Φιλοπατρία

Μάλλον δεν συζητήσανε για τον καιρό οι Bilderbergers

Posted on: 4 Ιουλίου, 2009

Η πληροφόρηση της Bilderberg 2009 ήδη αποδείχθηκε επακριβής

Οι Βετεράνοι ερευνητές της Bilderberg Jim Tucker και Daniel Estulin χτυπούν κέντρο για μια ακόμη φορά καθώς οι πληροφορίες προσώπων που κατέχουν εμπιστευτικές γίνεται πραγματικότητα

James Corbett: Το «δελτίο» Corbett
24 Ιουνίου, 2009

Παρατηρητές της ετήσιας ελιτίστικης κουβέντας των Bilderberg όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό γνωρίζουν ότι τα σχέδια που συζητήθηκαν κατά τη διάσκεψη σύντομα θα γίνει πραγματικότητα. Το 2002, ο ερευνητής των Bilderberg Jim Tucker είχε σωστά προβλέψει ότι ο πόλεμος στο Ιράκ θα ξεκινούσε το Μάρτιο του 2003 (όχι στα τέλη του 2002, όπως πολλοί είχαν προβλέψει εκείνη την εποχή).

Το 2006, ο Daniel Estulin σωστά πρόβλεψε το σκάσιμο της στεγαστικής φούσκας και την επακόλουθη οικονομική συντριβή, μια δυνατότητα που οι περισσότερες ομιλούσες κεφαλές στον τομέα των επιχειρήσεων στα μέσα ενημέρωσης χλεύαζαν την εποχή εκείνη. Το 2008, ο Tucker πρόβλεψε τη ραγδαία πτώση των τιμών του πετρελαίου, ενώ οι περισσότεροι αναλυτές χολόσκαγαν σχετικά με τη δυνατότητα των 200 δολαρίων το βαρέλι πετρελαίου.

Οι Tucker και Estulin έχουν αποδειχθεί τόσο εκπληκτικώς ακριβείς στις προβλέψεις τους, όχι επειδή έχουν μια κρυστάλλινη σφαίρα, αλλά επειδή έχουν πηγές στο εσωτερικό του Ομίλου Bilderberg και άλλους οργανισμούς, όπου οι οικονομικοί ολιγάρχες και οι πολιτικές τους μαριονέτες λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τη μελλοντική μας γεωπολιτική.

Δεν έχει περάσει ούτε τα μισό 2009, αλλά φαίνεται ότι οι προβλέψεις που έκαναν τόσο ο Estulin όσο και ο Tucker και με βάση τις πηγές Bilderberg 2009 ήδη αποδεικνύονται ότι είναι ακριβείς. Σε μια τηλεφωνική συνέντευξη που διεξάχθηκε καθώς το φετινό συνέδριο ήταν να ξεκινήσει στην Ελλάδα, ο Daniel Estulin προειδοποίησε το «δελτίο» Corbett ότι οι εξουσίες που θα ήταν προετοίμαζαν να λειτουργήσουν την πορεία της χρηματιστηριακής αγοράς μια τελευταία φορά, προκειμένου να τραβήξουν τις μάζες πίσω στις επενδύσεις προτού να συντρίψουν την αγορά.

Τώρα, μια ανησυχητική νέα αναφορά αναφέρει ότι αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση, καθως εταιρικά στελέχη ξεκινούν να παρατούν τις μετοχές τους, με ρυθμό που δεν είχε παρατηρηθεί, για έτη. Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:
http://vids.rationalveracity.com/v/543,daniel-estulin-on-bilderberg-2009.html
Ο Daniel Estulin για τους Bilderberg 2009

Η έκθεση Bloomberg αναφέρει ότι η αγορά-σήμερα απολαμβάνει μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σε δεκαετίες καθώς οι μετοχές εξακολουθούν να ανεβαίνουν από το περσινό ναδίρ μετά τη καταστροφή –ετοιμάζονται να τραβήξουν το χαλί από κάτω από, ένα γεγονός που τα εταιρικά στελέχη που γνωρίζουν παίρνουν κατάκαρδα, καθώς αγωνίζονται για να απαλλαγούν από τις άνευ αξίας μετοχές τους πριν το ευρύ κοινό συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει.

Προσθέστε σε αυτό την εκπληκτική είδηση ότι οι αμερικανικές πρεσβείες σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν λάβει οδηγίες να προετοιμαστούν για τραπεζικές διακοπές το Σεπτέμβριο και την αυξανόμενη αντίθεση με τη εκπληκτική πρόταση της Διοίκηση του Obama να δοθούν στην ιδιωτική Federal Reserve σαρωτικές νέες δικτατορικές εξουσίες, για ολόκληρη την οικονομία των ΗΠΑ και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η οικονομική κατάρρευση όπως αυτές οι οποίες συζητήθηκαν από τον Estulin γίνεται πιο πιθανό από τη μέρα.

Αν μια οικονομική κατάρρευση συμβεί όπως προβλέπεται, κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές παγκόσμιας ιστορικής σημασίας θα είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα. Ο Jim Tucker, ο οποίος επίσης πρόσφατα έδωσε στο δελτίο Corbett μια τηλεφωνική συνέντευξη, έχει προβλέψει ότι η συνεχιζόμενη παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση θα μαγειρευτεί από τους Bilderberg για να προωθήσει τους μακροχρόνιους στόχους τους για την διαμόρφωση της Ένωσης Βορείου Αμερικής σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πράγματι, έχουμε ήδη δει την πρόσκληση για τη συγκέντρωση της χρηματοοικονομικής κανονιστικής εξουσίας από Bilderbergers όπως η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η εθνική κυριαρχία επί του χρηματοοικονομικού κανονισμού είναι ότι προκάλεσε την κρίση σε πρώτη φάση. Περισσότερα ψυχρά, ο Estulin πιστεύει ότι η παγκόσμια οικονομική ύφεση στην οποία εισερχόμαστε αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να έχει τελικό αποτέλεσμα το θάνατο πάνω από 4 δισεκατομμύρια ανθρώπων, ή περίπου τα 2/3 του πληθυσμού του πλανήτη. Αυτό είναι σίγουρα ένας τρόπος για την επίτευξη των ελιτίστικων στόχων της μεγάλης μείωσης του πληθυσμού, ένα θέμα υψηλού ενδιαφέροντος στην ατζέντα μιας άλλης μυστικής συνεδρίασης των δισεκατομμυριούχων (με πρόεδρο τον Bilderberger David Rockefeller) μόλις εβδομάδες πριν από τη φετινή διάσκεψη της Bilderberg.

Ο Jim Tucker τόνισε επίσης ότι η χειραγώγηση της υστερίας της γρίπης των χοίρων ήταν υψηλού ενδιαφέροντος στην ατζέντα της το τρέχον έτος, και ότι αυτή η κρίση αυτή θα χρησιμοποιηθεί για την εδραίωση της εξουσίας σε διεθνείς οργανισμούς όπως η ΠΟΥ. Οι προετοιμασίες για εκχώρηση όλο και περισσότερης εξουσίας σε ασύδοτους διεθνείς γραφειοκράτες σε περίπτωση πανδημίας γρίπης έχουν προσεκτικά δημιουργηθεί για χρόνια, και τώρα η το πετσόκομμα της εθνικής κυριαρχίας πρόκειται να αρχίσει ουσιαστικά. Παρακολουθήστε ένα μέρος της συνέντευξης του Jim Tucker στο βίντεο παρακάτω:

http://www.infowarstv.com/video/2233/Jim-Tucker-on-Bilderberg-2009
Ο Jim Tucker για την Bilderberg 2009

Και πάλι, τα πρόσφατα γεγονότα έχουν κάνει την πληροφόρηση του Tucker για τη Bilderberg πολύ πιο αξιόπιστη. Από την ύπαρξη της Bilderberg, η ΠΟΥ έχει δηλώσει την πρώτη πανδημία του 21ου αιώνα, ανοίγοντας την πόρτα για την ίδια υφαρπαγή της εξουσίας από την ΠΟΥ που ο Tucker προειδοποίησε. Η πρώτη πραγματική δοκιμασία των αρμοδιοτήτων αυτών μπορεί να είναι τόσο νωρίς όσο αυτό το φθινόπωρο, όταν μια παραπλανητική υπερπροβολή εποχιακής αναζωπύρωσης της εκπληκτικά αδύναμης γρίπης H1N1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για την εφαρμογή μαζικών εμβολιασμών. Οι προετοιμασίες για ένα τέτοιο σχέδιο έχουν γίνει από χώρα σε χώρα όπως ο Καναδάς, οι ΗΠΑ και η Γαλλία.

Η προοπτική της ΠΟΥ, χρησιμοποιώντας τη δική τους εκστρατεία της υστερίας της γρίπης των χοίρων για να δικαιολογήσουν μαζικούς εμβολιασμούς σε χώρες σε όλο τον κόσμο είναι τριπλά τρομακτική.

  • Πρώτον, οι εμβολιασμοί θα μπορούσαν να καταστούν υποχρεωτικοί, σπάζοντας έτσι θεμελιώδη νομικά πλαίσια της ελευθερίας από την αναγκαστική φαρμακοληψία που είναι ο βασικός πυλώνας για μια ελεύθερη κοινωνία.
  • Δεύτερον, το εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων το οποίο αναπτύσσεται από την ίδια εταιρία που στις αρχές του τρέχοντος έτους έστειλε δόσεις ενεργού γρίπης των πτηνών για να αναμειχθεί με τα εμβόλια γρίπης, ένα «ατύχημα» τόσο απίθανο που οι γιατροί στην Τσεχική Δημοκρατία κατηγόρησαν την εταιρεία ότι πράγματι προσπαθεί να προκαλέσει πανδημία.
  • Τρίτον, η ιδέα για μια μαζική εκστρατεία εμβολιασμού είναι ανησυχητική, διότι, καθώς ένας από τους συνεργάτες του Tamiflu πρόσφατα υπέθεσε, ότι το ίδιο πρόσφατο στέλεχος της γρίπης των χοίρων ήταν πιθανό πως δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής εμβολίων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γρίπη των χοίρων και την πιθανή εφαρμογή του «ιατρικού στρατιωτικού νόμου», παρακολουθήστε το ακόλουθο video:


Ιατρικός στρατιωτικός νόμος

Αν και η επαλήθευση των πληροφοριών της Bilderberg είναι βέβαια αρκετά ανησυχητική, το γεγονός ότι οι πηγές του Tucker και του Estulin έχουν αποδειχθεί ακριβείς ακόμη μια φορά παρέχει κάποια μικρή παρηγοριά.
Πρώτον, προκύπτει ότι τα ελιτίστικα σχέδια μπορούν να αποκαλυφθούν (και, αν αρκετή πολιτική βούληση μπορεί να επιστρατευθεί, να σταματήσουν) από αυθεντικούς ερευνητές και εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης.
Δεύτερον, περαιτέρω δυσφημεί τα εταιρικά ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης, τα οποία μόλις ξεκίνησαν τη μετάβαση από την προηγούμενη φενάκη ότι η Bilderberg δεν υπάρχει για να την τελευταία φενάκη ότι η Bilderberg υπάρχει αλλά δεν είναι σημαντική.

Όσο περισσότερο οι επιχειρήσεις των μέσων ενημέρωσης εξακολουθούν να έχουν αυτή τη γραμμή υπό το φως για την αντιμετώπιση των σκανδαλωδώς πραγματικών γεγονότων, όλο και περισσότερο θα δυσφημίζονται και ταχύτερα η κοινή γνώμη θα εγκαταλείψει τους ταχέως εξαφανιζόμενους μηχανισμούς ενημέρωσης της εταιρικής μηχανής προπαγάνδας. Εν τω μεταξύ, τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης θα συνεχίσουν να αυξάνονται εκθετικά και η ευαισθητοποίηση της Bilderberg μεταξύ του ευρύτερου κοινού θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Πηγή

Σχετικά έργα από το «δελτίο» Corbett:

Bilderberg 2009 (podcast episode)
http://www.corbettreport.com/index.php?ii=185&i=Documentation
Tucker: Bilderberg to Exploit Swine Flu Hysteria (article)
http://www.corbettreport.com/articles/20090508_tucker_bilderberg.htm
Bill Clinton admits to violating federal law (video)

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Πολυδιαβασμένες αναρτήσεις

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 377.203 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: