Φιλοπατρία

Νόμος είναι η ασυλία κάθε αριστερού

Posted on: 28 Οκτωβρίου, 2009

H ΕΛΜΕ Ξάνθης συμπαραστέκεται στους 6 φοιτητές του ΔΠΘ που δικάζονται την Τρίτη 27/10/2009 μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη του εισαγγελέα Ξάνθης για κινητοποιήσεις που έγιναν κατά το διάστημα Σεπτεμβρίου – Νοεμβρίου 2005 στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των φοιτητικών λεσχών, που προωθούσε ο τότε πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στο πλαίσιο των συνολικότερων επιλογών για χτύπημα της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης.…
… Οι έξι φοιτητές διώκονται γιατί υλοποίησαν αποφάσεις που πάρθηκαν μέσα από τα συλλογικά τους όργανα στα πλαίσια των κινητοποιήσεων που είχαν επιλέξει.
Θεωρούμε ότι στις δημοκρατίες δεν νοείται η ποινικοποίηση των μαζικών, συνδικαλιστικών αγώνων και η δίωξη των μαζικών φορέων και των μελών τους. Η εμπλοκή των δικαστικών αρχών σε θέματα συνδικαλιστικής δράσης κρίνεται άστοχη και μπορεί να αποβεί επικίνδυνη. …

Πηγη
Δεν είναι αστείο. Η ΕΛΜΕ (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) το συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών εγκωμιάζει ανοιχτά την παρανομία ενώ για τους απανταχού αριστερούς πρέπει να ισχύει ασυλία επειδή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Τάχω πει πολλές φορές. Σύμφωνα με δηλώσεις συναδέλφων τους η ΕΛΜΕ είναι άλλο ένα άντρο αριστεριστών όπως και πολλές άλλες εκπαιδευτικές οργανώσεις-επαγγελματικά σωματεία και σίγουρα αυτό δεν είναι η είδηση. Εκτός του ότι δεν έχουν π@π@ρια για να κατέβουν σε απεργία κόντρα στον εργοδότη τους τον υπουργό αλλά βάζουν τους κομματικούς μαθητές να αποφασίζουν για να κάνουν καταλήψεις ώστε να έχουν άλλοθι στην τεμπελιά και να μπορούν να πληρώνονται χωρίς δουλειά επαναλαμβάνουν τα γνωστά μπουρδολογήματα της Αλέκας και του Αλέκου. «Νόμος είναι το δίκιο …κλπ.». Μας τάπαν και για τη Σοβιετική Ένωση. Οι ίδιοι που έχουν στήσει παράγκα για να τα παίρνουν μαύρα κι άραχνα από τα φροντιστήρια έρχονται να υποστηρίξουν το μπάχαλο που κατάντησε η δημόσια «δωρεάν» παιδεία. Προφανώς έτσι εννοούν τον σοσιαλισμό.
Και ερωτώ τι ποσοστό επί του συνόλου των φοιτητών αποτελούν οι ψηφίσαντες την απόφαση ποιους και τι ποσοστό αντιπροσωπεύουν; Επειδή κάτι θυμάμαι ακόμη από κάτι συνελεύσεις μου που άφησαν εποχή.

Αν λέω, αν αύριο το συλλογικό όργανο των φοιτητών αποφάσιζε π.χ. να κάνει μια ληστεία σε τράπεζα, ή για να μείνουμε στο χώρο ης σχολής να κάνει ληστεία στο κυλικείο ή να το επιτάξει επειδή την αποφάσισε το συλλογικό όργανο αυτό σημαίνει ότι η απόφαση και η πράξη είναι χωρίς ποινικές ευθύνες; Από πού και ως πού; Επειδή εσείς πιστεύετε στην ανατροπή του πολιτεύματος με επανάσταση ενώ πληρώνεστε από το φορολογούμενο (βέβαια οι χορτάτοι δεν κάνουν ποτέ επανάσταση, μόνο οι πεινασμένοι) θα πρέπει να μας τη φορέσετε καπέλο;

Βεβαίως ως αριστερίζοντες οι κ.κ. καθηγητές δεν έχουν πρόβλημα να βγαίνουν και να υποστηρίζουν εξώφθαλμα αξιόποινες πράξεις τάχα μου τάχα μου ως προϊόν συλλογικής δράσης κατά συνέπεια πολιτική δράση άρα και αυτομάτως ασυλία.

Από δω να υποθέσω ότι δεν θα είχαν πρόβλημα οι κ.κ. καθηγητές να κάνω και εγώ μια συμμορία να την βαφτίσω ΕΠΣΥ (Επαναστατικό Συρφετό) και με απόφαση γενικής συνέλευσης της συμμορίας μου να αρχίσω να πουλάω πρέζα ή μάλλον καλύτερα να αρχίσω να σπάω στο ξύλο καθηγητές μέσης εκπαίδευσης μέσα στα σχολεία με την αιτιολογία ότι έτσι συντομεύω το δρόμο για την «δικτατορία του προλεταριάτου». Τι λέτε κ. της ΕΛΜΕ;

Ο επίλογος;
Οι φοιτητές αθωώθηκαν με απόφαση της έδρας για δικαστική πλάνη. Υπεράσπισή τους ήταν και ο βαψομαλλιάς.

…Στη δίκη κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης, ο οποίος μιλώντας στους δημοσιογράφους σημείωσε ότι είναι αντίθετος σε οποιαδήποτε προσπάθεια ποινικοποίησης της δράσης των φοιτητών εντός του Πανεπιστημίου….

Πηγή
Καλά πάμε λοιπόν αφού τα χειρότερα έπονται….

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 362.367 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: