Φιλοπατρία

Τρομοκράτες, μαχητές της ελευθερίας, ή schlemiels*; Διαλέχτε

Posted on: 11 Φεβρουαρίου, 2009

Στις 21 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος Obama τηλεφώνησε στο βασιλιά της Ιορδανίας, τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, τον Πρόεδρο της Αιγύπτου και το Mahmoud Abbas, Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Εθνικής Αρχής, πριν αποστέλλει τον πρώην γερουσιαστή George Mitchell για να κατευθύνει τις διαπραγματεύσεις ειρήνης. Απέκλεισε τους ηγέτες της Hamas από το τηλεφωνικό δέντρο του, αν και είχαν κερδίσει την εκλογή του 2006 για να αντιπροσωπεύσουν το λαό της Γάζας. Προφανώς, η Hamas έχει κερδίσει επίσης την ετικέτα «τρομοκράτης» και, οπως η ισραηλινή ΥΠΕΞ Tzipi Livni υπερήφανα εάν όχι αυτάρεσκα βεβαίωσε τα μέλη της Εθνικής Λέσχης Τύπου στην Ουάσιγκτον, ότι το Ισραήλ δεν θα μιλούσε με την Hamas. «Δεν διαπραγματευόμαστε με τρομοκράτες,» βεβαίωσε, με ηθική αγανάκτηση να στάζει από τις λέξεις της. (16 Ιανουαρίου)

Ο πατέρας της, Eitan Livni, που υπερήφανα υπηρέτησε ως ο διεθύνων αξιωματικός επιχειρήσεων του Irgun, μια δεξιά σιωνιστική συμμορία που στη περίοδο μετά το 1945 έστελνε παγιδευμένες επιστολές στη Βρετανική αρχή κατοχής και που το 1946 ανατίναξε το ξενοδοχείο Βασιλιάς Δαβίδ στην Ιερουσαλήμ. Μερικοί Εβραίοι πέθαναν σε εκείνη την τρομοκρατική πράξη μαζί με άλλους που δεν είχαν καμία σχέση με το ζήτημα του ισραηλινού κράτους. Μερικοί βρετανικοί αξιωματούχοι των πληροφοριών επίσης ανατινάχτηκαν.

Οι άνδρες του Livni μεταμφιέστηκαν ως Άραβες. Ποιος θα υποψιαζόταν τους καλοκάγαθους Άραβες; «Οι άνθρωποι που θα έμοιαζαν με αυτούς τους βίαιους Σιωνιστές θα είχαν προσελκύσει την υποψία,» έγραψε ο Juan Cole. Οι «πιο πρόσφατες γενεές δεξιών Σιωνιστών έχουν προσπαθήσει να πείσουν τον υπόλοιπο κόσμο ότι η αραβική καφίγια-κεφιές (kaffiyah) είναι μια εικόνα της τρομοκρατίας αλλά οι γονείς τους ήταν εντελώς πρόθυμοι να το επιδείξουν ως σημάδι της αθωότητας (και ίσως με την πρόθεση ότι οι Άραβες έπρεπε να πληρώσουν την νύφη).» (http://www.juancole.com/2007/09/tzipi-livni-aboutface-now-against.html)

Το 2006, ο Likudnik και πρώην πρωθυπουργός Benjamin «Bibi» Netanyahu τίμησε την μνήμη του βομβισμού, που τιμήθηκε επίσης από τα επιζόντα μέλη του Irgun. Το 1948, τα μέλη του Irgun συμμετείχαν επίσης σε αυτό που οι Άραβες αποκαλούν σφαγή των παλαιστίνιων πολιτών στο Deir Yassin. Οι ισραηλινοί ιστορικοί διαφέρουν ως προς το εάν οι περισσότεροι από 100 νεκροί, συμπεριλαμβανομένων πολλών ηλικιωμένων, πυροβολήθηκαν ή πέθαναν ως αποτέλεσμα της μάχης. Η Tzipi δεν έχει αποκηρύξει τις ενέργειες του πατέρα της, αλλά δεν αισθάνεται καμία προφανή αίσθηση ντροπής ή ακόμα αντίφασης όταν ονομάζει τους τρέχοντες αντιπάλους της ως τρομοκράτες με τους οποίους δεν θα διαπραγματευτεί ποτέ. Καλά, ίσως δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ με τον πατέρα της! Ω, μα δεν ήταν τρομοκράτης ήταν ισραηλινός πατριώτης!

Πηγή
*schlemielΑγαθιάρης, αφελής, κν. κορόϊδο

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 358.435 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 11 months ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 11 months ago

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: