Φιλοπατρία

«Μπήκατε όπως οι αρουραίοι»

Posted on: 4 Ιανουαρίου, 2009

Τα ισραηλινά στρατεύματα εισβάλλουν στη Γάζα

ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ —

Χιλιάδες ισραηλινά στρατεύματα που υποστηρίχτηκαν από τις φάλαγγες αρμάτων και πολεμικών ελικοπτέρων άρχισαν μια επίγεια επίθεση στη Γάζα τη νύχτα του Σαββάτου, με τους αξιωματούχους να λένε πως ανέμεναν μια μαχρόχρονη μάχη στο πυκνοκατοικημένο έδαφος μετά από οκτώ ημέρες της αεροπορικών επιθέσεων τιμωρίας που απέτυχαν να σταματήσουν τις επιθέσεις ρουκετών των ακτιβιστών στο Ισραήλ.

Η πειδρομή πυροδότησε άγριες μάχες με τους με τους παλαιστίνιους μαχητές και οι κυβερνήτες της Γάζας Χαμάς ορκίστηκαν ότι η παράκτια λουρίδα θα γινόταν ένα «νεκροταφείο » για τις δυνάμεις των Ισραηλινών.

«Αυτό δεν θα είναι εύκολο και δεν θα είναι σύντομο,» είπε ο ισραηλινός Υπουργός Άμυνας Εχουντ Μπαράκ (Ehud Barak) στην εθνική τηλεόραση περίπου δύο ώρες αφού τα επίγεια στρατεύματα εισέβαλαν.

Ο νυκτερινός ουρανός πάνω από τη Γάζα φωτίστηκε από τη λάμψη των σφαιρών και των σφαιρών φωτιάς από τις οβίδες των αρμάτων. Οι ήχοι των εκρήξεων ακούστηκαν σε ολόκληρη την πόλη της Γάζας, τη μεγαλύτερη πόλη της επικράτειας, και τα υψηλά κτήρια τραντάζονταν από τις ισχυρές εκρήξεις.

Στρατεύματα με τα πρόσωπα καλυμμένα με χρώματα παραλλαγής βαδίζουν σε μονή φάλαγγα. Καθώς τα επίγεια στρατεύματα εισέβαλαν, το Ισραήλ συνέχισε να χτυπά τη Γάζα με αεροπορικές επιθέσεις. Τα πολεμικά . F-16 χτύπησαν τρεις στόχους σε λίγα λεπτά, συμπεριλαμβανομένου ενός κύριου καταυλισμού ασφάλειας της Χαμάς.

Μάρτυρες στη Γάζα είπαν ότι στην πρώτη φάση, οι ισραηλινές επίγειες δυνάμεις είχαν μπει αρκετές εκατοντάδες μέτρα μέσα στη Γάζα. Οι ισραηλινοί αξιωματούχοι ασφάλειας είπαν ότι οι αρχικές συγκρούσεις με τους μαχητές πραγματοποιήθηκαν στους ανοικτούς τομείς και οι στρατιώτες δεν κινήθηκαν αμέσως στις κοσμοβριθείς πόλεις της Γάζας, όπου η εχθροπραξία θα γινόταν πιθανώς πολύ πιο θανατηφόρες.

«Έχουμε πολλούς, πάρα πολλούς στόχους,» είπε στο CNN η ισραηλινή εκπρόσωπος του στρατού ταγμ. Αβιτάλ Λέϊμποβιτς (Avital Leibovich). «Για την εκτίμησή μου, θα είναι μια μακροχρόνια επιχείρηση.»

Οι ισραηλινοί ηγέτες είπαν η επιχείρηση, γνωστή όπως Χυτό Μολύβι, προορίστηκε να καταστείλει τη εκτόξευση ρουκετών και όλμων στο νότιο Ισραήλ. Είπαν ότι δεν θα τελείωνε γρήγορα αλλά ότι ο στόχος δεν ήταν να ανακαταληφθεί η Γάζα ή να ανατραπεί η Χαμάς. Το βάθος και η ένταση θα εξαρτηθούν εν μέρει από τις παράλληλες διπλωματικές προσπάθειες που μέχρι τώρα δεν έχουν παραγάγει μια πρόταση ανακωχής αποδεκτή στο Ισραήλ, είπαν.

Στην αερομεταφερόμενη φάση επίθεσης του Ισραήλ, οι μαχητές δεν αποτράπηκαν από το βομβαρδισμό του νότιου Ισραήλ με περισσότερες από 400 ρουκέτες —συμπεριλαμβανομένων δωδεκάδων που επεκτάθηκαν βαθύτερα στο Ισραήλ από ποτέ πριν. Πυροδότησαν έξι ρουκέτες στο Ισραήλ τις λίγες πρώτες ώρες αφότου άρχισε η επίγεια απώθηση, είπε ο στρατός.

Μια ρουκέτα σημείωσε ένα άμεσο χτύπημα σε ένα σπίτι στη νότια πόλη Ashkelon το προηγούμενο Σαββάτο και άλλη μια χτύπησε ένα καταφύγιο βομβών εκεί, αφήνοντας την επίγεια είσοδό του σημαδεμένη από το σράπνελ και που ανατίναξε ένα σταθμευμένο λεωφορείο.

«Δεν θέλω να απογοητέψω κανένα και οι κάτοικοι του νότου θα περάσουν δύσκολες ημέρες,» είπε ο Barak. «Δεν επιδιώκουμε τον πόλεμο αλλά δεν θα εγκαταλείψουμε τους πολίτες μας στις συνεχιζόμενες επιθέσεις της Χαμάς. »

Το Ισραήλ κάλεσε δεκάδες χιλιάδων έφεδρων για την περίπτωση που οι παλαιστίνιοι μαχητές στη Δυτική Όχθη ή οι αντάρτες της Hezbollah στο Λίβανο αποφασίζαν να εκμεταλλευτούν την ευρεία επίθεση στη Γάζα για να εξαπολύσουν επιθέσεις ενάντια στο Ισραήλ σε άλλα μέτωπα.

Ο στρατός είπε ότι ο Βορράς της χώρας ήταν στην υψηλή επιφυλακή σε περίπτωση που οι αντάρτες της Hezbollah αποφάσιζαν να χρησιμοποιήσουν τα απέραντα αποθέματα βλημάτων της ενάντια στο Ισραήλ. Το Ισραήλ και η Hezbollah πολέμησαν ένα πόλεμο 34 ημερών το καλοκαίρι του 2006.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού οίκου Gordon Johndroe είπε οι ανώτεροι υπάλληλοι των ΗΠΑ ήταν σε τακτική επαφή με τους Ισραηλινούς καθώς επίσης και τους ανώτερους υπαλλήλους από τις χώρες στην περιοχή και την Ευρώπη.

«Συνεχίζουμε να καθιστούμε σαφές σε αυτούς τις ανησυχίες μας για τους πολίτες, καθώς επίσης και την ανθρωπιστική κατάσταση,» είπε ο Johndroe.

Το Συμβούλιο Ασφαλείς των ΗΕ προγραμμάτισε διαβουλεύσεις έκτακτης ανάγκης το Σάββατο βράδυ στην κλιμάκωση στη Γάζα. Ο γενικός Ban Ki-moon έχει ωθήσει βασικούς παγκόσμιους ηγέτες για να εντείνει τις προσπάθειες να επιτύχουν μια άμεση ανακωχή συμπεριλαμβανομένων των διεθνών παρατηρητών για να επιβάλει μια ανακωχή και ενδεχομένως για να προστατεύσει τους Παλαιστίνιους πολίτες.

Η αεροπορική εκστρατεία μωλωπισμού του Ισραήλ ενάντια στη Γάζα κατά τη διάρκεια των προηγούμενων οκτώ ημερών άρχισε ημέρες μετά από τη λήξη της εξάμηνης ανακωχής. Οι ανώτεροι υπάλληλοι υγείας της Γάζας λένε ότι οι αεροπορικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει περισσότερους από 480 Παλαιστίνιους σε μία προσπάθεια να σταματήσουν οι επιθέσεις ρουκετών της Χαμάς που έφθαναν βαθύτερα στο Ισραήλ από ποτέ πριν. Τέσσερις Ισραηλινοί έχουν σκοτωθεί από τις ρουκέτες.

Το Ισραήλ διατρέχει κίνδυνο επιτιθέμενο λάβρο κατά της πυκνοκατοικημένης Γάζας σε έντονο αντάρτικο πόλεων που θα μπορούσε να εξαναγκάσει έναν πολύ υψηλότερο φόρο αίματος και στις δύο πλευρές και μεταξύ των πολιτών.

Αυτό το είδος του αντάρτικο πόλεων δεν έχει πάει καλά στις προηγούμενες εκστρατείες όπου το Ισραήλ έστειλε επίγειες δυνάμεις στα κέντρα αραβικών πληθυσμών σε παλαιστινιακά εδάφη ή στους πολέμους του Λιβάνου το 1982 και το 2006. Οι ισραηλινές δυνάμεις είχαν είτε τελματωθεί είτε υπέστησαν βαρείες απώλειες, χωρίς την καταστολή των βίαιων ομάδων είτε το σταμάτημα των επιθέσεων οριστικά.

Η απόφαση να επεκταθεί η επιχείρηση, ενώ συνεχιζόταν η επίθεση στη Γάζα από τον αέρα και τη θάλασσα, λήφθηκε αφού η Χαμάς αρνήθηκε να σταματήσει τις επιθέσεις στο Ισραήλ (ΣτΜ. εννοούν τις ρίψεις ρουκετών), είπαν οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας επειδή οι συζητήσεις που οδηγούν στις εν καιρώ πολέμου αποφάσεις είναι εμπιστευτικές.

Προτού να αρχίσει η επίγεια εισβολή, το ισραηλινό βαρύ πυροβολικό χτύπησε την ανατολική πόλη της Γάζας, στις θέσεις όπου ο στρατός είπε πως οι μαχητές της Χαμάς αναπτύχθηκαν. Οι οβίδες του πυροβολικού προορίστηκαν προφανώς να πυροδοτήσουν τις εκρηκτικές συσκευές της Χαμάς και τις νάρκες που φυτεύτηκαν κατά μήκος της παραμεθόριας περιοχής προτού να εισχωρήσουν τα στρατεύματα.

Η Χαμάς παρέμεινε προκλητική καθώς ο επίγειος πόλεμος άρχισε.

«Μπήκατε όπως οι αρουραίοι,» ο εκπρόσωπος της Χαμάς Ismail Radwan είπε στους ισραηλινούς στρατιώτες σε μια δήλωση στην Al Aqsa TV της Χαμάς, που μεταδόθηκε αμέσως μετά από την έναρξη της εισβολής. «Η είσοδός σας στη Γάζα δεν θα είναι εύκολη. Η Γάζα θα γίνει, Θεού θέλοντος, το νεκροταφείο σας,» είπε.

«Η Γάζα δεν θα στρωθεί με λουλούδια για σας. Θα στρωθεί με φωτιά και την όλεθρο, «προειδοποίησε η Χαμάς τις ισραηλινές δυνάμεις.

Ένα γραπτό μήνυμα που στάλθηκε από το στρατιωτικό σκέλος της Χαμάς, Al Izzedine – Qassam, είπε «οι Σιωνιστές άρχισαν να πλησιάζουν την παγίδα που οι μαχητές μας τους προετοίμασαν.» Η Χαμάς είπε ότι μετέδωσε ραδιοφωνικά επίσης ένα μήνυμα στην εβραϊκή στις ισραηλινές στρατιωτικές ραδιοσυχνότητες υποσχόμενη να σκοτώσει και να απαγάγει ισραηλινούς στρατιώτες.

«Προετοιμαστείτε για μια μοναδική έκπληξη, είτε θα σκοτωθείτε είτε θα απαχθείτε και θα υποφέρετε από διανοητική ασθένεια από τις φρικαλεότητες που θα σας παρουσιάσουμε,» είπε το μήνυμα.

Η Χαμάς έχει απειλήσει επίσης να επαναλάβει τις επιθέσεις αυτοκτονίας μέσα στο Ισραήλ.

Η Χαμάς έχει προετοιμαστεί από καιρό για την εισβολή του Ισραήλ, σκάβοντας σήραγγες και εξοπλίζοντας μερικές περιοχές με εκρηκτικά. Στην έναρξη της επίθεσης, το ισραηλινό πυροβολικό χτυπήστε μερικές από τις παραμεθόριες περιοχές, για να πυροδοτήσει προφανώς τις κρυμμένες εκρηκτικές ύλες.

Πριν από την επίγεια εισβολή, οι αξιωματούχοι της άμυνας είπαν ότι περίπου 10.000 ισραηλινοί στρατιώτες είχαν μαζευτεί κατά μήκος των συνόρων πρόσφατα.

Το Ισραήλ συγκράτησε αρχικά μια επίγεια επίθεση, εν μέρει προφανώς, λόγω της ανησυχίας για θύματα μεταξύ των ισραηλινών στρατευμάτων και λόγω φόβων αποτελμάτωσης στη Γάζα.
Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Ehud Olmert είπε ότι η κυβέρνησή του αποφάσισε να ξεκινήσει μια επιχείρηση εδάφους παρά τον κίνδυνο που έθετε για χιλιάδες στρατιώτες.

Ένα εσωτερικό γραφείο των κορυφαίων υπουργών συναντήθηκε με τους κορυφαίους αξιωματούχους ασφάλειας το Σάββατο τέσσερις ώρες πριν αποφασίσει να εγκρίνει την επίγεια εισβολή.

Ο Olmert είπε στη συνεδρίαση ότι ο στόχος του Ισραήλ ήταν να φέρει την ηρεμία στο νότιο Ισραήλ αλλά «δεν θέλουμε να ανατρέψουμε τη Χαμάς, » ένας κυβερνητικός υπάλληλος ανέφερε τον πρωθυπουργό να λέει. Ο ανώτερος υπάλληλος μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας επειδή δεν ήταν υποτιθέμενος να δώσει πληροφορίες.

Ο άμεσος στόχος των επίγειων διαδικασιών ήταν να ληφθεί ο έλεγχος των περιοχών που χρησιμοποιούν οι μαχητές ως χώρους εκτόξευσης ρουκετών, είπε ο στρατιωτικός. Είπε ότι οι μεγάλοι αριθμοί στρατευμάτων συμμετείχαν αλλά δεν έδωσαν λεπτομέρειες.

Οι Ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις εντάθηκαν ακριβώς καθώς η επίγεια επιχείρηση βρισκόταν εν εξελίξει, και 28 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν. Οι παλαιστίνιοι αξιωματούχοι υγείας είπαν ότι πολίτες ήταν μεταξύ των νεκρών, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας, του γιου της και του πατέρα της που πέθαναν αφότου χτύπησε μια οβίδα το σπίτι τους.

Μια επιδρομή χτύπησε ένα μουσουλμανικό τέμενος στη βόρεια Γάζα πόλη της Beit Lahiya, που σκότωσε 13 ανθρώπους και που πλήγωσε 33, σύμφωνα με έναν παλαιστίνιο αξιωματούχο υγείας. Ένας από τους πληγωμένους προσκυνητές, ο Salah Mustafa, είπε στη TV Al -Jazeera από ένα νοσοκομείο ότι το μουσουλμανικό τέμενος ήταν γεμάτο.

«Ήταν απίστευτα φοβερό,» είπε, αγωνιζόμενος να αναπνεύσει.

Δεν ήταν αμέσως σαφές γιατί το μουσουλμανικό τέμενος χτυπήθηκε, αλλά το Ισραήλ έχει χτυπήσει και άλλα τεμένη στην αεροπορική εκστρατεία του και είπε ότι χρησιμοποιήθηκαν για την αποθήκευση όπλων.

Το ισραηλινό πυροβολικό μπήκε τη μάχη για πρώτη φορά νωρίς το Σάββατο. Τα πυρά πυροβολικού είναι λιγότερο ακριβή από τις επιθέσεις από τον αέρα που χρησιμοποιούν την μεγάλης ακρίβειας πυρομαχικά, ανεβάζοντας τη πιθανότητα ενός υψηλότερου αριθμού αμάχων.

Μια οβίδα πυροβολικού χτύπησε ένα σπίτι στη Beit Lahiya, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους και πληγώνοντας πέντε, είπαν μέλη της οικογένειας που ζούσαν εκεί. Τα ασθενοφόρα δεν μπορούσαν να φθάσουν αμέσως λόγω του συνεχούς βομβαρδισμού, είπαν.

Ο κάτοικος Al Abed – Ghoul είπε ότι ο ισραηλινός στρατός τον κάλεσε τηλεφωνικώς για να του πει να αφήσει το σπίτι του μέσα σε 15 λεπτά.

Η επίγεια επιχείρηση έγινε παράλληλα με έντονη διεθνή διπλωματία για την προσπάθεια να γίνει μια ανακωχή. Ο γάλλος Πρόεδρος Nicolas Sarkozy επρόκειτο να επισκεφτεί τη περιοχή την προσεχή εβδομάδα, και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ George W. Μπους ευνοεί μια διεθνώς επιτηρούμενη ανακωχή.

Το Ισραήλ έχει πει ήδη ότι θέλει τους διεθνείς παρατηρητές. Είναι ασαφές εάν η Χαμάς θα συμφωνούσε με τέτοια επιτήρηση, η οποία θα μπορούσε να περιορίσει τον έλεγχο της Γάζας.

Στην πρώτη αντίδραση της Χαμάς στην πρόταση για τους διεθνείς παρατηρητές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Taher Nunu είπε νωρίτερα το Σάββατο ότι η ομάδα δεν θα επέτρεπε στο Ισραήλ ή τη διεθνή κοινότητα για να επιβάλει οποιαδήποτε ρύθμιση, αν και άφησε την πόρτα ανοικτή σε μια συζητημένη λύση.

«Όποιος σκέφτεται ότι η αλλαγή στον παλαιστινιακό χώρο μπορεί να επιτευχθεί μέσω των βομβών των αεριωθούμενων και των αρμάτων και χωρίς διάλογο κάνει λάθος,» είπε.

Η Χαμάς άρχισε να προκύπτει ως παίκτης ισχύος της Γάζας όταν κέρδισε τις παλαιστινιακές κοινοβουλευτικές εκλογές τρία έτη πριν. Έχει κυβερνήσει το εξαθλιωμένο έδαφος 1,4 εκατομμύριο ανθρώπων αφού πήρε τον έλεγχο από τις αντίπαλες δυνάμεις της Fatah του παλαιστίνιου Προέδρου Mahmoud Abbas τον Ιούνιο του 2007.

Το Ισραήλ είχε καταλάβει τη Γάζα για 38 έτη πριν αφαιρώντας χιλιάδες στρατιώτες από τους εποίκους στα τέλη του 2005. Το Ισραήλ ελέγχει ακόμα τις διασταυρώσεις των συνόρων της Γάζας.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 358.435 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 11 months ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 11 months ago

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: