Φιλοπατρία

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο ΣΥΡΙΖΑ

Posted on: 13 Ιουνίου, 2009

Προφανώς αναζωογονημένο από τα εκλογικά αποτελέσματα το ΚΚΕ μπήκε στην μάχη. Στην μάχη για την απορρόφηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ας το πούμε διεύρυνσή της εκλογικής του βάσης.

Δυστυχώς όμως αυτό δεν είναι όλο. Οι αντικειμενικοί στόχοι του κόμματος παραμένουν ως είχαν πριν την πτώση του κομμουνισμού.

Ποίοι ήταν οι στόχοι;

Να ονομάσουν παράδεισο, καθεστώτα όπως, την Ρουμανία του κοντουκατόρ, την Βουλγαρία του Ζιβκοφ, και την Αν. Γερμανία του Χόνεκερ και να εξαπολύουν οχετούς λάσπης και εκφοβισμό σε όποιο αυτόπτη μάρτυρα έλεγε κάτι που τους χάλαγε το προφίλ. Σε αυτούς υπήρχαν οι ρομαντικοί που εγκλωβίστηκαν στο κόμμα και τα στελέχη. Οι τελευταίοι είναι μια αδίστακτη συμμορία καιροσκόπων που ξέρει καλά που βρίσκονται τα συμφέροντά της.

Πως το καταλαβαίνουμε; Μα από τα συνθήματα και τα ζητήματα που βάζει στις διεκδικήσεις του και φυσικά από τα έργα του.

Έτσι λοιπόν στις διεκδικήσεις του κοιν. κινήματος συχνά-πυκνά υπήρχαν αθώοι στόχοι που δεν ήταν και τόσο αθώοι αν το καλεσκεφτόταν κανείς. Λαοκρατία πχ. ακούγεται όμορφα αλλά εννοεί την λαοκρατία στο βουνό με δολοφονίες αθώων ή έστω αντιφρονούντων με συνοπτικές καταδίκες στα λαοδικεία και το παιδομάζωμα. Αυτό αποδεικνύοπυν τα γεγονότα. Καταργεί την έννοια του κράτους δικαίου και την αντικαθιστά με το κρατος που ή ιστορία έρριξε στα σκουπίδια με την πτώση του τοίχους του Βερολίνου.

Παλιότερα ακουγόταν πολύ η ειρήνη. Ειρήνη στο «καπιταλιστικό» στρατόπεδο την ίδια στιγμή που το σοσιαλιστικό εξοπλιζόταν για να κόψη λαρύγγια. Ειρήνη με αδιάντροπους ψεύτες πολεμοκάπηλους με αποδεδειγμένη κακή θέληση δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ, και πρέπει όσοι προωθούσαν αυτή την ατζέντα να ήταν αφελείς ή πράκτορες.

Ένα άλλο σύνθημα εκείνες τις εποχές ήταν το περίφημο «Λεφτά για την παιδεία και όχι για το ΝΑΤΟ». Φυσικά! Αφού αποσταθεροποίηση του ΝΑΤΟ έφερνε κοντύτερα την επικράτηση των Σοβιετικών με όλες τις επιπτώσεις του. Οι άνθρωποι ενδιάφερονταν για την σοσιαλιστική τους Πατρίδα την ΕΣΣΔ ενώ την ίδια στιγμή όχι μόνο μονοπωλούσαν κάθε έννοια πατριωτισμού αλλά δεν επέτρεπαν σε κανένα άλλο να είναι πατριώτης ενώ είχαν και κάτι βιτρίνες με Ελλ. σημαίες. Αυτό απλά ήταν το ξόρκι.

Η πιο πρόσφατη είναι οι ευρωεκλογές. Όχι στην ΕΕ (με την οποία έχω ενστάσεις αλλά όχι τις ίδιες του ΚΚΕ) αλλά από την άλλη τα λεφτά στην Ευρωβουλή είναι πολλά. Για τα μπικικίνια κανένα πρόβλημα εισόδου. Είναι γνωστό: Όσοι δεν έχουν το παραμικρό ηθικό έρεισμα όλα τα αναγάγουν σε θέμα τακτικής.

Υπάρχουν και πολλές άλλες περιπτώσεις που δεν μπορώ να θυμηθώ αλλά η ουσία είναι μία. Το ΚΚΕ εξακολουθεί να πρεσβεύει μια ιδεολογία που τόσο η ίδια, όσο και οι οπαδοί της που είναι υπόλογοι μαζικά για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Προς το παρόν χάρις στην Ομερτά των ΜΜΕ μπορούν να παριστάνουν πολλά τα οποία δεν είναι.

Στην τελευταία φάση στρέφονται ανοιχτά κατά της Ελληνικής κοινωνίας και υπέρ των λαθρομεταναστών. Ιδού:

Ριζοσπάστης 12-05-09

Είναι φανερό ποίους ενοχλεί η εφαρμογή των νόμων και του κράτους δικαίου. Όσους έχουν συμφέροντα και αναζητούν φυσικούς συμμάχους για τον τρίτο γύρο. Γιατί αν είχαμε κράτος δικαίου ένας Κούτβης αξιωματικός του στρατού της Σοβιετίας και συμμορίτης δεν θα γινόταν ποτέ εθνικός ήρωας. Ούτε θα αξαφανίζονταν τα βιβλία που λένε αλήθειες που δεν αρέσουν στο κώμα του λαού.

1 Response to "Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο ΣΥΡΙΖΑ"

Από τη μέρα της ίδρυσης του, το ΚΚΕ, όταν έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στον Έλληνα και τον «άλλο», κατά μια διαβολική σύμπτωση, την κρίσιμη στιγμή επέλεγε πάντα τον «άλλο», όποιος κι αν ήταν αυτός.
Σε κάνει ν’ αναρωτιέσαι…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 358.435 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 11 months ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 11 months ago

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: