Φιλοπατρία

Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, νέο επεισόδειο

Posted on: 26 Νοέμβριος, 2008

24.11.2008
Επεισόδια σε αντιρατσιστική συγκέντρωση στην Αθήνα
alpha
Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην οδό Αχαρνών στο ύψος του Αγίου Παντελεήμονα, όπου πραγματοποιούταν αντιρατσιστική συγκέντρωση. Παράλληλα διοργανώθηκε αντισυγκέντρωση από κατοίκους της περιοχής, που διαμαρτύρονται για την αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή και την οποία αποδίδουν σε αλλοδαπούς. Στη διάρκεια των δύο συγκεντρώσεων εμφανίσθηκαν ακροδεξιοί, αλλά και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, που έστησαν επί της Αχαρνών οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων, στους οποίους είχαν βάλει φωτιά. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο δόθηκε εντολή να μην επέμβουν.

Πηγή: ALPHA

Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης

Πηγή.

Υπογραμμίσεις δικές μου.

Αν υπήρχε διαγωνισμός για τον καλύτερο ρουφιάνο-δημοσιογράφο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο Γραμμέλης θα είχε σίγουρη θέση στην πρώτη τριάδα. Τι λέμε τώρα, ο άνθρωπος γράφει ιστορία. Βεβαίως ως υπάλληλος του αφεντικού του έχει δείγματα συμπεριφοράς.

Αν δεν κάνω λάθος όμως υπάρχει σαφές νομοθετικό πλαίσιο για όσους διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις και αν ο εισαγγελέας δεν ξεκινήσει αυτεπάγγελτα τις διώξεις θα πρέπει να ακολουθήσουν συλλογικές αγωγές. Αυτό επειδή το επίσημο κράτος επιτρέπει ευθέως στην «Κουκουλοφόροι Α.Ε. και ΣΥΝεργάτες» να μπουν σε πορεία κατ’ευθείαν σύγκρουσης με τους Έλληνες πολίτες για λογαριασμό των λαθρομεταναστών και λοιπών από τους οποίους πολλοί μεταξύ των οποίων και κάποιοι πολιτικοί ωφελούνται οικονομικά.

Αρχίζοντας να πω ότι η συγκέντρωση δεν ήταν αντιρατσιστική αλλά των κατοίκων που από τις 16/11 με επιστολή υπογεγραμμένη από 1000 κατοίκους ξεκίνησαν την εκστρατεία τους. Στο μεταξύ τα καριόλια…έιχαν καπελώσει την συγκέντρωση αφού η δική τους αντισυγκέντρωση γινόταν στον ίδιο χώρο ίδια μέρα και μια ώρα νωρίτερα. Αυτά, κάποτε, ο αστυνομικός διευθυντής τα πρόσεχε και δεν άφηνε να γίνουν στον ίδιο χώρο συγκεντρώσεις αντιθέτων δυνάμεων, γιατί τα αποτελέσματα τα ξέρουμε από παλιά. Ποιός θα αναλάβει την ευθύνη γι’αυτό; Ο υπουργός; Ο Αττικάρχης; Άλλος;

Συνεχίζει, λοιπόν, ο ρουφιάνος […όπου πραγματοποιούταν αντιρατσιστική συγκέντρωση…]. Η αντιρατσιστική αντισυγκέντρωση προκυρήχτηκε μετά από την ανακοίνψση των κατοίκων αλλά τι να κάνουμε; Η «Κουκουλοφόροι Α.Ε. και ΣΥΝεργάτες» μας έχουν συνηθίσει όποτε γίνεται μια εκδήλωση ή κάτι για Έλληνες να βγαίνει για αντιδιαδήλωση. Παλιά μου τέχνη…

Τώρα αν εμφανίστηκαν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου πολύ αμφιβάλλω. Παρουσιαστήκανε μια αρμαθιά από τα γνωστά καριόλια της αριστεροχασικλίασης που όταν πιαστούν με τα χέρια μέσα στο πανέρι αρχίζουν αμέσως «δεν ήμουν εγώ, και τυχαία πέρναγα» αλλά που όταν κρύβονται μέσα στο πλήθος πετάνε πέτρες και ότι άλλο μπορούν στην αστυνομία. Παλληκαρίσια! Τους θυμάμαι παλιά που διάλυαν ολόκληρες πορείες έτσι. Όσο για τους ακροδεξιούς, τι να κάνουμε, όλοι οι κάτοικοι της περιοχής είναι ακροδεξιοί γιατί δεν μπορούν άλλο την ξένη κατοχή.

Οι υπόλοιποι συλλογισμοί του κοντουκατόρ Τσαουσέσκου…μπαρδόν Γραμμέλη αφήνει να εννοηθεί δια της παραχαράξεως ότι τόσο οι πρώτοι όσο και οι δεύτεροι έπαιζαν κλεφτοπόλεμο στην Αχαρνών. Αυτό προσπαθούν να πουν και άλλα ΜΜΕ. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τις φωτιές τις έβαλαν όσοι μας έχουν συνηθίσει να τις βάζουν. Και κακώς η αστυνομία επενέβει διότι η αυτοάμυνα του Ελληνικού λαού επιτρέπεται από το Σύνταγμα. Αυτό είναι που αποθρασύνει τα καριόλια γιατί σαν υπαλληλικό προσωπικό σε διατεταγμένη υπηρεσία έχουν γερές πλάτες πίσω τους.

Πρέπει όμως να προσθέσω ότι οι κυβερνήσεις που αρνούνται στον Ελληνικό λαό το στοιχειώδες και ενστικτώδες δικαίωμα στην αυτοάμυνά του είναι καταδικασμένες να φύγουν νύχτα. Εδώ είμαστε. Μπλογκ που αφιέρωσαν ανάρτηση στο γεγονός είναι πολλά και μερικά μάλιστα με βίντεο όπως εδώ εδώ και εδώ.

Να θυμίσω ακόμα ότι αυτή η συνταγή με την υποβάθμιση περιοχών έχει δοκιμαστεί πολλές φορές στις ΗΠΑ. Ξεκινάει με ένα έμπορο ναρκωτικών που διαλέγει να εγκατασταθεί σε μιά σχετικά εύπορη περιοχή. Στην αρχή πουλάει την πρέζα του στα παιδιά των ανθρώπων της περιοχής μέχρι να αποκτήσει μερικούς πελάτες. Μετά αρχίζει ο πόλεμος των συμμοριών οι κλοπές κλπ. Η υποβάθμιση έχει ξεκινήσει. Οι άνθρωποι εγκαταλείπουν τα σπίτια που δεν έχουν ξεχρεώσει όσοι μπορούν δηλαδή και πάνε αλλού. Η αξία της περιοχής πέφτει και αρχίζει να μαζεύται το κάθε κατακάθι αφού οι πόροι του επαρκούν για να εγκατασταθεί εκεί. Έτσι σιγά σιγά με το χρόνο η αξία της περιοχής χτυπά πάτο. Και τότε εμφανίζονται οι διάφοροι «επιχειρηματίες» και αγοράζουν τα οικόπεδα και τα κτίρια για ένα κομμάτι ψωμί. Οι θάνατοι η πρέζα κλπ είναι τα μέσα για την παραγωγή υπεραξίας. Στερώντας από πολλούς το δικαίωμα στη ζωή. «Ο θάνατός σου η ζωή μου» λέει η παροιμία. Αυτή είναι μιά ιστορία που είχε διηγηθεί στις αρχές της δεκαετίας αν θυμάμαι καλά ο Μάικ Ρούπερτ.

Αν βλέπετε κάποιες ομοιότητες με το ιστορικό κέντρο της Αθήνας δεν είναι ούτε τυχαίες ούτε ηθελημένες. Και σύμφωνα με μερικά δημοσιεύματα ακούνε σε συγκεκριμένο όνομα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 347,959 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: