Φιλοπατρία

Πώς ο σύγχρονος κόσμος αστυνομεύεται

Posted on: 14 Σεπτεμβρίου, 2008

Μην ξεχνάτε τη Γιουγκοσλαβία

του John Pilger

Τα μυστικά της συντριβής της Γιουγκοσλαβίας αναδύονται, λέγοντας μας περισσότερο για το πώς ο σύγχρονος κόσμος αστυνομεύεται.

Ο πρώην κύριος κατήγορος του διεθνούς εγκληματικού δικαστηρίου για τη Γιουγκοσλαβία στη Χάγη, Carla Del Ponte, αυτό το έτος δημοσίευσε τα απομνημονεύματά της, Η Καταδίωξη: Εγώ και οι εγκληματίες πολέμου.

Κατά ένα μεγάλο μέρος αγνοημένο στη Μεγάλη Βρετανία, το βιβλίο αποκαλύπτει δυσάρεστα αλήθειες για τη δυτική επέμβαση στο Κόσοβο, η οποία έχει αντήχηση στον Καύκασο. Το δικαστήριο ιδρύθηκε και χρηματοδοτήθηκε κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο ρόλος της Del Ponte ήταν να ερευνήσει τα εγκλήματα που διαπράχτηκαν καθώς η Γιουγκοσλαβία διαμελίστηκε στη δεκαετία του ’90

Επέμεινε ότι αυτό περιλαμβάνει το 78ημερο βομβαρδισμό της Σερβίας και του Κοσόβου το 1999 από το ΝΑΤΟ, που σκότωσαν εκατοντάδες ανθρώπων στα νοσοκομεία, σχολεία, εκκλησίες, πάρκα, και τα τηλεοπτικά στούντιο και κατέστρεψαν την οικονομική υποδομή.

«Εάν δεν είμαι πρόθυμη [να διώξω ποινικώς το προσωπικό του ΝΑΤΟ],» είπε η Del Ponte, «πρέπει να σταματήσω την αποστολή μου.» Ήταν υποκριτικό. Κάτω από πίεση από την Ουάσιγκτον και το Λονδίνο, μια έρευνα σχετικά με τα πολεμικά εγκλήματα του ΝΑΤΟ απορρίφθηκε.

Οι αναγνώστες θα θυμούνται ότι η αιτιολόγηση για το βομβαρδισμό του ΝΑΤΟ ήταν ότι οι Σέρβοι διέπρατταν «γενοκτονία» στη αποσχιζόμενη επαρχία του Κοσόβου ενάντια στους Αλβανούς. Ο Δαβίδ Σέφερ (David Scheffer), πρεσβευτής των ΗΠΑ σε φυγή για πολεμικά εγκλήματα, ανήγγειλε ότι τόσο πολλοί όσο «225.000 άνδρες Αλβανικής καταγωγής μεταξύ 14 και 59» μπορεί να είχαν δολοφονηθεί. Ο Τόνυ Μπλαίρ επικαλέσθηκε το ολοκαύτωμα και «το πνεύμα του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου.» Οι ηρωικοί σύμμαχοι της Δύσης ήταν ο στρατός απελευθέρωσης του Κοσόβου (KLA), του οποίου το δολοφονικό αρχείο τέθηκε κατά μέρος. Ο Βρεταννός ΥΠΕΞ, Robin Cook, τους είπε να τον καλέσουν οποτεδήποτε στο κινητό τηλέφωνό του.

Με το βομβαρδισμό του ΝΑΤΟ, οι διεθνείς ομάδες κατέβηκαν στο Κόσοβο για να ξεθάψουν το «ολοκαύτωμα.» Το FBI απέτυχε να βρεί έναν μοναδικό μαζικό τάφο και πήγε σπίτι.

Η ισπανική ιατροδικαστική ομάδα έκανε το ίδιο πράγμα, ο ηγέτης της οποίας κατήγγειλλε θυμωμένα μια «σημασιολογική πιρουέττα από τις μηχανές της πολεμικής προπαγάνδας.»

Ένα έτος αργότερα, το δικαστήριο της Del Ponte ανήγγειλε την τελική αρίθμηση των νεκρών στο Κόσοβο: 2,788. Αυτό συμπεριλαμβανόμενων των πολεμιστών και από τις δύο πλευρές, καθώς και Σέρβους και Ρώμ που δολοφονήθηκαν από τον KLA.

Δεν υπήρξε καμία γενοκτονία στο Κόσοβο. Το «ολοκαύτωμα» ήταν ένα ψέμα. Η επίθεση του ΝΑΤΟ ήταν ψευδής. Αυτό δεν ήταν όλο, λέει η Del Ponte στο βιβλίο της: ο KLA απήγαγε εκατοντάδες Σέρβων και τους μετέφερε στην Αλβανία, όπου τα νεφρά τους και άλλα μέρη του σώματος αφαιρέθηκαν, και πωλήθηκαν έπειτα για μεταμόσχευση σε άλλες χώρες.

Λέει επίσης ότι υπήρξαν επαρκή στοιχεία για να διώξει ποινικά τους Κοσοβάρους Αλβανούς για πολεμικά εγκλήματα, αλλά η έρευνα «κατεπνίγει εν τη γενέσει» έτσι ώστε η εστίαση του δικαστηρίου να είναι «στα εγκλήματα που διαπράχτηκαν από τη Σερβία.»

Λέει ότι οι δικαστές της Χάγης τρομοκρατήθηκαν από τους των Κοσοβάρους Αλβανούς–τους ίδιους ανθρώπους στο όνομα των οποίων το ΝΑΤΟ είχε επιτεθεί στη Σερβία. Πράγματι, καθώς ο Μπλαίρ ο πολεμικός ηγέτης ήταν σε έναν θριαμβευτικό γύρο του «απελευθερωμένου» Κοσόβου, ο KLA εκκαθάριζε εθνικά περισσότερους από 200.000 Σέρβους και Ρώμ από την επαρχία.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η «διεθνής κοινότητα,» οδηγημένη από τις ΗΠΑ, αναγνώρισε το Κόσοβο, που δεν έχει καμία επίσημη οικονομία και διοικείται, στην πραγματικότητα, από τις εγκληματικές συμμορίες που εμπορεύονται τα ναρκωτικά, την παράνομη διακίνηση, και τις γυναίκες.

Αλλά έχει ένα πολύτιμο προσόν: την στρατιωτική βάση των ΗΠΑ το στρατόπεδο Bondsteel, που περιγράφεται από τον Επίτροπο των ανθρώπινων δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης ως «μικρότερη έκδοση του Γκουαντανάμο.» Η Del Ponte, μια ελβετή διπλωμάτης, άκουσε από την κυβέρνησή της να σταματήσει να διαφημίζει το βιβλίο της. Η Γιουγκοσλαβία ήταν μεμονωμένα ανεξάρτητη και πολυεθνική, έστω ατελής, ομοσπονδία που στάθηκε ως πολιτική και οικονομική γέφυρα στον ψυχρό πόλεμο.

Αυτό δεν ήταν αποδεκτό στην επεκτεινόμενη Ευρωπαϊκή Κοινότητα, ειδικά στην πρόσφατα ενωμένη Γερμανία, η οποία είχε αρχίσει μια κίνηση στην ανατολή για να εξουσιάσει τη «φυσική αγορά της» τις γιουγκοσλαβικές επαρχίες της Κροατίας και της Σλοβενίας. Την εποχή που συναντήθηκαν οι Ευρωπαίοι στο Μάαστριχτ το 1991, μια μυστική διαπραγμάτευση έγινε. Η Γερμανία αναγνώρισε την Κροατία, και η Γιουγκοσλαβία ήταν καταδικασμένη. Στην Ουάσιγκτον, οι ΗΠΑ εξασφάλισαν ότι η αγωνιζόμένη γιουγκοσλαβική οικονομία θα αποκλειόταν από τα δάνεια της Διεθνούς Τράπεζας και το πεθαμένο ΝΑΤΟ εφευρέθηκε εκ νέου ως παράγων επιβολής.

Σε μια συνδιάσκεψη «ειρήνης» του Κοσόβου του 1999 στη Γαλλία, οι Σέρβοι εντάλθηκαν είτε να δεχτούν κατοχή από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ και μια οικονομία της αγοράς, ή να βομβαρδιστούν μέχρις υποταγής. Ήταν ο τέλειος πρόδρομος στα λουτρά αίματος στο Αφγανιστάν και το Ιράκ.

Εξαιρετικά περιεκτικό και δυνατό κείμενο του Πίλτζερ παρά την συντομία του. Περιγράφει όλες τις φάσεις από τον γολγοθά της Γιουγκοσλαβίας όπως έγιναν χωρίς καθόλου περιττές λεπτομέρειες αλλά αποδίδοντας χωρίς φόβο τις ευθύνες εκεί όπου υπάρχουν.

3 Σχόλια to "Πώς ο σύγχρονος κόσμος αστυνομεύεται"

[…] παλιώτερες ειδήσεις-αναρτήσεις της Φ εδώ, εδώ, και εδώ. Μπορείτε επίσης να κάνετε έρευνα για σχετικές […]

[…] παλιώτερες ειδήσεις-αναρτήσεις της Φ εδώ, εδώ, και εδώ. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια έρευνα με ετικέττα […]

[…] πολλές ομοιότητες του ψεύτη υπηρεσίας της αυτοκρατορίας με αυτά των γνωστών αριστερών, ιών […]

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 360.233 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 1 year ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 1 year ago

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: