Φιλοπατρία

Δε μπορεί, σκευωρία θάναι…

Posted on: 27 Απριλίου, 2012

  • In: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δε μπορεί, σκευωρία θάναι…

Εμπλοκή της Carrefour – Μαρινόπουλος σε φορολογική απάτη;

Κατηγορίες που εμφανίζουν μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ
Carrefour – Μαρινόπουλος να συμμετέχει σε ένα κύκλωμα εικονικών τιμολογίων περιλαμβάνει πόρισμα του ΣΔΟΕ. Το όνομα της εταιρείας εμπλέκεται σε απάτη τύπου Καρουζέλ, η οποία αφορά συναλλαγές μέσα σε ένα κράτος-μέλος της Ε.Ε. που συνδυάζονται με εικονικές ενδοκοινοτικές συναλλαγές (στις οποίες δεν χρεώνεται ΦΠΑ μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών).

Διάψευση Η Carrefour – Μαρινόπουλος σε ανακοίνωση που εξέδωσε διαψεύδει κατηγορηματικά τις όποιες αιτιάσεις της αποδίδονται και τονίζει ότι ήταν και παραμένει απολύτως σύννομη σε κάθε της συναλλαγή.
Υπογραμμίζει πως μόλις λάβει γνώση των πορισμάτων τους θα προβεί σε αξιολόγησή τους και θα διενεργήσει ό,τι νόμιμο ενδεχομένως απαιτείται.

Όλα εδώ πληρώνονται, λαμόγια!

Εντελώς φυσιολογικά η εταιρεία προσπαθεί να διαχειριστεί την κρίση. Η οποία να σημειώσω δεν πρ’επει νάναι η πρώτη, αλλά τώρα έχουν αγριέψει τα πράμματα.

Συχνά άκουσα, ότι η εταιρεία έχει πολιτική λάθους ρέστων αλλά και διαφορετικών τιμών από το ράφι στο ταμείο. Πριν αναφέρω κάτι που μου συνέβει πριν καιρό παραπέμπω εδώ σε μερικά αποτελέσματα ύστερα από υποτυπώδη έρευνα στο γκούγκλη.

Η προσωπική μου εμπειρία λέει το εξής. Σε αγορά ενός και μοναδικού προϊόντος η διαφορά από το ράφι στο ταμείο πλησίαζε το δεκάρικο. Ζητώ να έρθει ο προϊστάμενος και αντ ‘αυτού έρχεται ο σεκιουριτάς που μου λέει είναι ανθρώπινο λάθος και διάφορες άλλες μ@λ@κίες.

Άκρη δεν βρίσκεται, ο σεκιουριτάς προσπαθεί να βγάλει το φίδι από την τρύπα αλλά δεν μασάω. Πάραυτα τηλεφωνική καταγγελία στο 1520 και στην συνέχεια έγγραφη. Η απάντηση της νομαρχίας αρκετό καιρό μετά, είναι ότι δεν διαπίστωσε τίποτα παράνομο. Εντελώς φυσιολογικό.

Στο τηλέφωνο ο γυφτοπασόκος της γειτονιάς μας (το ύφος του λαμόγιου με προϊδεάζει), υπάλληλος της νομαρχίας που πήγε για έλεγχο και τα βρήκε όλα φυσιολογικά ύστερα από ένα μήνα περίπου. Στην ερώτηση, ενώ η καταγγελία απαιτούσε αυθημερόν έλεγχο, μου έλεγε κάτι παπαριές για να καλύψει τον πισινό του και πήρα ανάποδες. Δυστυχώς σ’αυτόν και τους ομοίους του, τους έχει δώσει ασυλία η διαπλοκή και το κράτος του ΠΑΣΟΚ.

Στην επόμενη έγγραφη καταγγελία μου, βέβαια, επειδή δεν περιορίστηκα στους υπαλληλάκους που βγαίνουν μπροστά για να κάνουν ανάχωμα ώστε από πίσω, να γίνεται συμφωνία κυρίων με το αζημίωτο, στην πλάτη του πολίτη, στην νομαρχία θίχτηκαν και είπαν όποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα (προσπαθώ να θυμηθώ ποιός το πρωτοείπε ;-)).

Ωστόσο ο διαχειριστής της καταγγελίας μου, άτομο με τιμή, στα ανώτερα κλιμάκια, απήτησε να γίνει ο έλεγχος κανονικά και το αποτέλεσμα ήταν ότι κλήθηκα στο ανακριτικό γραφείο για να επιβεβαιώσω ότι είχα καταγγείλει εγγράφως, πράγματα που επιβεβαιώθηκαν από την αυτοψία της υπηρεσίας, και κατέληξε σε δίκη με όλα τα σχετικά.

Ελπίζω να γίνει το ίδιο και τώρα καί όσοι έχουν πάθει κάζους από την εν λόγω αλυσίδα να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Άλλωστε τα στοιχεία του ΣΔΟΕ ακολουθούν.
Διεύθυνση Πειραιώς 207 & Αλκίφρονος 92, 11853 Αθήνα

Τηλέφωνο 210.33.75.276  210.34.27.367 210.34.24.390
Fax 2106980529
Email info[παπακι]sdoe.gr , kataggelies[παπακι]sdoe.gr

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 360.636 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 1 year ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 1 year agodrop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: