Φιλοπατρία

Διαδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ουρανούπολη

Posted on: 5 Οκτωβρίου, 2008

Θα σκάσω αν δεν σχολιάσω την πρακτική των νεογενίτσαρων του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα χρυσόβουλα να μπουν στα μουσεία των κειμηλίων του Αγίου Ορους και της μονής Τοπλού. Δεν μπορούν να καθορίζουν βυζαντινοί αυτοκράτορες τι θα γίνει στην ελληνική δημοκρατία», τόνισε ο κ. Αλαβάνος. Χαρακτήρισε «μαφία» την ηγεσία του Βατοπαιδίου και «άλλων μονών», διαχωρίζοντάς τους από το σύνολο των μονών και των μοναχών, αλλά τόνισε ότι «και η σιωπή είναι συνενοχή».

Δεν διαφωνώ με την πρώτη πρόταση για τα χρυσόβουλα και όλα τα σχετικά. Αλλά με ενδιαφέρει η ισονομία και η εφαρμογή του νόμου σε όλους. Σε αυτό νομίζω ότι διαφωνούμε και μάλιστα ριζικά με τον Αλαμβάνω. Θεωρώ τουλάχιστον ατυχή τον χαρακτηρισμό «μαφία» από ένα μέλος της πολιτικής μαφίας. Όσο για το τετριμμένο «η σιωπή είναι συνενοχή» να σας θυμίζω την ομερτά των ΜΜΕ που επεβλήθει με αίτηση των ενδιαφερομένων πέρισυ με την σύλληψη του ένοπλου ληστή τραπεζών, υιού Βούτση. Βλέπετε υπήρχαν το κοινό ιδεολογικό υπόβαθρο και ενδεχόμενα οι κοινές επιδιώξεις (;) με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το Αγιον Ορος «θα μπορούσε να ήταν επίγειος παράδεισος, αντί να καταντήσει, τουλάχιστον σε ορισμένες μονές, έδρα μαφίας, χώρος ρίαλ εστέιτ και οίκος εμπορίου», είπε και πρόσθεσε: «Η σκήτη του Εφραίμ είναι στον Κορυδαλλό. Και μη μας απειλεί με ευρωπαϊκά δικαστήρια, θυμούμενος τον Κωνσταντίνο Γκλύξμπουργκ, διότι δεν θα έχει καμία τύχη. Και κάπου η πρόκληση είναι μεγάλη».

Και η απαραίτητη δόση μαγκιάς από τον πνευματικό ηγέτη των αμερικανοτσολιάδων τύπου ΑΝΤΙφα κλπ. Τόσα χρόνια που ήταν ο Αλέκος; Δεν είδε ποτέ τι έκαναν οι παρατρεχάμενοι του γιες μαν Μποχατζόπουλος, Σκαλιώτης και Βασούλα με το ρήαλ εστέητ; Εδώ, όπως μου έλεγε γνωστός αριστερός μεγαλόβαθμος περίπου 3 χρόνια πριν, πρωτοκλασσάτοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ έχουν αγοράσει το παλιό κέντρο της Αθήνας (Κουμουνδούρου, Ψυρρή κλπ.) αφήνοντας το να υποβαθμιστεί σκόπιμα για να αγοράσουν ακόμη μεγαλύτερες εκτάσεις για ένα κομμάτι ψωμί με σκοπό την είσπραξη μυθικών ποσών με πωλήσεις στην συνέχεια; Την Γλυφάδα; Οι καλόγεροι τον πείραξαν ή μήπως και αυτό εντάσσεται στο γενικώτερο πλαίσιο της αποδόμησης της Ελληνικής κοινωνίας για λογαριασμό των νεοταξιτών;

… Χαιρετισμούς απηύθυναν οι βουλευτές του κόμματος,…Τάσος Κουράκης…

Η προσωπικότητα του οποίου έγκειται προφανώς στο γεγονός ότι αυτός και η γυναίκα του δηλώνουν έξη (6) αυτοκίνητα χωρίς κανένα γκαράζ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτοί μου θυμίζουν κάτι ανάλογους τσίπηδες, γραφικούς γείτονες μου, με διασυνδέσεις (υποψιάζομαι, χωρίς σοβαρές αποδείξεις, είναι αλήθεια) με τους αιρετούς άρχοντες του τόπου. Χωρίς αμφιβολία ποντάρουν στο γεγονός (οι Κουράκηδες, όχι οι γείτονες) ότι είναι εξουσία και η εξουσία ούτε έχει υποχρέωση να σέβεται τους νόμους που ισχύουν για το πόπολο αλλά ούτε και μπορεί να την καταδιώξει νομικά κανείς στο Ελλάντα.


Ακολούθησε πορεία μέχρι τη χερσαία οριογραμμή του Αγίου Ορους. Εκεί, οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα, ανάρτησαν τα πανό τους στην περίφραξη και αποχώρησαν.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά εδώ, μου φαίνεται ότι, αυτή τη φορά, παρά τους γνωστούς δεκάρικους του Αλεκάρα, η πολλή μαγκιά ξεφούσκωσε και δεν παραβιάστηκε το άβατο. Να είναι άραγε επειδή το Όρος απείλησε με δίκες ενδεχόμενη παραβίαση;

Και επιπλέον η μόνιμη ανάρτηση συνιστά ρύπανση του περιβάλλοντος από κάποιους που παριστάνουν και τους οικολόγους μαϊ άς. Και να επισημάνω ότι δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑΣ που ρυπαίνει με τις βρωμοαφίσες και τα πανώ του τις ήδη άθλιες ρυπαρές και τριτοκοσμικές μας πόλεις. Βεβαίως όσοι ρυπαίνουν κατά συρροή εδώ και χρόνια με το υλικό τους τα γκράφιτι κλπ. δηλώνουν πως οι ιδέες δεν ποινικοποιούνται καμώνοντας τους ανήξερους. Και περιμένουμε να αλλάξουμε ζωή με τέτοια μυαλά. Μια ζωή στην Β’ εθνική θα είμαστε.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 362.367 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: