Φιλοπατρία

Ποιές είναι οι ιδεολογίες «σκοτεινών» εποχών κε κομιστά;

Posted on: 12 Μαρτίου, 2012

[…Τον νόμο στα χέρια τους επιχειρούν να πάρουν ομάδες αυτόκλητων πολιτοφυλάκων, η λειτουργία και ο σκοπός των οποίων θυμίζουν έντονα παραστρατιωτικές οργανώσεις. Οργανωμένες ομάδες που ρέπουν σε λογικές και ιδεολογίες «σκοτεινών» εποχών, επιχειρούν να στρατολογήσουν πολίτες στο όνομα της… τάξης και της ασφάλειας.

Η οργάνωση της αυτοαποκαλούμενης Ελληνικής Πολιτοφυλακής γίνεται σε πρώτη φάση μέσα από το διαδίκτυο, όπου και μέσα από σχετικές ιστοσελίδες δίνονται πληροφορίες για τη στρατολόγηση μελών, και επιχειρούν να δικαιολογήσουν τις ενέργειες αυτές λόγω της έκτακτης κατάστασης, που όπως υποστηρίζουν, επικρατεί αυτή την εποχή στην χώρα.
…]

Πηγή
Από την ενότητα «Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι».
Ποιος τα λέει όλα αυτά;

Δεν είναι τα δουλικά του Στάλιν με τις ομάδες κρούσης που θυμίζουν τους παράνομους πυρήνες που όπως λέει το κώμα τους διάλυσε το ’56 αλλά μπορεί να τους ξαναστήσει τα μεσάνυχτα πάλι, ούτε και η ΟΠΛΑ. Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑΣ και οι μισθοφόροι των νεοδεκεμβριανών, δεν είναι οι Αντίφες και ο ΑΝΤΑΡCIA.

Είναι η εφημερίδα του κομιστή.

Την οποία οι ομάδες που μπορούν να καίνε την Αθήνα κατά το δοκούν ή να φρουρούν την Βουλή από την οργή του κόσμου δεν την ενόχλησαν ποτέ. Τα ΜΜΕ και οι κομιστές ενοχλούνται όταν η αστυνομία και η δικαιοσύνη κάνουν την δουλειά τους ως ωφείλουν κατά το Σύνταγμα. Η ίδια αστυνομία που φυλά τον κομιστή όπως και πολλούς άλλους δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, πολιτικούς, διαπλεκόμενους, αφήνοντας αφύλαχτο τον Έλληνα πολίτη που την πληρώνει. Πόσοι νεκροί υπάρχουν από ένοπλες ληστείες κάθε βδομάδα στην Ελλάδα;

Φυσικά ούτε το γεγονός ότι το άρθρο 120 # 4 του Συντάγματος το οποίο οι Βουβουζέλοι, οι παρατρεχάμενοι της Ζήμενς της Γκόλντμαν Σαξ και οι λοιπές δυνάμεις έχουν καταντήσει κουρελόχαρτο προβλέπει αντίσταση των πολιτών με οποιονδήποτε τρόπο στην συνταγματική εκτροπή τους λέει τίποτα. Θα πρέπει ο Έλληνας πολίτης να χρηματοδοτεί και με το αίμα του αν χρειαστεί, τους τοκογλύφους, τους πολιτικούς τους υπαλλήλους και ΜΜΕ των κομιστών τηλεεισαγγελέων και φυσικά όλο το αλλοδαπό σκυλολόι που μας έχει κατσικωθεί κατά παράβαση του συντάγματος και της κείμενης νομοθεσίας κατ’ επιταγήν.

Οποιαδήποτε περίπτωση αντίδρασης του Έλληνα πολίτη πρέπει να σπιλωθεί ως φασιστική και ταγματασφαλίτικη. Εδώ απλά παραθέτω την άποψη ενός παλιού φίλου από τον Ελλ. κύκλο «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» του Κ. Καστοριάδη. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ. Αυτή είναι η αλήθεια.

Βεβαίως οι δόλιες δυνάμεις για λογαριασμό των οποίων φαίνεται να λειτουργεί και η εφημερίδα του κομιστή τα ίδια έλεγαν και λένε για τους Αμερικανούς πολίτες που προσπαθούσαν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και την πατρίδα τους με αυτό που είναι γνωστό ως η δεύτερη τροποποίηση του Αμερικανικού Συντάγματος. Αυτή δίνει το δικαίωμα στον Αμερικανό πολίτη να φέρει όπλα και να συστήνει πολιτοφυλακή.
Πηγή
Αφήνω φυσικά την Ελβετία η οποία δεν έχει στρατό αλλά όλοι οι πολίτες της έχουν πολεμικά όπλα και για 2 βδομάδες κάθε χρόνο ασκούνται κανονικά σε στρατόπεδα.

Η φήμη των Ελβετών μαχητών από τον μεσαίωνα είναι εξαιρετική και αυτός είναι ο λόγος που το Βατικανό έχει ελβετική φρουρά.
Και ποιοι αντιτίθενται; Δεν σας το λέω αλλά σας αφήνω να το μαντέψετε και να συγκρίνετε με την Ελλάδα.
Πηγή φωτό

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 358.821 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 1 year ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 1 year ago

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: