Φιλοπατρία

Κάτι τέτοιο είχα ακούσει και το 2003

Posted on: 20 Ιουλίου, 2012

Ισραήλ: «Τα χημικά της Συρίας οδεύουν στην Hezbollah»
19-07-2012 20:04:09

Τους φόβους του ότι τα χημικά και βαλλιστικά όπλα της Συρίας μπορεί να καταλήξουν στα χέρια της Hezbollah εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας της χώρας Ehud Barak. Οι δηλώσεις του ισραηλινού υπουργού έγιναν κατά την διάρκεια τα περιοδείας στα σύνορα με την Συρία στα υψώματα του Golan.

Όπως δήλωσε ο Ehud Barak οι ειδικοί αναλυτές στο Ισραήλ ανησυχούν μήπως η λιβανέζικη οργάνωση καταφέρει να μεταφέρουν τα χημικά όπλα της Συρίας όπως Sarin και αέριο μουστάρδας στο Λίβανο.

Επιπλέον οι Ισραηλινοί ανησυχούν για το ενδεχόμενο οι διεθνείς τρομοκράτες που έχουν εισέρθει στην Συρία όπως η al-Qaida και άλλοι φανατικοί ισλαμιστές θα μπορούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στα χημικά και βαλλιστικά όπλα του Assad.

Τους φόβους των Ισραηλινών ενίσχυσαν και οι δηλώσεις του ηγέτη της Hezbollah Hassan Nasrallah ο οποίος ανακοίνωσε την ενίσχυση του οπλοστασίου της οργάνωσης του καθώς και των Παλαιστίνιων της Γάζας με συριακά όπλα. Όλες αυτές τις πληροφορίες και τις ανησυχίες της κυβέρνησης του, τους μεταβίβασε στην αμερικανική πλευρά και πιο συγκεκριμένα στον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ ο Ehud Barak.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το 2003 όπως θα θυμάστε έγινε η εισβολή στο Ιράκ από την συμμαχία των προθύμων χωρίς έγκριση του ΟΗΕ και κατ’ επιταγήν του Ισραήλ λόγω των ΟΜΚ.

Τα εν λόγω όπλα 9 χρόνια μετά εξακολουθούν να είναι αόρατα, με άλλα λόγια η εισβολή έγινε με πλαστά στοιχεία. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να σχολιάσω τον Σαντάμ Χουσεϊν. Και αυτός πράκτορας των Αμερικάνων υπήρξε.

Επειδή όμως η καταστροφή του Ιράκ που υπήρξε και αιτία δημιουργίας προσφύγων (πραγματικών και όχι όπως αυτών των Μαγκρεμπίνων ληστοπειρατών που έχουν γίνει «Έλληνες πολίτες» πλέον) έγινε κατόπιν αιτήματος του Ισραήλ το οποίο διαδοχικά κατέστρεφε τον ένα μετά τον άλλο πιθανό της αντίπαλο και ενδεχόμενο υποστηρικτή των Παλαιστινίων.

Η καταστροφή και στην ουσία θρησκευτική διαίρεση του Ιράκ έγινε ύστερα από μια δεκαετία απρόκλητων επιθέσεων, χρήση απεμπλουτισμένου ουρανίου, και στην κυριολεξία απάνθρωπων περιοριστικών μέτρων για την χώρα και τους κατοίκους πάλι από Εβραίους με αμερικανική κουκούλα όπως η μέντορας του ΓΑΠ Ολμπράϊτ και φυσικά όλη η νεοσυντηρητική κλίκα της αυλής Κλίντον (Περλ, Γουλφοβιτς κλπ).

Και τότε λοιπόν το κράτος των απανταχού Εβραίων γνωστό και ως Ισραήλ έβαλε αξιωματούχους του να δηλώσουν ότι ο Σαντάμ Χουσεϊν μετακίνησε τα ΟΜΚ στην Συρία.

Ο λόγος ήταν φυσικά προφανής αφού οι Ισραηλινοί πίεζαν για να κάνουν αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά. Να εξουδετερώσουν ένα αντίπαλο δι’ αντιπροσώπων. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και το ίδιο τροπάριο συνεχίζεται.

Από την άλλη αν υποθέσουμε ότι είναι αλήθεια καλά θα κάνουν και οι Παλαιστίνιοι να οπλιστούν απέναντι στον Γολιάθ για να λύσουν τις διαφορές τους.

Επειδή όλα αυτά τα χρόνια η διεθνής κοινότητα τους επιτρέπει να πολεμάνε μόνο με πέτρες άντε και καμμιά απόπειρα αυτοκτονίας.

Και μια άσχετη αλλά για να καταδείξει την ηθική κατάπτωση των Ισραηλινών εισβολέων και τους τρόπους που μάχονται.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 362.454 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

RSS allenaki
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: