Φιλοπατρία

Η υπερθέρμανση του πλανήτη, νοθεία;

Posted on: 27 Νοεμβρίου, 2009

Εδώ είναι το e-mail που πρέπει να δω

του Τζωρτζ Μονμπιο (George Monbiot)

24 Νοεμβρίου 2009
«The Guardian» – Δεν ωφελεί να υποκρίνεται κανείς ότι αυτό δεν είναι ένα σημαντικό πλήγμα. Τα μηνύματα που προέρχονται από έναν χάκερ από τις κλιματολογικές μονάδα έρευνας στο Πανεπιστήμιο της East Anglia δύσκολα θα μπορούσαν να είναι λιγότερο επιζήμια. Είμαι πεπεισμένος τώρα ότι είναι αυθεντικά, και είμαι λυπημένος και βαθιά συγκλονισμένος από αυτά.

Ναι, τα μηνύματα αποκτήθηκαν παράνομα. Ναι, όλοι μας λέμε πράγματα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα ήταν βασανιστικά αν δημοσιοποιούνταν. Ναι, μερικά από τα σχόλια έχουν ληφθεί εκτός πλαισίου. Αλλά υπάρχουν μερικά μηνύματα που δεν απαιτούν διαστρέβλωση για να τα κάνει να φανούν άσχημα. Φαίνεται να υπάρχει εδώ απόδειξη των προσπαθειών για την εμπόδιση της απελευθέρωσης επιστημονικών δεδομένων, και ακόμη την καταστροφή υλικού που υπόκειται σε αίτηση για ελεύθερη πληροφόρηση.

Ακόμη χειρότερα, ορισμένα από τα μηνύματα δείχνουν προσπάθειες για την πρόληψη της δημοσίευσης έργου από τους σκεπτικιστές της κλιματικής αλλαγής, ή να το κρατήσει μακρυά από μια έκθεση της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή.

Πιστεύω ότι ο επικεφαλής της μονάδας, ο Φιλ Τζόουνς, θα πρέπει τώρα να παραιτηθεί. Ορισμένα από τις δεδομένα που συζητήθηκαν στα e-mail θα πρέπει να αναλυθούν εκ νέου.

Αλλά αυτές οι αποκαλύψεις δικαιολογούν άραγε τους ισχυρισμούς των σκεπτικιστών, ότι αυτό είναι «το τελευταίο καρφί στο το φέρετρο» της θεωρίας της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας; Καθόλου. Βλάπτουν την αξιοπιστία τριών ή τεσσάρων επιστημόνων. Εγείρουν ερωτήματα σχετικά με την ακεραιότητα του ενός ή ίσως δύο από τις πολλές εκατοντάδες γραμμές των αποδεικτικών στοιχείων. Να θάψει την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή, μια πολύ ευρύτερη συνωμοσία θα πρέπει να αποκαλυφθεί. Ευτυχώς για τους σκεπτικιστές, και για την έντονη απογοήτευσή μου, έχω ήδη περάσει το καταδικαστικό e-mail που επιβεβαιώνει ότι το σύνολο της επιστήμης της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι πράγματι μια απάτη.

Αν γνώριζα ότι είναι τόσο εύκολο να νοθεύσω τα αποδεικτικά στοιχεία, δεν θα είχα χάσει χρόνια της ζωής μου προωθώντας ένα ψεύτικο επιστημονικό κλάδο. Προς συμφέρον του ανοικτού διάλογου, αισθάνομαι την υποχρέωση να το αναπαραγάγω εδώ.

Από: ernst.kattweizel@redcar.ac.uk

Sent: 29 Οκτωβρίου 2009

Προς: The Knights Carbonic

Κύριοι, η κορύφωση του μεγάλου σχεδίου μας προσεγγίζει γρήγορα. Αυτό που ο Διδάσκαλος ονόμασε «η τάξη των υποθέσεων των ανθρώπων από ένα υπερβατικό παγκόσμιο κράτος, εντεταλμένο από τον Θεό και ανυπόλογο στον άνθρωπο», το οποίο γνωρίζουμε πλέον ως Παγκόσμια κομμουνιστική κυβέρνηση, προχωρά προς το αποκορύφωμά της στην Κοπεγχάγη. Για 185 χρόνια από τότε που ο Διδάσκαλος, γνωστός στους «κοινούς ανθρώπους» ως Ζοζέφ Φουριέ, ξεκίνησε το πρόγραμμα του για την παγκόσμια κυριαρχία, το σύνολο της κοινότητας της φυσικής επιστήμης εργάζεται προς την κατεύθυνση αυτή τη στιγμή.

Τα πρώτα στάδια του σχεδίου έκαναν εξαιρετική δουλειά. Πρώτα η αρχική διατριβή του Διδάσκαλου – ότι η απελευθέρωση της υπέρυθρης ακτινοβολίας καθυστερεί από την ατμόσφαιρα – έπρεπε να γίνει αποδεκτή από το επιστημονικό κατεστημένο. Δεν θα σας ενοχλήσω με λεπτομέρειες για το χρυσό που καταβλήθηκε, τις απειλές και το αίμα που χύθηκε για την επίτευξη του σκοπού αυτού. Αλλά το αποτέλεσμα ήταν η εξάλειψη των αρνητών και η ανυποληψία ή εγκλεισμός των αντιπάλων του Διδάσκαλου. Μέσα σε 35 χρόνια ο 3ος Επόπτης του Μεγάλου Ναού των Ανθρακικών Ιπποτών (; Knights Carbonic) (ο σεβαστός μας προφήτης John Tyndall) ήταν σε θέση να «αποδείξει» την διατριβή του Διδάσκαλου. Ο έλέγχος μας της φυσικής επιστήμης ήταν από τότε τόσο σφιχτός που δεν υπήρξαν σοβαρές αντιρρήσεις.

Περισσότερη αντίσταση αντιμετωπίστηκε (και γρήγορα ξαποστάλθηκε) όταν επιδιώξαμε να εγκαταστήσουμε τον 6ο Επόπτη (Svante Arrhenius), αρχικά ως καθηγητή της Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης, στη συνέχεια, ως πρύτανη. Από τη θέση αυτή ήταν ικανός να προβάλλει το δεύτερο μεγάλο νόμο του Διδάσκαλου – ότι η υπέρυθρη ακτινοβολία που παγιδεύεται στην ατμόσφαιρα ενός πλανήτη αυξάνεται, σύμφωνα με την ποσότητα του διοξειδίου του άνθρακα που η ατμόσφαιρα περιέχει.

Ο ίδιος και οι οπαδοί του (υπό την ηγεσία του Δεύτερου Επόπτη Max Planck) ήταν τότε σε θέση να προσαρμόσει το σύνολο των αυθεντικών συγγραμμάτων των φυσικών και χημικών επιστημών για να στηρίξει το δεύτερο νόμο.

Τότε άρχισε η πιο επικίνδυνη αποστολή όλων: η προσπάθειά μας να ελέγξουμε την πειραματική καταγραφή. Η εξασφάλιση της συγκατάθεσης του επιστημονικού κατεστημένου ήταν απλή. Αλλά τα θερμόμετρα, από τότε είχαν γίνει ευρέως διαθέσιμα, και ερασιτέχνες μετεωρολόγοι έκαναν τις δικές τους μετρήσεις. Έπρεπε να δείχνουμε μια σταθερή αύξηση καθώς η βιομηχανοποίηση προχωρούσε, αλλά ορισμένες από αυτούς τους δυστυχισμένους είχαν άλλες ιδέες. Η παγκόσμια αφομοίωση των αστυνομικών και των ιατροδικαστών απαίτησε πρωτοφανείς πόρους, αλλά μέχρι τώρα ήμασταν σε θέση να καλύψουμε τα ίχνη μας.

Ο υπερενθουσιασμός ορισμένων των Ανθρακικών Ιπποτών το 1998 ήταν πολύ λυπηρός. Η υψηλή ανάγνωση για το έτος αυτό αποδείχθηκε απίστευτα δαπανηρό να διατηρηθεί. Όσοι από τους εχθρούς μας, που δεν έχουν ακόμη σιωπήσει υποστηρίζουν ότι οι χαμηλότερες θερμοκρασίες μετά την ημερομηνία αυτή παρέχουν στοιχεία της παγκόσμιας ψύξης, ακόμη και αν έχουμε εξασφαλίσει ότι οκτώ από τα 10 θερμότερα έτη από το 1850 έχουν συμβεί από το 2001. Από τώρα και στο εξής θα μαγειρέψουμε μια ομαλότερη εξέλιξη.

Η συνεργασία μας του φυσικού κόσμου υπήρξε εξίσου επιτυχής. Η αραίωση των πολικών πάγων της Αρκτικής ήταν επιτυχής. Ο δακτύλιος των μυστικών πυρηνικών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σε όλο τον κύκλο της Αρκτικής, που επισυνάπτεται στην γιγαντίους θερμαντήρες εμβάπτισης, παραμένει απαρατήρητος, όπως και τα διαστημικά λέιζερ που διαλύουν τους παγετώνες του κόσμου.

Η τροποποίηση των μεταναστευτικών και αναπαραγωγικών προτύπων της άγριας ζωής του κόσμου έχει αποδειχθεί πιο δύσκολη. Αν και έχουμε τώρα δυναμική παρέμβαση στον έλεγχο των βιολόγων του κόσμου, δεν υπάρχει καμία λογοδοσία για τις μη εξουσιοδοτημένες παρατηρήσεις των αγροτών, κηπουρών, παρατηρητών πουλιών και άλλων προβοκατόρων.

Έχουμε, συνεπώς, αναγκαστεί να οδηγούμε τα αποδημητικά πτηνά, τα ψάρια και τα έντομα σε υψηλότερα γεωγραφικά πλάτη, και να απελευθερώσει αρκετά εκατομμύρια τόνους φυτικών φερορμονών κάθε χρόνο για να επιταχυνθεί η ανθοφορία και η καρποφορία. Τίποτα από αυτά δεν είναι φθηνά, και όλο και περισσότερο δημόσιο χρήμα, εκτρέπεται μυστικά από εθνικούς λογαριασμούς από τις συμμορφούμενες κυβερνήσεις, απαιτείται για να τα συντηρήσει.

Η συνεργασία των κυβερνήσεων αυτών απαιτεί αμείωτη προσπάθεια. Η σύλληψη του Τζορτζ Ουα. Μπους, ενός ύστερου προσήλυτου στην υπόθεση της παγκόσμιας κομμουνιστικής κυβέρνησης, κατέστη δυνατή μόνο με την απειλή απελευθέρωσης γυρισμένων σκηνών από έναν ιππότη στο Γέηλ, που δείχνει το μέλλοντα πρόεδρο να συνουσιάζεται με ένα Ford Mustang.

Οι φαινομενικά περισσότερο καπιταλιστικές κυβερνήσεις είναι σε γνώση του πού βρίσκονται τα πραγματικά τους συμφέροντα, αν και διαπιστώνω με απογοήτευση ότι δεν έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής να εξαλείψουμε τον Vaclav Klaus. Μέσα από τα γραφεία των συμμορφούμενων κρατών, ο τρίτος μεγάλος νόμος του Διδασκάλου έχει αποδειχθεί: η παγκόσμια κυβέρνηση θα συσταθεί υπό το πρόσχημα του ελέγχου των ανθρωπογενών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Διατηρώντας την επιστημονική κοινότητα στη γραμμή παραμένει μια πρόκληση. Οι εθνικές ακαδημίες είναι όλο και πιο μεμψίμοιρες και άπληστες, και απαιτούν υψηλότερες εξαγορές κάθε χρόνο.

Τα ανεξήγητα γεγονότα του περασμένου μήνα, κατά τα οποία τα παράθυρα όλων των σημαντικών επιστημονικών ιδρύματων είχαν σπάσει και το κεφάλι ενός αλόγου εμφανίστηκε στο κρεβάτι του Τζέιμς Χάνσεν, φαίνεται να απομακρύνει την άμεση κρίση, αλλά για πόσο καιρό ακόμη μπορούμε να διατηρήσουμε τη συναίνεση; Ανθρακικοί Ιππότες, τώρα που η ώρα του θριάμβου μας είναι στο χέρι, σας καλώ όλους να εντείνετε τις προσπάθειές σας. Στο όνομα του Διδάσκαλου, πηγαίνετε εμπρός και τρομοκρατήστε.

Καθηγητής Ernst Kattweizel, Πανεπιστήμιο Redcar. 21ος Μεγάλος Επόπτης του Ναού των Ανθρακικών Ιπποτών.

Αυτό είναι το είδος της συνωμοσίας που οι αρνητές πρέπει να αποκαλύψουν για να αποδείξουν ότι οι ανθρωπογενείς κλιματικές αλλαγές είναι απάτη. Τα χακερεμένα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία είναι ένα βαρύ πλήγμα, αλλά η επιστήμη της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας αντέχει πολύ περισσότερο από αυτό.

Πηγη

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 360.636 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 1 year ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 1 year agodrop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: