Φιλοπατρία

Ρένα Δούρου – πάει μ’όλα (κόκα-κόλα)

Posted on: 11 Ιουλίου, 2012

Ο Βαρβιτσιώτης μόνο την τσέπη του [σκέφτεται;]

Η απόλυτη ξεφτίλα για τον Γιάννη Βαρβιτσιώτη είναι αυτό που διάβασα στο ΒΗΜΑ:
Έκλεισε ο εκδοτικός οίκος «Το Πέρασμα»

Η εκδοτική πρωτοβουλία «Το Πέρασμα» ανακοίνωσε σήμερα ότι τερματίζει τη δραστηριότητά της. Οι λόγοι που επικαλείται είναι οικονομικοί. Η εκδοτική πρωτοβουλία «Το Πέρασμα» ξεκίνησε τη διαδρομή της το 2008 και εξέδωσε 11 τίτλους. Δείτε ποιοι συμμετείχαν:

Στην εκδοτική πρωτοβουλία «Το Πέρασμα» συμμετείχαν οι: Θωμάς Βαρβιτσιώτης, Λευτέρης Κουσούλης, Νότης Μπερνίτσας, Αντώνης Παπαγιαννίδης. Το συντονισμό και την επιμέλεια των εκδόσεων είχε η Ρένα Δούρου.

Ο άνθρωπος που μέχρι και τα τελειώματά του στη ΝΔ ήξερε να βάζει εμπόδια και να αποκλείει ανθρώπους (το 2009 αν και δεν θα ξαναήταν υποψήφιος έβαλε βέτο στον Καραμανλή να μην είναι πάλι υποψήφια ευρωβουλευτής γυναίκα ηρωίδα με 8 παιδιά της οποίας την προηγούμενη 5ετία στην Ευρωβουλή της είχε κάνει το βίο αβίωτο…) δεν μπόρεσε να διδάξει στο γιό του ότι το νόμιμο δεν είναι και ηθικό…

Δεν μπορείς ρε φίλε να κάνεις δουλειές με τη Δούρου όταν ο πατέρας σου και ο αδερφός σου είναι βουλευτές της ΝΔ
Μην κοιτάτε μόνο την τσέπη σας ρε γελοίοι…υπάρχει και ένας ηθικός φραγμός! Και να ήσασταν φτωχαδάκια να το καταλάβουμε, αλλά πόσα ακόμα θέλετε να μαζέψετε;
Βέβαια δεν φταίνε αυτοί, αλλά οι τωρινοί στη ΝΔ που σίγουρα θα ξαναδώσουν δουλίτσα στον Θωμά…

Ανώνυμος είπε…

Τότε που ο “Ε.Τύπος” της κ. Αγγελοπούλου έδινε στον Α. Τσίπρα 17%-18% και προωθούσε τον “Τρίτο Πόλο” _________________________

Όπως διαβάζουμε στο Βήμα η εκδοτική πρωτοβουλία «Το Πέρασμα» ανακοίνωσε πρόσφατα ότι τερματίζει τη δραστηριότητά της. Οι λόγοι που επικαλείται είναι οικονομικοί. Ξεκίνησε τη διαδρομή της το 2008 και εξέδωσε 11 τίτλους.

Δείτε όμως ποιοί συμμετείχαν στην εν λόγω εκδοτική πρωτοβουλία: Θωμάς Βαρβιτσιώτης, Λευτέρης Κουσούλης, Νότης Μπερνίτσας, Αντώνης Παπαγιαννίδης. Το συντονισμό και την επιμέλεια των εκδόσεων είχε η Ρένα Δούρου******

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

-Η Ρένα Δούρου είναι …η γνωστή Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ

-Ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης είναι της γνωστής οικογένειας της ΝΔ, ιδρυτής της εταιρείας επικοινωνίας V+O

-Ο Λευτέρης Κουσούλης είναι υπεύθυνος της εταιρίας “Λέγειν & Πράττειν” και υπήρξε κορυφαίος συνεργάτης της Γιάννας Αγγελοπούλου όταν ήταν ιδιοκτήτρια του “Ελεύθερου Τύπου”

-Ο Αντώνης Παπαγιαννίδης υπήρξε διευθυντής του Ελεύθερου Τύπου, πριν η Γιάννα Αγγελοπούλου τον αντικαταστήσει με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο.

-Ο Παναγιώτης Μπερνίτσας είναι επικεφαλής ενός από τα μεγάλα δικηγορικά γραφεία της Αθήνας και δικηγόρος της Γιάννας Αγγελοπούλου. Όλως τυχαίως επί των ημερών της κ. Αγγελοπούλου οι δημοσκοπήσεις στον Ελεύθερο Τύπο ανέβαζαν τον Τσίπρα στο 17%-18%. Και προφανώς τα ανωτέρω είναι εντελώς άσχετα με αυτά που γράφαμε τις προηγούμενες ημέρες για τον ΣΥΡΙΖΑ, την… κ. Γιάννα και την αμερικανική εταιρεία εκλογικών προωθήσεων Teneo.

Εντελώς συμπτωματικά θυμίζουμε επίσης τις προσπάθειες της κ. Αγγελοπούλου μέσω του Ελεύθερου Τύπου για την συγκρότηση του “Τρίτου Πόλου”. Φήμες άλλωστε εκείνης της εποχής έφεραν την κ. Αγγελοπούλου να συνεργάζεται για την στήριξη νέου κόμματος με τον κ. Βγενόπουλο αλλά και τον κ. Αλαφούζο.

Διαβάστε για παράδειγμα τι γράφαμε τον Μάϊο του 2008 για τις «διαψευσθείσες και από τον κ. Βγενόπουλο φήμες ότι ετοιμάζεται νέο κόμμα με την υποστήριξη και του ίδιου και της εκδοτικής οικογένειας του Π. Φαλήρου και της γνωστής πλούσιας κυρίας.

Στην προηγούμενη ανάρτηση για τις δημοσκοπήσεις και πολιτικά μαγειρέματα είδαμε πως ο ΣΚΑΙ από την μια ποντάρει στην ανεπάρκεια των δυο μεγάλων κομμάτων και από την άλλη παίζει ακόμα με τη ΝΔ (σε βάρος του ΠΑΣΟΚ) επειδή όπως και ο μακαρίτης ο Μποδοσάκης όλοι οι επιχειρηματίες είναι με το γκουβέρνο…”Αυτά γράφαμε τότε.

Και την Κυριακή που μας πέρασε η “Καθημερινή” του κ. Αλαφούζου άφησε τους πρώτους υπαινιγμούς για τις σχέσεις της κ. Αγγελοπούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ. Φτιάχνεις μετά σενάρια, ή δεν φτιάχνεις;απο το..Ε Μ Π Ρ Ο Σ… για Ανάπτυξη! Προτάσεις και Κριτική για την Οικονομία, την Πολιτική, την Κοινωνία & την Ανάπτυξη!

11 Ιουλίου 2012 2:25 μ.μ. …

Ανώνυμος είπε…

Ο Ι.Βαρβιτσιώτης επεχείρησε κατ΄επανάληψιν να αναδείξη τον δευτερὀτοκο υιό σε βουλευτή Λακωνίας. Ο Θωμάς με την επιχείρηση συμβούλων επικοινωνίας V & O είχε δουλειές και με τη Ν.Δ.

Κρίμα που δεν ζει ο εξάδελφος του Θωμάς Λαναράς για να χρεωκοπήσουν καμμιά ?? κλωστοϋφαντουργεία ακόμη. Έχει βεβαίως τον εξάδελφο Σπύρο Καπράλο, πρὠην πρὀεδρο του Χρηματιστηρίου,αλλά και τα ξαδέλφια από τις οικογένειες Εφραίμογλου και Λαμπροπούλου (των πολυκαταστημάτων). Η Δούρου μετα τα «μεταπτυχιακά» σε σχολή πρακτόρων στην Τουρκία υπήρξε χρήσιμη σύμβουλος…
11 Ιουλίου 2012 3:40 μ.μ.

Αυτοί δυστυχώς μας κυβερνάνε. Τι σεμνά και ταπεινά έλεγε ο άλλος; Διακομματική διαπλεκόμενη δημοκρατία έπρεπε να λέγεται το πολίτευμα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 362.369 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: