλή του ολλανδικού κοινοβουλίου στις 5 Ιουνίου.

Κατά του νομοθετήματος ψήφισαν τα κόμματα της άκρας αριστεράς SP, τα χριστιανικά SGP και ένα μικρό κόμμα υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα της Γερουσίας, που συγκροτούν τη μεγάλη πλειοψηφία του σώματος, τάχθηκαν υπέρ.

Καλά ακούσατε! Αυτοί που το καταψήφισαν πέρυσι, φέτος το ψήφισαν όχι στην βουλή αλλά στην Γερουσία. Το συμπέρασμα; Οι τεχνοκράτες και οι πολιτικοί της ΕΕ βιάζονται να μας ετοιμάσουν και να μας παραδώσουν δέσμιους στην κυριολεξία στην κυβέρνηση που ούτε το σύνταγμα της τηρεί ή σέβεται αλλά επιπλέον έχει στην διάθεσή της και Γκουαντανάμο. Και όλα αυτά με το πρόσχημα της υπαρκτής (;) ή και ανύπαρκτης τρομοκρατίας που δεν παύει να είναι αποτέλεσμα των χειρισμών της εν λόγω κυβέρνησης.

Και όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια δεν είναι λίγοι αυτοί που βρέθηκαν κατά λάθος εκεί. Και όσο και να θέλω να μην το σκέφτομαι αυτό δεν παύει να μου θυμίζιει τα σοβιετικά Γκουλάγκ.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 360.636 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 1 year ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 1 year agodrop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: