Φιλοπατρία

Η Ελλάδα παρέχει βοήθεια για τους S-300

Posted on: 16 Ιουλίου, 2008

Η Ελλάδα παρέχει ήσυχα στην ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία ουσιωδέστατη βοήθεια για τους S-300 καθώς η επιδρομή στα πυρηνικά του Ιράν εμφανίζεται απειλητική

του Edwin Black

Συντάκτη του Cutting Edge

14η Ιουλίου 2008

ισραηλινά Αεριωθούμενα σταθμευμ�να

ισραηλινά Αεριωθούμενα σταθμευμένα

Η Ελλάδα βοήθησε ήσυχα την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία με ένα προηγουμένως μη καταγεγραμμένο τρόπο καθώς η τρομερή απόφαση μιας πιθανής ισραηλινής προληπτικής επιδρομής ενάντια στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν έρχζεται πιό κοντά, αυτός ο δημοσιογράφος έχει μάθει.

Ένας ουσιωδέστατος παράγοντας στη στρατιωτική στρατηγική του Ισραήλ ενάντια στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν είναι η πρόσφατη παράδοση της Ρωσίας στο Ιράν των ισχυρών S-300 ρωσικών συστημάτων ραντάρ εδάφους-αέρος. Θεωρούμενα ένα από το παγκόσμιο πιό ευπροσάρμοστα συστήματα ραντάρ-βλημάτων, οι συστοιχίες των S-300 της Ρωσίας μπορούν ταυτοχρόνως να ακολουθήσουν εκατοντάδες ημιαοράτων πυραύλων κρουαζιέρας, πυραύλων μακράς εμβέλειας και αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων των αερομεταφερόμενων αεριωθούμενων ελέγχου.

Τουλάχιστον δέκα εισβολείς μπορούν να εμπλακούν ταυτόχρονα από τις κινητές συστοιχίες αναχαιτιστικών βλημάτων των S-300, λένε στρατιωτικές πηγές.Υπό αυτήν τη μορφή,οι S-300 είναι μια σημαντική απειλή στα μεγάλης ακτίνας όπλα του ισραηλινού οπλοστάσιου.

Αυτοί περιλαμβάνουν τους μεγάλης ακτίνας 1.500 χλμ δυνητικά πυρηνικούς πυραύλους Jericho IIB του Ισραήλ τα μεγάλης ακτίνας ανεπάνδρωτα τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη μεγάλης ακτίνας εξοπλισμένα με πυραύλους, τα F-16 και F-15Es του Ισραήλ, τα μεγάλης ακτίνας βαριού φορτίου F151s και F161s, και ακόμη και τρία νέα G550 επιχειρησιακά αεριωθούμενα Gulfstream του που καυχώνται μια εμβέλεια 6.750 ναυτικών μιλίων, πρόσφατα εξοπλισμένα με ηλεκτρονικά για την παρακολούθηση της πορείας πυρηνικών βλημάτων και σχεδιασμένα για να περιφέρονται ασκόπως πάνω από ή κοντά στους ιρανικούς ουρανούς για ώρες. Τα S-300 μπορούν να εκθέσουν σε κίνδυνο όλα όσα έχει το Ισραήλ.

Αλλά η Ελλάδα έχει το ίδιο ρωσικό σύστημα S-300.

Αρχικά αγορασμένη από την Κύπρο το 1998, η Κυπριακή εγκατάσταση προκάλεσε μια θύελλα παρατεταμένων διαμαρτυριών από την Τουρκία επειδή το σύστημα θα καθιστούσε τρωτές όλες τις τουρκικές μετακινήσεις αέρα. Για να επιλύσουν τις εντάσεις και να αποτρέψουν μια τουρκική προληπτική επίθεση στις εγκαταστάσεις, οι S-300 με διεθνή συμφωνία μετακινήθηκαν προς την Κρήτη για διαφύλαξη, και τον τελικά κοινό ελληνοκυπριακό έλεγχο βασισμένο στο αμοιβαίο αμυντικό σύμφωνο του 1993 μεταξύ της Κύπρου και της Ελλάδας. Στις 20 Δεκεμβρίου του 2007, η κίνηση και η εγκατάσταση των S-300 ολοκληρώθηκε ήσυχα.

Τις τελευταίες ημέρες του Μαϊου και της πρώτης εβδομάδας του Ιουνίου, του 2008, το Ισραήλ οργάνωσε μια εντυπωσιακή και με καλή αναφορά άσκηση πάνω από την Κρήτη με τη συμμετοχή της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Περισσότερα από 100 ισραηλινά F-16 και F-15 μαχητικά αεριωθούμενα, καθώς επίσης και ισραηλινά ελικόπτερα διάσωσης και mid-air αεροπλάνα ανεφοδιασμού σε καύσιμα εν πτήση πέταξαν έναν ογκώδη αριθμό πλαστών επιθέσεων.

Τα ισραηλινά αεροπλάνα σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες δεν προσγειώθηκαν ποτέ αλλά ανεφοδιάστηκαν σε καύσιμα συνεχώς από τις αερομεταφερόμενες πλατφόρμες. Το Ισραήλ κατέδειξε ότι μια απόσταση 1400 χλμ θα μπορούσε να ξεπεραστεί με τα ισραηλινά αεροσκάφη να παραμένουν υψηλά και αποτελεσματικά. Η πυρηνική εγκατάσταση εμπλουτισμού του Ιράν Natanz είναι 1400 χλμ από το Ισραήλ.

Ενώ οι ισραηλινό-ελληνικές τακτικές του αέρα αναφέρθηκαν επαρκώς στα παγκόσμια μέσα μετά από τις αρχικές αναφορές στους New York Times, οι ουσιωδέστατες πληροφορίες από τις συστοιχίες των S-300 της Ελλάδας παρέμειναν κάτω από το ραντάρ. Κατακλύζοντας με τα αεριωθούμενα του την ογκώδη ηλεκτρονική των S-300, το Ισραήλ ήταν σε θέση να καταγράψει τις ανεκτίμητες πληροφορίες για να νικήσει, να μπλοκάρει και να παρακάμψει το ρωσικό σύστημα.

Το Ισραήλ μεταγλώττισε την άσκησή του «Ένδοξος Σπαρτιάτης». Υπενθυμίζεται ότι 300 ένδοξοι Σπαρτιάτες στην ιστορία έπεσαν εμποδίζοντας τον ογκώδη περσικό στρατό σε ένα μικροσκοπικό κομματι γης στη μάχη των Θερμοπυλών το 480 Π.Χ.. Το μικροσκοπικό εβραϊκό κράτος τώρα συλλογίζεται εάν πρέπει να ενεργήσει μονομερώς για να ματαιώσει την πυρηνική απειλή του Ιράν.

Οι ιρανικοί αξιωματούχοι παραπονέθηκαν πικρά στην Αθήνα μετά από την άσκηση, αλλά τους ειπώθηκε από τους Έλληνες αξιωματούχους ότι οι ρωσικές συστοιχίες πυραύλων-ραντάρ «κλείστηκαν» κατά τη διάρκεια της άσκησης. Σύμφωνα με τις ελληνικές, ρωσικές και ιρανικές πηγές. εκείνες οι πηγές εξέφρασαν δυσπιστία ότι η Ελλάδα «θα έκλεινε» τις κρίσιμες εγκαταστάσεις ραντάρ και την εναέρια άμυνά της κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας άσκησης. Αμέσως μετά από εκείνη την άσκηση, το Ιράν άρχισε να μυνήει στους ευρωπαίους διπλωμάτες ότι η Τεχεράνη είναι πρόθυμη να διαπραγματευτεί σοβαρά.

Οι S-300 του Ιράν είναι πιό ενημερωμένοι από την ελληνική εγκατάσταση. Ρωσικές πηγές πιθανολογούσαν ότι τόσο πολλές όσο πέντε συστοιχίες είχαν πρόσφατα παραδοθεί στο Ιράν, και ότι αυτές είχαν αφαιρεθεί από ενεργές μονάδες άμυνας της Ρωσίας. Η συναλλαγή εκτιμείται πιθανά σε 800 εκατομμύρια $, ένα εύκολο ποσό για το Ιράν του οποίου η οικονομία εξαρτάται περίπου 75 τοις εκατό από τα εισοδήματα του πετρελαίου. Οι S-300 είναι ενσωματωμένα με τους S-300PMU-2 “Favorit,” της Ρωσίας, συστοιχίες κινουμένων πυραύλων, με όνομα κωδικού από το ΝΑΤΟ «Gargoyle.» Οι πολυάριθμες συστοιχίες Gargoyle είναι μέρος της συμφωνίας των ρωσικών όπλων με το Ιράν, αλλά διάφοροι παρατηρητές σκέφτηκαν ότι οι συστοιχίες αν και βρίσκονται στο Ιράν, δεν ήταν ακόμα λειτουργικές.

Από τη μεριά του, το Ισραήλ ξεπερνά την ανωτερότητα του στον αέρα. Είναι στο στάδιο της απόκτησης το μόλις παρουσιασμένου F35B, ενός αόρατου συντονιζόμενου μαχητικού επιθέσεων με δυνατότητες κάθετης απογείωσης και προσγείωσης (VTOL) . Τόσο νέο είναι το αεροσκάφος, που η παρθενική του πτήση καταγράφηκε μόλις στις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin κοντά στο Φρούριο Worth του Τέξας στις 11 Ιουνίου. Το θαμπό γκρίζο, αόρατο και ακανόνιστα διαμορφωμένο F35B, γνωστό ως «αστραπή ΙΙ,» θα επέτρεπε στο Ισραήλ να προαποθέσει λαθραία αεροπλάνα σε ανορθόδοξες θέσεις και να τα προσγειώσει πιό κοντά στο Ιράν, ακόμη και σε περιοχές χωρίς διαδρόμους απογείωσης. Με χαρακρηειστικό ένα στρεπτό οπίσθιο ακροφύσιο εξάτμισης, το μαχητικό προηγμένης τεχνολογίας μπορεί να μεταστραφεί από συμβατικό σε VTOL με την ώθηση ενός κουμπιού. Τα αεροπλάνα κοστίζουν τουλάχιστον 80 $ εκατομμύρια ανά αεριωθούμενο. Το Ισραήλ προσπαθεί να αγοράσει γρήγορα μια ολόκληρη μοίρα.

Το Ισραήλ επίσης ενεργά επιδιώκει να οριστικοποιήσει μια αγορά του F-22 Raptor (Αρπακτικό) της Αμερικής, ένα αόρατο μαχητικό προηγμένης τεχνολογίας. Οι αξιωματούχοι του Ισραήλ έχουν δηλώσει ότι θα ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν τα 150 εκατομμύρια $ ανά ετικέτα αναγραφόμενης τιμής αεροπλάνου εν όψει της ιρανικής απειλής.

Το Ισραήλ έχει καταδείξει επαρκώς στο παρελθόν ότι μπορεί να πραγματοποιήσει επιχειρήσεις ακρίβειας χιλιάδες μίλια από τη χώρα. Το 1976, σε μια χολλγουντιανού τρόπου διάσωση, το Ισραήλ πραγματοποίησε μια περίπλοκη εναέρια αποστολή περισσότερα από 2000 μίλια στον αερολιμένα του Entebbe στην Ουγκάντα για να διασώσει τους πολίτες του από αεροπειρατεία.

Το 1981, οκτώ F-15 και οκτώ F-16, πέταξαν στο Ιράκ για μια επίθεση ακρίβειας που έθεσε μόνιμα εκτός λειτουργίας τον πυρηνικό αντιδραστήρα Osirek του Σαντάμ Χουσεΐν, αφού οι δολοφονίες και η δολιοφθορά των γαλλικών πυρήνων του αντιδραστήρα αποδειχτηκάν ανεπαρκείς. Δύο F-15s περιφέρονταν επάνω από τη Σαουδική Αραβία ως δεσμός επικοινωνιών με το Τελ Αβίβ.

Τον Οκτώβριο, του 1985, η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία εκτέλεσε ακόμα μια επίθεση ακρίβειας που περιλαμβάνει μια αποστολή 4800km στην Τυνησία όπου κατέστρεψε την έδρα της οργάνωσης απελευθέρωσης της Παλαιστίνης του Γιασέρ Αραφάτ —φαινομενικά έξω από την προσιτότητα του Ισραήλ.

Το 2003, αντιλαμβανόμενος ότι ίσως πρέπει μια ημέρα να αντιμετωπίσει μια ιρανική πυρηνική απειλή, ο τότε πρωθυπουργός Αριέλ Σαρόν ανέπτυξε το πρόγραμμα Ντάνιελ, με μια ικανότητα «μακρύ χέρι». Οποιαδήποτε επίθεση από το Ισραήλ ενάντια στην πυρηνική υποδομή του Ιράν θα περιελάμβανε εκατοντάδες εξορμήσεων, που διαρκούν πολλές ώρες και που απαιτούν την ειδική αξιολόγηση της ζημίας των βομβών (BDA) καθώς τα αεροπλάνα επιστρέφουν επανειλημμένως στους στόχους επίθεσης μέχρι να επιτύχουν. Επειδή το Natanz και οι άλλες εγκαταστάσεις θάβονται πολλά πόδια κάτω από το έδαφος, οι πολλαπλάσιες συγχρονισμένες επιθέσεις με βόμβες καταφυγίων θα έπρεπε να διοργανωθούν καθώς τα πυρομαχικά υστέρησης ορύσσουν όλο και βαθύτερα στον κρατήρα που αφήνεται από την προηγούμενη κρούση της βόμβας. ϊσως να χρειαστούν μέχρι 20 έως 40 ζεύγη BLU-113 διατρητικές βόμβες που μεταφέρουν κάθε μία περισσότερων από 300 κλ κεφαλές υψηλού εκρηκτικού Tritonal για να καταστρέψουν το Natanz που τις υπόγειες αίθουσες στέγασης των φυγοκεντριστών. Τα μεγάλης ακτίνας, βαρέων καθηκόντων μαχητικά του Ισραήλ μπορούν να δώσουν αυτά τα χτυπήματα.

Αλλά εάν το Ισραήλ επιτεθεί στο Ιράν, θα πρέπει να δώσει τα χτυπήματα επανειλημμένως, θέση μετά από τη θέση, καθώς επίσης και να εξουδετερώσει τις εγκαταστάσεις των κινητών πύραυλων S-300, αεράμυνες, μια συλλογή των βόρειοκορεατικής κατασκευής πύραυλων Shahab3, και να διασώσει τους καταριφθέντες πιλότους του.

Ακόμα κι αν το Ισραήλ είναι επιτυχές, το εβραϊκό κράτος αναμένει μια ογκώδη ανταπόδοση από το Ιράν και τους πληρεξούσιους του της Hezbollah και της Hamas. Χιλιάδες πύραυλοι αναμένονται να πυροδοτηθούν στις ισραηλινές πόλεις μέσα σε λεπτά από την επίθεση. Το Ιράν έχει απειλήσει ήδη τα στενά του Ορμούζ, από όπου διέρχεται το σαράντα τοις εκατό του παγκόσμιου διά της θαλάσσης μεταφερόμενου πετρελαίου.

Το Ισραήλ θεωρεί τον εαυτό σε μη κερδοφόρα κατάσταση επειδή τα έτη κυρώσεων και η έντονη διπλωματία δεν έχουν σταματήσει την κυκλωνική πυρηνική πρόοδο του Ιράν. Το Ιράν με συνέπεια έχει υποσχεθεί ότι το Ισραήλ «σύντομα θα σκουπιζόταν από το χάρτη.» Περισσότεροι από ένας ισραηλινοί υπάλληλοι έχουν δηλώσει, το μόνο πράγμα χειρότερα από την επίθεση στο Ιράν, είναι ή μη επίθεση στο Ιράν.

Ο Edwin Black είναι ο με εμπορική επιτυχία και βραβευμένος συντάκτης των New York Times του ΙΒΜ και το ολοκαύτωμα, και του προσεχούς βιβλίου, Το σχέδιο — πώς να σωθεί η Αμερική την ημέρα μετά από το τέλος του πετρελαίου —ή ίσως την προηγούμενη
(Dialog Press, September 2008).

Πηγή: Υπογραμμίσεις δικές μου

Αρχικά είδα ένα ποστ εδώ και ακολούθησα την πηγή που έδινε την πρωταρχική πηγή και είναι αυτή παραπάνω. Η ανάγνωση πρέπει να είναι προσεκτική αφού η πηγή είναι φιλοισραηλινή. Επιπλέον παρά το γεγονός ότι οι Εβραίοι δημοσιογράφοι είναι καλά πληροφορημένοι τα νέα περνούν πάντα από τους λογοκριτές της κυβέρνησης ώστε να μην αποκαλυφθούν τρωτά.

Μερικές χώρες όπως η Τουρκία μεταξύ άλλων πχ. έχουν δικαίωμα να ενεργούν προληπτικές επιδρομές σε άλλες πιο αδύναμες χώρες λέγοντας ότι αυτό είναι για την άμυνά τους. Χώρες όπως η «ισχυρή» Ελλάδα του Σημίτη ή η Κύπρος του Χρισστόφια δεν έχουν δικαίωμα να εξασφαλίζουν την άμυνα τους όπως θα τις θωράκιζε καλύτερα αλλά θα πρέπει να ζητούν την άδεια από τις Μεγάλες Δυνάμεις όπως αναφέρει το άρθρο. Ακόμη η επιλογή του ονόματος της άσκησης είναι λίγο παραπλανητική αφού γνωρίζουμε ότι οι θρησκευόμενοι Εβραίοι δηλ. οι κάτοικοι του Ισραήλ έχουν σοβαρή αντιπάθεια για τις Ελληνικές ιδέες και τον πολιτισμό.

Το Ισραήλ μπορεί να κομπάζει για όλες τις επιθέσεις που έκανε σε τρίτες χώρες χωρίς να είναι σε εμπόλεμη κατάσταση κατά παράβαση της Διεθνούς νομιμότητας αλλά και της χάρτας του ΟΗΕ. Για όσους έχουν αδύνατη μνήμη η πολυθρύλητη δίκη της Νυρεμβέργης καταίκασε ως υπέρτατο έγκλημα την απρόκλητη επίθεση σε ανύποπτο χρόνο. Βέβαια τότε ήταν αλλιώς και τώρα είναι αλλιώς. Άλλωσυε όπως έχουμε πει και παλιώτερα με τις διάφορες δήθεν διεθνείς οργανώσεις η πολιτική τους καθορίζεται από τα συμφέροντα του μεγαλύτερου χορηγού κατά πως λέει και η παροιμία «όποιος πληρώνει τα όργανα διαλέγει υο σκοπό». Επιπλέον αυτή η επιμονή για τα πυρηνικά του Ιράν είναι στο ίδιο μοτίβο που γινόταν όλη η εκστρατεία παραπληροφόρησης για τα ΟΜΚ του Ιράκ, θυμάστε;

Βεβαίως όπως ήταν αναμενόμενο δεν βρέθηκαν ποτέ αλλά ο τσοπανάκος εξακολουθεί να φωνάζει: «λύκος στα πρόβατα, λύκος στα πρόβατα». Επειδή όμως δεν έχει την δυνατότητα να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά μόνος προσπαθεί μέσω των ανθρώπων του να πιέσει τον αγαθό γίγαντα να κάνουν μαζί την δουλειά. Και να πείσει τους Αμερικάνους ότι είναι πατριωτικό να επιτεθούν και να αφήσουν τα κόκαλά τους σε μια χώρα που δεν τους έχει ενοχλήσει παρά το γεγονός ότι παλιώτερα της είχαν επιβάλει στυγνή δικτατορία με πράκτορες των συμφερόντων τους.

Όσο για την αγορά των αεροσκαφών από την Αμερική μην κρατάτε την αναπνοή σας. Μια από τα ίδια. Όσο έχουν πληρώσει τα προηγούμενα άλλο τόσο θα πληρώσουν και αυτά. Και αφού τα αντιγράψουν θα εξάγουν την τεχνολογία για λογαριασμό τους και μάλιστα σε χώρες εχθρικές προς την Αμερική, όπως έκαναν, πάντα. Όσοι διαμαρτυρηθούν οι συνταγές εκφοβισμού είναι γνωστές.

Για του λόγου το αληθές δείτε τους παρακάτω συνδέσμους.

Τι στοιχίζει
στουςτο Ισραήλ Αμερικάνους φορολογούμενους.

2 Σχόλια to "Η Ελλάδα παρέχει βοήθεια για τους S-300"

[…] τον ένδοξο Σπαρτιάτη είχα ασχοληθεί εδώ. Σήμερα ξεδιπλώθηκε και άλλη μια πτυχή. Ενδεχόμενα να […]

[…] αφορμή το παρακάτω άρθρο του ΑΝΤΙNEWS και με μια προηγούμενη μο ανάρτηση ακολούθησα το σύνδεσμο στα ρωσικά και ζήτησα την […]

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 360.636 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 1 year ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 1 year agodrop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: