Φιλοπατρία

Πας μη ΕΑΜιτης=Γκεσταπιτης

Posted on: 10 Μαΐου, 2009

Καταγγελία της Κ.Ο.Α. του ΚΚΕ

«Καταγγέλλουμε στους Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενους, στη νεολαία, τις διάφορες δήθεν ακομμάτιστες «Επιτροπές Ελλήνων Πολιτών», που διοργανώνουν το Σάββατο 9 Μαΐου στην Ομόνοια, συγκέντρωση διαμαρτυρίας «Κατά της παράνομης μετανάστευσης, όχι στο ρατσισμό κατά των Ελλήνων».
Πίσω από αυτές τις απρόσωπες επιτροπές κρύβονται στελέχη και μέλη αντιδραστικών και ρατσιστικών οργανώσεων. Πίσω από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο κέντρο της Αθήνας, με τους χιλιάδες ξεριζωμένους άστεγους, πεινασμένους, με τα κυκλώματα ναρκωτικών και πορνείας βρίσκεται η σαπίλα που καπιταλιστικού συστήματος. Βρίσκονται οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ. Βρίσκεται η αντιλαϊκή ρατσιστική πολιτική της ΕΕ που εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως προηγούμενα οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, με την οποία συμφωνεί και ο ΛΑ.Ο.Σ. Αυτή η πολιτική έχει οδηγήσει χιλιάδες Έλληνες εργαζόμενους, για τους οποίους υποτίθεται κόπτονται οι δήθεν ακομμάτιστες επιτροπές, να είναι άστεγοι, στη φτώχεια, στην πείνα και στην ανεργία.
Καλούμε τους εργαζόμενους Ελληνες και μετανάστες, τη νεολαία να γυρίσουν την πλάτη τους σε τέτοια ρατσιστικά καλέσματα. Να μη συμμετέχουν σε καμιά από αυτές τις επιτροπές. Να παλέψουν μέσα από τα ταξικά συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς της γειτονιάς, της νεολαίας, ώστε να μεγαλώσει περισσότερο η αγωνιστική αλληλεγγύη Ελλήνων και μεταναστών εργατών ενάντια στη σύγχρονη ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα που δημιουργεί την προσφυγιά και τη φτώχεια.
Να νομιμοποιηθούν όλοι οι αλλοδαποί εργάτες που βρίσκονται στην Ελλάδα και την ΕΕ, να έχουν ίσα δικαιώματα με τους Ελληνες…»

Αυτό είναι το κείμενο της οργάνωσης των πρακτόρων του Στάλιν στην Ελλάδα για τους λαθρομετανάστες. Βέβαια βλέποντας στο κουτί τα μούτρα κάποιων εκπρόσωπων του, του τύπου δεν αποτελεί έκπληξη. Απλά, φυσική συνέπεια. Και αφού μιλά για μετανάστες εργαζόμενους γιατί δεν μας λέει τι ειδικότητες έχουν όλοι οι πακιστανοί, αφρικανοί κλπ έφηβοι; Μήπως υαλοκαθαριστές και πλανόδιοι πωλητές μπανανών και πλαστογραφημένων CD και άλλων προϊόντων κοντραμπάντου; Γιατί δεν μας λέει πόσο βοηθούν το ΑΕΠ και πόσο το επιβαρύνουν;

Στα πλαίσια της «πλέριας δημοκρατικής του αντίληψης» που εκφράζεται από το σύνθημα του κώματος κατά την κατοχή που μου ενέπνευσε τον τίτλο και ζηλεύοντας την μηντιακή δόξα του Τσίπριζα βάλθηκε να κάνει το ίδιο και να ανεβάσει τα ποσοστά του με κωλοτούμπες. Αν βάφονταν με πορδές αυγά… Όλοι μαζί, πάνω από 15% ούτε πήραν ούτε θα πάρουν.

Πιστοί στην κομμουνιστική λογική των μαφιόζων που υπηρετούσαν από καταβολής ΣΕΚΕ ενώ ταυτόχρονα έριχναν στάχτη στα μάτια του πόπολου για «λαοκρατία» και άλλα πράσιν’άλογα. Το πώς το εννοούσαν το έδειξαν στην πράξη δημιουργώντας πολύ περισσότερα θύματα από τους διώκτες τους όταν αυτό τους στάθηκε δυνατό. Και βέβαια αυτό δεν είναι μόνο η δική μας ιστορία, στον «υπαρκτό» τα ίδια και χειρότερα έγιναν ώσπου στο τέλος κατέληξε εκεί που ήταν πάντα η θέση του. Στα σκουπίδια.

Στην συνέχεια όσα μέλη του δεν είχαν τρυπώσει στον κρατικό μηχανισμό στα πλαίσια της λήθης της εποχής του «σιδερένιου» οι φονιάδες του Ελληνικού λαού πήραν σύνταξη σαν «αντιστασιακοί».

Βέβαια αυτό ήταν το λογικό επακόλουθο της συμμετοχής ενός αξιωματικού του στρατού της Σοβιετίας και εθνοπροδότη στην Ελληνική κυβέρνηση εθν. ενότητας. Σήμερα για μια ακόμη φορά το ιερατείο του «επιστημονικού σοσιαλισμού» στρέφεται εναντίον του χεριού που το τρέφει. Το πώς εννοεί το ΚΚΕ τους ταξικούς αγώνες είναι γνωστό. Όσους δεν ποδηγετεί για κομματικά του οφέλη τους διαβάλλει και τους καταστρέφει. Σε όσους κάνει το «μπροστάρη» τους εκφυλίζει τους απογυμνώνει τους αποστερεί από κάθε ζωή και τους κάνει απλές σφραγίδες για επικύρωση της νομιμοποίησης των αποφάσεων του.

Και ενώ τα απολιθώματα που τα έπαιρναν κανονικά με τον διπλωματικό σάκκο από την σοβιετική πατρίδα τους σήμερα τα παίρνουν από τις επιχειρήσεις τους που δεν πληρώνουν στους εργαζόμενους ούτε καν όσα πληρώνει ο καπιταλιστής εργοδότης και βέβαια ούτε κατά διάνοια αυτά που οι ίδιοι ζητάνε από το κράτος να κάνει πολιτική του ως κατώτερο μηνιαίο μισθό. Νάχαμε να λέγαμε δηλαδή σαν τις μπαλαφάρες του μεγάλου Ταλημπάνου. Και όχι μόνο.
Το "Ραιχσταγκ"
Πέραν του γεγονότος ότι έχουν γίνει υπάλληλοι του κράτους το οποίο ανοιχτά αντιμάχονται ως κομμουνιστές, μουλωχτά το καταβαραθρώνουν και ως υπάλληλοι. τα παίρνουν και ως κόμμα από τον Ελληνικό λαό για να σιγοντάρουν την νεοταξίτικη πολιτική που εννοεί να εποικήσει χριστιανικές περιοχές με εισαγόμενους ακραιφνείς ισλαμιστές. Το ντεκόρ το έχω περιγράψει εδώ.

Στο δια ταύτα λοιπόν κατάργηση του ΚΚΕ ως κομματος χωρίς φυσικά απαγόρευση της κομμουνιστικής ιδεολογίας αφού το σύνταγμα το επιτρέπει αλλά ποινική δίωξη οποιασδήποτε έκνομης ενέργειας που καταργεί την θεμελιώδη αρχή της δημοκρατίας την ισονομία, που στρέφεται κατά του Ελλ. Λαού, κατά της περιουσίας του, επιδιώκει την κατάλυση του συντάγματος είτε με δούρειους ίππους ή με βίαιο τρόπο, όπως ορίζει το σύνταγμα και ο νόμος. Αυτά τα έχει πει πολύ καλύτερα ο Τραϊανού εδώ.

Τέλος της χρηματοδότησης του ΚΚΕ από τα αιώνια κορόϊδα τον Ελλ. Λαό. Το κομμα έχει πόρους από τις εισφορές των μελών, τα κουπόνια, τον τύπο του και όλα τα υπόλοιπα. Για ποιο λόγο οι πολιτικοί αποφάσισαν την χρηματοδότηση ενός κόμματος που στις θέσεις του δεν μιλά παρά εναντίον της κοινωνίας που το τρέφει; Μήπως για να του μπουκώσει το στόμα και να μην μιλά στην πολιτική του ξεπουλήματος που συνεχίζεται;
01
Και αν μόλα ταύτα το ΚΚΕ επιμένει δεν έχει παρά να ανοίξει το κεμέρι του αλλά και τις πόρτες του μπούνκερ που λέγεται σπίτι του λαού για να τους φιλοξενήσει. Οχι φιλανθρωπία με έξοδα των Ελλήνων. Τέλος μπορείτε να δείτε την αρχική σελίδα του Ρεσάλτο αλλά και του Δελτίου των 11.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 364.190 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

Σφάλμα: Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός του Twitter είναι δημόσιος.
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: