Φιλοπατρία

Η κρίση των τροφίμων

Posted on: 4 Μαρτίου, 2009

Η κρίση των τροφίμων

Όσοι από σας δίνετε προσοχή θα έχετε παρατηρήσει το μεγάλο ποσό ειδήσεων σχετικών με τις τιμές και τις ελλείψεις τροφίμων, μερικές από τις οποίες σχολιάσαμε ήδη, εδώ, και σε ένα πρόσφατο οικονομικά σχόλια. Η πρώτη σημαντική «τελίτσα» είναι η Αϊτή. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα γεγονότα της Αϊτής υπολείπονταν της αλήθειας στο επικρατούντα τύπο. Αλλά αντιπροσωπεύουν ένα ορόσημο, θεωρώντας ότι μια εβδομάδα πριν ο πρωθυπουργός της απολύθηκε αφού το κόστος των τροφίμων προκάλεσε ταραχές. Αυτό είναι υλικό για ένα από εκείνα τα αποκαλυπτικά έργα επιστημονικής φαντασίας, δεν είναι;

Δεν ήταν μόνο οι Αϊτινοί σε δυσαρέσκεια. Στην Αίγυπτο, μια χώρα της οποίας η κυβέρνηση έχει λίγη ως καμία πολιτική αντιπολίτευση, μια γενική απεργία οργανώθηκε σε διαμαρτυρία για τις αυξανόμενες τιμές τροφίμων και τους συμπιεσμένους μισθούς. Ξανά, μιλάμε για τα βασικά είδη διατροφής, όπως το ψωμί ή το λάδι.

Και όπως σημειώνεται ανωτέρω, δεν μιλάμε για απομονωμένες περιπτώσεις αλλά για μια παγκόσμια τάση. Στην Αίγυπτο και την Αϊτή πρέπει να προσθέσουμε το Καμερούν, την Ακτή του Ελεφαντοστού, τη Μαυριτανία, την Αιθιοπία, τη Μαδαγασκάρη, τις Φιλιππίνες και την Ινδονησία. Αυτό δεν είναι κανένα μυστικό στην πραγματικότητα, ο Ντομινίκ Στρως-Καν (Dominique Strauss-Kahn), προϊστάμενος του ΔΝΤ, ήταν ήδη σε συζήτηση του κινδύνου ανατροπής των κυβερνήσεων και πολέμων για τα τρόφιμα (αρκετά υποκριτικά, επ’ευκαιρία, αφού το ΔΝΤ είναι ένας από τους σημαντικότερους ενόχους της σφαιρικής διαφοράς μεταξύ των φτωχών και των πλουσίων). Στο σύνολο, λέει ο γάλλος Πρόεδρος Nicolas Sarkozy, 37 χώρες δοκιμάζουν «σοβαρές κρίσεις τροφίμων», με τις τιμές τροφίμων να έχουν αυξηθεί 40 τοις εκατό από τα μέσα του 2007. Η Παγκόσμια Τράπεζα εκτιμά πως οι παγκόσμιες τιμές τροφίμων έχουν αυξηθεί 80 τοις εκατό κατά τη διάρκεια των προηγούμενων τριών ετών. Ανησυχητικά, ακριβώς την περασμένη εβδομάδα το παγκόσμιο σημείο αναφοράς ρυζιού πήδησε 10 τοις εκατό, έτσι μπορούμε να αναμείνουμε τα χειρότερα να έρθουν.

Ως συνήθως, οι φτωχότεροι έχουν δεχτεί το πρώτο χτύπημα. Αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα δεδομένου ότι υπάρχουν ήδη σημάδια της κρίσης που φθάνει στις «αναπτυγμένες» χώρες, όπως η Ιαπωνία και οι ΗΠΑ .

Σύμφωνα με το πρόγραμμα παγκόσμιας διατροφής των Η.Ε, «Έχει γίνει πολύ δύσκολο να βρεθούν τρόφιμα,» είπε η Nicole Menage, προϊστάμενος της υπηρεσίας αγοράς τροφίμων του ΠΠΔ στην έδρα της στη Ρώμη. «Πολλές χώρες έχουν εισαγάγει όρια στις εξαγωγές τροφίμων, στην Ασία, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική.» Γιατί να είναι έτσι;

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο συγγραφέας και ακτιβιστής Raj Patel εξηγεί:

Υπάρχουν δύο είδη ιστοριών που μπορούμε να πούμε για τις τιμές τροφίμων.Κάποια είναι μια οικονομική ιστορία, για μια τέλεια θύελλα φτωχών συγκομιδών και μια ζήτηση για κρέας στις αναπτυσσόμενες χώρες που εκτρέπει τα σιτηρά, η υψηλή τιμή του πετρελαίου, που οδηγεί ψηλά τα τρόφιμα – καλλιεργεί τις εισαγωγές και συγχρόνως, η έκρηξη των βιολογικών καυσίμων, η διαδικασία καλλιέργειας καύσιμων- συγγνώμη, η καλλιέργεια τροφής προκειμένου να καεί παρά να φαγωθεί. Όλοι αυτοί είναι οικονομικοί παράγοντες που οδηγούν επάνω την τιμή των τροφίμων.

Είναι αστείο πώς η συζήτηση της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου λιμοκτονεί τώρα τον κόσμο μέσω των βιολογικών καυσίμων. Έγινε μπούμερανγκ ή έκαναν αυτή την κίνηση σκόπιμα; Ψηφίζουμε για το δεύτερο. Ο Patel συνεχίζει:

Αλλά συγχρόνως, υπάρχει μια πολιτική ιστορία εδώ, και είναι μια πιο μακροπρόθεσμη ιστορία για το πώς οι χώρες έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν την υποστήριξή τους για τους αγρότες και να εγκαταλείψουν τέτοια πράγματα όπως τις προμήθειες σιτηρών και οι αποθήκες σιτηρών. Αυτή η πιο μακροπρόθεσμη ιστορία περιλαμβάνει οργανώσεις όπως η Παγκόσμια Τράπεζα και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου που έχουν έναν σιδερένιο έλεγχο πάνω στις οικονομίες των φτωχότερων χωρών στον κόσμο. Η Παγκόσμια Τράπεζα, ο ΠΟΕ και, ως ένα ορισμένο βαθμό, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχουν δέσει τα χέρια αυτών των χωρών πίσω από την πλάτη τους, δεσμεύοντας τις πολύ σταθερά σε μια διεθνή οικονομία στα τρόφιμα. Η συνέπεια είναι ότι όταν ανεβαίνει η τιμή των τροφίμων, αυτές οι οικονομίες έχουν πολύ λίγη προσφυγή και κανέναν τρόπο να υπερασπιστούν οικονομικά.

Με άλλα λόγια, αυτό είναι μια κρίση που κατασκευάζεται από πάνω. Ένα τραγελαφικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας – ειδικά εάν εξετάζετε πώς τα μέλη της ελίτ κατηγορούν τα θύματα με ψυχοπαθητικό τρόπο ενώ η κατασκευασμένη απελπισία έχει οδηγήσει περισσότερους από 166.000 ινδούς αγρότες να σκοτωθούν από το 1997.

Και σαν αυτό να μην ήταν αρκετά μπερδεμένο, οι εταιρικοί γίγαντες χρησιμοποιούν αυτήν την κρίση ως αιτιολόγηση για να επιταχύνουν την ανάληψη των GM τροφίμων , διαλαλώντας τα όπως τη λύση, όταν στην πραγματικότητα αυτό μόνο προσθέτει στο πρόβλημα.

Η κρίση τροφίμων μπορεί να είναι βαθύτερη και πιό μακροχρόνια για έναν άλλο λόγο: τα βασικά είδη στην τροφική αλυσίδα που στηρίζει το οικοσύστημα εξαφανίζονται – μερικά από αυτα αρκετά ανεξήγητα. Στον κατάλογο μπορούμε να περιλάβουμε μέλισσεςνυχτερίδες, χελιδόνια, βάτραχοι και σολομοί (αλλά ενημερώστε μας εάν ξεχάσαμε κανένα, καθώς αυτό εμφανίζεται να είναι μια σαφής τάση). Μερικές φορές το φάντασμα της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας επικαλείται ως η εξήγηση. Μπορεί να είναι ότι η αλλαγή κλίματος έχει κάτι που κάνει με αυτό αλλά δεν ξέρουμε σε αυτό το σημείο. (Προτιμάμε να μιλήσουμε για την αλλαγή κλίματος καθώς υπάρχουν ενδείξεις ψύξης παρά θέρμανσης δείτε παραδείγματος χάριν Το πιο κρύο Πάσχα σε 40 έτη στο ΗΒ, Spokane, Μοντάνα, πιο κρύα για 115 έτη, Πιο κρύος Φεβρουάριος στον Καναδά σε 28 έτη, και τα μεγάλα θαλάσσια βάθη της Ανταρκτικής γίνονται πιο κρύα.) Υπό αυτήν τη μορφή, μπορεί επίσης να είναι ότι ο θάνατος μερικών βασικών ειδών δεν είναι το προϊόν της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι, ο χειρισμός της παγκόσμιας οικονομίας που επέρχεται από την ελίτ δεν μπορεί να αγνοηθεί. Είναι ξεχωριστό ότι η κρίση τροφίμων συμπίπτει με το πιο πρόσφατο κύμα στην προπαγάνδα του πολέμου κατά της τρόμοκρατίας, προφανώς με σκοπό να πωλήσει έναν πόλεμο στο Ιράν στο κοινό. Αυτό μας οδηγεί στο δεύτερο συγκρότημα μας πρόσφατων ειδήσεων.

Πηγή


Biotechnology and GMO
Genetically Modfied Seeds: Monsanto is Putting Normal Seeds Out of Reach

– by Linn Cohen-Cole – 2009-02-14
Monsanto contaminates the fields…
The Pentagon’s alarming project: Avian Flu Biowar Vaccine

– by F. William Engdahl – 2008-08-14
There is alarming evidence accumulated by serious scientific sources that the US Government is about to or already has ‘weaponized’ Avian Flu
The Death Of Rice In India

– by Arun Shrivastava – 2008-07-11
We will soon be eating genetically modified rice invented by seeds multinational corporations
Death of the Bees: GMO Crops and the Decline of Bee Colonies in North America

– by Brit Amos – 2008-03-25
When the flower pollen becomes genetically modified or sterile, the bees will potentially go malnourished and die…

News
Monsanto’s Bt Cotton Kills the Soil as Well as Farmers

– 2009-02-24
Financial crisis hits world’s largest seed bank

– 2008-12-08
Bayer on defensive in bee deaths

– by Sabine Vollmer – 2008-09-08
South African Small Farmers Pushed to Plant GM Seed

– by Kristin Palitza – 2008-07-22
Monsanto has to Accept Full Responsibility for Genetic Contamination

– 2008-07-03
Cargill: Key Player in Global Food Crisis

– 2008-05-14
Canada’s C-51 Law To Outlaw 60% of Natural Health Products

Don’t Let Big Pharma Do This To Canada
– 2008-04-30
Exposed: the great GM crops myth

– by Geoffrey Lean – 2008-04-20
Dangerous wheat-killing fungus detected in Iran – UN

– 2008-03-30
French judges probe pharmaceutical firms over vaccinations: Investigation for manslaughter

– 2008-03-02
Sub-saharan Africa: The Privatisation of Biodiversity

– 2008-02-27
Faults in the Arctic Seed Vault: not everyone is celebrating Svalbard

– by GRAIN – 2008-02-27
Alert Over The March of The ‘Grey Goo’ in Nanotechnology Frankenfoods

– by Sean Poulter – 2008-01-03
GMO Seeds: ‘MNCs Gaining Total Control Over Farming’

– by Anil Netto – 2007-12-12
Brazilian Land Activist Killed In Dispute Over Experimental GM Farm

– by Leonard Doyle – 2007-11-06
The Great Corn Con

The Senate’s preposterous new ethanol bill
– by Robert Bryce – 2007-06-30
New Fort Detrick BioDefense Laboratory May Reflect a Bush Germ War Effort

– by Sherwood Ross – 2007-02-05
HAITI: Mysterious Prison Ailment Traced to U.S. Rice

– by Jeb Sprague , Eunida Alexandra – 2007-01-18
Monsanto Whistleblower Says Genetically Engineered Crops May Cause Disease

– by Jeffrey M. Smith – 2006-11-19
Monsanto develops «Genetically Modified Pig»

The patenting of livestock
– by Chris Gupta – 2006-05-20
Genetically Modified Seeds: Terminator Rejection – A Victory for the People

– by Greenpeace and Via Campesina – 2006-03-25
Biotech Foods: International Safety Laws Agreed

– by Friends of the Earth International – 2006-03-18
Bird Flu: A Corporate Bonanza for the Biotech Industry

Tamiflu, Vistide and the Pentagon Agenda
– by F. William Engdahl – 2005-11-06
Is Avian Flu another Pentagon Hoax?

– by F. William Engdahl – 2005-10-30
Who Owns the Rights on Tamiflu: Rumsfeld To Profit From Bird Flu Hoax

– by Michel Chossudovsky – 2005-10-26
Avian influenza remains a cause for concern

Authoritative Scientific Report (The Lancet )
– by Ben Aris – 2005-10-06
From frozen Alaska to the lab: a virus 39,000 times more virulent than flu

Publication of its genetic code raises fears of misuse
– 2005-10-06
The Threat of the Avian Flu Pandemic

Background and Analysis
– 2005-10-04
GM Seeds: Biowarfare in Brazil

– 2005-04-02
Montsanto Genetically Modified Cotton

Pushing Indian Farmers into a Death Trap
– 2001-12-17

Feature Articles
Globalization and Poverty

Interview with Dr. Vandana Shiva
– by Dr. Garry Null – 2008-12-30
Transgenic Animals: Genetically engineered meal close to your table

– by Megan Ogilvie – 2008-11-23
The GM genocide: Thousands of Indian farmers are committing suicide after using genetically modified crops

– by Andrew Malone – 2008-11-06
Nanotechnology – the new threat to food

– by Georgia Miller – 2008-10-30
Agrobacterium & Morgellons Disease, A GM Connection?

– by Dr. Mae-Wan Ho, Prof. Joe Cummins – 2008-08-20
World Bank Secret Report confirms Biofuel Cause of World Food Crisis

– by F. William Engdahl – 2008-07-10
The Food and the Energy crisis, fiction or reality?

– by Rev. Richard Skaff – 2008-06-19
Seeds of Destruction: The Hidden Agenda of Genetic Manipulation

Review of F. William Engdahl’s book published by Global Research
– by Arun Shrivastava – 2008-06-19
Capitalism, Agribusiness and the Food Sovereignty Alternative

– by Ian Angus – 2008-05-11
Global Food Crisis: Hunger Plagues Haiti and the World

– by Stephen Lendman – 2008-04-21
Globalization: American Songbirds Are Being Wiped Out by Banned Pesticides

– by Leonard Doyle – 2008-04-06
Farmers Seek Defenses Against the Giants of Agribusiness

– by John Riddell – 2008-04-03
Will Wheat-Killer Fungus be used to spread GMO wheat?

– by F. William Engdahl – 2008-03-30
GMO and Morgellons Disease

– by Barbara H. Peterson – 2008-03-27
Potential genetic, environmental and economic impacts of the Alliance for a Green Revolution for Africa (AGRA)

– 2008-03-15
Potential Health Hazards of Genetically Engineered Foods

– by Stephen Lendman – 2008-02-22
Unleashing GMO Seeds: «Food is Power»

Reviewing F. William Engdahl’s Seeds of Destruction, Part 3.
– by Stephen Lendman – 2008-01-19
Agribusiness Giants seek to gain Worldwide Control over our Food Supply

Review of F. William Engdahl’s «Seeds of Destruction
– by Stephen Lendman – 2008-01-07
«Seeds of Destruction, The Hidden Agenda of Genetic Manipulation»

Review of F. William Engdahl’s Book
– by Stephen Lendman – 2008-01-02
«Doomsday Seed Vault» in the Arctic

Bill Gates, Rockefeller and the GMO giants know something we don’t
– by F. William Engdahl – 2007-12-04
Genetically Modified Foods Unsafe? Evidence that Links GM Foods to Allergic Responses Mounts

– by Jeffery M. Smith – 2007-11-08
Corn-to-Ethanol: US Agribusiness Magic Path To A World Food Monopoly

– by Charles E. Carlson – 2007-09-29
«WTO Kills Farmers»: India Free Market Reforms Trigger Farmers’ Suicides

– by Jessica Long – 2007-08-12
The Hidden Agenda behind the Bush Administration’s Bio-Fuel Plan

Buy Feed Corn: They’re about to stop making it…
– by F. William Engdahl – 2007-07-25
Biofuels: The Five Myths of the Agro-fuels Transition

– by Eric Holt-Giménez – 2007-06-30
More Than Three Billion People in the World Condemned to Premature Death from Hunger and Thirst

– by President Fidel Castro Ruz – 2007-04-10
Farm Suicides in India, The Result of Profit Driven «Free Market» Reforms

– by P. Sainath – 2007-04-07
How Biofuels Could Starve the Poor

– by Prof. C. Ford Runge, Prof. Benjamin Senauer – 2007-04-07
The Internationalization of Genocide: Transforming Food into Fuel

The colossal squandering of cereals destined to fuel production
– by President Fidel Castro Ruz – 2007-04-05
What McDonalds resurgence tell us about US capitalism

– by Phil Hearse – 2007-02-06
Biotech GM Seeds Buccaneers destroy India’s Rice Economy

– by Arun Shrivastava – 2006-12-21
Genetically Modified Seeds: Women in India take on Monsanto

The way to food security
– by Arun Shrivastava – 2006-10-09
Monsanto Buys ‘Terminator’ Seeds Company

– by F. William Engdahl – 2006-08-27
WTO, GMO and Total Spectrum Dominance

WTO rules put free-trade of agribusiness above national health concerns
– by F. William Engdahl – 2006-03-29
Biopiracy and GMOs: The Fate of Iraq’s Agriculture

– by Ghali Hassan – 2005-12-12
Bird Flu and Chicken Factory Farms: Profit Bonanza for US Agribusiness

– by F. William Engdahl – 2005-11-27
The Avian Flu Fright is Politically Timed

A Public Health Warning and Political Essay
– by Dr. Leonard Horowitz – 2005-10-12
Sowing the Seeds of Famine in Ethiopia

– by Michel Chossudovsky – 2001-09-10

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 360.636 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 1 year ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 1 year agodrop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: