Φιλοπατρία

Πετρέλαιο από φυτικό τηγανόλαδο!!

Posted on: 26 Μαρτίου, 2012

Φτιάξτε πετρέλαιο για το αυτοκίνητό σας…

από χρησιμοποιημένο φυτικό τηγανόλαδο!

Κι όμως μπορούμε να κινούμε τα οχήματά μας με καύσιμο που παρασκευάζουμε οι ίδιοι, από τα χρησιμοποιημένα τηγανόλαδα μας, πάμφθηνα και μάλιστα χωρίς να επιβαρύνουμε και την ατμόσφαιρα…δηλαδή οικολογικά!!

Το “σπιτικό” πετρέλαιο (biodiesel B100) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πετρελαιοκίνητα οχήματα χωρίς καμία μετατροπή, καθώς δεν διαφέρει σε τίποτε από το συμβατικό ντίζελ, παρά μόνο στην τιμή: 1,51 ευρώ το λίτρο στο βενζινάδικο, 0,20 ευρώ στο σπίτι!  Το βιοντίζελ που παράγεται δεν είναι τοξικό, δεν αναφλέγεται εύκολα (στους 125 βαθμούς Κελσίου έναντι 50 βαθμών για το συμβατικό) και άρα είναι ασφαλέστερο. Παράγει δε  εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές αερίων!

Απαραίτητη προϋπόθεση το αυτοκίνητό σας να είναι πετρελαιοκίνητο, αλλιώς μην το σκέφτεστε..μετατρέψτε το αμέσως ή αποσύρετε το βενζινοκίνητό σας και αγοράστε ένα πετρελαιοκίνητο – κι αν είναι και παλιό πετρελαιοκίνητο ακόμα καλύτερα- γιατί σας συμφέρει απίστευτα!
Αυτή η διαδικασία αφορά την παρασκευή μικρών ποσοτήτων πετρελαίου (βιοκαυσίμου) 11.5 λίτρα δηλαδή 245 χλμ. πορείας για το αυτοκίνητό σας, κυρίως κατά τους ζεστούς μήνες και με την απλότητά της μας λύνει τα χέρια στην κίνηση του οχήματός μας ενώ ταυτόχρονα δεν μας αδειάζει την τσέπη !
Θα ακολουθήσει κι άλλη αναλυτικότατη διαδικασία παρασκευής βιοκαυσίμου (μεγαλύτερων ποσοτήτων) κατάλληλη για παρασκευή πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης για όλο το έτος αλλά μελετήστε αρχικά αυτή την διαδικασία για να καταλάβετε την ευκολία της και να εξοικειωθείτε, ώστε τους 6 καλοκαιρινούς μήνες που θα έρθουν να παράγετε το δικό σας καύσιμο πανεύκολα…
Παρακολουθήστε πρώτα το βίντεο για να καταλάβετε την απλούστατη αυτή διαδικασία…Έπειτα διαβάστε τις οδηγίες και τις δοσολογίες προσεκτικά και φτιάξτε 11.5 λίτρα πετρέλαιο/ biodiesel B100 (245 χλμ. πορείας για το αυτοκίνητό σας!) με κόστος 2,40 Ευρώ συνολικά για όλη την ποσότητα των 11,5 λίτρων!!!! 
Το diesel όπως είναι γνωστό στοιχίζει 1,51 Ευρώ ΤΟ ΛΙΤΡΟ οπότε τα 2,40 Ευρώ για τα 11,5 λίτρα είναι αυτονόητα ένα αστείο κόστος !!!

Συνεχίζεται…Πηγή

4 Σχόλια to "Πετρέλαιο από φυτικό τηγανόλαδο!!"

Όλο το τηγανόλαδο της Αθήνας, ίσως φτάσει για μία διαδρομή λεωφορείου Κυψέλη Παγκράτι. Ένα το κρατούμενο.

Το τηγανόλαδο προϋποθέτει ότι έχεις λεφτά για να φάς κάτι που χρειάζεται τηγανόλαδο. Τα τηγανητά ήταν είδος πολυτελείας μέχρι το 1960-65, και εκτός από τα ζωικά λίπη, ήταν την μόδας και η Φυτίνη (που είναι υδρογονωμένα κακής ποιότητα λάδια. Τότε δεν υπήρχε πρόβλημα καρκίνου (από φυτίνη) ή καρδιάς από ζωικά΄λίπη επειδή λόγω φτώχειας ο κόσμος δεν έτρωγε πολλά. Η Ελλάδα σήμερα είναι μάλλον φτωχότερη από αυτήν του 60-65, αλλά δεν το ξέρουμε ακόμα.

Όσο για φωτισμό, μέχρι και το 55-60 υπήρχαν λυχναρια λαδιου στην επαρχία (καντήλια στις πόλεις) όπου έκαιγες ταγκιασμένα λάδια.

Δηλαδή αρχαίε μου μάπα το καρπούζι, πάλι; Κρίμα, αλλά οι φωτό μου φάνηκαν καλές. Με χάλαγε όμως λίγο το οικολογικό της υπόθεσης για το καλό του πλανήτη. Βλέπεις μας έχει κάμει λίγο καχύποπτους πια με τα οικολογικά….

θεωρητικά, δεν είναι «λάθος». Πρακτικά έχει προβλήματα. Πόσο τηγανόλαδο; Αν έχεις πολύ (που λέω δεν θα έχεις λόγω φτώχειας) έχει νόημα να το …καις, αντί να το πετάς στα σκουπίδια. Παλιά, δεν το εκαιγαν λόγω βρώμας, αλλά το έκαναν σαπούνι.

Δηλαδή, δεν βασίζεις ενεργειακή πολιτική σε τηγανόλαδα. Το να καλλιεργείς ελιές για καύσιμα, είναι παλαβό. Το να αποστάζεις ρακί από καλαμπόκι, ή βότκα για καύσιμο, επίσης (θα πεθάνει κόσμος της πείνας). Το να έχεις βακτηριακή ζύμωση ξυλωδών υποπροϊόντων, μόνο στο εργαστήριο.Πετρέλαιο από φύκια που λέει και η Εξον, επίσης …μακριά.

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν αυτοί που μας τα λένε τα πιστέυουν, ή το λένε για να πούμε όλοι «άει σιχτίρ, βάλε ένα πυρηνικό να τελειώνουμε» Πιστεύω ότι υπάρχει τέτοια δόση, αλλά δεν είμαι κατά των πυρηνικών… Και δεν χρειάζεται τόση τλαιπωρία για το τίποτα, γιατί περί αυτού πρόκειται. Και έχει ξαναγίνει 1975-1985, με μηδενικά αποτελέσματα.

Η απλότητα του εφικτού είναι αυτή που με έκανε να το φορτώσω. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει θέμα ποσότητας το οποίο δεν μπόρεσα αρχικά να φανταστώ επειδή δεν υπάρχουν μέτρα σύγκρισης, δηλ. πόση ποσότητα χρησιμοποιημένου λαδιού θα παράξει καύσιμο για 100 χλμ. Το σαπούνι το γνωρίζω και κάπου είχα δεί ανάρτηση για την κατασκευή του. Καλά είναι να είμαστε αυτάρκεις στα πλαίσια της οικιακής οικονομίας αυτές τις ώρες.
Για την ενεργειακή πολιτική το γνωρίζω. Οι εμφανιζόμενες κρίσης σταριού στην Αίγυπτο αλλά και αλλού ωφείλονται στην αύξηση των βιοκαλλιεργειών. Για το λάδι είναι επίσης σίγουρο αφού προκύπτει ότι το από αγνό ελαιόλαδο σαπούνι είναι στην ουσία πυρηνέλαιο αν όχι κάτι χειρότερο.

Για τα πυρηνικά το έχεις ήδη συζητήσει. Εύλογο και κατανοητό όπως το έδινες. Το πρόβλημα για μένα είναι η διαχείριση αποβλήτων και οι σεισμοί. Στην Γαλλία που είχαν, δεν είχαν πρόβλημα με σεισμούς και τα απόβλητά τους τα έστελναν αλλού ενώ τις δοκιμές τους τις έκαναν στην Μουρορόα. Από την άλλη μεριά θυμάμαι υπήρχαν καταχρήσεις από πλευράς του πυρηνικού λόμπυ (στρατιωτικοί μ. α. ) αφού είχα εντρυφήσει και παρακολουθούσα την Κανάρ ανσενέ που έβγαζε ειδικό περιοδικό τεύχος. Αλλά από τότε που τα παρακολουθούσα πέρασαν χρόνια και επειδή τηλεόραση δεν βλέπω και από διάβασμα ίσως δεν διαβάζω μεθοδικά δεν έχω αποκρυσταλλώσει άποψη. Η ιδέα πάντως πίσω από την ανάρτηση ήταν η διαχείριση προς όφελος του καταναλωτή οικιακών απορριμάτων.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 364.191 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

Σφάλμα: Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός του Twitter είναι δημόσιος.
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: