Φιλοπατρία

Ναζιστικός χαιρετισμός;

Posted on: 3 Μαΐου, 2012

Είναι ναζιστής ο Αντερς Μπρέιβικ;

Είτε από βιασύνη, είτε από άγνοια (;), είτε ηθελημένα τα εγχώρια media και ένα μεγάλο κομμάτι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου έτρεξε να ενημερώσει το κοινό ότι ο Anders Behring Breivik, που σκόρπισε τον θάνατο σε 77 ανθρώπους τον Ιούλιο του 2011, όταν εμφανίστηκε στην αίθουσα του Δικαστηρίου, έκανε «ναζιστικό χαιρετισμό».

Είναι άραγε αθώα αυτή η βιασύνη ή άγνοια να χαρακτηριστεί ο «μακελάρης της Νορβηγίας» «ναζιστής» και «φασίστας», ή αποβλέπει στο να γίνουν οι ανάλογες νουθεσίες στο κοινό (περί «αυγού του φιδιού» και «φασιστικής απειλής») και να δημιουργηθούν οι κατάλληλοι συνειρμοί; Όπου όποιος αντιτίθεται στην πολυπολιτισμικότητα είναι ένας «ναζιστής» (και εν δυνάμει «μακελάρης»;).

Ο μέσος άνθρωπος με την στοιχειώδη γνώση και μνήμη ξέρει το ποιος ακριβώς είναι ο ναζιστικός και νεοναζιστικός χαιρετισμός. Και δεν είναι αυτός που έκανε ο Μπρέιβικ.

Στο εξωτερικό όμως δεν ήταν τόσο «βιαστικοί» ή «αδαείς» και έσπευσαν να γράψουν ότι ο χαιρετισμός του Μπρέιβικ ήταν των Ναϊτών Ιπποτών. Ύστερα από μια γρήγορη σχετική έρευνα στο Google, εκτός από την παρακάτω φωτογραφία, δεν βρήκα να προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος χαιρετισμός ήταν κοινός στους Ναΐτες Ιππότες. Προφανώς, να ήταν (άλλη) μια εφεύρεση του Μπρέιβικ .

Όσο αφορά την «βιασύνη» των εγχώριων media, να τον βαφτίσουν «ναζιστικό», είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και το φιλο-πολυπολιτισμικό BBC, όχι μόνο δεν έγραψε περί ναζιστικού χαιρετισμού, αλλά έκανε σχετικό δημοσίευμα για το τι σημαίνει η υψωμένη γροθιά γενικότερα, ως σύμβολο. Στο άρθρο του μάλιστα, παραθέτει πρόσωπα και κινήματα της ιστορίας που είχαν υιοθετήσει την υψωμένη γροθιά ως σύμβολο και δεν είχαν καμία σχέση με ναζισμό και φασισμό. Το αντίθετο μάλιστα.

Ενδεικτικά, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες: οι μαύροι Αμερικάνοι αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1968, (που αποτελεί τον χαιρετισμό των Μαύρων Πανθήρων, πρώτη φωτογραφία), ο Κάρλος το Τσακάλι, ο Νέσλον Μαντέλα, ο Ούγκο Τσάβες, o Michael Jackson(!), ο Ομπάμα, το φεμινιστικό κίνημα, το αντι-φασιστικό Λαϊκό Μέτωπο στον ισπανικό εμφύλιο πόλεμο, κομμουνιστές σε διάφορες χώρες, όπως π.χ. στην Πορτογαλία (προτελευταία φώτο), αντι-χιτλερικές συγκεντρώσεις στην προπολεμική Γερμανία(τελευταία φώτο) κλπ –

ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Έναν παρόμοιο χαιρετισμό έχει υιοθετήσει ακόμα και η εξτρεμιστική εβραϊκή οργάνωση Jewish Defence League, όπου μάλιστα, στην διεύθυνση αυτή φαίνεται να υπερασπίζεται τον Μπρέιβικ από τις «επιθέσεις ψεύδους της Αριστεράς»!

Θα προσέθετα και τον χαιρετισμό των PowerRangers!

Τελικά, ήταν αυτός ένας ναζιστικός χαιρετισμός; Είναι ναζιστής ο «μακελάρης της Νορβηγίας»;

(Τον Μπρέιβικ τον είχαν βαφτίσει και «χριστιανό φονταμενταλιστή». Διάβασε σχετικό άρθρο: Ήταν ο Breivik «χριστιανός φονταμενταλιστής»;)

Ο Μπρέιβικ ισχυρίζεται ότι ανήκει στο «διεθνές χριστιανικό στρατιωτικό τάγμα», το οποίο ονομάζει ‘PauperescommilitonesChristiTempliqueSolomonici’ (PCCTS, KnightsTemplar).

Ο ίδιος ο Μπρέιβικ στο μανιφέστο του ‘2083 EuropeanDeclarationofIndependence(2083 Ευρωπαϊκή Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας), στο Βιβλίο 3: CommunicationandLogistics: 3.69 Backgroundinformationsymbolismofinsignia: Στρατιωτικός χαιρετισμός των PCCTS, Ναϊτών Ιπποτών, γράφει:

«Ο στρατιωτικός χαιρετισμός των PCCTS, Ναϊτών Ιπποτών είναι ο χαιρετισμός της σφιγμένης γροθιάς. Ο χαιρετισμός της υπερυψωμένης γροθιάς γίνεται με την ύψωση του δεξιού χεριού με σφιγμένη γροθιά (κατά προτίμηση με ένα λευκό γάντι). Η γροθιά συμβολίζει τη δύναμη, την τιμή και την περιφρόνηση κατά των μαρξιστικών τυράννων της Ευρώπης, ενώ το λευκό γάντι συμβολίζει την αγνότητα, το καθήκον, το δέσιμο και το μαρτύριο. Χρησιμοποιώντας το δεξί χέρι συμβολίζει την παράδοση της «Δεξιάς Αντίστασης». Ο στρατιωτικός χαιρετισμός μας δεν έχει τίποτα να κάνει με το χαιρετισμό της λεγόμενης «Λευκής Δύναμης» (“whitepower”),ή το «Ρωμαϊκό χαιρετισμό» (SalutoRomano), όπου η παλάμη κοιτάει κάτω με τα δάχτυλα ενωμένα, συχνά γνωστός ως Χιτλερικός χαιρετισμός που χρησιμοποιείται από τους Εθνικοσοσιαλιστές».

Ο δικηγόρος του Breivikχαρακτήρισε τον χαιρετισμό σαν μια «ένα είδους εξτρεμιστικού δεξιού χαιρετισμού» μπροστά στα media, τους επιζώντες και στους συγγενείς των θυμάτων.

Στο blog της βρετανικής φιλοεβραϊκής οργάνωσης ‘The CST – ProtectingtheJewishCommunity’(‘Προστατεύοντας την Ισραηλιτική Κοινότητα’), είναι εμφανής μια ανακούφιση, που ο Νορβηγός δολοφόνος θα μπορούσε να ομαδοποιηθεί με τους νεο-ναζί: «Στο παρελθόν, οι περισσότερες προσπάθειες από νεοναζί ή άλλους οπαδούς της ακροδεξιάς ιδεολογίας να διαπράξουν τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν αποτύχει, για υλικοτεχνικούς λόγους, αλλά υπάρχουν αρκετά παραδείγματα που πέτυχαν…»

Όμως, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Nottingham, Δρ Matthew Goodwin, συγγραφέας του ‘NewBritishFascism’ (‘Ο Νέος Βρετανικός Φασισμός’), γράφει στην Guardian ότι «Οι πηγές των ιδεολογικών επιρροών του Breivik έχουν αρχίσει να γίνονται σαφείς. Ήταν μακριά από αυτό που θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε ένα παραδοσιακό εξτρεμιστή ακροδεξιό. Ενώ ήταν βαθιά ανήσυχος για τις επιπτώσεις της μετανάστευσης, την πολυπολιτισμικότητα, το Ισλάμ και την αύξηση των ξεχωριστών μουσουλμανικών κοινοτήτων, απέρριπτε επίσης τις νεο-ναζιστικές ιδέες και τις ιδέες περί φυλετικής ανωτερότητας και τα κόμματα που ενστερνίζονται αυτές τις ιδέες, όπως για παράδειγμα το Βρετανικό Εθνικό Κόμμα (BNP)…»

Η στολή

Είναι γνωστή η στολή του Μπρέιβικ, η λεγόμενη στολή των «Ναϊτών Ιπποτών», που βρίσκονται ανακατεμένα στρατιωτικά μετάλλια και σιρίτια (τα οποία βέβαια από μόνος του τα έβαλε) με μασονικά σύμβολα. Μια ανάλυση της στολής και όλων των συμβόλων μπορείτε να δείτε εδώ.

Ανάμεσα στα άλλα παράσημα και σύμβολα, υπάρχει και το παρακάτω σήμα στο βραχίονα της στολής. Θεωρείται ως ο «Σταυρός των Μαρτύρων» με το λευκό κρανίο στο αριστερό του χέρι και είναι ένα έμβλημα σχεδιασμένο από τον ίδιο τον AndersBreivik. Στο μέτωπο είναι τα σύμβολα του κομμουνισμού, του Ισλάμ και του ναζισμού. Είναι ξεκάθαρο ότι αφορούν του τρεις εχθρούς του Breivik. Στο μανιφέστο του, ο ίδιος το εξηγεί ως εξής: «Το σήμα του Ιππότη Justiciar απεικονίζει τον πατριωτικό αγώνα / την αντίθεσή μας ενάντια σε όλες τις τρεις βασικές ιδεολογίες μίσους της εποχής μας: το Ισλάμ, την Πολυπολιτισμικότητα (Κομμουνισμός) και το Ναζισμό».

«Ο Μέγας Σατανάς»

Αν και υπήρξαν έντυπα, όπως η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας του MurdochTheSun’, που ανέφεραν κατά κόρον τον Breivik ως «ναζιστή», για τον ίδιο το Μπρέιβικ, ο Χίτλερ ήταν «ο μεγάλο Σατανάς». Από το βιβλίο του πάλι διαβάζουμε, στο κεφάλαιο, υπό τον τίτλο της «Ο Μέγας Σατανάς, η σέκτα του και οι Εβραίοι» (ThegreatSatan, hiscultandtheJews):

«Κάθε φορά που κάποιος με ρωτά εάν είμαι εθνικοσοσιαλιστής αισθάνομαι βαθύτατα προσβεβλημένος. Αν υπάρχει ένα ιστορικό πρόσωπο και Γερμανός ηγέτης του παρελθόντος που μισώ είναι ο Αδόλφος Χίτλερ. Αν μπορούσαν να ταξιδέψω με μια χρόνο-μηχανή στο Βερολίνο το 1933, θα ήμουν το πρώτο άτομο που θα πήγαινα με σκοπό να τον σκοτώσω. Γιατί; … Ο Χίτλερ είχε τις στρατιωτικές δυνατότητες για να απελευθερώσει την Ιερουσαλήμ και τις κοντινές επαρχίες από την ισλαμική κατοχή. Θα μπορούσε εύκολα να επεξεργαστεί μια συμφωνία με το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία να απελευθερώσει τα αρχαία ιουδαϊκά χριστιανικά εδάφη με σκοπό να δώσει στους Εβραίους πίσω τη γη των προγόνων τους. Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία θα μπορούσαν ίσως ακόμη και να συμβάλουν σε μια τέτοια εκστρατεία, σε μια προσπάθεια να στηρίξουν την ευρωπαϊκή συμφιλίωση. Η απέλαση των Εβραίων από τη Γερμανία δεν θα είναι δημοφιλής, αλλά τελικά, ο Εβραϊκός λαός θα θεωρήσει τον Χίτλερ ως ήρωα επειδή επέστρεψαν οι Άγιοι Τόποι σε αυτόν … Φάνηκε η πλειοψηφία των Γερμανών και των Εβραίων της Ευρώπης άπιστοι / προδοτικοί; Ναι, τουλάχιστον οι λεγόμενοι φιλελεύθεροι Εβραίοι, παρόμοιοι με τους σημερινούς φιλελεύθερους Εβραίους που αντιτίθενται στον εθνικισμό / Σιωνισμό και υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα.

Οι Εβραίοι που υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα σήμερα είναι τόσο μεγάλη απειλή για το Ισραήλ και το Σιωνισμό (Ισραηλιτικό εθνικισμό), όπως και σε μας. Ας πολεμήσουμε μαζί με το Ισραήλ, με τους Σιωνιστές αδελφούς μας ενάντια σε κάθε αντι-Σιωνιστή, εναντίον όλων των πολιτιστικών μαρξιστών της πολυπολιτισμικότητας. Οι Συντηρητικοί Εβραίοι ήταν πιστοί στην Ευρώπη και θα έπρεπε να είχαν ανταμειφθεί. Αντ’ αυτού, (ο Χίτλερ) τους έβαλε στόχο όλους … Έτσι, είναι οι σημερινοί Εβραίοι στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ άπιστοι / προδοτικοί; Οι Εβραίοι που υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα (που ζητούν την αποξήλωση του έθνους) είναι, ενώ οι συντηρητικοί Εβραίοι δεν είναι. Σχεδόν το 75% των Εβραίων σε Ευρώπη και ΗΠΑ υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα, ενώ περίπου. Το 50% των Εβραίων στο Ισραήλ κάνουν το ίδιο. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι θα πρέπει να αγκαλιάσουμε τους υπόλοιπους πιστούς Εβραίους σαν αδέλφια αντί να επαναλαμβάνουμε το λάθος του NSDAP. Κάθε φορά που συζητώ το θέμα της Μέσης Ανατολής με έναν εθνικοσοσιαλιστή μου παρουσιάζει τα αντι-ισραηλινά και φιλο-παλαιστινιακά επιχείρημα. Πάντα φαίνεται να αγνοούν το γεγονός ότι η προπαγάνδα τους βλάπτει τους εθνικιστές στο Ισραήλ (που θέλουν να απελάσουν τους μουσουλμάνους από το Ισραήλ) και ότι στην πραγματικότητα βοηθούν τους Ισραηλινούς πολιτιστικούς μαρξιστές της πολυπολιτισμικότητας με την επιχειρηματολογία τους … Ποτέ μην στοχεύετε σε έναν Εβραίο επειδή είναι Εβραίος , αλλά γιατί ανήκει στην κατηγορία Α ή Β ως προδότης. Και μην ξεχνάτε ότι το μεγαλύτερο μέρος της κατηγορίας Α και Β που είναι προδότες είναι χριστιανοί Ευρωπαίοι. Το 90% της κατηγορίας Α και Β που είναι προδότες στη δική μου χώρα, τη Νορβηγία, είναι σκανδιναβοί χριστιανοί προδότες κατηγορίας Α και Β».

Στην φωτογραφία : πανό κατά του Ισραήλ στην κατασκήνωση της νεολαίας του Εργατικού Κόμματος Νορβηγία, στο νησί Utoyia, στην οποία επιτέθηκε ο Μπρέιβικ. Είναι η στιγμή που την κατασκήνωση επισκέπτεται ο Νορβηγός Υπουργός Εξωτερικών Jonas Gahr Støreν.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: ΕΔΩ και ΕΔΩ

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 364.191 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

Σφάλμα: Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός του Twitter είναι δημόσιος.
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: