Φιλοπατρία

Άλλο το ήθος κύριοι και άλλο η καραμέλα.

Posted on: 1 Δεκέμβριος, 2009

ΠΩΣ ΕΧΩΦΛΟΥΝΤΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ


Κανείς δεν έχει εφτελίσει την έννοια του ήθους όσο οι Ελλαδίτες πολιτικοί. Οι πολιτικοί παγκοσμίως ασχημονούν βάναυσα σε βάρος του συνοδοιπορούντος χυλού. Στις άλλες χώρες όμως δεν βαυκαλίζονται με δεκάρικους για «ύφος και ήθος της εξουσίας» ή για «επαναφορά του ήθους» στην πολιτική. Η περί ήθους μεγαλοστομία μοιάζει όμως να έχει μεγάλη πέραση στην Ελλάδα. Οι κάτοικοι του Ελλαδιστάν είναι προφανώς έτοιμοι να αποδεχθούν τα πάντα, αρκεί αυτά να λειτουργούν κάτω από την επίφαση ενός επίπλαστου «ήθους».

Η μιντιοκρατία των νταβατζήδων αποτελεί αναμφίβολα όγκο κοπριάς. Κάθε κακώς κείμενο διαθέτει όμως και τον ανάλογο πάτο. Οι διαθέτοντες κόκκον νιονιού είναι εις θέσιν να αντιλαμβάνονται ότι ο τελευταίος υπόνομος του ελλαδίτικου μιντιαλισμού αποτελείται από τα ρυπαρά μίντια του» ζούγκλα». Αυτός που δι επωνύμου υποβιβάζει το ωραιότερον των ανθέων στο επίπεδο του ζωικής προελεύσεως λίπασμα του, έβλαψε και υπέσκαψε όσο καμιά άλλη χαβούζα του μιντιαλισμού την ΝΔ. και το γόητρο του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος, όσο κι αν μπλέχτηκε εκουσίως στα πλοκάμια της πλανηταρχίας, δεν έπαψε να διατηρεί κάποια στοιχεία καλής καρδιάς, ανθρωπιάς και ειλικρίνειας χαρακτήρος, με αποτέλεσμα να κερδίσει την συμπάθεια πληθώρας δεξιών και μη δεξιών, αλλά και να δεχθεί σωρεία χτυπημάτων κάτω από την μέση από τα απάνθρωπα κυκλώματα της υπερεξουσίας.

Το πλέον χυδαίο κτύπημα που δέχθηκε ο Κώστας Καραμανλής ήταν αυτό με το DVD. Ένα χτύπημα που υποβίβαζε την πολιτική αντιπαράθεση σε επίπεδο κλειδαρότρυπας. Ο «Μάκης» ήταν αυτός που φρόντισε αυτό το κτύπημα να έχει ιδιαίτερα αρνητικές συνέπειες, όχι μόνο για τον ΚΚ. αλλά κυρίως για το κόμμα της ΝΔ. θέτοντας τον θεμέλιο λίθο χρονικά για την πτώση της από την κυβέρνηση. Προφασιζόμενος μια ενδομιντιακή διαφορά με τον Θέμο Αναστασιάδη, τον οποίο αποκαλούσε «κομιστή» φρόντισε να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι αυτός είχε τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης από το στενό περιβάλλον του ΚΚ. κρυφίας απαλλαγής από αδίκημα απόκρυψης μεγάλου ποσού μαύρου χρήματος, για να παραδώσει το ψηφιακό δισκίο, που έκθετε δήθεν τον πρώην πρωθυπουργό. Με την ύπουλη δημοσίευση τηλεφωνικών συνομιλιών με τον βουλευτή Κουκοδήμο, παραβιάζοντας κάθε έννοια προσωπικού απορρήτου και σχέσεως προσωπικής εμπιστοσύνης, έγινε αιτία να παραιτηθεί αυτός από την ιδιότητα του βουλευτού της κοινοβουλευτικής ομάδος ΝΔ. Τραυματίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο πολύ επικίνδυνα την ισχνοτάτη κοινοβουλευτική πλειοψηφία της των 152 ψήφων, καθόσον το τρωκτικό του Μητσοτακέικου Τατούλης (αλλά και κάποιοι άλλοι) ροκάνιζε την κυβερνητική οριακή πλειοψηφία.

Τα σκοτεινά κυκλώματα που βρίσκονται πίσω από την προώθηση της ομάδος Σαμαρά – Αβραμόπουλου – Μιχαλολιάκου στα πράγματα της ΝΔ. φρόντισαν να εξαπολύσει ο εν λόγω ρύπος του μιντιαλισμού χυδαιοτάτη επίθεση επί προσωπικού εις βάρος της κ. Μπακογιάννη παραβιάζοντας κατάφωρα τον ποινικό κώδικα, για να προωθήσουν με τον γνωστό πάγιο υβριστικό τρόπο, του οποίου γίναμε μάρτυρες, την υποψηφιότητα του «κάργα πατριώτη» με αθέμιτα μέσα.

Ο κ. Σαμαράς φρόντισε να εξαργυρωθεί το γραμμάτιο, δίνοντας την πρώτη συνέντευξη τύπου μετά την εκλογή του στην θέση προέδρου της ΝΔ. στον ρύπο. Ευτελίζοντας εγκαίρως με την πρώτη του ενέργεια μετά την εκλογή πάσα έννοια ήθους. Επιβραβεύοντας αυτόν, που με χυδαία μέσα υπέσκαψε βάναυσα τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, την κυβέρνηση της ΝΔ. και την υποψηφιότητα της αντιπάλου του, για να γίνει ο ίδιος καρεκλάτος.

Η πρώτη ενέργεια υπέχει όμως και ζωτικά συμβολικό χαρακτήρα: Έπρεπε να περάσει στους υποστηρικτές – ψηφοφόρους της υποψηφιότητος του, μεγάλο μέρος των οποίων εμφορούνται από αγνές πατριωτικές διαθέσεις, το υποβαλλόμενο μήνυμα στο ασυνείδητο, ενός «πατριωτισμού» χωρίς αρχές, ήτοι σοβινισμού. Για να καταστούν αυτοί την κατάλληλο στιγμή υποχείρια των σχεδίων της πλανηταρχίας.

Άλλο το ήθος κύριοι και άλλο η καραμέλα.

Μποτίλια στο πέλαγος,
Διονύσιος Κλαδάς του Γεωργίου
απόγονος της οικογενείας Κλαδά (Ακροκονδύλου, Νικολάου, Λυκούργου)

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 358.185 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 11 months ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 11 months agodrop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: