Φιλοπατρία

Οι…κότες του ΥΠΕΞ

Posted on: 16 Σεπτεμβρίου, 2008

Να ρε τι σημαίνει ΕΘΝΙΚΗ εξωτερική πολιτική!!!! Ειμαστε υπεράνω όλων έτσι κερδίζονται οι αγώνες, ρεεεεεεεεεεεεε, πάρτε το χαμπάρι……

Ευτυχώς που δεν έχουμε λεφτά…..αλλιώς θα τους δίναμε να καταλάβουν τι σημαίνει ρωμαίικο, εδω κόψαμε τα φάρμακα και δεν δώσαμε συντάξεις έτσι κερδίζονται οι αγώνες όχι με …….

Καλοκαιρινό δώρο στον Γκρουέφσκι 50 εκατ. ευρώ…
Οταν τον Ιούλιο ο Γκρούεφσκι έθετε μειονοτικό θέμα και έστελνε παντού επιστολές,
το ΥΠΕΞ του έδινε εν κρυπτώ 50 εκ. βοήθεια! «E» 6/9

Με την εν κρυπτώ αποδέσμευση 50 εκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΟΑΒ επιβράβευσε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών τα… Σκόπια, την ίδια στιγμή μάλιστα που είχε κορυφωθεί η αντιπαράθεση με την έγερση μειονοτικού ζητήματος με τις επιστολές Γκρούεφσκι προς τον κ. Καραμανλή.

Οπως πληροφορείται το «Εθνος της Κυριακής», τον Ιούλιο, και ενώ μαινόταν η επιστολογραφία εκ μέρους της σκοπιανής ηγεσίας, συνεδρίασε στο υπουργείο Εξωτερικών η αρμόδια επιτροπή που διαχειρίζεται το ΕΣΟΑΒ (Ελληνικό Σχέδιο για την Οικονομική Ανασυγκρότηση των Βαλκανίων) και ενέκρινε με άνωθεν εντολή την αποδέσμευση των χρηματοδοτήσεων προς τα Σκόπια για τον οδικό άξονα 10, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτό το ποσό ήταν ουσιαστικά
παγωμένο από την έναρξη του ΕΣΟΑΒ (το 2002), καθώς οι πολιτικές συνθήκες στις διμερείς σχέσεις δεν επέτρεπαν την αποδέσμευση αυτών των κονδυλίων.

Το γεγονός ότι η πολιτική απόφαση για έγκριση του συγκεκριμένου έργου ελήφθη τη στιγμή που κορυφωνόταν η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο χωρών, με αφορμή την κατά μέτωπον επίθεση της σκοπιανής ηγεσίας με έγερση ζητήματος «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα και αξίωση αποζημιώσεων για τους «Αιγαιάτες Μακεδόνες», θέτει τεράστια ερωτηματικά για την αξιοπιστία της ελληνικής πολιτικής. Η απόφαση για την έγκριση της χρηματοδότησης των 50 εκατομμυρίων ευρώ στέλνει λανθασμένα μηνύματα στη σκοπιανή πλευρά.

Τα χρήματα αυτά είναι… πολύ λίγα για να δελεάσουν τη σκοπιανή ηγεσία και να «εξασφαλίσουν» μια συμβιβαστική στάση στο θέμα των συνομιλιών για το όνομα, αλλά συγχρόνως είναι αρκετά για να
δημιουργήσουν συγκεχυμένη εικόνα για την πραγματική πρόθεση της Αθήνας να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που διαθέτει προκειμένου να πετύχει τη λύση της διαφοράς για την ονομασία.

Ενδεικτικό της αντιφατικότητας αυτής της πολιτικής είναι ότι ταυτόχρονα με την αυστηρή επιστολή Καραμανλή προς τον κ. Γκρούεφσκι έφθανε στα Σκόπια και η ενημέρωση για την… απελευθέρωση των 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Ερχονται και άλλα

Σε ό,τι αφορά τα Σκόπια, το ΕΣΟΑΒ προβλέπει επίσης τη διάθεση μέχρι το 2011 συνολικά 59 εκατομμυρίων ευρώ για δημόσια έργα, 15 εκατομμυρίων ευρώ για ιδιωτικές επενδύσεις και 748 χιλιάδων ευρώ για μικρά έργα.

Αρμόδια πηγή του ΥΠΕΞ σε επικοινωνία που είχαμε δήλωσε ότι η απόφαση για αποδέσμευση των 50 εκατομμυρίων ευρώ αποβλέπει στο να δοθεί θετικό μήνυμα τόσο προς την κοινή γνώμη της ΠΓΔΜ όσο και προς τον διεθνή παράγοντα. Επίσης τόνισε ότι τα χρήματα αυτά δεν προβλέπεται να εκταμιευθούν πριν περάσει ένα χρονικό διάστημα, που πιθανόν θα φθάσει και τα δύο χρόνια.

ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Αυτό το κείμενο το έστειλε ο φιλος μου ο ΝΤΙΜ και το σχολιάζει πολύ εύγλωττα.

Αυτή είναι η πραγματικότητα συνέλληνες, δυστυχώς. Η κάστα των πολιτικών προσπαθεί να μας εξαπατήσει με διάφορα τεχνάσματα ενώ πίσω από την πλάτη μας δίνει γη και ύδωρ.

Επειδή δε, γίνεται και λόγος για τους «Αιγεάτες Μακεδόνες» (σικ), να θυμίσω από την προηγούμενη ανάρτηση με τίτλο Κομμουνιστές και Μακεδονικό ότι πρόκειται για δοσίλογους ΣΝΟΦίτες και ΕΛΑΣίτες αριστερούς οι οποίοι πολεμώντας μέσα από τις τάξεις του ΕΛΑΣ προσπαθούσαν να υλοποιήσουν τις αποφάσεις της διεθνούς.

Αν δεν κάνω λάθος, σύσσωμη η Αριστερά ποτέ δεν απολογήθηκε για το γεγονός αυτό (δηλ. ότι διαδοχικές της αποφάσεις στρέφονταν εναντίον της ακεραιότητας της Ελλάδος, κατ’εντολή ξένων κέντρων ή έστρεψαν τα όπλα εναντίον Ελλήνων) αλλά αντίθετα, πολλοί πήραν όχι μόνο συγχωροχάρτι αλλά και σύνταξη από το κράτος που κάποτε πολεμούσαν να καταργήσουν για λογαριασμό της σοσιαλιστικής τους πατρίδας (ΕΣΣΔ). Ειδικά το τελευταίο, το άκουσα απο γέρο ΕΛΑΣίτη καπετάνιο που τα έχωνε σε κάποια πρώην συντρόφια του, που πήγαν και κλάφτηκαν για μια συνταξούλα στο κράτος του «Σιδερένιου».

Και τώρα οι Μακεντόνσκι μας υποχρέωσαν να πληρώσουμε αποζημίωση για την πέμπτη φάλαγγα και ζητούν και τα ρέστα. Αυτό βέβαια πέρα από τα «μπαξίσια» και τα βρώμικα κόλπα που κάνουν όταν περνάμε τα σύνορά τους. Το σκηνικό είναι γνωστό από παλιά, αφού γινόταν καθημερινά στους Έλληνες που διάσχιζαν την Γιουγκοσλαβία παλιώτερα και πολλές φορές οι τότε Γιουγκοσλαύοι ανεξαρτήτως καταγωγής με προεξέρχοντες τους Αλβανοσκοπιανούς των Σκοπίων σαν δύναμη κατοχής έκαναν κατασχέσεις σε περιουσιακά στοιχεία Ελλήνων με το «έτσι γουστάρω» που περνούσαν δια μέσου της Γιουγκοσλαβίας.

Αυτό το είδα ο ίδιος μερικές φορές και μια στιγμή μάλιστα πριν από την διάλυση του κράτους τους, πάτησα ένα καλό «χέσιμο» εγγράφως, στον τότε πρεσβευτή στην Αθήνα λέγοντας τον χοντρικά κλέφτη. Βεβαίως ο εκπρόσωπος του κράτους των μαφιόζων Γιουγκοσλάβων τελωνειακών και αστυνομικών που λήστευαν στην κυριολεξία τους ξένους (τα σοσιαλιστικά ιδανικά βλέπετε) στην Αθήνα, δεν μου απάντησε ποτέ, ενώ το Ελληνικό κράτοις όπως πάντα δεν καταλάβαινε γιατί μιλούσα. Για τα πρόσφατα κόλπα των Μαφιοζομακεντόνσκι δείτε αυτή την αναφορά σε ΜΜΕ που μάλλον δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σαν «εθνικιστικό».

Για ποιό λόγο όλα αυτά; Μα γιατί άλλο; Γιατί έρχονται σε βοήθεια ο Νίμιτς και η Μακ Ντούγκαλ

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 358.158 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 11 months ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 11 months agodrop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: