Φιλοπατρία

Βουλγαρία -Άλλη μια επιχείρηση ψευδούς σημαίας

Posted on: 27 Ιουλίου, 2012

Το Ιράν κατηγορεί το Ισραήλ ότι σχεδίασε την επίθεση αυτοκτονίας στην Βουλγαρία- Reuters

Ιουλίου 27th, 2012

Ποια ήταν η πρώτη, ever, επίθεση αυτοκτονίας;?;

Ιρανός απεσταλμένος του ΟΗΕ στο Συμβούλιο Ασφαλείας: «Η σύντομη ιστορία του Ισραήλ είναι πλήρης κρατικής τρομοκρατίας»

(Reuters)

Ο απεσταλμένος του ΟΗΕ του Ιράν κατηγόρησε το Ισραήλ την Τετάρτη ότι συνωμότησε και πραγματοποίησε την βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο λεωφορείο στη Βουλγαρία, πριν από μία εβδομάδα, κατά την οποία πέντε Ισραηλινοί τουρίστες σκοτώθηκαν.

Βομβιστής αυτοκτονίας ανατίναξε το λεωφορείο σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο Μπουργκάς, ένα δημοφιλές σημείο εισόδου για τουρίστες που επισκέπτονται την ακτή της Μαύρης Θάλασσας στην Βουλγαρία, σκοτώνοντας τον εαυτό του, Ισραηλινούς τουρίστες και τον Βούλγαρο οδηγό του λεωφορείου, ενώ τραυματίστηκαν περισσότεροι από 30 άτομα.

Το Ισραήλ έχει κατηγορήσει το Ιράν και την ισλαμιστική Χεζμπολάχ του Λιβάνου για την έκρηξη. Το Ιράν έχει αρνηθεί τις κατηγορίες.

«Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι λίγα λεπτά μετά την τρομοκρατική επίθεση, ισραηλινοί αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι το Ιράν ήταν πίσω από αυτήν»,  είπε ο Πρέσβης του Ιράν στο ΟΗΕ, Μοχάμαντ Khazaee, στη συζήτηση για τη Μέση Ανατολή του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. «Δεν έχουμε συμμετάσχει και ούτε πρόκειται να συμμετάσχουμε, ποτέ, σε μια τέτοια άθλια απόπειρα εναντίον αθώων ανθρώπων.»

«Η τρομοκρατική ενέργεια θα μπορούσε να σχεδιασθεί και να εκτελεσθεί μόνο από αυτό το ίδιο καθεστώς του οποίου η σύντομη ιστορία είναι γεμάτη από πράξεις κρατικής τρομοκρατίας* και δολοφονίες με στόχο να εμπλέξουν άλλους**, για τα στενά πολιτικά οφέλη», δήλωσε ο Khazaee. «Θα μπορούσα να δώσω πολλά παραδείγματα που δείχνουν ότι το καθεστώς αυτό σκότωσε τους ίδιους τους πολίτες του και αθώους Εβραίους κατά τις τελευταίες δύο δεκαετίες».

Ο αναπληρωτής Πρέσβης του Ισραήλ στον ΟΗΕ, Haim Waxman, δήλωσε: «Οι λέξεις του Ιρανού πρεσβευτή» είναι συγκλονιστικές, αλλά δεν προκαλούν έκπληξη. Το εν λόγω καθεστώς αρνείται το Ολοκαύτωμα και υποστηρίζει ότι οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου είναι μια θεωρία συνωμοσίας. Οι Ιρανοί ηγέτες δεν χρησιμοποιούν μόνο λέξεις στην εκστρατεία μίσους· υποστηρίζουν τα λόγια τους με πράξεις ».

Ο Waxman συνέχισε: «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία σχετικά με ιρανική συμμετοχή στην τρομοκρατική επίθεση στην Βουλγαρία, την περασμένη εβδομάδα, τα δακτυλικά αποτυπώματά της βρέθηκαν κατ’ επανάληψη σε όλες τις απόπειρες να υποστούν βλάβη Ισραηλινοί πολίτες και Εβραίοι σε όλο τον κόσμο. Η ιρανική τρομοκρατία έχει εξαπλωθεί ήδη σε πέντε ηπείρους και δεκάδες χώρες. Είναι καιρός ο κόσμος να σταματήσει την ιρανική εκστρατεία τρόμου, μια για πάντα. »

Ορισμένοι αναλυτές πιστεύουν ότι το Ιράν προσπαθεί να εκδικηθεί τις δολοφονίες αρκετών επιστημόνων του, που ασχολούνται με το αμφιλεγόμενο πυρηνικό πρόγραμμα του, για τις οποίες κατηγορεί το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ισραηλινοί διπλωμάτες έχουν στοχοποιηθεί σε αρκετές χώρες, κατά τους τελευταίους μήνες,  με βομβιστικές επιθέσεις που το εβραϊκό κράτος αποδίδει στην Τεχεράνη.

«Ήρθε η ώρα για τον κόσμο να θέσει τέρμα σε αυτήν την εκστρατεία του τρόμου, μια για πάντα,» είπε Waxman.

ΠΗΓΗ- haaretz**

———————————-

* Εδώ που τα λέμε, έχουν δίκιο οι Πέρσες. Επίσης, η πρώτη, ever, «επίθεση αυτοκτονίας» (= σκοτώνομαι εγώ, αλλά παίρνω μαζί μου και τους άπιστους-αλοεθνείς- εχθρούς μου), είναι αυτή του Σαμψών, που ζητάει από τον …φιλεύσπλαχνο, πανάγαθο και, ως εκ τούτων, ΜΗ ρατσιστή, Θεό «Γιαχβέ- Αδωνάι» να τον βοηθήσει να φέρει εις πέρας την πράξη του:

«Κριταί, 28: καὶ ἔκλαυσε Σαμψὼν πρὸς Κύριον, καὶ εἶπεν· Ἀδωναϊὲ Κύριε, μνήσθητι δή μου νῦν καὶ ἐνίσχυσόν με ἔτι τὸ ἅπαξ τοῦτο, Θεέ, καὶ ἀνταποδώσω ἀνταπόδοσιν μίαν περὶ τῶν δύο ὀφθαλμῶν μου τοῖς ἀλλοφύλοις. 29 καὶ περιέλαβε Σαμψὼν τοὺς δύο κίονας τοῦ οἴκου, ἐφ᾿ οὓς ὁ οἶκος εἱστήκει, καὶ ἐπεστηρίχθη ἐπ᾿ αὐτοὺς καὶ ἐκράτησεν ἕνα τῇ δεξιᾷ αὐτοῦ καὶ ἕνα τῇ ἀριστερᾷ αὐτοῦ. 30 καὶ εἶπε Σαμψών· ἀποθανέτω ψυχή μου μετὰ τῶν ἀλλοφύλων· καὶ ἐβάσταξεν ἐν ἰσχύϊ, καὶ ἔπεσεν ὁ οἶκος ἐπὶ τοὺς ἄρχοντας καὶ ἐπὶ πάντα τὸν λαὸν τὸν ἐν αὐτῷ· καὶ ἦσαν οἱ τεθνηκότες, οὓς ἐθανάτωσε Σαμψὼν ἐν τῷ θανάτῳ αὐτοῦ, πλείους ἢ οὓς ἐθανάτωσεν ἐν τῇ ζωῇ αὐτοῦ». ΟΚ; Παρεμπιπτόντως, οι Εβραίοι είναι Αραβικής καταγωγής και ο Μουσουλμανισμός ιουδαϊκής καταγωγής! Αδερφοξάδερφα! Σημειωτέον, δε, ότι οι εμφύλιοι είναι απείρως χειρότεροι των πολέμων με ξένους (εμείς έχουμε ξεχάσει Ιταλούς, εντελώς, και Γερμανούς, εν πολλοίς, [τώρα, με το Μνημόνιο, αναζωπυρώθηκε το μίσος, αλλά μέσω προπαγάνδας], ενώ το αβυσσαλέο μίσος Δεξιών – Αριστερών συνεχίζεται).

@@@

«Οι πληροφορίες, τις οποίες πρόκειται να καταθέσω σχετικά με το συμβάν στην Kibya, βασίζονται σε πληροφορίες των παρατηρητών του ΟΗΕ και, ειδικά, του επικεφαλής Προέδρου της Μεικτής Επιτροπής Ανακωχής. Μετά την λήψη Ιορδανικής διαμαρτυρίας ότι ο ισραηλινός στρατός εισέβαλε στην Kibya, κατά την διάρκεια της νύχτας της 14ης προς την 15η Οκτωβρίου, και μεταξύ των ωρών 9:30΄ μ.μ. και 4:30΄π.μ., μια ερευνητική ομάδα του ΟΗΕ ξεκίνησε από την Ιερουσαλήμ για την Kibya, στις 6:30΄ π.μ. της 15ης Οκτωβρίου. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, επίσης,  αναχώρησε για την Kibya το ίδιο πρωί.

Προσεγγίζοντας το χωριό, είδε ότι περίπου τριάντα με σαράντα κτίρια είχαν απολύτως κατεδαφιστεί, συμπεριλαμβανομένων του σχολείου, του αντλιοστασίου, του αστυνομικού σταθμού και του τηλεφωνείου. Δίπλα στον αστυνομικό σταθμό, ένα φορτηγό ήταν εξ ολοκλήρου κατεστραμμένο από φωτιά. Οι «τράχηλοι» και οι πυροκροτητές των συνδέσεων των εμπρηστικών βομβών βρέθηκαν εκεί δίπλα. Γαζωμένα από σφαίρες κορμιά στις εισόδους και σημάδια πλήθους σφαιρών στις πόρτες των κατεδαφισμένων σπιτιών μαρτυρούσαν ότι οι ένοικοί τους είχαν εξαναγκασθεί να παραμείνουν εντός αυτών, μέχρις ότου τα σπίτια τους ανατιναχτούν. Στην δυτική περίμετρο του χωριού και κατά μήκος της, υπήρχαν μερικοί μικροί κρατήρες και βρέθηκαν κάποιες ουρές από κελύφη όλμων δυο ιντσών. Τέσσερα ρήγματα, περίπου τριών μέτρων πλάτους, είχαν ανοιχτεί στο προστατευτικό τείχος που περιτριγύριζε το χωριό. Θραύσματα, εύκολα αναγνωρίσιμα σαν μέρη Bangalore τορπιλών, βρέθηκαν κοντά σε αυτά τα ρήγματα. Έως ότου ο Πρόεδρος έφυγε από την Kibya, είκοσι επτά πτώματα ξεθάφτηκαν από τα χαλάσματα. Οι χωρικοί έψαχναν και για άλλους, που ήξεραν ότι βρίσκονταν θαμμένοι κάτω από τις πέτρες των γκρεμισμένων κτιρίων. Πίστευαν ότι ο αριθμός των θυμάτων θα έφθανε τους εξήντα ..

       Οι μαρτυρίες ήταν ομοιόμορφες στην περιγραφή μιας νύχτας τρόμου, κατά την διάρκεια της οποίας οι Ισραηλινοί στρατιώτες εισέβαλαν στο χωριό τους ανατινάζοντας κτίρια, πυροβολώντας με αυτόματα όπλα και ρίχνοντας χειροβομβίδες, κατά των εισόδων των σπιτιών και των παραθύρων. Ένας αριθμός χειροβομβίδων που δεν εξερράγησαν, σταμπαρισμένες με εβραϊκά γράμματα που παρέπεμπαν σε πρόσφατη ισραηλινή κατασκευή, και τρεις τσάντες με ΤΝΤ βρέθηκαν μέσα και γύρω από το χωριό. Ένα επείγον συμβούλιο της Μεικτής Επιτροπής Ανακωχής έλαβε χώρα το απόγευμα της 15ης Οκτωβρίου»,

κατάθεση του στρατηγού Van Bennike, στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, «Επίσημα Αρχεία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, 26 Οκτωβρίου 1953».

(: Ρε, παιδιά, τα διαβάζεις όλα τούτα και σου ’ρχεται, εσένα, του ξένου, να πας να …καταταγείς στην Χαμάς και στην Χεζμπόλα! Και όχι μόνο αυτό, αλλά, σκέφτεσαι, ότι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ συμβαίνουν και τώρα! Συν το ότι, σήμερα, εμείς, οι Δυτικοί χαμπουργκεροχοντροκομμένοι και τηλεορασοαποβλακωμένοι νομίζουμε ότι οι Παλαιστίνιοι άρχισαν να ανατινάζουν πρώτοι Συναγωγές, σχολεία και καφενεία Εβραίων. Η αλήθεια είναι, ΟΜΩΣ, ότι οι Εβραίοι ξεκίνησαν την «τυφλή» Τρομοκρατία, -αυτή που δεν λαμβάνει υπ’ όψιν της αμάχους. Οι Παλαιστίνιοι άρχισαν να ανατινάζονται ΟΙ ΙΔΙΟΙ σαν καμικάζι, μόλις, το …1994!!!)

@@@

October 14‑15, 1953: Υπό την διοίκηση του Ariel Sharon, ισραηλινές ομάδες επιτέθηκαν κατά του χωριού Κibya στην αποστρατικοποιημένη ζώνη. Οι λεπτομέρειες ήταν τόσο μακάβριες, που οι ΗΠΑ συνέπραξαν με τον ΟΗΕ σε καταδίκη της ισραηλινής ενέργειας και σαν αντίποινα, -για πρώτη και τελευταία φορά!-, ανέστειλαν την βοήθεια προς το Ισραήλ. Αυτό μας ενδιαφέρει, γιατί: «Την 9η Νοεμβρίου του 1953, οι αποστολές της Βρεττανίας, των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Ελλάδος στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ανακοίνωσαν ότι το Ισραήλ είναι υπεύθυνο για την εισβολή στην Kibya». Τελικά, στις 25- 11- 1953, το Συμβούλιο καταδίκασε για άλλη μια φορά το Ισραήλ,  (United Nations Security Council Official Records, Resolutions 1953, S/3139/Rev. 2).

Χρόνια μετά τα γεγονότα στην Kibya, ο τότε υπουργός Εξωτερικών και Πρόεδρος του Ισραήλ, Moshe Sharett, γράφει στο ημερολόγιό του: «Είπα στον Lavon ότι αυτή (η επίθεση) θα είναι βαρύ σφάλμα, και ξαναδήλωσα, καταθέτοντας διάφορα προηγούμενα, ότι δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι οι πράξεις αντεκδίκησης εξυπηρετούν τους διακηρυγμένους σκοπούς τους. Ο Lavon χαμογέλασε .. και κράτησε τις δικές του σκέψεις .. Ο Ben Gurion, είπε, δεν συμμερίζεται τις απόψεις μου. Σύμφωνα με τις πρώτες ειδήσεις από την άλλη πλευρά, τριάντα σπίτια κατεδαφίστηκαν σε ένα χωριό .. Περπατούσα πάνω κάτω στο δωμάτιό μου, αβοήθητος και πλήρως απογοητευμένος από την ανικανότητά μου .. Ήμουν, απλώς, τρομοκρατημένος με την περιγραφή των ανταποκρίσεων του Ραδιο- Ραμάλα, για τις καταστροφές στο Αραβικό χωριό. Δεκάδες σπίτια ισοπεδώθηκαν και δεκάδες άνθρωποι δολοφονήθηκαν. Μπορούσα να φανταστώ την θύελλα που θα ξεσηκωνόταν στις Αραβικές και τις Δυτικές πρωτεύουσες. Πρέπει να υπογραμμίσω ότι, όταν αντιτέθηκα σε αυτήν την δράση, ούτε κατά διάνοια υποπτευόμουν τέτοιο λουτρό αίματος. Νόμιζα ότι αντιτεθόμουν σε μια από αυτές τις πράξεις ρουτίνας του παρελθόντος. Εάν είχα έστω και κατά το ελάχιστο υποπτευθεί ότι τέτοια σφαγή θα επιτελείτο, θα ξεσήκωνα πραγματική κόλαση. (Στο υπουργικό συμβούλιο) καταδίκασα την υπόθεση της Kibya που μας εξέθεσε ενώπιον ολόκληρου του κόσμου σαν μια συμμορία αιμοδιψών, ικανών για μαζικές σφαγές, που, όπως φαίνεται, αδιαφορούν αν οι δράσεις τους θα οδηγήσουν σε πόλεμο. Προειδοποίησα ότι αυτή η κηλίδα θα κολλήσει επάνω μας και δεν θα ξεπλυθεί για πολλά από τα επόμενα χρόνια»,  

Livia Rockach, Israel’s Sacred Terrorism”, [Belmont, Mass.: Association of ArabAmericanUniversityGraduates Press, 1986], σελ. 13-14.  

ΠΗΓΗ: ΤΑΛΜΟΥΔ, περί Αντισημητισμού, Μαγείας & Παιδεραστίας

TALMUD

υπέρ Ρατσισμού (!)

υπέρ Μαγείας (!!)

υπέρ Παιδεραστίας (!!!)

(Το κείμενο που παραθέσαμε για την Kibya βρίσκεται στην σελίδα 7 και 12 του παραπάνω κεφαλαίου, «TOB SHEBE- GOYYIM HAROG»- κλικάρετε)

ΥΓ. ΙΣΤΟΡΙΑ σημαίνει, κυριολεκτικά, ΓΝΩΣΗ· διότι προέρχεται η λέξη από το ανώμαλο ρήμα «οίδα» = γνωρίζω. 

ΙΣΤΟΡΙΑ = ΓΝΩΣΙΣ => ΣΟΦΙΑ και: «Ένθα σοφίης δει, βίης έργον ουδέν»– Ηρόδοτος

** Iran accuses Israel of plotting Bulgaria suicide attack

Iranian envoy to UN to Security Council: ‘Israel’s short history full of state terrorism.’

By Reuters
Burgas bus

Iran’s UN envoy accused Israel on Wednesday of plotting and carrying out a suicide bomb attack on a bus in Bulgaria a week ago in which five Israeli tourists were killed.

A suicide bomber blew up the bus in a car park at Burgas airport, a popular gateway for tourists visiting Bulgaria’s Black Sea coast, killing himself, the Israeli tourists and the Bulgarian bus driver and wounding more than 30 people.

Israel has accused Iran and the Lebanese Islamist group Hezbollah of the bombing. Iran has denied the accusations.

«It’s amazing that just a few minutes after the terrorist attack, Israeli officials announced that Iran was behind it,» Iran’s UN Ambassador Mohammad Khazaee told a UN Security Council debate on the Middle East. «We have never and will not engage in such a despicable attempt on … innocent people.»

«Such terrorist operation could only be planned and carried out by the same regime whose short history is full of state terrorism operations and assassinations aimed implicating others for narrow political gains,» Khazaee said. «I could provide … many examples showing that this regime killed its own citizens and innocent Jewish people during the last couple of decades.

Israel’s Deputy Ambassador to the UN Haim Waxman said «The Iranian ambassadors’ words are shocking but not surprising. The regime in question denies the Holocaust and claims that the September 11 attacks are a conspiracy theory. The Iranian leaders don’t only use words in their campaign of hate; they back their words with actions.»

Waxman continued: «We have no doubt regarding the Iranian involvement in the terror attack in Bulgaria last week. Their finger prints are found time and again in all attempts to harm Israeli citizens and Jews around the world. Iranian terrorism had already spread two five contents and dozens of countries. It is time that the world stop the Iranian campaign of terror once and for all.»

Some analysts believe Iran is trying to avenge the assassinations of several scientists involved in its controversial nuclear program that it blames on Israel and the United States. Israeli diplomats have been targeted in several countries in recent months by bombers who the Jewish state maintained had struck on behalf of Tehran.

«The time has come for the world to put an end to this campaign of terror, once and for all,» Waxman said.

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα
5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 364.191 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates

Σφάλμα: Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός του Twitter είναι δημόσιος.
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: