Φιλοπατρία

Δεξιά κωλοτούμπα του Θ. Πάγκαλου

Posted on: 7 Απριλίου, 2009

Ο Θ. Πάγκαλος γράφει στιγμές δόξας και πάλι

Ο Θ. Πάγκαλος είπε στην «Κ.Ε» ότι ο Α. Αλαβάνος δεν έχει ωριμάσει πολιτικά και πνευματικά, ο ΣΥΡΙΖΑ «αυτοκτονεί» και το πανεπιστημιακό άσυλο «έχει καταργηθεί από τους τρομοκράτες και τους αλήτες με την υποστήριξη των Νεολαιών του ΚΚΕ και του ΣΥΝ». Στην ομιλία του, στον Εύοσμο, τόνισε ότι του την «έχει δώσει» ο Τσε Γκεβάρα, διότι είδε τον Α. Τσίπρα να μιλά έχοντας πίσω του αφίσα του Γκεβάρα και σχολίασε: «Τι μας προτείνει; Να πάρουμε τα βουνά; Τι θέλει αυτό το παιδί;».

Τάχθηκε υπέρ της νομιμοποίησης των μεταναστών που διαμένουν πάνω από 8 χρόνια στην Ελλάδα, αλλά και υπέρ της απέλασης λαθρομεταναστών, λέγοντας ενδεικτικά ότι κάθε μήνα το ελληνικό κράτος θα πρέπει να στέλνει ένα αεροπλάνο Μπόινγκ με Πακιστανούς λαθρομετανάστες στο Πακιστάν. «Το ΠΑΣΟΚ του κ. Παπανδρέου, μέσω του κ. Πάγκαλου, εξυμνεί την εργασιακή βαρβαρότητα, προωθεί την ξενοφοβία και επιτίθεται με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς στην Αριστερά», απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝ Ανδρέας Καρίτζης.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επανήλθε στην κόντρα του με το ΚΚΕ, λέγοντας ότι θα συνεχίσει να απαντά στην Αλέκα Παπαρήγα κι «ας απευθυνθεί όπου θέλει», με τη σημείωση ότι με τη συζήτηση αυτή δεν έχει καμιά σχέση ο Γιώργος Παπανδρέου.
Πηγή

Επειδή δεν πιστεύω ότι στην πολιτική γίνονται τυχαία τα πράγματα, οι δηλώσεις του Πάγκαλου δεν είναι μόνο προσωπικές και για εκτόνωση. Κάπου στοχεύουν. Που; Στους δεξιότερα του ΠΑΣΟΚ ευρισκόμενους. Αυτούς προσπαθεί να πείσει ο Θόδωρος για τον πατριωτισμό του κόμματος. Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν δια του Πάγκαλου μάλλον επιχειρεί να πείσει τους συντηρητικούς ψηφοφόρους ότι είναι σε θέση να διοικήσει σε θέματα εθνικής κυριαρχίας διαφορετικά από ότι έπραξε ως τώρα. Για τις δηλώσεις του Συνωστισμού τι να πω; Ξενοφοβία όπως ομοφοβία; Ή μήπως κατά Πεύκη και Εκάλη μεριά υπάρχει ανεξάρτητο κράτος; Πέρα δε από το γεγονός ότι οι μανδαρίνοι της κρατικής συνδιαχείρησης ομιλούν για άγνωστες έννοιες όπως η εργασιακή βαρβαρότητα που δεν την έχουν δει ούτε στο όνειρό τους οι νεοφιλελεύθεροι θεωρούν εαυτούς ως Αριστερούς.

…πρόσθεσε η κ. Παπαρήγα, και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στην Ελλάδα «δεν περνάει εύκολα ο αντικομμουνισμός, γιατί ο λαός ξέρει τι έχει κάνει το ΚΚΕ για τη χώρα»….Πηγή

Ακριβώς επειδή οι Έλληνες δεν ξεχνούν, δεν παραλείπουν, παρά το συστηματικό σφυροκόπημα των ΜΜΕ για τον σωτήριο ρόλο της Αριστεράς στην κοινωνία όσο και την συμβολή της στο ιστιορικό γίγνεσθαι, να μην δίνουν πάνω από 7% στο ΚΚΕ που να πέφτουν ανάσκελα. Επειδή γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει το οποίο τυχαίνει να το λέει και ο Πάγκαλος. Έτσι,

…»Το ΚΚΕ διοικείται από μια ομάδα ανθρώπων με ολοκληρωτική νοοτροπία -υποστήριξε ο κοινοβουλετικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ- είναι δείγμα καθυστέρησης, πνευματικής και πολιτιστικής, το γεγονός ότι ένα μέρος του κόσμου ψηφίζει αυτό το ολοκληρωτικό κόμμα»…

και

…Μιλώντας, παράλληλα, για το ΚΚΕ σε συνέντευξη του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο Θ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι «κινείται στα όρια της νομιμότητας, την οποία χρησιμοποιεί για να ανατρέψει το υπάρχον σύστημα»…. Πηγή

Καμμία διαφωνία, αυτό είναι γνωστό από παλιά, άλλωστε ποιός θα πιστέψει πως το ΚΚΕ έχει διαλύσει τους παράνομους πυρήνες ή και ακόμα αν τους έχει διαλύσει τι θα το εμπόδιζε να τους ξαναστήσει όταν έρθει η ώρα; Η προσήλωση του στην νομιμότητα;

Αυτά μας τα έχουν ξεκαθαρίσει: «Όσοι νόμοι δεν μας αρέσουν τους καταργούμε με το έτσι θέλω» ή «δεν θεωρούμε πως η ελευθερία μας σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία των άλλων». Γράμματα κερδίζω κορώνα χάνεις λοιπόν.

Έτσι ενώ ο Πάγκαλος χτυπά το σαμάρι από την μια μεριά το ΚΚΕ ζήλεψε την δόξα του ΣΥΡΙΖΑ και άρχισε τις αριστερές κωλοτούμπες από την άλλη. Αλλά αυτό η εξέδρα το αντελήφθη.

Σαν ξύπνιοι από πολιτικά τερτίπια οι αριστεροί συντάκτες του Ρεσάλτου το πιάσανε αμέσως. Το κατάλαβαν αμέσως το θέμα και ο σύνδεσμος δίνει μια ακριβή περιγραφή. Όπως επίσης μαζί με το Ρεσάλτο το κατάλαβαν και άλλοι. Που ανέβασαν εικόνες για εμπέδωση. Πως εννοεί το ΚΚΕ τους ταξικούς αγώνες π.χ., και πως αντιλαμβάνεται τις «νέες συνθήκες».

Η Παπαρηγα με το Λεξους

Η Παπαρηγα με το Λεξους

Κατ΄αρχήν εντρυφώντας στην χλίδα σε καιρούς λιτότητας για το πόπολο κατά το κλασσικό «για να πολεμήσουμε τον καπιταλισμό πρέπει να τον γνωρίσουμε από τα μέσα».

Και για να μην ξεχνιώμαστε. Αίτημα βασικός μισθός 1300 € για όλους ακόμη και για τους λαθρομετανάστες. kkealiens1 Πιός θα τα δώσει αυτά και πως δεν μας λένε. Τι τους νοιάζει;

Και για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοούν στην πράξη, αυτό μεταφράζεται σε μισθό κάτω από το βασικό των 700 € για τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του κόμματος όπως η Τυποεκδοτική. Βέβαια το κόμμα του λαού δεν είναι καπιταλιστικό όπως οι ίδιοι μπορούν να ισχυρίζονται και δεν έχει λεφτά ή έτσι λένε. Από την άλλη, δεν είναι κυβέρνηση γι’αυτό μπορεί να ζητά τον ουρανό με τ’άστρα παριστάνοντας το άκρως επαναστατικό κόμμα χωρίς να πληρώνει το τίμημα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 363.312 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

Σφάλμα: Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός του Twitter είναι δημόσιος.
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: