Φιλοπατρία

Το τσάμικο βιολί τους οι Αλβανοί

Posted on: 18 Ιουλίου, 2008

Η προπαγάνδα των Αλβανών για το λεγόμενο «τσάμικο», συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, παρά την εμφανή προσπάθεια της κυβέρνησης των Τιράνων να κρατήσει «χαμηλούς» τόνους στο θέμα, προκειμένου να μην εκνευρίσει την Αθήνα.

Γνωρίζουν καλά στα Τίρανα, ότι άμα κλιμακώσουν το «παιχνίδι» με τη φωτιά, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ελληνική οργή, όπως τα Σκόπια. Όμως, το εσωτερικό πολιτικό παιχνίδι με τους «ξυπόλητους» ορεσίβιους που ανακάλυψαν τα θέλγητρα του σοβινισμού συνεχίζεται, ενώ η ανοχή που επιδεικνύει η ελληνική κυβέρνηση, φαίνεται ότι εκλαμβάνεται από κάποιους ως «αδυναμία».

64 χρόνια… Συνεργασιών

Σύμφωνα με τους Αλβανούς, συμπληρώθηκαν 64 χρόνια από τη «γενοκτονία» των Τσάμηδων από τους Έλληνες. Η αλυτρωτική οργάνωση «Chameria Human Rights Association», εξέδωσε ανακοίνωση με την υπογραφή του προέδρου της Ahmet Giaffo, λέγοντας ότι ο «ναζιστικός» (ήμαρτον…) ΕΔΕΣ του Ναπολέοντα Ζέρβα, διέπραξε τη «γενοκτονία» κατά των Τσάμηδων, εκδιώκοντας τα μέλη της «μειονότητας» από τις εστίες τους στη Θεσπρωτία. Τονίζεται επίσης ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν δέχεται να διευθετήσει το «τσάμικο», παραμένοντας αμετακίνητη στη θέση της ότι τέτοιο θέμα δεν υφίσταται.

Εμφανίστηκε όμως και μια νέα οργάνωση, εν ονόματι «Τσάμικη Ένωση», που εδρεύει στο Παρίσι, αλλά έχει παραρτήματα και σε άλλες γαλλικές πόλεις, όπου προσπαθεί να ανακινήσει το θέμα. Σε ανακοίνωση που υπογράφει η επικεφαλής, Edlira Xhemo, τονίζονται τα ίδια, με την επισήμανση ότι θα συνταχθεί κοινή ανακοίνωση όλων των οργανώσεων με το αλβανικό επιστημονικό ινστιτούτο «Alb-Shkenca», το οποίο προσπαθεί να δώσει «επιστημονική βάση» στα σαθρά επιχειρήματα των Τσάμηδων.

Πορεία προς τα σύνορα

Φαίνεται όμως ότι οι Τσάμηδες, είχαν όρεξη για περπάτημα. Έτσι, η αλυτρωτική οργάνωση «Τσαμουριά», της οποίας προεδρεύει ο Adrian Tano, πραγματοποίησε την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008, πορεία από τους Αγίους Σαράντα προς την περιοχή Qafe-Bote, κοντά στη μεθόριο με την Ελλάδα. Πρόκειται για την Τρίτη συνεχή χρονιά που γίνεται κάτι ανάλογο, με τις ευλογίες της κυβέρνησης των Τιράνων. Οι διαδηλωτές έφεραν φέτος κονκάρδες, που ανέγραφαν τη φράση «Θεέ, βοήθησέ μας να επιστρέψουμε στις εστίες μας».

Σύμφωνα με τον αλβανικό Τύπο, στην πορεία έλαβαν μέρος 5.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων πολλών Αλβανών από το Κοσσυφοπέδιο… Υπήρχαν όμως και «υψηλές» παρουσίες, που τόνιζαν το «ενδιαφέρον» των αρχών για τα τεκταινόμενα, όπως ο υφυπουργός Πολιτισμού Ekrem Spahia, ο Τσάμης στην καταγωγή και κυβερνητικός βουλευτής Bujar Leskaj, ο σοσιαλιστής βουλευτής Shpetim Idrizi, μεταξύ άλλων.

Απόπειρα εξωραϊσμού

Οι Τσάμηδες συνεργάστηκαν με τους κατακτητές, τελεία και παύλα. Όμως, οι ίδιοι προσπαθούν μεθοδικά με ασύστολα ψεύδη, να παρουσιάσουν μια άλλη εικόνα. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην αλβανική εφημερίδα «Shqip», «είναι ιστορικό γεγονός ότι οι Τσάμηδες ήταν στην πρώτη γραμμή της ελληνικής αντίστασης κατά του κατακτητή (στις τάξεις του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ– σ. σ. τελικά, εκεί μέσα δεν υπήρχαν… Έλληνες, παρά μόνο Τσάμηδες και Σλαβομακεδόνες!). Υπάρχουν ντοκουμέντα του γερμανικού Ράιχ, τα οποία αποδεικνύουν ότι ο Ναπολέων Ζέρβας, ένας από τους κύριους υπεύθυνους της ελληνικής «γενοκτονίας» κατά των Τσάμηδων, ήταν συνεργάτης της γερμανικής Γκεστάπο». Φυσικά, τα ντοκουμέντα αυτά δεν παρουσιάζονται…

Την ίδια ώρα, η αλβανική εφημερίδα «Panorama» ισχυρίζεται σε άρθρο της ότι η «γενοκτονία» κατά των Τσάμηδων, διήρκεσε από το 1913, ως το 1945. Επίσης, εμείς οι φιλομαθείς μαθαίνουμε ότι οι Τσάμηδες που εκδιώχθηκαν, ανέρχονται σε 25.000 ανθρώπους, ενώ την ίδια ώρα μας πληροφορούν ότι στην αλβανική επικράτεια, διαβιούν 300.000 Τσάμηδες και ότι στη Θεσπρωτία, διαβιούν 250.000-300.000 Τσάμηδες, αυτόχθονες Αλβανοί, χριστιανοί ορθόδοξοι το θρήσκευμα, οι οποίοι δεν μπορούν να αυτοπροσδιοριστούν, λόγω της πολιτικής που ασκείται εις βάρος τους! Φοβερό το παραμύθι!
Πηγή: Υπογραμμίσεις δικές μου

Επίλογος:

«Τα όσα όμως αυτοί διέπραξαν κατά την περίοδο 1941-1944 σε βάρος του υπόλοιπου πληθυσμού ναρκοθέτησαν κάθε δυνατότητα συμβίωσης. Έτσι, στίς μάχες πού, από τα τέλη Ιουνίου 1944, έγιναν στη Θεσπρωτία μεταξύ των ανταρτικών δυνάμεων του “Εθνικού Δημοκρατικού Ελληνικού Συνδέσμου” (ΕΔΕΣ) καί των Γερμανών πολέμησαν στο πλευρό των τελευταίων καί λίγο πριν ολοκληρωθεί ή απελευθέρωση της περιοχής, συγκεκριμένα μετά τη μάχη της Μενίνας (17-18 Αυγούστου) διέσχισαν μαζικά τα σύνορα καί πέρασαν στην Αλβανία» (Μιχαλόπουλος, οπ. παρ. σελ. 187-188).

και η συνέχεια

[Διότι τα εγκλήματα τους έχουν παραγραφεί λόγω παρελεύσεως 20ετίας! Ειδικό Δικαστήριο Δοσιλόγων καταδίκασε με την υπ. αριθμ. 344/29 Μαΐου 1945, 1.930 Μουσουλμάνους Τσιάμηδες σε θάνατο. Ουδεμία απόφαση εκτελέστηκε. Γιατί οι Τσιάμηδες είχαν αποχωρήσει από τα ελληνικά εδάφη καί μέσω Κονισπόλεως είχαν καταφύγει στην Αλβανία. Εγώ απλώς διερωτώμαι : τα εγκλήματα πολέμου παραγράφονται;…]

Θα έλεγα πως όχι δεν παραγράφονται αφού πρόσφατα οι Γερμανοί καταδικάστηκαν σε αποζημίωση για το Δϊστομο ύστερα από 64 χρόνια.

Όσο για το […οι Τσάμηδες ήταν στην πρώτη γραμμή της ελληνικής αντίστασης κατά του κατακτητή στις τάξεις του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ…] κάπου βρήκα κάποιο σχετικό ντοκουμέντο για το οποίο δεν είμαι εντελώς σίγουρος για την αυθεντικότητα ακόμα, αλλά αν ισχύει, υπάρχει αλλο ένα σοβαρό θέμα. Γιατί τότε οι Τσάμηδες λένε (μισή) αλήθεια. Τι ανριβώς;

Ακολουθεί το κείμενο σε πιο ορατή μορφή.

ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (EAM}
ΠΑΝΗΠΕΙΡΏΤΙΚΗ EΠITPOΠH
Αριθμ. Πρωτ. 69
ΠΡΟΣ
ΤΗΝ ΑΔΕΒ ΗΠΕΙΡΟΥ
‘Αγαπητοί συναγωνιστές.

σ’άπάντηση του υπ’Αριθ. 5/9/Ι έγγράφου σας γνωρίζουμε ότι η θέση μας απέναντι του Μουσουλμανικού στοιχείου της Τσαμουργιάς είναι να γυρίσει στα σπίτια του, χωρίς κανένα απολύτως εμπόδιο.
Δέον να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση της Αλβανίας διέταξε και μας κοινοποίησε έγγραφο να εκκενωθούν τα εδάφη της Αλβανίας από τους Τσάμηδες και να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
Γιάννινα 8-2-45

ΘΑΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ
Για την Πανηπειρωτική Επιτροπή του ΕΑΜ

3 Σχόλια to "Το τσάμικο βιολί τους οι Αλβανοί"

[…Με απωθούσαν μέχρι πρόσφατα ορισμένα link που έχεις στο blog-roll, αλλά δεν μετανιώνω που διάβασα και διαβάζω πολλά ποστ που γράφεις κατά καιρούς. …] Θα έλεγα ότι είσαι πολύ συναισθηματικός ή ότι δυσκολεύεσαι να κρατήσεις το θυμικό σου από το να επεμβαίνει στην πληροφόρησή σου. Και εγώ δίστασα για κάποιους συνδέσμους αφού διαφωνώ ριζικά με το περισσότερο περιεχόμενο ή τις αναλύσεις τους.

Η ζωή όμως είναι κάτι παραπάνω από άσπρο και μαύρο. Είναι σχεδό γκρι. Σαν απόδημος έμαθα να αγαπώ την πατρίδα μου και τους ανθρώπους της εξ’ού και ο τίτλος. Έμαθα όμως ακόμη να ξεχωρίζω τους Ελλαδέμπορους τους επαγγελματίες Ελληνόφιλους τους δημ. υπαλλήλους, τους δήθεν αλλά και τους όψιμους πατριώτες κλπ.

Η φιλοπατρία δεν είναι σωβινισμός αλλιώς γίνεται παρωπίδα. Όσα δεν γνωρίζω τα δοκιμάζω αλλά έχω αρκετή πείρα από την ζωή να διακρίνω το κάλπικο από το αυθεντικό. Κυρίως δε, επειδή το προοδευτιλίκι το γνώρισα καλά στην νειότη μου φυλάγομαι ιδιαίτερα από αυτό. Να δω έργο πρώτα επειδή εμείς οι γηγενείς έχουμε»μεγάλο στόμα».

Δεν προσπαθώ να μονοπωλήσω κάτι και κυρίως προσπαθώ να προσφέρω αφιλοκερδώς ότι μπορώ στους συνέλληνες μένοντας βράχος σε θέματα αρχής αλλά σαν το νερό σε θέματα τακτικής.

Αγαπητέ Γιώργο (;) αν θυμάμαι καλά-Ομαδέον σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά και τα σχόλιά σου. Και εγώ σε διαβάζω προσεκτικά στις άλλες σου σελίδες όπως και πολλούς άλλους. Βρίσκω ότι έχουμε αρκετά κοινά όπως πχ. χρόνια ζωής στην αλλοδαπή.

Τον Χρήστο τον παρακολουθώ από τις αρχές του 2000 σε πολλά γραπτά του στο Διαδ. και μου έκαναν εντύπωση οι γνώσεις του αλλά και η πολυπραγμοσύνη του, ειδικά όσο αφορά το κοινό μας σημείο, δηλ. τις θεωρίες συνομωσίας. Είναι ο άνθρωπος-αρχείο.

Απάντηση στο σχολειό σου αργότερα γιατί τώρα «έχω άλλα ψάρια για τηγάνισμα».

«Φιλοπατρία»,

Είσαι από τους πιο σώφρονες και μετρημένους στα λόγια σχολιαστές του (αγαπητού και σε μένα) Χρήστου Μόρφου. Με απωθούσαν μέχρι πρόσφατα ορισμένα link που έχεις στο blog-roll, αλλά δεν μετανιώνω που διάβασα και διαβάζω πολλά ποστ που γράφεις κατά καιρούς. ΑΛΛΟ Φιλοπατρία και ΑΛΛΟ εθνικισμός, φυσικά. Οπότε, αν θέλεις τη γνώμη μου, όσο το δυνατόν πιο περιεκτικά…

1) ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ευθύνη για τα εγκλήματα κατά αμάχων Τσάμηδων (που με τη σειρά τους, ΟΧΙ οι άμαχοι, αλλά οι φέροντες όπλα, είναι κατά τη συντριπτική τους πλειοψηφία εγκληματίες πολέμου οι ίδιοι)… φέρει ο ΕΔΕΣ. Επομένως, αυτόν ας εγκαλέσουν. Το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν όμως και πολλοί Ελληνες απόγονοι θυμάτων του ΕΔΕΣ, ή γηραλέοι επιζώντες του Εμφυλίου. Εδώ… ΔΕΝ το κατάλαβα, δηλαδή έπρεπε να «την κάνουν» κι αυτοί για Αλβανία προκειμένου να διεκδικήσουν ρέστα από την Ελλάδα σαν σύνολο; Δεν στέκει.

2) Καμία απόκρυψη Ιστορικών αληθειών δεν πρέπει να κάνουμε, ιδίως σε αυτή την περίπτωση (που η Αλβανία κάνει κραυγαλέες διαστρεβλώσεις – σχεδεόν τους ανακήρυξε… Αγίους). Δυστυχώς το πολιτιστικό επίπεδο της Αλβανίας είναι ακόμη χαμηλό και δεν δύνανται να βλέπουν το δικό τους άδικο σε κάθε ιστορικό γεγονός…

3) Παρόλ’ αυτά, ο ανησυχητικός κίνδυνος για μας, κατ’ εμέ, ΔΕΝ είναι το να «μπουκάρουν και να μας πάρουν εδάφη». Ιδιαίτερα τη στιγμή που έχουν μείνει ελάχιστοι από δαύτους εν Ελλάδι…
Ο ανησυχητικός κίνδυνος μάλλον είναι πιο βαθύς και αν τον διανοηθείς (όπως τον είδα εγώ) ίσως προβληματιστείς ανατριχιαστικά. Ο κίνδυνος είναι περισσότερο να ΥΠΟΚΙΝΗΣΟΥΝ ρατσιστικά επεισόδια κατά Αλβανών (διαμενόντων στην Ελλάδα) ώστε στη συνέχεια να τα εκμεταλλευτούν σε βάρος όλων μας. ΑΥΤΗ είναι η βαθύτερη λογική των διεκδικήσεων νομίζω, κι ας μην είναι ορατή ακόμη. Κάθε Ελληνας που φανατίζεται αποτελεί ΚΕΡΔΟΣ για τους Αλβανούς φανατικούς.

Μπορεί να διαφωνείς με το 3, πάντως εγώ… μπορεί να κάνω τον τρελό ή τον αφελή, αλλά από ύπουλες προβοκάτσιες κάααατιιι ξέρω. Και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ότι όοοολοοο αυτό το μπάχαλο της Αλβανικής προπαγάνδας προκάλεσε ΗΔΗ ένα χειρότερτο μπάχαλο ακροδεξιάς προπαγάνδας στη χώρα μας. Ορίστε ένα παράδειγμα:

Στο μπλογκ του Χρήστου, έπεσε και η πρώτη… ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ. Την έφαγα εγώ, όταν κάποιος θερμόαιμος δήλωσε «Αυτό το αρχίδι ο omadeon πρέπει να φάει ΣΦΑΙΡΑ και φτύσιμο γαμώ την Αλβανία του».

Ειλικρινά ΔΕΝ θα έπρεπε να το σβήσει αυτό το δολοφονικό σχόλιο ο Χρήστος. Διότι αποτελεί ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ του τρελλού σεναρίου που υποβόσκει: Την πρόκληση φανατισμού μέχρι θανάτου στους Ελληνες, ώστε να βάλουν… αυτογκολ.

Ενας ειλικρινά καλοπροαίρετος αναγνώστης σου

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 362.454 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: