Φιλοπατρία

Για το έγκλημα σκέψης από το υπουργείο Προπαγάνδας

Posted on: 27 Ιουλίου, 2012

Ο μύθος του «ρατσισμού»

Από: The Masked Walnut (Southern Nationalist Network) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Σχ. ΚΟ: Για το όπλο των οπαδών του πολυπολιτισμού που λέγεται «ρατσισμός», ο ΚΟ έχει γράψει αρκετά. Διάβασε, αν θες, πάλι το : «Ρατσιστής» – Μία λέξη που εφευρέθηκε από τον ΛέονΤρότσκι. Το παρακάτω άρθρο είναι μία οπτική του αρθρογράφου.
Ρατσισμός είναι η ιδέα ότι είναι λάθος να σκέφτεσαι ότι η φυλή σου είναι καλύτερη από τις άλλες φυλές. Ότι ο πολιτισμός σου είναι καλύτερος από τους άλλους πολιτισμούς. Το να αναγνωρίσεις ότι κάθε άνθρωπος δεν είναι «ίδιος» με τον άλλον.
Μέχρι τις αρχές του εικοστού αιώνα, θεωρήθηκε φυσικό να είσαι υπερήφανος για το ποιος ήσουν και πού προήλθες. Στη συνέχεια ήρθαν οι μαρξιστές που ήθελαν να κάνουν όλους υπηρέτες του πανίσχυρου κράτους. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος έπρεπε να ξεφορτωθούν κάθε σύνδεσμο του ανθρώπου με την οικογένεια, τον Θεό και τη πατρίδα του.
Ο ρατσισμός είναι μια έννοια που χρησιμοποιείται από τους μαρξιστές για να υπονομεύσουν τα έθνη και να κάνει τους πολίτες να ντρέπονται για  την ιστορία τους και τον πολιτισμό τους.
Μέσα από ένα καλά στημένο κυβερνητικό και νομοθετικό πλέγμα έχουν κάνει τον «ρατσισμό» ένα είδος ‘Όργουελικού
εγκλήματος σκέψης’. Σήμερα είναι παράνομο να αρνείσαι σε κάποιον μια δουλειά ή ένα σπίτι με βάση τη φυλή. Η (αμερικάνικη) κυβέρνηση περιμένει από τις επιχειρήσεις
να τηρούν «φυλετικές ποσοστώσεις» για να βεβαιωθεί ότι δεν κάνουν «διακρίσεις».

(Σχ. ΚΟ: Το έχουμε ξαναπεί: Στις ΗΠΑ πρέπει σε μία δουλειά να προσλάβεις υποχρεωτικά π.χ. έναν αριθμό εκπροσώπων «μειονοτήτων», άσχετα εάν έχουν γνώση του αντικειμένου ή όχι, εάν είναι απαραίτητοι ή όχι, αλλιώς κάνεις «διακρίσεις».
Μόλις πριν λίγες ημέρες βγήκε απόφαση διακστηρίου που υποχρεώνει την Πυροσβεστικής Υπηρεσία της Νέας Υόρκης σε κάθε πέντε νέους πυροσβέστες που θα προσλαμβάνει οι 2 υποχρεωτικά να είναι μαύροι και ο ένας λατίνος. Ακόμα και αν πιάνουν ποσοστά 25 στα 100!!! Μην έχετε καμάι αμφιβολία ότι
αυτού του είδους η «ισότητα» ήδη βρίσκεται καθοδόν για την πολυπολιτισμική Ελλάδα….)
.

Σχολεία αναγκάζονται να δημιουργήσουν τάξεις «ενσωματωμένων» μαθητών (απαγορεύεται να είναι μόνο λευκοί μαθητές. Απαραιτήτως πρέπει να είναι ανάμικτοι) και να εστιάσουν στους λιγότερο ευφυείς μαθητές ώστε να είναι σε θέση (να τους βοηθήσουν) να περάσουν τα «τυποποιημένα τεστ», αντί να ενισχύουν την εξυπνάδα και να ενθαρρύνουν την δημιουργικότητας.
Οι μαρξιστές δεν θέλουν μια κοινωνία καλά διαβασμένων, δημιουργικών, διανοούμενων. Θέλουν να δημιουργήσουν τον τύπο του ανόητου κηφήνα που δουλεύει, παρακολουθεί τηλεόραση, και κάνει και κανά παιδί για να μην χαθεί το ανθρώπινο είδος. Θέλουν να γεμίσουν τους πληθυσμούς των παραγωγικών χωρών με μετανάστες από χώρες του Τρίτου Κόσμου, οι οποίοι θα εξαρτώνται από τις υπηρεσίες του κράτους. Έτσι και πεις κάτι εναντίον αυτών των πολιτικών, θα σε ονομάσουν «ρατσιστή» ή «ξενοφοβικό».
Φυσικά, οι ταμπέλες αυτές είναι γελοίες ανοησίες. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα λανθασμένο στο να σκέφτεσαι ότι ένας πολιτισμός είναι καλύτερος από τον άλλο.
Ο αρχικός λόγος που οι άνθρωποι μετανάστευσαν στις ΗΠΑ ήταν επειδή τα έθνη της Ευρώπης είχαν ισχυρές κεντρικές κυβερνήσεις, έτσι ώστε οι άνθρωποι που θεωρούσαν ότι είναι καλύτερο να υπάρχει μια αδύναμη κεντρική κυβέρνηση, μετακόμισαν στην Αμερική. Για αυτούς, η Αμερική ήταν καλύτερη από την Ευρώπη.
Εγώ ο ίδιος έφυγα από τη Νέα Υόρκη και ήρθα στο Dixie (Νότος) γιατί πιστεύω ότι το Dixie είναι καλύτερο. Ο πολιτισμός και οι
άνθρωποι του Νότου είναι μια καλύτερη κατηγορία ανθρώπων από εκείνους του Βορρά.
Μερικοί άνθρωποι μπορεί να ισχυρίζονται ότι αν έχεις τέτοιες «ρατσιστικές» σκέψεις προκαλείς βία και αγριότητα. Μπορεί να φέρεις στην εξουσία τον Αδόλφο Χίτλερ, ή την Κου Κλουξ Κλαν ή τους Μαύρους Πάνθηρες.
Η απάντησή μου σε αυτό το επιχείρημα είναι «κολεκτιβισμός», όρος που πολλοί λανθασμένα θεωρούν ότι σημαίνει ότι όλοι που είναι της ίδιας φυλής ή που μιλούν την ίδια γλώσσα είναι ακριβώς όμοιοι. Είναι η ιδέα ότι οι άνθρωποι πιστεύουν το ίδιο πράγμα και ενεργούν με τον ίδιο τρόπο μόνο και μόνο επειδή
έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό.
Ο Χίτλερ ήθελε να είναι ο κυβερνήτης όλων των γερμανόφωνων ανθρώπων, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι πολλές διαφορετικές κουλτούρες μιλούν Γερμανικά. Η Ευρώπη είναι γεμάτη από Λευκούς, αλλά δεν είναι όλοι το ίδιο. Η Αφρική είναι γεμάτη από μαύρους ανθρώπους, αλλά δεν είναι όλοι το ίδιο. Η Νότια
Αμερική είναι γεμάτη από ισπανόφωνους αλλά δεν είναι όλοι το ίδιο.
Αυτά τα μέρη είναι ήπειροι που απαρτίζονται από χώρες με διαφορετικές κουλτούρες. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν αυτά τα έθνη είναι όλοι περήφανοι για το ποιοι είναι. Ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι εάν οι μαρξιστές δεν δηλητηρίαζαν τον κόσμο με
τον καρκίνο τους που είναι γνωστός ως «πολιτική ορθότητα».
Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να συμπαθείς μια ομάδα ανθρώπων πάνω από μια άλλη ή ένα πολιτισμό έναντι των
άλλων. Είναι δικαίωμά σου να πιστεύεις και να έχεις γνώμη για ό, τι θέλεις.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτές τις ιδέες μπορούμε να βγάλουμε ένα απλό συμπέρασμα: ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα που να λέγεται «ρατσισμός». Δεν υπάρχει. Ο ρατσισμός είναι ένας μύθος. Έτσι την επόμενη φορά που ένας μαρξιστής σου πει ότι είσαι ένας «ρατσιστής» απάντησέ του, λέγοντας: «Ε, και λοιπόν; Εσύ είσαι ένας Κύκλωπας! «
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Διάφορα

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .

View blog authority

«Οποιαδήποτε κοινωνία παραχωρήσει λίγη ελευθερία για να κερδίσει λίγη ασφάλεια δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και θα χάσει και τα δύο.»


Βενιαμίν Φραγκλίνος
My blog is worth $3,951.78.
How much is your blog worth?


Ακριβός αέραςturkey-greece.


Δημοψήφισμα dimopsifismaDrop flagcounter.com
drop flagcounterΒγάλε μετά συμπέρασμα

5η Φάλαγγαprodotes


«Ο χρυσός υπήρξεν ανέκαθεν ο μόνος σεβαστός εν τω κόσμω θεός, προφήται δε αυτού οι Εβραίοι.»

«Η Πάπισσα Ιωάννα»
Εμμανουήλ ΡοΐδηςΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


«Δεν απαιτείται πλειοψηφία για την επικράτηση, αλλά μάλλον μια οργισμένη, ακούραστη μειοψηφία, παθιασμένη να βάζει φωτιές ελευθερίας στους θαμνότοπους στα μυαλά των ανθρώπων.»

Σάμιουελ Άνταμς (1722-1803)


web counter


«Για να μάθεις ποιος σε κυβερνά ανακάλυψε απλά ποιους δεν έχεις την άδεια να επικρίνεις.»

Βολταίρος


Αρχείο

RSS Ειδήσεις: Ελλάδα από το Google

Οι πίσω μου Σελίδες

Κατηγορίες

Πατριώτης


"Στο ξεκίνημα μιας αλλαγής ο πατριώτης είναι ένας δυσεύρετος άνθρωπος, γενναίος, μισημένος και περιφρονημένος. Όταν ο αγώνας του πετυχαίνει, και ο δειλός συμπράττει μαζί του, γιατί τότε δεν στοιχίζει τίποτα να είσαι πατριώτης."

Σημειωματάριο 1904
Μάρκ Τουαίην (Σάμιουελ Κλέμενς)


free counters

"Εάν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ στις ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του πρώτα με τον πληθωρισμό, κατόπιν με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες... θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την περιουσία τους, έως ότου τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στην ήπειρο που οι πατέρες τους κατάκτησαν..."

Θωμάς Τζέφερσον

ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

O ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΗ ΣΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η μαζική ”Ελληνοποίηση” αλλοδαπών είναι πολύ σοβαρό γεγονός με συνέπειες - τίς οίδε θετικές ή αρνητικές - για να αφεθεί στην διάκριση του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος προφανώς ενδιαφέρεται για ψήφους. Σας παρακαλώ να αντιδράσετε πριν μετατραπούμε σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία και δούμε φαινόμενα ανάλογα με αυτά των Δυτικών μεγαλοπόλεων… Σταδιακό εξισλαμισμό… Οι αγώνες και το αίμα των προγόνων μας μας καλούν να αντιδράσουμε με κάθε σύννομο τρόπο μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης και ελευθερίας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 210 3744000

ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ

Leonidas C. Aposkitis

Στατιστικά Ιστολογίου

  • 346,184 επισκέψεις

Προδότης

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη.
Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αλέες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης:
Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός.

—Κικέρωνας


Bookmark and Share

Λευτεριά στον Δ. ΠαπαγεωργίουΚατά προπαγάνδας! (Απο το http://xilapetres.blogspot.com)


Η "πλήρης υπευθυνότητα για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βρίσκεται αντικρυστά στους ώμους των διεθνών εβραίων τραπεζιτών. Είναι υπεύθυνοι για τα εκατομμύρια των νεκρών και του θανάτου ". -- Αμερικανικό Κογκρέσο – U.S. Congress - Record 67th Congress, 4. Sitting, Senate Document nr. 346)


"Η μπολσεβικική επανάσταση στη Ρωσία ήταν η εργασία του εβραϊκού προγραμματισμού και της εβραϊκής δυσαρέσκειας. Το σχέδιό μας είναι να έχουμε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ότι ελειτούργησε τόσο θαυμάσια στη Ρωσία, πρόκειται να γίνει πραγματικότητα για ολόκληρο τον κόσμο." -- Το περιοδικό Αμερικανός Εβραίος, 10, Σεπτέμβριου 1920


"Με τη χρησιμοποίηση της νέας πολιτικής εξόριστων άθεων [ οι Σιωνιστές] προκάλεσαν και αύξησαν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη που οδήγησε στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το παγκόσμιο μποϊκοτάρισμα ενάντια στη Γερμανία το 1933 και η υστερότερη γενικευμένη δήλωση πολέμου ενάντια στη Γερμανία, που άρχισε από τους σιωνιστές ηγέτες και το παγκόσμιο εβραϊκό συνέδριο. . ."-- ραβίνος Schwartz, New York Times, 30 Σεπτεμβρίου 1997


Τυχαίο ιστοσημείωμα
σ’ αυτό το ιστολόγιο


Εγγραφείτε στην
ΦιλοπατρίαSite Meter"Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που ανέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαείς και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια των δραστών. "-

Σολζενίτσιν


GreekBloggers.com

del.icio.us

RSS Ροές

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Twitter Updates
drop feedjit τοο
drop_feedjit_τοο"Share this blog" Facebook Twitter More...
Αρέσει σε %d bloggers: