Φιλοπατρία

Πως πάμε από το 18% στο 30%;

Posted on: 26 Ιουλίου, 2012

Ένα ξεχασμένο δημοσίευμα περιοδικού από το μακρινό 1992 και ένα ρεπορτάζ του Περικλή Κατσιούλα με τίτλο «Μυστικό χρίσμα» της ίδιας περιόδου, φέρνουν στην επικαιρότητα ένα ζήτημα κορυφαίας σημασίας και ενδιαφέροντος. Είναι ο Αντώνης Σαμαράς ένας από τους εκλεκτούς πολιτικούς της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ; Αν όντως αυτό αληθεύει,ίσως και να μπορεί να εξηγηθεί με πολύ μεγάλη άνεση πώς η ΝΔ από 18% έφτασε κοντά στο 30% και πώς ο Αντώνης Σαμαράς από αποδιοπομπαίος τράγος έφτασε σήμερα να είναι πρωθυπουργός της χώρας.

Η ΝΔ στις 6 Μαΐου υπέστη μια πανωλεθρία, μια συντριβή άνευ προηγουμένου. Το 18% που κέρδισε ο Αντώνης Σαμαράς εκείνη την περίοδο έδειχνε για άλλη μια φορά ξεκάθαρα το δρόμο της ήττας και της περιθωριοποίησης του πελοποννήσιου πολιτικού! Τι συνέβη λοιπόν… καιτο κλίμα άλλαξε 100%; Ποια ήταν τα στοιχεία που έκαναν τη ΝΔ σχεδόν να διπλασιάσει τα ποσοστά της και να κερδίσει τις πολυπόθητες 130έδρες; Οι γνώστες λένε ότι κυριολεκτικά συνωμότησε το σύμπαν αλλά,αν θέλουμε να είμαστε λίγο σοβαροί, μόνο από τύχη ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να κυβερνήσει τη χώρα.

Πληροφορίες λένε ότι όλα τα ισχυρά συμφέροντα εντός και εκτός Ελλάδας έδωσαν μια κυριολεκτικά απίστευτη μάχη με την ίδια την κοινωνία προκειμένου να μπορέσει η ΝΔ να ξεπεράσει τη συντριβή και να φτάσει στην πρωθυπουργία ο Αντώνης Σαμαράς. Επιστρατεύτηκαν ΜΜΕ, διεθνείς αναλυτές, το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα μαζί με τους τραπεζίτες, Αμερικανοί πολιτικοί, πρωθυπουργοί δυνάμεων που δεν έχουν καμία σχέση με την Ευρώπη (όπως η Ρωσία) και μια αόρατη υπερεξουσία, η οποία φαίνεται να έβαλε συνολικά το χέρι της για να πειστεί ο ελληνικός λαός και να εκλέξει για πρωθυπουργό της χώρας τον Αντώνη Σαμαρά. Τα σενάρια φαντασίας υποστηρίζουν πως αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ αν ο Αντώνης Σαμαράς δεν ήταν ένας από τους εκλεκτούς της παγκόσμιας πολιτικής τάξης και του παγκόσμιου οικονομικού κατεστημένου που κατευθύνεται και οργανώνεται από τη διαβόητη και φρικιαστική Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Η ιστορία ξεκινά το 1992. Ήταν η περίοδος όπου ο Αντώνης Σαμαράς είχε έρθει σε ευθεία σύγκρουση με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον άνθρωπο που από απλό βουλευτή τον έκανε κατευθείαν υπουργό Εξωτερικών της χώρας! Εκείνη την περίοδο όλοι υποστήριζαν ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε έρθει σε σύγκρουση με τον υπουργό Εξωτερικών Αντώνη Σαμαρά λόγω του προβλήματος με το όνομα των Σκοπίων, σε μια στιγμή μάλιστα που ο Μητσοτάκης είχε φροντίσει, μέσω της μυστικής διπλωματίας, να δοθεί τέλος στο πρόβλημα με τα Σκόπια με το όνομα FYROM.

Ο Σαμαράς, προτάσσοντας μια «εθνική» στάση (αρκετοί τον κατηγόρησαν τότε για λαϊκισμό) δήλωσε δημόσια ότι δεν συμφωνούσε και ξεκίνησε ένα ιδιότυπο αντάρτικο με εθνικά χαρακτηριστικά. Έξι μήνες αργότερα, στις αρχές Νοεμβρίου του 1992, παραιτήθηκε από τη βουλή και τη ΝΔ και στις 30 Ιουνίου του 1993 ιδρύει την Πολιτική Άνοιξη. Το επόμενο διάστημα οι συγκρούσεις μέσα στη βουλή ήταν λυσσαλέες. Η Πολιτική Άνοιξη μαζί με βουλευτές της ΝΔ ρίχνουν την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη «κερδίζοντας» τον διόλου αξιοζήλευτο τίτλο των «δεξιών αποστατών»(μάλιστα, ο νυν πρόεδρος της βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν δίστασε να πλακώσει για αυτόν το λόγο στο ξύλο τον βουλευτή Κιλκίς κ. Σιμπιλίδη, στο διάδρομο της βουλής). Έναν μήνα αργότερα γίνονται εκλογές και ξαναέρχεται στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου με το συγκλονιστικό ποσοστό του 47% (τότε αρχίζει να λάμπει και το άστρο του Άκη Τσοχατζόπουλου σε όλα τα επίπεδα της κυβέρνησης).

Αυτά έχουν γραφτεί στην πολιτική ιστορία του τόπου. Το θέμα, παρ’ όλα αυτά, που απασχόλησε και συνεχίζει να απασχολεί τους ιστορικούς είναι πώς κατάφερε ο Αντώνης Σαμαράς, ο άνθρωπος που χρωστούσε τα πάντα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, να ρίξει την κυβέρνηση της ΝΔ παραγνωρίζοντας ότι με αυτή του την κίνηση ήταν μοιραίο να οδηγηθεί στο περιθώριο της πολιτικής ζωής ως «αποστάτης και προδότης της Δεξιάς». Είναι δυνατόν μόνο για το όνομα των Σκοπίων, λένε οι κακεντρεχείς, ο Σαμαράς να επέλεξε να τραβήξει όσα τράβηξε τα επόμενα 20 χρόνια;

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ
Μέσα στο χαλασμό του Μακεδονικού ζητήματος και τον αναβρασμό που προκάλεσε η συζήτηση για το όνομα των Σκοπίων,ο Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε προσκεκλημένος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στη συνάντηση των μελών που έγινε στο Εβιάν. Ο Περικλής Κατσιούλας γράφει για το τεύχος του Ιουλίου 1992 του περιοδικού Flash το εξής ρεπορτάζ με τίτλο «Μυστικό χρίσμα»: «Τα παρασκήνια της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ: Φέτος η συνάντηση έγινε στο Εβιάν. Ήταν εκεί άνθρωποι της εξουσίας από ολόκληρο τον δυτικό κόσμο. Βασίλισσες, πρωθυπουργοί, μεγιστάνες… Ανάμεσά τους και ένας Έλληνας πολιτικός. Ο μόνος. Ο Αντώνης Σαμαράς, που συμμετείχε στις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για μια ακόμη φορά. Κάποιοι λένε ότι το χρίσμα έχει ήδη δοθεί. Η δυσφορία της Ρηγίλλης, πάντως, είναι δικαιολογημένη για εκείνους που γνωρίζουν την ταυτότητα της Λέσχης και τη μακρά παράδοση στην ανάδειξη ηγετών από τους κόλπους της».

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι αν μη τι άλλο εξαιρετικά παράξενο εν έτει 1992 ο νεαρός (μόλις λίγο πάνω από τα 30) πολιτικός Σαμαράς να συγκρούεται με τον Μητσοτάκη και όλη τη ΝΔ και παρ’ όλα αυτά να τον καλούν στην πιο δυνατή πολιτικοοικονομική λέσχη του κόσμου! Και μάλιστα εκείνον και μόνο.

«Μπορεί να τον έδιωξαν από το υπουργείο των Εξωτερικών, αλλά στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ τον κάλεσαν και φέτος!» συνεχίζει το ρεπορτάζ στο περιοδικό Flash. «Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός που πήρε μέρος στη συνάντηση του Εβιάν, εκεί όπου άνθρωποι της εξουσίας από ολόκληρο τον δυτικό κόσμο συζήτησαν (κεκλεισμένων των θυρών ασφαλώς) για τα μεγάλα ζητήματατης εποχής. Η συμμετοχή του νεαρού δελφίνου της ΝΔ στη σύσκεψη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ δεν έτυχε ευρείας δημοσιότητας στην Ελλάδα… Και όμως, αυτοί που γνωρίζουν λένε ότι το ταξίδι του στη γαλλική λουτρόπολη ήταν πολύ σημαντικότερο επί της ουσίας. Πρώτον,διότι στις όχθες της λίμνης της Γενεύης συγκεντρώθηκε η ελίτ του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της Δύσης, δεύτερον διότι είναι περίπου παράδοση των “Μπιλντερμπέργκερς” να ξεκινούν από τις συναντήσεις τους σταδιοδρομίες που φτάνουν μέχρι τα ύπατα πολιτικά αξιώματα… Και ο κ. Σαμαράς συμμετέχει ανελλιπώς. Τρίτον, διότι τα μέλη της Λέσχης είναι φυσικό να έχουν την προτίμηση του κλαμπ και τη στήριξή του στις επιδιώξεις τους. Και τέταρτον, απλώς… διότι κανένας άλλος (δελφίνος ή νυν) δεν ήταν εκεί. Ίσως λοιπόν δεν υπερβάλλουν καθόλου εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο κ. Σαμαράς πήρε ήδη το χρίσμα στην κούρσα της διαδοχής».

Το ρεπορτάζ, βέβαια, του δημοσιογράφου Περικλή Κατσιούλα δεν παραλείπει να χαρακτηρίσει μυθεύματα τους θρυλούμενους διορισμούς και τις καθοδηγήσεις που συχνά αποδίδονται στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Υποστηρίζει, αντίθετα, πως η Λέσχη είναιένα πολύ δυνατό γκρουπ εξουσίας με επιρροή στις διεθνείς εξελίξεις και διαλέγει για να έχει στους κόλπους της πολιτικούς πρώτης γραμμής, κυρίως ανερχόμενους.

Ποια, όμως, είναι η αληθινή σχέση του Αντώνη Σαμαρά με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ; Εκείνος, συζητώντας με φίλους, γνωστούς και πολιτικά πρόσωπα σε νεκρό και ουδέτερο χρόνο, παραδέχτηκε πως έχει συμμετάσχει σε συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ (όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι Έλληνες πολιτικοί) στο Εβιάν το 1992, την οποία αποκάλυψε το περιοδικό Flash.

Το περιοδικό Flash, όμως, έχει επίσης αποκαλύψει ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν παρών και σε άλλες συζητήσεις των μελών της Λέσχης, ζήτημα στο οποίο ο σημερινός πρωθυπουργός της χώρας δεν έχει δώσει απαντήσεις. Ο συγγραφέας Τάσος Δαρβέρης που έχει γράψει το βιβλίο«Λέσχη Μπίλντερμπεργκ», αναφέρει: «Ο Σαμαράς μου εκμυστηρεύτηκε το 1994 ότι έχει πάει μόνο μία φορά σε συνάντησητης Λέσχης, ότι μίλησε μόλις 5 λεπτά για το Σκοπιανό ζήτημα και, όπως είπε ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, τα λεγόμενά του δεν άρεσαν καθόλου στην ηγετική ομάδα και από τότε δεν τον ξανακάλεσαν ποτέ».

Ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης, πάλι, έχει γράψει στην «Ελεύθερη Ώρα» πως «με βάση τις πάντα άριστες πηγές πληροφόρησής μας ο Αντώνης Σαμαράς όντως συμμετείχε και στη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που είχε λάβει χώρα από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου 1991 στο Μπάντεν της Γερμανίας. Η δε συμμετοχή του στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ στο Εβιάν της Γαλλίας από τις 21 έως τις 24 Μαΐου 1992 ήταν η δεύτερη κι όχι η παρθενική».

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ…Ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης, βαθύς γνώστης του θέματος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, υποστηρίζει χωρίς δεύτερη σκέψη πως ο Αντώνης Σαμαράς έλαβε το χρίσμα το 1992 και έγινε πρωθυπουργός 20 χρόνια αργότερα με τη βοήθεια των νημάτων που η Λέσχη ξέρει να κινεί με μαεστρία. Το θέμα, βέβαια, είναι πριν απ’ όλα το εξής: όσο ισχυρή κι αν είναι αυτή η Λέσχη, μπορεί από το πουθενά να βγάλει από την αφάνεια έναν πολιτικό που είναι στο περιθώριο της πολιτικής και να τον κάνει πρωθυπουργό; Από την άλλη, όμως, πώς γίνεται ο Αντώνης Σαμαράς, που το 1996 με την Πολιτική Άνοιξη δεν μπήκε καν στη Βουλή, ένας άνθρωπος που είχε οδηγηθεί εξαιτίας μιας αμφιλεγόμενης επιλογής του στο περιθώριο της κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος, απομονωμένος από τις πολιτικές εξελίξεις, με ένα μέλλον αβέβαιο και προβληματικό, να γίνει ο ηγέτης της πολιτικής παράταξης που ο ίδιος γκρέμισε από την εξουσία και που είχε χαρακτηριστεί από εκείνη «αποστάτης και προδότης»;

Νομίζω πως πρέπει να παραδεχτούμε πως και τα δύο σενάρια ιστορίες φαντάζουν απίστευτα, αλλά να που η ζωή το φέρνει και σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς είναι πρωθυπουργός της χώρας! Ποιοι τον βοήθησαν, πώς και με ποιον τρόπο, θα το δείξει η Ιστορία.

Πάντως, για να βάζουμε τα πράγματα στις σωστές ιστορικές τους διαστάσεις, υπενθυμίζουμε ότι και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος το 1990 ήταν ο ηγέτης της Κεντροδεξιάς και το 1991 πρωθυπουργός της χώρας, το 1965 ήταν ο «αποστάτης» και ο «εφιάλτης του κέντρου» που έριξε την κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου. Ομολογώ πάντως ότι δεν έχω ακούσει ποτέ και από κανέναν ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε διατελέσει μέρος των ισχυρών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Αν και στην Ελλάδα όλα τα απίθανα μπορούν εύκολα να γίνουν πιθανά… Πηγή

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 364.191 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

Σφάλμα: Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός του Twitter είναι δημόσιος.
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: