Φιλοπατρία

Μασάει η κατσίκα ταραμά ΓΑΠ;

Posted on: 10 Δεκέμβριος, 2009

Ο ΓΑΠ παριστάνει τον Στάλιν. Τι άλλο θα δούμε σ’ αυτή τη χώρα.

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Δεκεμβρίου 9, 2009

http://aftermathnews.files.wordpress.com/2009/07/nazi-gnomes.jpg?w=460&h=296Πατριώτες μας θέλει ο ΓΑΠ. Σαν τον γίγαντα Σημίτη

Επικές οι δηλώσεις και οι αιτιάσεις Παπανδρέου περί “απειλής” της Εθνικής κυριαρχίας. Θυμίζει τον Στάλιν που έκανε επίκληση στα πατριωτικά αισθήματα του Ρωσικού λαού για να αποκρούσει την εισβολή των Γερμανών.

Ωραίο το νέο κουστούμι της “Νέας Διακυβέρνησης” αλλά άργησε να το φορέσει κατά ένα χρόνο ο ΓΑΠ. Πέρυσι βλέπετε, ο ίδιος ήταν ο απόλυτος θιασώτης των ίδιων συμφερόντων που επιβουλεύονταν την “Εθνική ακεραιότητα”, περιδιαβαίνοντας την Ευρώπη με μοναδικό σκοπό να δυσφημίσει την Ελληνική οικονομία. Οι “τοκογλύφοι” και οι δανειστές άλλωστε κύριε Παπανδρέου που περίμεναν στη γωνία για να εκτοξεύσουν το κόστος δανεισμού είναι απόλυτα οι ίδιοι. Δεν αλλάζουν όπως δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα κερδοσκοπικά παιχνίδια καλείται να τα πληρώσει ο Ελληνικός λαός και όχι οι ανεύθυνοι και επίορκοι πολιτικοί. Τώρα λοιπόν ο κύριος Παπανδρέου αναζητά τον “Πατριωτισμό των Ελλήνων” για να πληρώσουν το μάρμαρο της δικής του ανυπαρξίας και ανευθυνότητας.

Δυστυχώς κύριε Παπανδρέου αργήσατε. Όταν ακόμα και οι ξένες τράπεζες πέρυσι δεχόντουσαν ότι

«Τα ελληνικά ομόλογα τιμωρήθηκαν για τα βίαια γεγονότα (σ.σ.του περασμένου Δεκεμβρίου)”

Εσείς συνεχίζατε το άθλιο road Show δυσφήμισης της Ελληνικής οικονομίας γνωρίζοντας ότι είμασταν πολύ πιο υποτιμημένοι από το χάλι μας. Απόδειξη η συνεχιζόμενη στήριξη της Κίνας όπως αποκλειστικά είχαμε αποκαλύψει πέρυσι στις 17 Δεκεμβρίου όταν εσείς αποθαρύνατε τους ξένους επενδυτές και ο κλόουν του Ελληνικού κοινοβουλίου Αλαβάνος συμμετείχε σε ρατσιστικές Κινεζοφοβικές παρελάσεις την ώρα που ο πρωθυπουργός της Κίνας βρισκόταν στην Ελλάδα. Είστε λοιπόν υποκριτής κύριε Παπανδρέου αλλά το χειρότερο; Είστε ανεύθυνος.Γιατί τότε δεν μιλήσατε: Η χαρά της υποβάθμισης και οι υπότροποι διεθνείς οίκοι.

Μα ιδιαίτερα σιωπήσατε όταν η Εθνική κυριαρχία βαλλόταν για δεύτερη φορά όταν ΣΤΕΛΕΧΗ σας και φιλικές σας εφημερίδες πρωτοστατούσαν στα έκτροπα με το “Κοράνι”: Το σκισμένο κοράνι και η διαπραγμάτευση των κρατικών ομολόγων.

Αλλού λοιπόν οι επικλήσεις του “πατριωτισμού”, γιατί αντίθετα με τον Στάλιν, οι κυβερνήσεις που εσείς υπηρετήσατε ως υπουργός άνοιξαν διάπλατα την πόρτα στον Γερμανικό νεοιμπεριαλισμό.

Πως οι Γερμανοί φρόντιζαν τις δουλειές και τους φίλους τους…Έχω την εντύπωση ότι πραγματικά γίνεται χαμός στα «εθνικιστικά» (σικ) μπλογκια και στην κυριολεξία έχω χάσει την μπάλα αφού δεν προλαβαίνω να διαβάσω.

Έτσι λοιπόν μας προέκυψε, αίφνης, προστάτης της εθνικής μας υπόστασης ο Τζεφφρυς, αφού προηγουμένως η πρώτη του κίνηση ήταν όχι μόνο να απαλείψη την λέξη εθνικό από τρία υπουργεία αλλά να τοποθετήσει σεσημασμένες ανθέλληνες επικεφαλής άλλων. Πολύ σωστά τον παρομοιάζει η Ολυμπία με τον Στάλιν ο οποίος αφού δολοφόνησε ή πέθανε από την πείνα τις κακουχίες κ.α. μερικά εκατομμύρια στην συνέχεια προέτρεψε από την κρυψώνα του σε πατριωτικό πόλεμο τους αδιάφορους πλέον Ρώσσους που είχαν να διαλέξουν να σκοτωθούν ή από τα Γερμανικά βόλια στην πρώτη γραμμή ή από τα πολυβόλα της Γκεπεού στην υποχώρηση.

Εξ ου και ο περιπαικτικός τίτλος της ανάρτησης.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 358.856 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 1 year ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 1 year ago

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: