Φιλοπατρία

Σοσιαληστή Ολάντ δεν θέλατε; Γευτήτε τα!

Posted on: 23 Ιουλίου, 2012


Όλα αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν.

Ο Ολάντ πιστός στην μασονική στοά του που υποδαύλιζε ένα θέμα εδώ και πολλά  χρόνια στην Γαλλία κάθε λίγο και λιγάκι χρησιμοποιώντας πάντα κάποιους Εβραίους και μάλιστα άτομα των οποίων τα κίνητρα μόνο ευγενή δεν μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Το γεγονός ότι υπήρξαν άτομα που συγκεντρώθηκαν για να απελαθούν και ήταν έργο της κυβέρνησης Βισύ δεν το αμφισβητεί κανείς.

Η Γαλλία στο κομμάτι της που ήταν υπό Γερμανική κατοχή λόγων συνθηκολόγησης με τους Γερμανούς ώφειλε να τηρήσεις τις κρατικές συμφωνίες. Δεν συζητιέται ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο Γάλλος Πρόεδρος Μιττερράν ήταν ανώτερος κρατικός υπάλληλος στην κυβέρνηση του Βισύ. Να είναι το γεγονός ότι η γυναίκα του Ντανιέλ που ήταν Εβραία τον προφύλασσε; 

Μια άλλη άγνωστη πτυχή που δεν πολυσυμφέρει να ακούγεται, είναι ότι από την κατεχόμενη Γαλλία (η υπόλοιπη ονομαζόταν Ελεύθερη) οι νέοι ώφειλαν αντί στρατιωτικής υπηρεσίας να εργάζονται στα εργοστάσια της Γερμανίας. Εκείνη την εποχή βρίσκουμε ένα άσημο νεαρό να κάνει την στρατιωτική του θητεία στην Γερμανία που στην συνέχεια θα γίνει γνωστός. 

Κανείς από τον κατοπινό του περίγυρό δεν ήθελε να ακουστεί η αλήθεια για το τι έγινε και πως και φυσικά όχι μόνο έθαβαν το γεγονός για το οποίο υπήρχαν οι αποδείξεις, αλλά είχαν το τρόπο τους για φιμώσουν όσους επέμεναν να λένε την αλήθεια. Βλέπετε υπάρχουν πολλές αλήθειες για τον Β’ ΠΠ αλλά δεν συμφέρει να ακουστούν.  

Ο νεαρός αυτός ήταν ο μετέπειτα ΓΓ του ΓΚΚ, ο Ζωρζ Μαρσαί. Στα πλαίσια των συμφωνιών φυσικά ήταν και η συμφωνία της εκτοπισμού των Εβραίων με βάσει τις καταστάσεις που θα έδιναν οι δικές τους οργανώσεις. Με άλλα λόγια ήταν κυβερνητικές συμφωνίες που όλα τα μέρη είχαν συμφωνήσει να εφαρμοστούν. 

Αυτό το γεγονός δεν αμφισβητείται άσχετα αν με τους διαδοχικούς νόμους φίμωσης της αλήθειας η συνεργεία των Εβραϊκών αρχών όχι μόνο αποκρύπτεται αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να μετακυλίεται η ευθύνη σε τρίτους. Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Όλους όσους καταδίωξε μετά μανίας ο Γαλλικός εβραιοσιωνισμός (περί αυτού πρόκειται), όπως πχ. ο Παπόν έλεγαν το ίδιο πράγμα. «Να μιλήσουμε αλλά για τις ευθύνες όλων. Ακόμα και εκείνων που έφτιαχναν τις λίστες των εκτοπισμένων». 

Πως είπατε; Φυσικά, ακριβώς το ίδιο συνέβει και στα μέρη μας και οι αφιονισμένοι γενίτσαροι του Κ.Ι.Σ. προσπαθούν να επιρρίψουν την ευθύνη στους Έλληνες για τα δικά τους έργα. Για τους ραβίνους που έφτιαχναν τους καταλόγους αυτών που έπρεπε να εκτοπιστούν δεν μίλησε κανείς. Τα εν οίκω μη εν δήμω. Άσχετα αν οι Έλληνες είχαν πολύ μεγαλύτερες απώλειες στον πόλεμο ή χρειαζόταν ταυτόχρονα με τους αλλοδαπούς κατακτητές να πολεμούν και τους εβραιοκίνητους κομμουνιστές. 

Φυσικά οι Εβραίοι ποτέ δεν συγχώρησαν στους Γάλλους ότι δεν πήγαν στην θέση τους στα στρατόπεδα άσχετα αν πολλοί απλοί Γάλλοι βοήθησαν και έσωσαν Εβραίους από τα στρατόπεδα, όπως ακριβώς έγινε και σε εμάς. Αλλά δεν είναι οι Εβραίοι, είναι το Σιωνιστικό τους ιερατείο που κινεί τα νήματα. 

Φυσικά αυτή η κίνηση του Ολάντ είναι πισώπλατη μαχαιριά στους Γάλλους εκλογείς του, που δεν έχουν 2 και 3 υπηκοότητες και πιστεύουν ότι θα προλάβουν να την κοπανήσουν πριν αρχίσει το μεγάλο πανηγύρι  αλλά έτσι κι αλλιώς, τώρα πια λίγοι είναι σε θέση να το καταλάβουν. Η Γαλλία έχει μετατραπεί σε ισλαμική χώρα με την θέληση των πολιτικών της

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Top Clicks

  • Κανένα

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 358.185 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

  • RT @pandou: Αστυνομικός στις 🇺🇸#ΗΠΑ και η ελευθερία κινήσεων για την αυτοάμυνά του,καθώς του επιτίθεται #Αντιφα. Συγκρίνετέ αυτό το περιστα… 11 months ago
  • RT @LavrentisBeria4: Ο αλλος συντροφος μας λεει οτι εχουν χαθει οι αξιες γιατι οι μικροαστοι ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα από τις δουλιτ… 11 months agodrop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: