Φιλοπατρία

Τα τελευταία επεισόδια

Posted on: 17 Δεκεμβρίου, 2008

Τρία άτομα βίασαν την προϊσταμένη της Vodaphone Σταδίου, δίπλα στα Virgin Megastores…

Posted by J.McManus in Άντε απέδώ ρε σεις!.
trackback

που κακώς κι από μεγάλη μαλακία της παρέμεινε ΕΝΤΟΣ του καταστήματος, την ώρα που΄σπασαν το μαγαζί κι άδειασαν όλες τις βιτρίνες!

ΑΛΛΗ μιά παράπλευρη απώλεια (μαζί με τις τζαμαρίες μας) εν ονόματι της Κοινωνικής Επανάστασης!

Άμα (ξανα)κούσετε τον λεγόμενο “χώρο” να διαμαρτυρηθεί στ’ όνομα μιάς σεξιστικής παραβατικής ενέργειας των μπάτσων, να το΄χετε κι αυτό υπόψιν σας.

Αποτελεί ακριβώς την ίδια καπηλεία όπως όταν “διαδηλώνουν” γιά το περιβάλλον (my ass) την ώρα που’ καψαν το Ιστορικό Αρχείο του Παλαμά στην Αθήνα και το Πανεπιστήμιο της Σαλονίκης…

(*) Στην Εθνική Τράπεζα της γωνίας, αφού άνοιξαν τρύπα στο ρολλό, έσπασαν το τζάμι με κλεμμένο πυροσβεστήρα από το γειτονικό Δισκάδικο [Virgin] πετώντας τον μέσα, ο οποίος αυτομάτως ενεργοποιήθηκε κι έσβησε την μολοτωφιά που΄ριξαν μετά στον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο τής σάλας.  Τυχεροί εν την ατυχία τους οι τραπεζικοί… Άλλη μιά ατυχία της “Επανάστασης”

Μια εξαιρετική σε ύφος προσέγγιση κάποιων δευτερευόντων γεγονότων που επακολούθησαν με την εκτέλεση (;) του πιτσιρικά που βρήκε να το παίξει νταής σε οπλισμένους αστυνομικούς. Είναι μπλογκ το οποίο κοιτάζω από καιρού εις καιρόν και παρά το γεγονός ότι έχω μερικές ενστάσεις όσον αφορά τις επιλογές του επώνυμου κατόχου του το χαίρομαι γιατί ούτε μασάει τα λόγια του αλλά και διατυπώνει όμορφα τα νοήματά του. Ειδικά οι απαντήσεις σε μερικά σχόλια που ακολουθούν την παραπάνω ανάρτηση, των «επαναστατών» που ξεκίνησαν την επανάσταση από την πλατεία Εξαρχείων είναι πραγματικά όχι μόνο αιχμηρές αλλά και ετοιμόλογες. Τι να πω; Βγάζω το καπέλο μου στον J.McManus.

Διαφαίνεται ακόμη άλλη μια συνιστώσα της διεθνούς των μπαχαλάκηδων η οποία σκίζει τα ιμάτιά της σε οτιδήποτε εθνικό. Μόνο που αυτή η συνιστώσα είναι οι εθνικιστές Αλβανοί όπως προκύπτει στα κλιπ που προτείνει η «ιδιαζόντως πραγματικά» και κάτι τέτοιο καταλαβαίνω πως υπονοείται από την προηγούμενη ανάρτηση. Έτσι λοιπόν μπορούμε να πούμε με μεγάλη σιγουριά ότι η ΣΥΝεργατική των μπαχαλάκηδων αντιτίθεται μόνο σε ότι είναι Ελληνικό αφού υποβοηθάει όλους τους υπόλοιπους εθνικισμούς των πέριξ οι οποίοι επιπλέον έχουν γίνει μειονότητα στην χώρα μας (;). Αυτοί καλά κάνουν. Έχουν ήδη εξάγει από την χώρα 2 δις από όλων των ειδών τις δουλειές που κάνουν τα οποία αν δεν αυξηθεί η παραγωγή μας θα λείψουν από μας τους ίδιους. Και ας προσέξουν όσοι έχουν θέματα να λύσουν με την δουλειά ή επιμένουν στα πρότυπα που χάραξε το ΠΑΣΟΚ ήτοι της λαμογιάς της αδιαφάνειας της κομπίνας της μίζας και της αρπαχτής. Αύριο ίσως να γίνουν υπάλληλοι των αλλοδαπών που απασχολούν σήμερα.

Τέλος να μην παραλείψω να αναφέρω ένα ενδιαφέρον πορτραίτο που φιλοτέχνησε μπλογκ με τίτλο Τάσος Κουράκης: Το αριστερό «εναλλακτικό» βάψιμο (και με κοτσίδα)…στον βουλευτή Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 364.191 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

Σφάλμα: Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός του Twitter είναι δημόσιος.
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: