Φιλοπατρία

Κάποια μύγα τους τσίμπησε όλους ξαφνικά, ή μην είναι το «αόρατο» χέρι των αγορών;

Posted on: 15 Ιουλίου, 2012

Ο κ. Μούιζνιεκς χαρακτηρίζει μοναδική στην Ευρώπη τη Χρυσή Αυγή.

Και εξηγεί: «Κατά μία έννοια ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια των ακροδεξιών κομμάτων, αλλά κατά μία άλλη αποτελεί κάτι καινούργιο. Δεν υπάρχουν άλλοι βουλευτές στην Ευρώπη που να χαιρετούν ναζιστικά. Η Χρυσή Αυγή έχει ομοιότητες με άλλα κόμματα, αλλά είναι πιο εξτρεμιστική και ναζιστική στις απόψεις της απ’ οποιοδήποτε άλλο κόμμα στην Ευρώπη».

Επειδή ξανά υπάρχουν κάποιες συμπρτώσεις που κοντεύουν να μου βγάλουν το μάτι ερωτώ τον κ. Μούιζνιεκς και θα του το μεταφέρω και στην γλώσσα που καταλαβαίνει: Στοιχεία εκτός από αόριστες και κατασκευασμένες πληροφορίες έχετε; Εμείς αντίθετα, έχουμε λεπτομερή  στοιχεία για τις δολοφονίες Ελλήνων από αλλοδαπούς που βρίσκονται παράνομα στην επικράτεια και τους υποστηρίζουν επιδοτούμενες από την Ελλάδα ΜΚΟ ομοϊδεάτες του Κλίντον, παρακρατικοί, και επίσημα αριστερά κόμματα. Γιατί αν δεν προσκομίσετε λεπτομερή στοιχεία δεν θα είστε καν απλός συκοφάντης αλλά σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Η Χρυσή Αυγή και η νομιμότητα ίδρυσής της

Και συνεχίζει χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι η ελευθερία ίδρυσης και λειτουργίας ενός κόμματος δεν είναι απεριόριστη.

Η ελληνική νομοθεσία δεν προβλέπει με σαφήνεια την πιθανότητα απαγόρευσης ενός κόμματος. Αλλά το άρθρο 29 παράγραφος 1 του ελληνικού Συντάγματος αναφέρει ότι οι Έλληνες που έχουν το εκλογικό δικαίωμα μπορούν ελεύθερα να ιδρύουν και να συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα, που η οργάνωση και η δράση τους οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος». Με άλλα λόγια, εγείρεται το ερώτημα: «Εξυπηρετεί η Χρυσή Αυγή την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος;».

Πηγή
Εσείς είστε ένας αλλοδαπός. Με ποιο δικαίωμα έρχεστε στην χώρα μας να ερμηνεύσετε το Σύνταγμά μας; Σας το ζήτησε κάποιος και ποιος είναι αυτός; Και υποθέτοντας ότι έστω έχετε το δικαίωμα να πείτε την γνώμη σας απαντήστε στην επόμενη ερώτηση:

όταν αποδεδειγμένα αριστερά κόμματα του κοινοβουλίου (δεν ασχολούμαι με γκρουπούσκουλα πρακτόρων όπως ΑΝΤΑΡCIA κλπ.) έχουν τοποθετηθεί ότι δεν δέχονται το Σύνταγμα ή το δημοκρατικό πολίτευμα (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ) ή επανειλημμένα με τις πράξεις τους έχουν παραβιάσει την νομιμότητα τότε γιατί δεν είπατε τίποτα; Τότε δεν θιγόταν η νομιμότητα;

Εκτός και αν είστε κομμουνιστής. Αλλά αν είστε τότε θα πρέπει να σωπαίνετε αφού αποδεδειγμένα ο κομμουνισμός ήταν όργανο χειραγώγησης των μαζών χρηματοδοτούμενος από  τους τραπεζίτες της Γουώλ στρητ υποσχόμενος ελευθερία και πλούτο για το λαό ενώ με σαφή στοιχεία αποδεικνύεται ότι  δολοφόνησε αναίτια εκατομμύρια ανθρώπων. Κάτι ανάλογο με αυτό που «οι αγορές» κάνουν σήμερα πρώτα και κύρια στην Ελλάδα.

Ποιοι και γιατί φοβούνται την Χρυσή Αυγή;

Αυτή η ξαφνική πρεμούρα των ξένων ΜΜΕ και των ντόπιων βαστάζων την στιγμή που η τριμερής κυβέρνηση που μας έφερε στο χείλος της αβύσσου συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο που ξεκίνησε το 2009 ο ΓΑΠ και στην συνέχεια στήριξε ο Σα(χλα)μαράς και ο πρώτος κωλοτούμπας δεν προμηνύει τίποτε καλό. Χωρίς να ανήκω στην Χρυσή Αυγή οφείλω να πω το αυτονόητο.

5 Σχόλια to "Κάποια μύγα τους τσίμπησε όλους ξαφνικά, ή μην είναι το «αόρατο» χέρι των αγορών;"

[…] “Οικονομική ένωση σημαίνει εκχώρηση κυριαρχίας” και Μούιζνιεκς για τη Χρυσή Αυγή. Σχετικά δε με την δράση των ένστολων οργάνων και το […]

Μεγάλη πρεμούρα.

Να δούμε θα προχωρήσουν; Εγώ περιμένω τα πάντα από τα εβρωπαλιόσκυλα…

Το κόβω πολύ περίεργο. Ήταν και η Κορριέρε. Γενικά οι Ιταλοί είναι οι τελευταίοι γιατί σε θέματα λάθρο δεν μασάνε. Αν έχεις παρακολουθήσει τι γίνεται κάθε φορά που υπάρχει επεισόδιο με λάθρο στην Ιταλία θα καταλάβεις. Υπάρχει μια κλιμάκωση των επιθέσεων και όπως καταλαβαίνεις είναι για τρομοκράτηση μιας και ταυτόχρονα μας παίρνουν μέτρα με τα μνημόνια. Ο Σαχλαμαράς έκανε πίσω σε όλα. Οι αβανταδόροι του δίνουν τα ρέστα ξέρεις τι λέω…

To είδα αυτό που έστειλες. Θα το κοιτάξω σήμερα.
Καλή εβδομάδα.

Ευχαριστώ. Επίσης καλή βδομάδα. Αγγλικά Γαλλικά Ιταλικά Γερμανικά και ίσως κάτι άλλο έχω κατά νου.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 358.439 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 11 months ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 11 months ago

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: