Φιλοπατρία

Καλοί άνθρωποι κοιμηθείτε, χωρίς φόβο, εμείς φροντίζουμε για σας

Posted on: 29 Ιουλίου, 2009

Ο καθηγητής της ιατρικής και βουλευτής του UMP Μπερνάρ Ντεμπρέ (Bernard Debré) λέει ότι η γρίπη Α (H1N1) δεν είναι επικίνδυνη «και ότι η κινητοποίηση κατά της πανδημίας» εξυπηρετεί μόνο για να μας κάνει να φοβόμαστε «σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Κυριακή 26 Ιουλ. στην «Le Journal du Dimanche». «Αυτή η γρίπη δεν είναι επικίνδυνη. Αντιληφθήκαμε ότι ήταν ίσως λίγο λιγότερο επικίνδυνη από την εποχιακή γρίπη. Έτσι τώρα πρέπει να σφυρίξουμε την λήξη του παιχνιδιού!» δηλώνει ο Ντεμπρέ.

Debre

«Όλα όσα κάνουμε δεν χρησιμεύουν παρά μόνο να μας τρομάξουν», προσθέτει. «Ναι, αυτή η γρίπη ανάβει πολύ γρήγορα. Και λοιπόν; Ένας ασθενής μολύνει δύο ή τρεις, αντί για ένα σε μια κλασσική γρίπη. Όμως, παραμένει μια «γριπούλα», δεν είναι ούτε η Έμπολα ούτε η Marburg,» υπογραμμίζει. Σύμφωνα με Μπερνάρ Ντεμπρέ, «χωρίς να το λένε, οι αρχές έχουν ήδη αρχίσει να κατεβάζουν τα πανιά. Οι άρρωστοι, στους οποίους εξ’ άλλου δεν εξακριβώνουμε πλέον εάν άρπαξαν το H1N1 ή ένα απλό κρύο, τώρα καλούνται να λάβουν παρακεταμόλη, είναι εκεί.

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ»

Κατά τον ίδιο οι κυβερνήσεις «πραγματικά δεν είχαν άλλη επιλογή από το να ακολουθήσουν» μετά που η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) είχε, «με τρόπο λίγο γρήγορο, άρχισε να χειρονομεί σπασμωδικά με καθημερινά διαγγέλματα και επαναλαμβανόμενες συνεντεύξεις Τύπου. Αλλά τους «προσάπτει ότι στη συνέχεια υπέκυψαν στην πολιτική υπερδημοσιοποίηση αυτού του γεγονότος». «Υπάρχουν 800 περιπτώσεις στη Γαλλία. Είναι ένα αστείο! Θα αρχίσει να συνυπολογίζουν τις διάρροιες;», ειρωνεύεται.

«Εμείς θα έπρέπε να λάβουμε σαφή θέση: βρισκόμαστε στο πλαίσιο μιας άσκησης πλήρους κλίμακας. Είναι ανώφελο να ξετρελάνουμε τον κόσμο εκτός αν θέλει κανείς να τους σφυροκοπήσει για πολιτικούς σκοπούς, το ακόλουθο μήνυμα: καλοί άνθρωποι κοιμηθείτε, χωρίς φόβο, εμείς φροντίζουμε για σας», δηλώνει ακόμα ο Μ. Ντεμπρέ που διευκρινίζει ότι «δεν κατηγορεί» την Υπουργό Υγείας Ροζλύν Μπασελό (Roselyne Bachelot). Εκτιμά ότι στην Γαλλία «τα εμβόλια δεν θα είναι έτοιμα πριν από τις 15 Νοεμβρίου», δηλαδή «όταν η πρώτη κορυφή της λοίμωξης θα έχει παρέλθει.»

«Φυσικά, αυτός ο ιός μπορεί να μεταλλαχθεί και να γίνει παθογόνος. Προς το παρόν δεν είναι αυτή η γνώμη της πλειοψηφίας των μικροβιολόγων… Υποθέτοντας ότι το χειρότερο συμβαίνει. Είμαστε σίγουροι ότι τα ζητημένα εμβόλια θα είναι αποτελεσματικά; Όχι», διατυπώνει ο Μ. Ντεμπρέ που περιγράφει ως «οικονομικό λάθος» τη γαλλική οριστική παραγγελία των 100 εκατ. εμβόλιων. «Θα έπρεπε να επιτραπεί στα εργαστήρια να αναπτύξουν τα προϊόντα τους και στη συνέχεια να αγοράσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες μας», λέει. «Αυτό που μου φαίνεται πιο σοβαρό, συμπεραίνει ο γιατρός, είναι ότι επιτάχτηκαν τα νοσοκομειακά κρεβάτια και τα ασθενοφόρα για τίποτα δεν τους, κάνοντας να χαθεί η ευκαιρία και ο χρόνος για άλλους ασθενείς.»

Βλέποντας μια σύντομη αναφορά εδώ έφτασα στην πηγή του άρθρου. Ενδιαφέρον άρθρο αφού οι Γάλλοι φημίζονται για την λογική τους που πρέπει να προβάλλει οπτική γωνία διαφορετική από τους άλλους αλλά επίσης για την άρνηση του ηγεμονικού ρόλου των ΗΠΑ. Προσωπικά πιστεύω χωρίς να μπορώ να το αποδείξω άμεσα ότι μάλλον ο Ντεμπρέ βγήκε να πει φωναχτά αυτό που οι άλλοι συζητούν χαμηλόφωνα.

2 Σχόλια προς "Καλοί άνθρωποι κοιμηθείτε, χωρίς φόβο, εμείς φροντίζουμε για σας"

ευχαριστώ πολύ για την αναφορά αλλά δεν μπορώ να συνδέσω και εγώ στο link γιατί βγάζει στο γνωστό error 404

ο μόνιμος σύνδεσμος του τίτλου είναι στα ελληνικά και το σύστημα δεν το διαβάζει, παρά διαβάζει τα εξής παπάκια:
https://filopatria.wordpress.com/2009/07/29/καλοί-άνθρωποι-κοιμηθείτε-χωÏ

αν ο μόνιμος σύνδεσμος – δηλαδή το τμήμα:
καλοί-άνθρωποι-κοιμηθείτε-χωÏ
γραφτεί στα λατινικά π.χ. no-fear-flu ή με αρίθμηση, π.χ. με τον αύξοντα αριθμό του ποστ το πρόβλημα λύνεται (στο: επεξεργασία συνδέσμου, κάτω από τον τίτλο κάθε ποστ)
ή έχει δοθεί λάθος ο σύνδεσμος, μπορεί να λείπει το .html” ή το “/ που «κλείνει» τον σύνδεσμο

άνοιξε και έναν σύνδεσμο που δίνω στην δεξιά στήλη για τη Γάζα και θα βρεις ενδιαφέρουσες φωτογραφίες

@αλλενάκι

Δεν κάνει τίποτε! Βλέπεις διαβάζω τα άρθρα αλλά και τα σχόλια στο ΑΝΤΙ. Θεώρησα ότι ήταν ενδιαφέρον όταν όμως θέλησα να το βάλω σαν παραπομπή έριξα μια ματιά και στο πρωτότυπο.

Τώρα όσον αφορά την παρατήρησή σου για το λινκ έχει να κάνει με σφάλμα κωδικοποίησης από όσο βλέπω. Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείς Πισιον ή κάτι άλλο και δεν ξέρω τι λειτουργικό και γλώσσα χρησιμοποιείς. Από εκεί φρονώ ότι ξεκινά. Αυτό με τους λατινικούς τίτλους ή τους αγγλικούς ενδεχόμενα το είδα αλλά δεν θέλω. Παλιώτερα χρησιμοποιούσα σαν περμαλονκ τον αύξοντα αρ. του ποστ αλλά κάποια στιγμή άρχισα να έχω προβλήματα αφού υπήρχαν δυο ποστ με τον ίδιο αα. Αναγκαστικά γύρισα στους τίτλους γιουνικοουντ.

Θα σε διαβάσω εν ευθέτω (δεν ήξερα ότι έχεις μπλογκ) και μπορούμε να τα λέμε και αν πριβέ ;-). Αυτό επειδή τα πολλά δημόσια σχόλια γυρνάνε και ξυνά

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Πολυδιαβασμένες αναρτήσεις

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 377.203 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: