Φιλοπατρία

Ασφάλεια τροφίμων, αγρότες και Monsanto Ι

Posted on: 1 Μαρτίου, 2009

Οι Κλίντον προωθούν το δεύτερο τους σχέδιο Monsanto «πλαστής ασφάλειας τροφίμων » που καταστρέφει τους αγρότες

Της Cheryl Neilson και Linn Cohen – Cole (ανάρτηση από Linn Cohen-Cole)

Υπάρχουν προσχέδια νόμων «ασφάλειας τροφίμων» τώρα στη Σύγκλητο που είναι μια νέα έκδοση της προεδρικής πλατφόρμας της Χίλαρυ Κλίντον για να συγκεντρώσουν τις USDA και FDA σε ένα ενιαίο ογκώδες «τμήμα ασφάλειας τροφίμων.» Μερικές υπενθυμίσεις είναι πρεπούμενες.

Η Χίλαρυ και ο Μπιλ Κλίντον είναι βαθειά αναμεμιγμένοι με την Μονσάντο (Monsanto), αποκαλούμενη συχνά ως η χειρότερη εταιρία στη γη. Οι άνθρωποι που φέρνουν αυτά τα προσχέδια νόμων είναι φίλοι των Κλίντον ή/ και έχουν στενές σχέσεις με την Μονσάντο που εργάζεται επιθετικά για να πάρει τον έλεγχο των τροφίμων σε όλο τον κόσμο, είτε μέσω της κατοχύρωσης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των σπόρων και των ζώων, εξαγοράζοντας ιχθυοκαλλιέργειες στην Ινδία είτε ιδιωτικοποιώντας το νερό – εάν το χρειάζεστε για να επιζήσετε έτσι θα είστε πρόθυμοι να πληρώσετε χρυσό, η Μονσάντο βρίσκεται εκεί πριν από σας, παίρνοντας τον έλεγχο επί αυτών που χρειάζεστε.

Αυτό δεν είναι η πρώτη εισβολή των Κλίντον στη «ασφάλεια τροφίμων.» Ο Μπιλ Κλίντον πρότεινε επίσης ένα από την Μονσάντο καθοδηγημένο και «εναρμονισμένο» διεθνώς σημαντικό πρόγραμμα «ασφάλειας τροφίμων «. Ήταν το HACCP. Είναι αυτό που η ένωση καταναλωτών οργανικών (προϊόντων) περιέγραψε ως «οι αρχές της άρσης των ελέγχων, και πώς τα περιττώματα έγιναν ένα εγκεκριμένο μέρος της αμερικανικής διατροφής.»

Η Carol Tucker Forman, αν και υποστηρίζοντας τις θέσεις ως καταναλωτικός συνήγορος, ήταν ένας ειλικρινής μεσάζων για την rBGH Μονσάντο, που ευνοούσε τα εταιρικά συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα του κοινού.

«Η ανακάλυψη των ανθεκτικών στα φάρμακα βακτηριδίων στα πουλερικά συνδέεται με μια απόφαση ασφάλειας τροφίμων το 1976 που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ήξεραν ποτέ σχετικά και λίγοι θυμούνται σήμερα.

Ο Rod Leonard, προϊστάμενος του Κοινοτικού Ιδρύματος Διατροφής είπε, «η Carol Foreman, μια νεόκοπη βοηθός γραμματέας της Γεωργίας, ενέκρινε εκείνο το έτος μια αλλαγή στις διαδικασίες ασφάλειας τροφίμων… [ Αυτή ] αποφάσισε ότι τα πουλερικά που λερώθηκαν ορατά με ουσίες περιττωμάτων θα μπορούσαν να φαγωθούν ακίνδυνα αφότου πλυθούν τα περιττώματα. » …

«Η χαλάρωση των προτύπων ασφάλειας τροφίμων μια γενιά πριν άρχισε μια επιδείνωση στην ασπίδα ασφάλειας τροφίμων του έθνους σήμερα που είναι δημόσιο σκάνδαλο. Και, τα βακτηρίδια έγιναν γρήγορα ανθεκτικά στα αντιβιοτικά όταν τα φάρμακα εξουσιοδοτούνται ως πρόσθετες ουσίες τροφών, δημιουργώντας μια κρίση της δημόσιας υγείας που ξετυλίγεται μόλις τώρα. …

«Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων έξι ετών, ακόμη και αντιπροσωπεύοντας την Μονσάντο και άλλους εταιρικούς πελάτες, η Foreman είναι ένας από τους πιο θορυβώδεις υποστηρικτές του προγράμματος κρίσιμου ελέγχου ανάλυσης επικινδυνότητας ( HACCP), ένα παράξενο αρκτικόλεξο για ένα πρόγραμμα που θα απορρυθμίσει την ασφάλεια τροφίμων. [Έμφασή μου.]

«Ο σημαντικότερος λόγος για το ανανεωμένο ενδιαφέρον της Foreman για την ασφάλεια τροφίμων, εντούτοις, περιλαμβάνεται στην εξήγησή της για την επιστροφή της στην CFA, δηλ. , θα επιδιώξει να αναπτύξει πολιτικές «που εξασφαλίζουν την ασφάλεια τροφίμων σε μια παγκόσμια οικονομία.» Το HACCP είναι η βάση της στρατηγικής της παγκοσμιοποίησης του Προέδρου Κλίντον για να περιορίσει τη δυνατότητα της Γερουσίας και των πολιτών σε κίνδυνο υγείας να καταστήσουν την ασφάλεια τροφίμων ένα πολιτικό, ή ζήτημα πολιτικής.»

Από την υποσχεμένη πλευρά «ασφάλειας τροφίμων», το HACCP μείωσε τους ελέγχους και δεν έχει υπάρξει καμία πτώση αλλά μια άνοδος στα προβλήματα με τα μολυσμένα τρόφιμα. Και από την πλευρά αγροτών, το HACCP κατέστρεψε, στο Κάνσας μόνο, 72 μικρές, τοπικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας κρέατος που δεν είχαν καμία ιστορία οποιωνδήποτε προβλημάτων, και οδήγησε σε μια συγκέντρωση του ανεφοδιασμού τροφίμων μας και αύξησε τον έλεγχο της βιομηχανίας επί των τροφίμων μας.

Έτσι, τα προσχέδια νόμων «ασφάλειας τροφίμων» στο συνέδριο είναι το δεύτερο σημαντικό σχέδιο που υποβάλλεται από τους Κλίντον, καθένα τους που συνδέεται με την Μονσάντο, καθένα τους που εναρμονίζεται με τους παγκόσμιους κανονισμούς που ευνοούν την Μονσάντο και τις άλλες πολυεθνικές, και κάθε φορά που –αν κάποιος σκοτιστεί να κοιτάξει – καταστρεπτικό για την πραγματική ασφάλεια τροφίμων, καλό για τις εταιρίες, και επικίνδυνο για τους αγρότες που είναι η μόνη πραγματική «ασφάλεια τροφίμων» που έχουμε.

Όλα αυτά μέσω της εισαγωγής σε ένα άρθρο βασισμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου στο γράψιμο του Gail Neilson, ο οποίος έχει κάνει μια απίστευτη δουλειά παροχής κρίσιμα ελλείποντος υποβάθρου σε αυτό που συμβαίνει πραγματικά στην ασφάλεια τροφίμων των ΗΠΑ και ποιος είναι πίσω του. Την αναφέρω άμεσα κατωτέρω και έπειτα έχω κάνει αλλαγές, εκδοτικές αλλαγές και έχω προσθέσει κάποιο ενισχυτικό υλικό, αλλά η μορφή αυτού του άρθρου και η έρευνα για αυτό είναι δικά της.

«Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κανένα πρόγραμμα ζωικού προσδιορισμού δεν θα αποτρέψει μια εισαγωγή ζωικής ασθένειας, θα εξασφαλίσει ασφαλή τρόφιμα ή θα αποτρέψει μια ανάκληση.» Scott Charbo, επικεφαλής αξιωματούχος πληροφοριών στο USDA 6 Μαρτίου 2004

«Εάν δεν υπάρχει καμία ουσιαστική δημόσια κατακραυγή να ακουστεί πριν από τις 15 Μαρτίου του 2009, θα είναι δύσκολο ως αδύνατο για τη γιαγιά να έχει τις ωοτόκες όρνιθες, για την κόρη σας να έχει ένα πόνυ, ή το οργανικό αγρόκτημα στην άκρη του δρόμου να καλλιεργεί λαχανικά. Μόνο στην τελευταία δεκαετία οι γιατροί δαίμονες της μεγάλης γεωργικής καλλιέργειας έχουν βρει τελικά ένα σχέδιο τόσο διαβολικό που ακριβώς ίσως να πετύχει να εκδιώξει τους αγρότες από τη γη οριστικά. Μπορείτε να φανταστείτε την Αμερική χωρίς τα οικογενειακά αγροκτήματα;

» Ρίξτε μια ματιά στα τρέχοντα προσχέδια HR 814 και HR. 875 της Βουλής (έκδοση της Συγκλήτου S.384). Κατευθύνονται από την Μονσάντο, μια μεγάλη εταιρία που έχει τα μάτια στον έλεγχο της γεωργίας όλου του κόσμου. Αυτά τα προσχέδια θα στραγγαλίσουν τα οικογενειακά αγροκτήματα με γραφειοκρατικές διατυπώσεις, κατασχετικά πρόστιμα επιβολής, αναγκάζοντας τους αγρότες απλά να εγκαταλείψουν. Κατόπιν οι Μεγάλες Αγροτικές εταιρίες μπορούν να αρπάξουν τη γη τους, κάνοντας το γρήγορα σε τιμές ευκαιρίας.»

Ασφάλεια ή μονοπώλιο;

Αλλά αυτά είναι προσχέδια ασφάλειας τροφίμων, δεν είναι; Λοιπόν, όχι, δεν είναι. Ο Τύπος διαλαλεί αυτά τα προσχέδια ως προωθήσεις της ασφάλειας τροφίμων. Αλλά τι κάνουν πραγματικά; Σκάβοντας μέσα τους, θα βρείτε ότι δεν είναι καθόλου για την ασφάλεια τροφίμων, αλλά αντ’ αυτού αφαιρούν τους ελέγχους συνόρων στα ξένα τρόφιμα που μπαίνουν στις ΗΠΑ, και καθιερώνουν τα νομικά μονοπώλια τροφίμων! Ένας χορηγός αυτών των προσχεδίων, η Γερουσιαστής Rosa Delauro (Δ-Κονεκτικατ) εργάζεται με την Μονσάντο για να δημιουργήσει αυτούς τους αποκαλούμενους νόμους ασφάλειας τροφίμων. Πώς μπορεί ένα μέλος της Γερουσίας να την γλυτώσει με αυτό; Ο σύζυγός της, Stan Greenberg, είναι η επαφή της με την Μονσάντο. Εργάζεται για διάφορους πολιτικούς και εταιρίες ως δημοσκόπος, ειδικός στρατηγικής και κύριος εκμεταλλευτής.

Δεν υπάρχουν μερικοί αγρότες που ανησυχούν για αυτά τα προσχέδια;

Βέβαιοι και υπάρχουν. Έχουν παλέψει για να τους εμποδίσουν να συμβούν για χρόνια. Ακόμα η αναφορά του 2009 σχετικά με την κτηνοτροφία των ΗΠΑ που οι «υποτιθέμενοι» εμπειρογνώμονες προετοιμάστηκαν για τα μέλη του Κογκρέσσου δεν αγγίζει ποτέ τις ανησυχίες που εκφράζονται από τους αγρότες! Μιλά για τους διεθνείς συσκευαστές κρέατος, και τους εμπόρους σιτηρών, «την προώθηση των εξαγωγών τους, επιλύοντας τις εμπορικές διαφωνίες τους, και καθησυχάζοντας τις αγορές τους» αλλά ποτέ ούτε μία φορά για τους αμερικανικούς αγρότες μας. Η διεθνής Μεγάλη Αγροτική έχει μια φωνή, αλλά τι γίνεται με τους αμερικανικούς αγρότες; Τίνος το συμφέρον έπρεπε το Κογκρέσσο να αντιπροσωπεύσει οπωσδήποτε;

Έχει υπάρξει μια αύξηση στις ανακλήσεις από το 1995 …

(Αυτό) όλο πάει πίσω σε μια θεμελιώδη αλλαγή στην ασφάλεια τροφίμων των ΗΠΑ βασισμένη στον ΠΟΕ AoA που επικυρώνεται το 1995, μια πολιτική που γράφτηκε από έναν έμπορο σιτηρών που ονομάζεται Dan Amstrutz, VP της Cargill. Η νέα βελτιωμένη πολιτική τροφίμων που διαλαλήθηκε στην HR. 814 και την HR. 875 γράφεται από την ίδια εταιρία που εμφάνισε κέρδη ρεκόρ πέρυσι ενώ οι άνθρωποι στασίασαν για τις τιμές τροφίμων, τις ελλείψεις και τα παιδιά που λιμοκτόνησαν.

Η επικύρωση του ΠΟΕ AoA. Σήμανε για το USDA και το FDA ότι έπρεπε να αλλάξει τις πρακτικές ασφάλειας των τροφίμων. Το AoA εισήγαγε την έννοια των «περιοχών χαμηλού κινδύνου» και εισαγωγή χωρίς καραντίνα ή μέτρα ασφάλειας τροφίμων. Η Μονσάντο, Cargill και οι υπόλοιποι της Μεγάλης Αγροτικής ήξεραν ότι η μείωση στην εξέταση και τα ανοικτά σύνορα θα προκαλούσε στα μολυσμένα τρόφιμα, έτσι βρήκαν ένα εταιρικό φιλικό «Σύστημα ασφάλειας τροφίμων». Το νέο σύστημα

1) φαίνεται καλό στον καταναλωτή

2) μεταφέρει την ευθύνη στον αγρότη

3) οδηγεί τα ανεξάρτητα και οργανικά αγροκτήματα σε πτώχευση

Και το καλύτερο απ’όλα, είναι ένα σύστημα γραφειοκρατικών διατυπώσεων ειδικά φτιαγμένο για να κρύψει την αληθινή πηγή της μόλυνσης. Το μεγαλύτερο μέρος του συστήματος εφαρμόστηκε άμεσα αλλά το σύστημα έχει στοιχεία προσθηκών που είναι αυτό για το οποίο πρόκειται στο τρέχον προσχέδιο στην Γερουσία. Αλλά οι αμερικανοί αγρότες είναι πάρα πολύ έξυπνοι να χάψουν το μέρος «επικόλλησης και γραφικής εργασίας» του συστήματος που τώρα έρχεται στη συνέχεια. Ήταν σαφές ότι έχει ως σκοπό να τους οδηγήσει σε πτώχευση.

Το σύστημα του ΠΟΕ AoA που ανεμίστηκε μπροστά από το κοινό ως σχέδιο «ασφάλειας τροφίμων», πραγματικά έκοψε την ασφάλεια ως το κόκκαλο – τα εργαστήρια είναι κλειστά, τα σύνορα ανοίγουν στα ζώα από χώρες όπου υπάρχουν ζωικές ασθένειες, και οι αναφορές μολυσμένων τροφίμων ανέβηκαν στα ύψη. Παραδείγματος χάριν, πάρτε τη βοοειδή φυματίωση. Ένας λιμένας εισόδου παραδόθηκε σε μια Μεξικάνικη ένωση Αγελαδοτρόφων, ενώ η εξέταση στην Καλιφόρνια μειώθηκε από 10.576 ετησίως το 1995 σε 1.425 ετησίως το 1999. Το USDA υποβάλλει έκθεση τώρα ότι «ο αριθμός σφαγίων που βρίσκεται μολυσμένος από φυματίωση είναι 15 φορές υψηλότερος απ’ ό,τι το 1986.»

Και τι γίνεται με τον φόβο των αγροτών μας να σαρωθούν οριστικά από αυτά τα προσχέδια;

2 Σχόλια to "Ασφάλεια τροφίμων, αγρότες και Monsanto Ι"

[…] τυπογραφικές αλλαγές Για την Μονσάντο δείτε και αυτό. Προσωπικά εκτιμώ ότι αυτός είναι ο κρυφός σκοπός […]

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 358.435 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 11 months ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 11 months ago

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: