Φιλοπατρία

Μπαίνει ο Κόλλιας στο καΐκι;

Posted on: 2 Μαρτίου, 2009

Mιλώντας στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης καλεί τους πολίτες να κάνουν παραχωρήσεις σε ό,τι αφορά τις ατομικές ελευθερίες και το προσωπικό τους απόρρητο, για χάρη της ασφάλειας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ενδεχομένως να χρειαστεί να στερηθούμε κάποια πράγματα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε ακόμη μεγαλύτερα»…

Πάνε μερικές μέρες που έχουν διατυπωθεί οι παραπάνω απόψεις αν δεν κάνω λάθος. Τις βρήκα πριν από λίγο εδώ. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να θυμηθώ αυτό που έχω αναρτήσει στην πλαϊνή στήλη του μπλογκ.

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»

Βενιαμίν Φραγκλίνος

Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι θα «τσιμπήσουν» έχω να πω τα εξής: Γνωρίζω από άλλες χώρες που έζησα ότι πολλές φορές η αστυνομία δεν σέβεται το πρωτόκολλο που έχει για λόγους που έτσι εκτιμά η ίδια. Σπάνια αντιμετωπίζει προβλήματα αφού έχει τον τρόπο να τα μπαλώσει στην δικαστική εξουσία. Για την τελευταία τώρα δεν άκουσα σχεδόν ποτέ να αρνηθεί να συνδράμει με ένταλμα και ότι άλλο νομικό οπλοστάσιο διαθέτει χωρίς ιδιαίτερες ευαισθησίες. Θυμάμαι πχ. κάτι σχετικό από τον Ηλ. Πετρόπουλο στα «Καλιαρντά» του όπως επίσης το θέμα των οδηγημένων στο αυτόφωρο το Σάββατο που είναι υποχρεωμένοι να την βγάλουν στο κρατητήριο το Σαββατοκύριακο επειδή δεν υπάρχει εισαγγελέας υπηρεσίας ή αν υπάρχει δεν θέλει να τον ενοχλούν. Λέω λοιπόν, μήπως παίζεται κάτι άλλο και ζητείται η συναίνεσή μας; Επειδή οι καιροί είναι πονηροί και πολλές φορές τα αποτελέσματα είναι άλλα…

Πρακτικά τώρα. Όταν η αστυνομία δεν καταπιάνεται με θέματα της αρμοδιότητάς της αλλά αντίθετα παραπέμπει τον πολίτη στα δικαστήρια για να δικαιωθεί με δικά του έξοδα αυτό είναι φυσιολογικό;

Όταν καταργεί στην πράξη την αρχή της ισονομίας που απαιτεί την εφαρμογή του νόμου εξ ίσου για όλους σε όλες τις περιπτώσεις και μεροληπτεί προκλητικά σε βάρος του απλού πολίτη κλείνοντας τα μάτια στην παρανομία του επώνυμου αυτό είναι φυσιολογικό; Κάτι τέτοιες στιγμές αρχίζω να θέλω να γίνω και ‘γω κουκουλοφόρος.

Όταν ο τυχαίος αστυνομικός λέει «παίρνω 700 ευρώ και έχω οικογένεια γιατί εγώ να πάω να σκοτωθώ;» προφανώς θεωρεί ότι οι Έλληνες του χρωστάνε τον μισθό του και δεν χρειάζεται να εργαστεί για να τον πάρει. Ετσι κάνει τον ψόφιο κοριό αντί να παραιτηθεί όπως απαιτεί η επαγγελματική ευθιξία. Χαζός είναι; Διαφορετικά βέβαια θα έχανε τα ευεργετήματα (;) του δ. υπαλλήλου.

Όταν αντί να υπηρετήσει τον πολίτη που τον πληρώνει με τους φόρους του προτιμά να γίνει προσωπικά φρουρά του κάθε Κούγια που σε τελευταία ανάλυση δεν έχει από το Σύνταγμα περισσότερα δικαιώματα από τον γείτονά μου τον κυρ-Μήτσο ή τους πολιτικούς και τους Μάκηδες;

Όποιος θέλει ιδιωτική φρουρά ας πληρώσει γι’αυτήν. Δεν μπορεί να χρεώνει τον πολίτη. Η αστυνομία είναι για την επιβολή του νόμου και της τάξης και όχι πεδίο λούφας και απαλλαγής.

Ας μην ανοίξω όμως τώρα θέμα τις ένστολες ορντινάντσες των κακοποιών και των νονών της νύχτας που βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές τόσο των συναδέλφων τους όσο και των πολιτών υπηρετώντας όχι το νόμο αλλά το έγκλημα όπως ορκίστηκαν αλλά την τσέπη τους. Αυτά τα πολύ λίγα για να μην μπω σε λεπτομέρειες.

Ασχοληθείτε λοιπόν και διορθώστε πρώτα τα κακώς κείμενα στην νοοτροπία του σώματος κύριε, βγάλτε σωστούς επαγγελματίες στο μέτρο του δυνατού στην Ελλάδα σήμερα (άραγε όταν ο πολιτικός κόσμος είναι σάπιος και κατ’επέκταση το σύστημα μπορείς άραγε να βάλεις ένα καλό μήλο δίπλα στα σάπια και να μην σαπίσει;) και μετά ζητήστε να σας παραχωρήσουμε μερικές από τις ελάχιστες ελευθερίες που μας έχει αφήσει ακόμα η ΝΤΠ. Διαφορετικά μας πάτε «για βόλτα με το αυτοκίνητο» όπως έλεγαν και οι μαφιόζοι παλιώτερα στην Αμέρικα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 362.455 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: